PrEP com a pont de HAART, ajudant a mitigar la contaminació del VIH en parelles sèriques discordants

Amant als núvols
E é assim que é. Num casal, logo que se apaixona, eles só tem olhares de um para o outro. #sqn! Hoje é preciso focar no uso da camisinha e, se a coisa ficar séria, é imperativo um teste de HIV . Quem ama cuida e se cuida

Per James Wilton

Parella en intimitat
Analitzar: si una parella arriba a aquest nivell d'intimitat, valdria la pena arriscar la contracció d'una ITS o fins i tot de la sida?

Les parelles discordants de sèrum (quan un company és VIH negatiu i l'altre és VIH positiu) es consideren sovint com a "alt risc" de transmissió del VIH. No obstant això, els nous coneixements sobre la biologia de la transmissió del VIH i l’aparició de noves infeccions de malalties de transmissió sexual (utilitzant altres opcions de prevenció del VIH amb diverses formes de prevenció) mostren que el risc de transmissió del VIH a les parelles Els sèrums discordants són de proporcions reduïdes o molt baixes, fins i tot arribant a nivells insignificants. De fet, el conjunt d’actitud que impedeix la transmissió del VIH pot ser més fàcil d’aconseguir per parelles de sèrum discordants que en comparació de les relacions amb parelles en altres tipus de relacions, com se suposa en el cas de les parelles VIH negatives i sèrum concordant (en què els dos companys creuen que són VIH negatius) o en persones en relacions ocasionals.

Aquest article examina aquest canvi de paradigma i el risc de contraure el VIH en relacions sèriques discordants, i el consell inicial hauria de ser donat pels proveïdors de serveis, una mena de línia de front, que poden ajudar les persones en relacions de sèrum discordants amb maneres conegudes de reduir riscos de transmissió del VIH.

Nota: Podem definir un sèrum discordant en parella per a dues persones (un VIH positiu i l'altre negatiu per al VIH) que tenen una relació sexual en la qual els dos socis han estat provats pel VIH i que ha estat completament segur de l'estat serològic del infecció.

Què tan comuns són les relacions de sèrum discordants?

No tenim bones estimacions de quantes persones al Canadà o en altres parts del món estan relacionades amb sèrums discordants. MentreInici treballant en telemàrqueting Les enquestes relacionades amb el "VIH" en l'àmbit dels estudis sobre població de Canadà solen preguntar als participants sobre el VIH de les seves parelles sexuals; la naturalesa completa d'aquestes relacions sexuals poques vegades s'explora detalladament.

El risc de contraure el VIH, canviant el paradigma

Les parelles de sèrum discordants sovint són avaluades com a població "de risc elevat" de transmissió de virus del VIH. Per tant, pot sorprendre saber que el risc de transmissió del VIH en aquestes parelles es pot reduir a nivells molt baixos i fins i tot insignificants. Aquesta realitat és el resultat del nostre coneixement relativament nou sobre la biologia de la transmissió del VIH i l’aparició de noves infeccions pel VIH, davant d’un gran nombre d’opcions de prevenció.


sense perjudiciDesafortunadament, moltes persones encara tenen por a entrar en relacions de sèrum discordants, el que suggereix que aquesta nova informació sobre la transmissió i la prevenció del VIH no arriba a les necessitats. Per exemple, en una enquesta telefònica sobre homosexuals 1.000 i altres homes que tenen relacions sexuals amb homes (HSH) a Canadà realitzades a 2011-2012, 49% dels homes van dir que no volien tenir relacions sexuals amb un pacient VIH. fins i tot si se sentien molt atrets per ell.1 A més, 68% dels homes infectats pel VIH en aquesta enquesta van dir que es preocupaven de ser rebutjats per homes homosexuals i bisexuals a la seva comunitat a causa del seu estat positiu de VIH.

Contràriament a la creença habitual, evitar que la infecció pel VIH pugui ser més fàcil per a les parelles a la discòrdia pel serostatus en comparació amb les parelles en altres tipus de relacions,se les parelles seropositives en relació amb les relacions basades en la confiança recíproca on tots dos relació són El VIH(on els dos companys creuen que són VIH negatius). Això és així perquè, en una relació de sèrum discordant, podeu:

 • Obre l’opció d’utilitzar el tractament la teràpia antiretroviral (ART) com a estratègia de prevenció del VIH. El TARGA pot reduir la quantitat de virus (càrrega viral) dels fluids corporals d’un soci VIH positiu a nivells molt baixos i això pot reduir dràsticament el risc de transmissió del VIH.
 • Proporcioneu motivació per a l'adopció d'estratègies de reducció de riscos per prevenir la transmissió del VIH. En els individus VIH negatius que no tenen una relació, sovint pot ser difícil avaluar el risc de transmissió del VIH. La baixa percepció del risc de contraure el VIH pot reduir la motivació per adoptar estratègies de reducció de riscos.
 • Elimineu les incerteses relacionades Soci d’estatus de VIH. En sèrum concordant Les relacions VIH-negatives, pot ser difícil saber amb seguretat si els dos socis són realment negatius pel VIH (sobretot si la relació no és monògama). Si un company està infectat pel VIH sense saber-ho, el risc de transmissió del VIH a la parella pot ser molt elevat, ja que la càrrega viral amb VIH sense tractament és alta i la parella no pot prendre mesures preventives.

Sesso SicuroLa prevenció del VIH també pot ser més fàcil per a les persones relacions el sèrum discordant en comparació amb els que es troben en relacions casuals. Per a les persones que es troben en relacions estables, hi ha més oportunitats per a l'intercanvi continu d’informació que és important per prendre decisions informades sobre la seguretat del sexe, com ara els resultats del VIH i de les MTS, les proves de detecció i de càrrega viral. A més, el suport dels socis pot tenir un paper important en la prevenció de la prevenció del VIH, una estratègia que s’utilitza de manera coherent i correcta.

Assessorament a les parelles discordants i discutir el risc de contraure el VIH

Hi ha diverses estratègies de prevenció del VIH que poden reduir dràsticament el risc de transmissió del virus del VIH en parelles de sèrum discordants. La integració d'informació sobre estratègies per a l'educació i l'assessorament dels pacients pot ajudar a sensibilitzar sobre aquestes opcions i facilitar decisions informades per adoptar-les. Atès que el desajust i l’ús indegut poden ser comuns i l’aposta per l’efectivitat de l’estratègia, la consulta també pot tenir un paper important per garantir que una parella optimitzi la prevenció i el benefici d’aquestes estratègies.

Abans de discutir estratègies molt efectives amb un client, és possible que vulgueu considerar el següent:

Parelles amb assessorament bàsic

L'assessorament de les sèries discordants de les dues parelles en una sessió simultània (l'assessorament de parelles) pot ser més eficaç per reduir els comportaments de risc sobre l'assessorament individual.2

Les parelles amb assessorament de fons poden crear un espai on els socis puguin arribar a un acord consensuat sobre com reduir el risc de transmissió del VIH i desenvolupar maneres de recolzar-se mútuament utilitzant estratègies de prevenció del VIH de manera consistent i correcta. També es pot recolzar a les parelles per discutir temes rellevants potencialment sensibles a la prevenció del VIH, com ara la intimitat sexual, la dinàmica relacional i si hi ha parelles sexuals fora de la relació. Mitjançant l'assessorament, les parelles heterosexuals també poden explorar si el pla per tenir fills pot influir en l'adopció d'estratègies de prevenció del VIH.

Avaluar el risc de referència

Abans de discutir estratègies de reducció de riscos, els proveïdors de serveis haurien de buscar quin tipus de relació sexual té una parella, quina altitud o baixa perceben el risc de transmissió del VIH i corregir qualsevol concepte equivocat i tractar d'observar com sentir-se còmode amb el seu nivell relatiu de risc.

Préservatif gonflé

Per tal de determinar si hi ha activitats amb un risc inicial més baix per a la transmissió del VIH, una possible opció, per exemple, seria la pràctica del sexe oral en lloc del sexe penetratiu, ja sigui anal o vaginal o fins i tot disminuint la freqüència. del sexe anal receptiu - on la parella VIH-negativa és receptiva pot ser important per discutir els tipus de sexe que més li agrada, el que volen del sexe i com poden erotitzar-se els tipus de sexe amb un menor risc. Si el risc bàsic d'una parella és molt elevat, la reducció del risc pot requerir l'ús d'una combinació d'estratègies de prevenció del VIH.

Informeu dels riscos acumulats

El risc potencial de l'exposició al VIH en curs en una relació significa que els riscos de transmissió poden acumular-se ràpidament. Les estratègies altament efectives poden reduir el risc de transmissió del VIH des d’una exposició única a nivells molt baixos o insignificants, però aquests petits riscos poden acumular-se i augmentar a llarg termini amb múltiples exposicions. La combinació de més d'una estratègia de prevenció del VIH pot ajudar a reduir l'acumulació de riscos i minimitzar el risc de la parella per a la transmissió a llarg termini del VIH.

Exploreu estratègies de prevenció del VIH altament efectives

Truvada
Imatge trobada a les imatges de Google de Facebook

En aquest article, es defineixen estratègies altament efectives com a estratègies que poden reduir el risc de transmissió del VIH en més d’un 90% quan s’utilitzen de manera coherent i correcta. Malauradament, les investigacions mostren que l’ús indegut i inconsistent d’aquestes estratègies pot ser habitual i pot reduir la seva efectivitat en la prevenció de la transmissió del virus del VIH. En altres paraules, una estratègia molt eficaç pot esdevenir ineficaç si no s’utilitza bé.

Quan es discuteix sobre opcions de prevenció amb els pacients, és important explorar-ho bé, ja que una parella podrà utilitzar una opció de prevenció per facilitar l'adopció d'una estratègia que funcioni millor per a ells.

Ús del tractament antiretroviral com a prevenció

La teràpia antiretroviral
No sempre és així. Hi ha diagrames amb tres pastilles al dia, un cop al dia. Com per exemple la combinació de lamivudina en una sola pastilla, associada a atazanavir, una càpsula i un norvir, una tableta relativament petita una vegada al dia.

El tractament antiretroviral pot reduir la càrrega viral dels fluids corporals infectats pel VIH d'una persona a nivells indetectable i això pot reduir el risc de transmissió del VIH per sexe anal i vaginal. Diversos estudis mostren que l’ART pot reduir el risc de transmissió del VIH per 90% o més, si s’utilitza de manera coherent i correcta,345

No obstant això, la investigació suggereix que algunes parelles no optimitzen la prevenció del VIH a través del benefici de l’ART. Per exemple, en una anàlisi que combina els resultats de nou estudis, l’ART va reduir només el risc de transmissió del VIH entre les parelles de sèrum discordants en 42%.5

De fet, dos estudis inclosos en l’anàlisi van trobar que l’ART no sempre proporciona la protecció desitjada contra la transmissió del VIH.

Molts dels participants d’aquests estudis poden no tenir estat (L'adherència és important per mantenir la càrrega viral indetectable) o provar regularment per malalties de transmissió sexual (les infeccions en qualsevol company poden augmentar el risc de transmissió del VIH).

Els consells sobre l’ús de l’ART com a prevenció haurien d’incloure:

 • Discuteixi els beneficis de la TARGA en la prevenció del VIH i les condicions que poden maximitzar la seva eficàcia. Aquestes condicions inclouen:
 • 1) una càrrega viral indetectable a la sang durant almenys mesos 6;
 • 2) No existència de DSTS no tractats a la parella; i
 • 3) visites mèdiques periòdiques per controlar la càrrega viral i la prova DSTS.
 • Incentius per a la parella per discutir els resultats de les proves de càrrega viral de manera continuada i posa l'accent en la importància de no assumir que la càrrega viral sigui indetectable.
 • Suport a l'adhesió a TRAV i compromís amb la cura.
 • Hauria d’explorar possibles barreres d’adherència / compromís (i de com superar-les) i l’important paper que pot tenir el soci per donar suport a l’adhesió.

Si la parella VIH-positiva no està sent tractada actualment, el consell ha d'incloure:

 • Proporcionar informació sobre els beneficis per a la salut de l’ART i els seus possibles efectes secundaris. Aquesta informació és important per garantir que la decisió del pacient per iniciar l’ART es basa en un estat d’informació adequada.
 • Una avaluació de la disponibilitat per iniciar l’ART. Cal fer esforços per assegurar que la parella VIH-positiva estigui disposada a comprometre's amb el compliment continuat del tractament del VIH i no estigui obligada a iniciar el tractament (per part del seu soci o proveïdor de salut).
 • Facilitar l’articulació a la cura i l’accés al tractament si la parella amb VIH no està rebent assistència.

Preservatiu

aturar el virus del vih

Els condons actuen com a barrera per evitar que els fluids corporals que continguin el VIH entrin en contacte amb parts del cos que són vulnerables a la infecció pel VIH. Hi ha dos tipus principals de preservatius: l'exterior (mascle) i el interior (femení).

El condó exterior es col·loca al penis erecte; i el condó interior es col·loca dins de la vagina o recte. Si el preservatiu s’utilitza correctament i no es trenca, no s’esqueix, no hi ha risc de transmissió del VIH a causa de la impossibilitat d’exposició al VIH.

Els condons són l’única estratègia de prevenció del VIH que també pot reduir el risc de transmissió de MTS i prevenir un embaràs no planificat o no desitjat, com ara l’embaràs adolescent.

La investigació suggereix que moltes persones lluiten per utilitzar el preservatiu de manera eficaç. Per exemple, analitza la combinació dels resultats de diversos estudis ús consistent del condó només redueix el risc de transmissió del VIH per 70 o 80%,67 Mentre que els participants en aquests estudis deien que havien utilitzat el preservatiu mai, molts participants poden no haver utilitzat el preservatiu correctament. Malament l’ús d’un preservatiu pot comprometre l’eficàcia d’aquesta estratègia i la investigació mostra errors comuns en l’ús del condó i,8 ús inconsistent del condó també és comú i pot reduir dràsticament l'eficàcia del preservatiu.9

L’assessorament sobre l’ús de condons hauria d’incloure:

 • El subministrament de preservatius i lubricants.
 • Informació sobre com utilitzar correctament el preservatiu. Això hauria d’incloure pautes sobre com obrir, posar i portar condons. També és important assenyalar que l’ús correcte del preservatiu fa que s’utilitzin durant tota la durada del sexe i en combinació amb un lubricant compatible amb el tipus de condons que s’utilitza. Hi ha disponibles diverses mides i formes de condons externs i animar a una persona jove a trobar una marca amb un bon nivell de confort, adequada per a l’expressió "utilitzar-la amb gust", pot ajudar a prevenir trencaments i fins i tot augmentar el plaer amb una gran sensació seguretat.
 • Explotació de barreres a l’ús de condons en totes les relacions sexuals que impliquen la penetració i la prestació de suport per part dels cuidadors en un intent de superar-los. Els obstacles comuns a l’ús consistent de preservatius inclouen la manca de disponibilitat en el moment del sexe, la disfunció erèctil, la disminució del plaer o la intimitat i la sensació de molèsties.

Les possibles solucions per discutir amb els pacients inclouen planificar amb anticipació i garantir que els condons estaran sempre disponibles, així com l’ús de lubricants i, sobretot, trobar una marca de condons amb un "confort, plaer i seguretat" més gran amb relació amb els condons.

 • També s’hauria de discutir l’ús del preservatiu femení a les parelles com a potencial alternatiu al condó masculí (tant per al sexe anal com el vaginal).
 • L'assessorament també pot voler explorar la relació entre preservatius i intimitat o animar els pacients a buscar atenció mèdica per a pacients amb disfunció erèctil.

Disfunció erèctil
Que mai no va donar un mugró bàsic a la vida. Jo, especialment broxo a l’hora, sento un alè en un petó. Jo dic, dóna'm el meu barret fins i tot ara, perquè ho necessito, però ...

Profilaxi pre-exposició (PrEP)

El PrEP fa referència a l'ús continuat de medicaments contra el VIH per part d'una persona seronegativa del VIH per tal de reduir el risc d'infecció pel VIH. Diversos estudis han demostrat que utilitzar una píndola diària del medicament antiretroviral Truvada com a PrEP pot reduir el risc de transmissió del VIH en més d’un 90% si s’utilitza de manera coherent i correcta.10,1112 El PrEP també inclou visites regulars a un proveïdor de serveis per controlar els efectes secundaris, les proves de VIH i altres DSTS, així com rebre una recepta per a més tauletes.

Les investigacions mostren que utilitzar aquesta estratègia de manera efectiva pot ser un repte. Per exemple, una anàlisi que combina els resultats de diversos estudis va trobar que el PrEP només va reduir el risc d'infecció pel VIH en 47%.13 De fet, dos estudis analitzats van trobar que la PrEP no proporcionava cap protecció contra la infecció pel VIH. Molts dels participants en aquests estudis no van prendre consistentment pastilles Truvada i també hi va haver dificultats excessives entre els que participaven en la prestació dels serveis (i per tant, potser no han rebut una nova recepta del seu proveïdor de serveis i, per tant, hi va haver un error a PrEP).

El consell de PrEP hauria d’incloure:

 • Informació sobre la preparació i l’ajut per determinar si la preparació és l’elecció correcta per a la parella, que hauria d’incloure El PrEP només es recomana per a pacients VIH negatius amb "alt risc" d'infecció per VIH (perquè és car i pot causar efectes secundaris).
 • Discutir els riscos i els avantatges de començar PrEP pot ajudar a facilitar una decisió informada sobre aquesta estratègia. Si una parella ja està utilitzant una estratègia de prevenció altament eficaç i consistent (com el preservatiu i / o l’ús de l’ART com a prevenció), els riscos i els costos de la PrEP poden compensar els beneficis, ja que el risc de transmissió del VIH ja pot ser molt baix.
 • Assistència diagnòstica
 • 1) un proveïdor d’atenció de la salut que està disposat a requerir una preparació coherent de PrEP i
 • 2) una manera de cobrir les despeses. S'hauria d’animar als pacients a parlar de la PrEP amb el seu metge de família o el metge de prescripció al soci de VIH. Els pacients també han de posar-se en contacte amb la seva companyia d’assegurances de salut privada (si està disponible) per determinar si el cost de la PrEP està cobert. També s'ha de contactar amb l’assegurança de salut pública per comprovar si poden cobrir part o la totalitat dels costos en algunes ubicacions.
 • Suport amb compromís i compromís amb la preparació dels serveis. Hauria d’explorar possibles barreres d’adherència / compromís (i de com superar-les) i el paper important que pot jugar la parella ajudant el soci negatiu del VIH a unir-se a la PrEP.

Tecnologies de la reproducció

L’ús de l’ART per a la prevenció i la preparació són opcions segures i efectives per a les parelles que vulguin concebre a través del sexe sense protecció i reduir el risc de transmissió del VIH. No obstant això, altres alternatives altament eficaces com la reproducció vitro i també existeixen opcions específiques de prevenció i s'han de debatre amb els pacients. Aquestes opcions inclouen rentat d'espermatozoides i reproducció assistida.14

Mesures de prevenció addicionals

A continuació, es mostra una descripció de les estratègies de prevenció del VIH que no ho són molt eficaç quan s’utilitza sol, però pot ajudar a reduir alguns dels riscos globals de transmissió del VIH quan s’utilitza en combinació amb estratègies altament efectives.

Profilaxi post-exposició (PEP)

PEP fa referència a l’ús de medicaments contra el VIH per part d’una persona VIH negativa per reduir el risc d’infecció pel VIH a partir d’una sola exposició perquè necessiteu15 s’iniciarà tan aviat com sigui possible (però normalment dins d’unes hores de 72) després de l’exposició i consisteix a prendre els medicaments cada dia durant un mes sencer. El PEP no s’utilitza com a mètode habitual de prevenció de la infecció pel VIH, sinó només en cas d’emergència. També inclou múltiples visites amb un proveïdor per controlar els efectes secundaris i provar el VIH.

No obstant això, les investigacions mostren que la PEP és eficaç per reduir el risc d’infecció pel VIH de l’exposició.15 , a l’hora d’esperar per accedir al PEP, la baixa adhesió a la píndola diària i l’exposició addicional al VIH durant l’ús d’aquesta estratègia s’han associat amb menys efectivitat de PEP.16

L'assessorament ha d'incloure:

 • La discussió sobre quan PEP és una eina adequada de prevenció del VIH. El PEP només s’ha d’utilitzar per a individus "d’alt risc", a les exposicions perquè és car i té efectes secundaris. La discussió dels riscos i beneficis del PEP pot ajudar a facilitar una decisió informada sobre quin tipus d’exposicions a PEP s’haurien d’accedir. Si una parella ja està utilitzant una estratègia de prevenció altament eficaç i consistent (com el preservatiu i / o l'ús de l'ART com a prevenció), els riscos i els costos de la PEP poden compensar els beneficis, ja que el risc de transmissió del VIH ja pot ser molt elevat. baix. És possible que les parelles vulguin prioritzar la PEP quan no s’utilitzen estratègies altament efectives o en situacions en què s’hagin compromès, com ara quan el preservatiu es trenca, el TARGA es veu afectat quan es perden algunes ingestes de pastilles, hi ha una MTS , o es produeixen ruptures de les membranes de la mucosa genital o rectal.
 • Assistència per desenvolupar un pla d’accés ràpid al PEP si és necessari. Idealment, aquesta planificació hauria de passar abans de la necessitat de PEP, per assegurar-se que es pot accedir ràpidament quan sigui necessari. Cal posar-se en contacte amb els serveis d’emergència de l’Hospital / Local per determinar si el PEP està disponible i quant costa. Els serveis d’emergència són el lloc ideal per accedir a PEP, ja que normalment s’obren hores 24 al dia. Altres fonts potencials de PEP inclouen un metge de família, pacients VIH-positius del soci mèdic del VIH o centres de salut locals. Caldria fer esforços per determinar si l’assegurança de salut pública cobreix alguns o tots els costos de la PEP. Si els pacients tenen una assegurança mèdica privada, se'ls ha d'animar a determinar que la seva companyia d'assegurances de salut cobreixi PEP.
 • Suport amb afiliació i compromís de racionalització dels serveis. Això hauria d’explorar les possibles barreres d’adherència / compromís (i la manera de superar-les) i l’important paper que pot tenir el soci pot ajudar-vos a donar suport a l’adhesió.

Gestió de les MTS

Les infeccions de transmissió sexual en pacients amb VIH i VIH poden augmentar el risc de transmissió del VIH17 , la prevenció i el tractament de les malalties de transmissió sexual poden ajudar a reduir el risc de transmissió del VIH en una parella.

L'assessorament hauria d'animar a les parelles a fer proves per al DSTS (i tractar-les si cal) abans de participar en sexe i això podria provocar MTS o transmissió del virus del VIH. Si una relació no és monògama i no hi ha altres parelles sexuals, pot ser que una parella vulgui provar per DSTS de manera regular. S'hauria d’aconsellar a les parelles que utilitzin un preservatiu quan hi hagi un risc de transmissió de les MTS.

Acords negociats Sexual / seguretat

L'assessorament ha d'encoratjar les parelles a discutir l'estat de la seva relació (monògama o no monògama) i revelar si hi ha parelles sexuals fora de la parella. El sexe amb socis externs pot introduir les ITS en relacions clau i això pot augmentar el risc d'infeccions de transmissió sexual i fins i tot de transmissió del virus del VIH. A més, per a una parella de sèrum discordant com a estratègia altament eficaç i correcta, el risc primari de la infecció pel VIH del company VIH-negatiu pot tenir o haver tingut relacions sexuals amb parelles sexuals.34

Per evitar la introducció de DSTS en una relació, l'assessorament hauria de fomentar i donar suport a les parelles no monògames amb el desenvolupament d'acords sobre allò que és (i no ho és) amb socis fora de la relació. Aquest consell hauria d'establir la importància de la divulgació quan es trenca un acord, ja que la seva divulgació pot ajudar a informar de les decisions relacionades amb les proves de ITS i les proves necessàries o fins i tot un canvi en l'estratègia de prevenció.

Conclusió

Hi ha diverses estratègies de prevenció del VIH disponibles per evitar la transmissió del VIH en parelles de sèrum discordants. Tot i que poden reduir dràsticament el risc de transmissió del VIH, les investigacions demostren que l’ús indegut i / o inconsistent d’aquestes estratègies pot reduir dràsticament la seva efectivitat. Els proveïdors de serveis The Front Line poden tenir un paper important a l'hora d'ajudar les parelles discordants a triar i accedir a aquestes estratègies de prevenció del VIH per promoure i optimitzar les estratègies definides.

el guapoAdaptació i revisió: originals de l'anglès canadenc per al portuguès brasiler (no existeix Brasil amb "z" i "Brasil" és, en el problema idiomàtic, una aberració creada per a la gent que només Déu sap per què ho fan i que pot ocultar la intenció que puguin tenir ...)

L'original "PrEP com a pont cap a l’ART" l’estratègia redueix dràsticament el risc de transmissió del VIH per a parelles serodiscordants heterosexuals per Claudio Souza a 20 abril 2015. Conegueu i gaudiu de la nostra pàgina de Facebook

Aquesta informació "va ser proporcionada per CATIE (Canadà Intercanvi d'informació sobre el tractament de la SIDA). Per obtenir més informació, afegeixo a la costa CATIE, 1.800.263.1638 o per correu electrònic a Catie. La primera menció hauria d’aparèixer en qualsevol publicació en línia, amb un enllaç a l’original.

La versió traduïda al portuguès de Brasil es pot utilitzar sense el consentiment previ per escrit dels responsables del lloc Seropositiu. No obstant això, tots els crèdits de l’origen en anglès s’han de situar al final de l’article. Tingueu en compte que, en termes generals, amb prou feines negaré l’ús del text en si, sempre que es donin els crèdits. Tanmateix, no autoritzaré una replicació exacta de la pàgina, fent ús de les imatges que em veig obligat a comprar per mantenir una certa originalitat i no caure en la mateixa. Si aconsegueix fotos de bona qualitat per obtenir preus sorprenents, el truc és enllaç, que s'obre en una altra pestanya i un altre lloc.

El lloc web Seropositiu, necessiteu la vostra ajuda. Visiteu aquesta pàgina i conegueu la lluita per mantenir-la en línia

recursos

Directrius consolidades sobre prevenció, diagnòstic, tractament i atenció de les poblacions clau - L'Organització Mundial de la Salut (OMS)

Càrrega viral del VIH, tractament del VIH i transmissió sexual del VIH - Factsheet CATIE

Tractament i càrrega viral: què sabem del seu efecte sobre la transmissió del VIH? -Prevenció en focus

Profilaxi pre-exposició (PrEP) - Fitxa tècnica de CATIE

Traslladar la PrEP a la pràctica: una actualització de la investigació i la implementació - Prevenció en focus

-James Wilton

referències

 1. MS Cohen, Chen YQ, McCauley M, et al. Prevenció d'infecció pel VIH-1 amb teràpia antiretroviral precoç. New England Journal of Medicine. 2011;365(6):493-505.
 2. Baeten JM, Haberer JE, Liu AY, Sista N. profilaxi de la preexposició per a la prevenció del VIH: on hem estat i a on anem? Revista de síndromes d’immunodeficiència adquirida. 2013; 63 Suppl 2: S122-S129.
 3. Baeten J, Heffron R, Kidoguchi L, et al. Eliminació pròxima de la transmissió del VIH en un projecte de demostració de PrEP i ART. A: Programa i resums del document22 Conferència sobre Retrovirus i Infeccions Oportunistes (CROI), Seattle, Estats Units, febrer 23-26, 2015. Resum 24.

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

Revisió 1

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: