Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

Hipertròfia: definició i Cura

Et trobes Iniciació ** greix visceral ** Hipertròfia: definició i Cura
Imatge predeterminada
greix visceral

¿Es pot prevenir?

No hi ha recomanacions clares sobre com prevenir l'acumulació anòmal de greixos. Encara que generalment s'associa amb l'ús de proteasa, no tots els medicaments d'aquest tipus produirien aquest efecte. D'altra banda, també es va observar hipertròfia en persones que prenien medicaments que no incloïen aquest tipus de fàrmacs antiretrovirals.

La majoria dels inhibidors de la proteasa es prenen amb una petita dosi de ritonavir, que serveix per potenciar el seu efecte. La concentració en sang d'aquests inhibidors, així com ritonavir, poden variar molt entre cada persona.

Alguns metges mesuren aquests nivells de sang amb l'objectiu d'ajustar la dosi si és necessari. D'aquesta manera, la quantitat de drogues ingerides per algunes persones pot ser menor, la qual cosa pot ajudar a reduir-ne toxicitat.

Alguns estudis també han trobat que, amb la mateixa tècnica de mesurament dels nivells en sang pot reduir-se la dosi d'efavirenz amb seguretat (Sustiva®, Co-formulat en Atripla®), Una droga associada amb un augment de greix, especialment al pit, les dones i els homes.

L'exercici físic amb regularitat i segueix una dieta equilibrada, baixa en contingut de greix saturat podria ajudar a disminuir el seu impacte.

Es pot revertir?

Al contrari del que passa amb la lipoatròfia, els resultats dels estudis sobre el canvi de tractament per aturar o hipertròfia inversa no són molt clares. Quan es va posar a prova la substitució d'un inhibidor de la proteasa un anàleg no nucleòsid, els altres dos fàrmacs, o no es modifiquen, l'anàleg de nucleòsid, que podria potser ser assistit.

En algunes persones, la millora es va observar després de la modificació d'un dels antiretrovirals de T-20 (Fuzeon®) Un inhibidor de la fusió s'injecta per via subcutània dues vegades al dia.

També hi va haver casos en què un canvi a atazanavir (Reyataz®) Millora del greix visceral, tot i que encara s'està estudiant el seu impacte a llarg termini sobre altres símptomes de la lipodistròfia. Atazanavir és un inhibidor de la proteasa que, quan s'ingereix sense ritonavir, té un impacte molt baix en lípids, tot i que és més usual menjar-lo amb una dosi petita dels mateixos.

El nou integrasa, Raltegravir (Isentress®), Sembla afectar també els lípids de la mateixa manera, però no se sap quin és el seu impacte real sobre la lipodistròfia.

Hi ha persones amb hipertròfia abdominal sever -quan greix comprimeix els òrgans interns i compromet les funcions vitals com la respiració o el menjar menjar - que poden haver estat beneficiat pel factor d'alliberament d'hormona de creixement (tesamorelina), un fàrmac s'està provant que no ha estat aprovat. De totes maneres, si no es realitza un altre tipus d'intervenció, el greix tornarà a aparèixer quan acabi el tractament amb tesamorelina.

El gel de testosterona tòpic útil en alguns casos, especialment per reduir el creixement de la mama en homes, l'efecte de la ginecomàstia flama.

També s'està provant pot tenir l'avantatge que l'ús de medicaments per reduir el greix a la sang (colesterol i triglicèrids), o tractar la resistència a la insulina (metformina).

Algunes proves utilitzades per a altres tipus de diagnòstic també es poden utilitzar per detectar el desenvolupament primerenc d'hipertròfia, com ara les tècniques d'imatge d'imatges per ressonància magnètica (MRI en anglès). Permet obtenir una imatge digital d'una secció transversal del cos. És molt útil per veure el greix visceral que s'acumula al voltant dels òrgans dins de l'abdomen.

Hipertròfia Reparació

En el cas de l'acumulació de greix es pot fer de manera segura liposucció les següents àrees:

  • Part posterior del coll, espatlles i esquena (gepa de búfal).
  • Pit, tant homes com dones.
  • Pubis.
  • Altres acumulacions localitzades.

Alguns hospitals públics ofereixen aquesta tècnica. Vostè pot obtenir informació sobre com accedir-hi a la seva Comunitat Autònoma, atenent les organitzacions incloses en la llista al final d'aquesta pàgina 21 document o PDF.

En molts casos, el greix torna a aparèixer. Modificar alguna combinació de fàrmacs després de la liposucció podria ajudar a prevenir o minimitzar aquest efecte. Pots parlar sobre això amb el seu metge.

El greix acumulat a l'interior de l'abdomen no pot ser extreta per liposucció perquè està situat entre els òrgans, i utilitzar aquesta tècnica en aquesta regió seria molt perillós.

La lipoatròfia: Definició i Cura Índex La resistència perifèrica a la insulinaa

Versió original:

Grup de Treball sobre el Tractament del VIH (GTT)
Declarat Entitat d'Utilitat Pública
Carrer Sardenya, 259 3º 1ª
08013 Barcelona (Espanya)
www.gtt-vih.org

Traducció al portuguès al Brasil a través de:

Raquel Cirne
Art Amb Traduccions!
www.eltesorodepalabras.com
Skype: cirnetrad

raquel@eltesorodepalabras.com

Publicació i Edició:

Claudi el guapissimoClaudio Souza:

SKYPE: tannwander@hotmail.com

Whats App: + 5511997080203 (tots els contactes són gravades i arxivades romanen durant tres anys)

Anuncis

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!