Anuncis

Una altra part del trencaclosques de la creixent relació entre el VIH i les malalties cardiovasculars es va donar a conèixer!

Et trobes Iniciació => Cardiologia => Una altra part del trencaclosques de la creixent relació entre el VIH i les malalties cardiovasculars es va donar a conèixer!
Cardiologia
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Malaltia cardiovascular i APC (teixit adipós epicardial) en pacients seropositius

El cor és un gran múscul que ajuda a moure la sang al voltant del cos. Tot i la seva important acció de bombeig, el cor no és simplement un múscul; aproximadament 20% d'aquest òrgan està format per una capa gras anomenada TAE (teixit adipós epicardial). Aquesta capa actua com una font d'energia per al cor, ja que és alta en greixos saturats. Molts teixits grassos poden alliberar hormones anomenades adipoquines que afecten la salut de les artèries i altres parts del sistema cardiovascular, i els investigadors creuen que l'APR pot produir aquestes hormones.

Que afecten la salut del cor

En estudis amb pacients amb VIH-negatius, els investigadors van trobar proves d'inflamació a SAD en pacients amb malaltia coronària. A més, en aquestes persones, APT contenia cèl·lules del sistema immunitari, com els macròfags i les cèl·lules T. L'APR en persones obeses produeix senyals químics que produeixen inflamació en altres cèl·lules.

Els investigadors no saben amb precisió com l'APR juga un paper en les malalties del cor, però sospiten que l'excés de la TAE pot afectar el funcionament dels músculs del cor augment eum en la inflamació en els vasos sanguinis del cor.

APR i altres parts del cos humà

Els investigadors van fer els següents descobriments sobre SAD.

El volum d'APT està relacionat amb el greix que es diposita a l'abdomen (greixos viscerals) i sovint es diposita al voltant dels òrgans vitals de l'abdomen, com el fetge ...

L'excés de SAD també s'ha associat amb nivells anormals de sucre en la sang i una disminució de la sensibilitat percepció per insulina perifèrica, ambdós precursors de la diabetis i l'engrosamiento de les artèries.

Els disturbis de l'activitat elèctrica del cor també s'han associat amb l'excés de SAD.

Atès l'interès per l'APR i les malalties cardiovasculars en pacients amb VIH negatius, els investigadors es van dirigir a l'estudi de l'ADN en pacients seropositius.

Amb la tomografia computada d'alta resolució repetides al pit, un equip d'investigació a Mòdena, Itàlia, es van mesurar els canvis TAE durant un període de mesos 18 200 a més de voluntaris seropositius pacients que estaven en tractament antiretroviral (Teràpia Antiretroviral).

Durant l'estudi, els investigadors també van mesurar el nivell de calci que es va dipositar a les artèries. El calci, que prové de cèl·lules mortes i deixalles cel·lulars que s'acumulen al llarg dels vaixells a causa de la inflamació, formen dipòsits adhesius anomenats "plaques".

Els investigadors italians van trobar que, en general, els homes tendien a tenir majors augments en SAD en comparació amb les dones. L'augment del volum APR es va associar amb l'augment dels dipòsits de calci en les artèries. Els investigadors creuen que una part del motiu de l'excés de dèficit cardíac i depòsit de calci en alguns participants pot ser degut a una estimulació anormal del sistema immunitari per la infecció crònica del VIH.

Detalls de l'estudi

Els investigadors van reclutar als participants 240 entre gener de 2005 i juny de 2011. Tots van ser adults i amb teràpia antiretroviral durant els mesos anteriors de 18. Cap d'ells no tenia un atac cardíac, accident vascular cerebral o malaltia vascular perifèrica i, d'altra banda, cap d'ells havia estat sotmès a una cirurgia cardiovascular electiva o urgent.

En ingressar a l'estudi, el "perfil mitjà" dels participants va ser el següent:

  • 68% dels homes, 32% de les dones
  • Edat: 47 anys
  • Compte de cèl·lules T CD4 + <cel·les 500
  • Càrrega viral de menys de còpies 40 / ml (no detectable)
  • 50% No va realitzar exercicis físics
  • 40% tenia una pressió arterial superior a la normal
  • L'IMC (índex de massa corporal) i una valoració relativa del greix corporal es consideraven "dins d'un rang considerat *** sa ***".
  • Es van realitzar dues escaneig de TC amb una mitjana de 18 mesos entre ells.

A partir d'aquesta informació, es van obtenir els nivells d'APR i dipòsits de calci a les artèries.

Resultats

Els homes generalment tenien quantitats significativament majors d'APR (88 mm3) que dones (61 mm3). A més, l'augment del volum de TAB estava literalment relacionat amb els homes.

Durant l'estudi, la proporció de participants el volum d'APR va augmentar en 64%. El volum d'APR es va mantenir estable o es va reduir entre els altres participants.

L'augment dels dipòsits de calci en les artèries coronàries es va produir entre 10% dels participants, la majoria dels quals eren homes. Els participants que tenien dipòsits de calci més grans a l'artèria coronària eren més propensos a tenir un augment en el seu volum de SAD durant l'estudi.

El sistema immunitari i les malalties cardiovasculars

Les infeccions amb virus i altres microorganismes activen el sistema immunitari i alliberen senyals químics que inciten a la inflamació. Aquesta és una resposta normal i normalment ajuda a alertar les cèl·lules del sistema immunitari sobre una infecció. També ajuda a alterar el metabolisme i afecta el comportament de molts òrgans i aparells de manera que sigui útil en la lluita contra infeccions, feu clic aquí per obtenir més informació. Tanmateix, després de controlar la infecció, el sistema immunitari generalment pot tornar al seu estat normal, així com als nivells d'activació immune i inflamatòria. Com que el sistema immunitari (i les seves cèl·lules) es distribueixen per tot el cos, un sistema immunològic constantment activat afecta el funcionament de molts altres òrgans i sistemes, incloent el cor i els vasos sanguinis.

La infecció pel VIH fa que el sistema immunitari es mantingui activat. Aquesta activació es redueix considerablement quan les persones que són VIH-positives en l'art, però perquè l'art no cura la infecció pel VIH, el sistema immunològic continua sent activat. Per exemple, els estudis han demostrat que les persones amb VIH tenen un major risc de patir malalties cardiovasculars. Encara no se sap exactament com el VIH augmenta el risc de patir malalties cardiovasculars, però molts equips investiguen possibles motius d'aquest elevat risc.

En l'anàlisi dels registres mèdics i de l'extracció i anàlisi de dades, els investigadors italians van trobar una associació entre l'augment de cèl·lules CD4 + detectats després participants va començar a rebre ART (teràpia antiretroviral) un augment en el volum de TAE. Això no vol dir que l'increment de les cèl · lules CD4 + provocés el creixement del teixit adipós epicardial. Al contrari, els investigadors sospiten que algunes de les cèl·lules CD4 + s'han activat i que aquestes cèl·lules activades han causat inflamació a l'APR. Malauradament, l'equip de recerca no va realitzar estudis secundaris detallats necessaris per avaluar si les cel·les de CD4 + eren activades.

Les troballes d'Itàlia són una altra peça del trencaclosques del creixent vincle entre el VIH i les malalties cardiovasculars. A més, destaquen la importància d'investigar els dipòsits de calci en les artèries i les variacions en el volum del teixit adipós epicardial.

Els estudis sobre pacients VIH-negatius i persones obesos han demostrat que els canvis significatius en la dieta poden reduir els nivells d'ADN.

Es necessiten estudis en pacients seropositius per esbrinar si es pot disminuir el volum de DCA amb dieta, exercici i altres intents de reduir la inflamació a curt termini. Es necessita un seguiment a llarg termini per avaluar si aquestes intervencions donen lloc a una millora de la salut entre persones amb VIH.

Claudio Souza
Aquest s'encarrega de la traducció i l'adaptació al portuguès del Brasil

Nota del lloc web Editor de Seropositiu: deixant de costat els problemes, la qüestió de la infecció contínua de l'organisme (em recordo d'un metge que m'ha explicat que la meva propensió a generar "Trombe" i el constant risc conseqüent de l'embòlia pulmonar (vaig tenir dos en deu anys) es deu en part a una condició genètica, que ell creu que hi ha sobre la base de la història clínica i falta de la meva mare (no veig allà almenys 15 anys ). El fet és que si alguna vegada menjat broquetes de cor de pollastre, que ha vist, fins i tot el TAE, el teixit adipós epicàrdic, i vostè sap el que estan parlant (aquest "greix de l'esquena", que és en la part superior del petit cor de pollastre) ; però, s'adhereixen a la saviesa i la bondat de Déu, la Intel·ligència Suprema, la Causa de les Causes i és només que m'inscric meva emoció provocada per la misericòrdia del nostre Pare Etern ... No molt lluny Vull catequitzar i evangelitzar, no professo cap religió i dispensar temples de pedra com _adoração de llocs per Deus_; La meva feina és la meva pregària i, en la mesura de la Justícia Divina, m'atreveixo a dir que ara, després de gairebé quinze anys de dedicació a aquest lloc, jo sóc, com he dit, amb la taxa més baixa davant del meu Pare Celestial. Com més llegia, traduir i publicar, més encant que jo amb Déu i els seus designis inescrutables .... Res més a dir!

recursos

Full de dades de l'CATIE sobre el VIH i la malaltia cardiovascular

-siguin R. Hosein

REFERÈNCIES:

Iacobellis G i Bianco AC. El teixit adipós epicàrdic: fisiològica emergents, característiques fisiopatològiques i clíniques. Tendències en Endocrinologia i Metabolisme. 2011; 22 (11): 450-457.
Nasir K, Rubin J, Blaha MJ, et al. Interacció de la calcificació de les artèries coronàries i els factors de risc tradicionals per a la predicció de totes les causes de mortalitat en individus asimptomàtics. Circulació: Cardiovascular Imaging. 2012; en premsa.
Zona S, P Raggi, Bagni P, et al. Augmentar el paral·lel d'aterosclerosi subclínica i el teixit adipós epidcardial en pacients amb VIH. American Journal Cor. 2012, 163: 1024-1030.
Libby P, Ridker PM, Hansson GK. Avenços i reptes en la traducció de la biologia de l'aterosclerosi. Naturalesa. 2011, 473: 317-325.
TRIANT VA. Infecció i la malaltia coronària del cor VIH: una intersecció de les epidèmies. Journal of Infectious Diseases. 2012, 205 (suplement 3): S3550-S361.
J El i Plutzky J. La biologia de l'aterosclerosi: paradigmes generals i mecanismes patogènics diferents entre els pacients infectats pel VIH. Journal of Infectious Diseases. 2012, 205 (suplement 3): S368-S374.
Hsue PY, Deeks SG i PW Hunt. Base immunològica de la malaltia cardiovascular en adults infectats pel VIH. Journal of Infectious Diseases. 2012, 205 (suplement 3): S375-S382.

Aquesta informació va ser proporcionada pel CATIE (Canadà Intercanvi de SIDA informació sobre el tractament). Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb el CATIE, 1.800.263.1638 o Catie. El crèdit ha d'aparèixer en qualsevol publicació en línia, amb un enllaç a l'original.

La traducció al portuguès de Brasil es pot usar sense autorització prèvia i, però, és la persona o institució que fa ús d'aquesta versió un requisit per a totes les reclamacions, incloent tot el text subratllat.

Traducció anglesa per als portuguesos del Brasil (no existeix Brasil amb "z" i "BraZil" és una aberración idiomàtica creada per a persones que només Déu sap per què ho fan ...) de l'original en La malaltia cardiovascular i menjar en el VIH-positiu persones per Claudio Souza.

Si vostè té un bon coneixement de l'idioma anglès i tenir temps per avaluar la meva traducció i enviar els seus comentaris a aquesta adreça correu electrònic

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Revisió 1

Els comentaris estan suspesos

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa