pobres persona amb VIH té dret al benefici dels discapacitats de l'INSS

Imatge predeterminada
SIDA en els tribunals INSS pobresa sense perjudici de precaució

LOGO-INSSAl gener de 16 2015 el Panell d'Apel·lacions de la Cort Especial Federal Amazones i Roraima (TR-AM / RR) va decidir que una persona que "viuen en la misèria" i pateix d'una malaltia que no li permetia lluitar per un lloc a mercat laboral en igualtat de condicions, té dret a rebre beneficis de l'Assegurança Social.

A partir d'aquesta comprensió, aquesta classe va determinar que una antiga perruqueria diagnosticada de VIH SIDA, o El VIH, rebre ajuda de l’INSS per a persones amb discapacitat, LOAS

L'anomenada Llei Orgànica d'Assistència Social (LLOES) paga l'equivalent a un salari mínim (R $ 788) a qui té discapacitat a llarg termini, ja sigui deficiències físiques, mentals, intel·lectuals o sensorials. La subvenció depèn de la investigació mèdica realitzada pel propi INSS. En el cas analitzat, l'informe conclou que el 41 anys d'edat, l'home seria capaç de treballar, tenint en compte que la seva condició clínica era "estable".

Per tant, és gairebé una "norma comuna" del procediment "forense INSS, la Unió de la Defensoria del Poble a l'Amazones recollit els diners en els tribunals, al·legant que s'ha de prendre en compte la segregació social experimentada per l'autor; aquesta segregació que jo, l'editor de soropositivo.org humil, ha viscut i reviscut, i ara una de les causes en els tribunals contra l'INSS, amb el suport de Jo sóc GIVEn la persona bella de l'advocat Fernanda Nigro, que ha estat el meu fidel escuder en el seu afany de recuperar el que es va veure entelat per una persona completament incapaç d'analitzar, de forma independent, una imatge de la depressió; Jo, Claudio Souza, vaig ser testimoni d'una sèrie de violacions òbvies de drets humans en relació amb la seguretat social, que defineix les seves "obres", basada en modus operandi Pacte Empreses mèdiques o de seguretat privada.

Justiça
D'una banda, tot i que hi ha zjustiça i magistrats honorables per portar-ho cap endavant; D'altra banda, eprecismos infelizment d'aquests mecanismes d'aplicació i correcció d'errors, per fer complir una cosa tan simple, que ens ha donat el Mestre. No facis als altres el que no vols que ho faci

L'autor, amb educació primària incompleta i professió no registrada (una altra aberració jurídica), va haver de deixar la seva feina a la sala per trobar el virus del VIH, per por als clients (no informats pels mitjans venal) que podia, a la manipulació d'objectes afilats i productes químics, transmetre el virus que causa la SIDA, el VIH. D'altra banda, viu amb una germana casada que rep un salari mínim de jubilació al Brasil, no necessita presentació.

L'aplicació va ser denegada en primera instància i el Turma Recursal va concedir l'apel·lació. Amb informació de l'Oficina de Comunicació Social de la DPU.

Claudi el guapissimoNota de l'Editor Soropositivo.org: És una decisió positiva, és cert, però la condició de la persona viure en la pobresa mi perquè espècies, sorpresa i espasmes uterins (i jo no tinc un d'aquests ...)! Si la condició per rebre un salari mínim magre és viure en la misèria, demanem misericòrdia, Senyor, Pietat (Cazuza)! Algú s’adona que la gran majoria de les persones que són VIH positives viuen dificultats extremes i que moltes d’elles es troben a un pas de la pobresa? I encara utilitzeu l’expressió vida digne ?!

Recordo una senyora que, fa més de quinze anys, em va dir que hauria de tornar a casa de dejuni, que ja ha experimentat un període de dejuni de 12 hores (no interrompre les proves d'agudesa com mesurament dels triglicèrids), per tornar a casa en el moment encara hi havia, com ara comença a faltar el transport gratuït per a les persones que viuen amb el VIH, i que necessitava els diners arrugat per tornar a casa, que estava en Són Paulo el nosocomios situats més enllà de la "segona-ferri", on ella tornaria després de quatre hores de desventures, l'estómac enganxat a l'esquena, cosa que només els que saben de fam.

Hem de humanitzar la xarxa i sí, però, hem de humanitzar el país.

Els textos a continuació us poden interessar!

19 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Renata Rodrigues 4 de juny de 2018 a les 18:49:00 am

Gràcies per compartir la vostra experiència ia canvi d'enfortir i encoratjar tanta gent al nostre país. Aquest article parla una mica sobre la Bolsa Família http://www.criarfacebook.com/bolsa-familia i pot ajudar a les persones a estar encara més informats sobre els beneficis i els drets.

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 5 de juny de 2018 a les 08:49:06 am

Hola Renata Rodrigues, bon dia! M'agradaria saber si, i com, podria ajudar-me no tenia la subvenció familiar, sinó el benefici de la seguretat social de l'ajut per malaltia, que s'ha negat sistemàticament cada vegada que intento aconseguir-ho. Gràcies

I aquí tenim aquesta resposta
Anònim 15 de març de 2018 a les 15:01:40

Hola. El meu ex cunyat va passar la meva germana a la meva germana. Al lactar dels bessons que van passar als meus nebots, vaig voler saber si hi havia algun benefici per a ells. SISTER I NEPHEWS). Tenen 5 anys. I sobretot si pot processar-lo. Ella no l'ajuda amb res.

I aquí tenim aquesta resposta
Soropositivo.Org de Cláudio Souza 16 de març de 2018 a les 17:40:16

Sí, transmetre el VIH deliberadament és un delicte, és difícil dir-ho, però la veritat és que no ho fa a cap conscient. Si sabia sobre la serologia, no va advertir a la seva germana, la va aconseguir embarassada tres vegades ... Però aquí és on veig una gran pregunta: el metge que realitza atenció prenatal es requereix per la llei federal per demanar la prova del VIH. cada embaràs. Això és degut a que és possible, amb un tractament prenatal adequat, prevenir el naixement de nens amb VIH positius i això s'ha tingut, ha estat i és conegut en tot el món mèdic! Per tant, crec que hi ha més gent per caçar (és la meva manera de ser) i la culpa. No només el "fill de puta" que actua com un "vector conscient", sinó també "professionals de la salut" que ignoren misteriosament un protocol absolutament necessari. Em va prendre molt de temps respondre per què he de trobar l'article que tracta d'un país petit on no hi ha més nens VIH positius que van néixer i van donar feina perquè és per a la seva revisió. Tingueu una mica de paciència i aquest enllaç en quatre o cinc dies. us portarà a les novetats. Sigui com sigui, persona anònima, hi ha molt que investiga allà en aquesta cosa

I aquí tenim aquesta resposta
Priscila 2 de desembre de 2017 a les 00:34:51 hores

Hola bona tarda em dic Priscilla estava prenent un examen d'embaràs i el metge va demanar als exàmens per a mi i per al meu marit també el sèrum va ser positiu que estava sense connexió a terra en el temps de fer dues setmanes q va la notícia que només ho fa pics de paleta com hauríem d'actuar en aquest cas. Gràcies per la vostra atenció.

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 3 de desembre de 2017 a les 12:07:08 hores

Si es troba a São Paulo, hauríeu de sol·licitar el suport legal d'una ONG anomenada giv http://www.giv.org.br si no estan en sampa, busqueu el http://www.rnpvha.org.br podran dirigir això

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 3 de desembre de 2017 a les 12:07:15 hores

Si es troba a São Paulo, hauríeu de sol·licitar el suport legal d'una ONG anomenada giv http://www.giv.org.br si no estan en sampa, busqueu el http://www.rnpvha.org.br podran dirigir això

I aquí tenim aquesta resposta
Ana Luiza 6 de novembre de 2016 a les 15:42:44

Bona tarda, Claudio ...
He trobat la serologia un curt temps, i pel fet que, lluny de treball dues vegades a la depressió. El descobriment va ser a través d'una sol·licitud d'examen periòdic a l'empresa, la medicina del treball. A causa d'això, no puc tenir una vida normal en el lloc de treball. Ho fa 16 anys treballant allà, i em va aconsellar que demanar a la companyia. A causa d'aquesta situació psicològica és que em puc retirar?

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 6 de novembre de 2016 a les 18:11:33

[Caption id = "attachment_128108" align = amplada "AlignLeft" = "350"]Themis 5782 Poso això aquí perquè entenguin que jo crec en la justícia [/ caption]

Hola Anna, bona tarda. Vaig parlar amb un advocat i em va dir que aquesta prova no es pot fer.
T'aconsello prendre cordes perquè pengin.
Però el necessari per comprendre millor el que està passant. Que ha estat assetjat? Sabies que dimiteix a causa d'això té directa a demandar per això. Però necessito saber més.
De totes maneres, si vostè té un telèfon intel·ligent, busqui una aplicació per al dispositiu que grava converses. Si és possible, posar-lo en una butxaca. De qualsevol manera, fer que sigui amb vostès tot el temps.

Obrir un compte en qualsevol lloc que li permet guardar aquests arxius. Mantingui la calma, no perdre el cap. No a ells qualsevol petita excusa pot ser que vulguin utilitzar fins i tot donar-li una causa justa.

<

De moment, això és el que us he de dir. Però us suggereixo que aprofiteu i llegiu aquest article: l'enllaç s'obre en una altra pestanya. Us dic que mireu el text que apareix a continuació de la meva aplicació Whats. Si voleu afegir, podeu afegir-lo. Aquí et veuré demà.
Aneu amb compte. Recordi. La recerca de gravació ...

Si cal "separar el blat, puc ajudar per tal d'oferir només el que serveix com una prova de suport.

Si necessites alguna cosa, digues-m'ho

[Wpvideo Qhrgut0z]
Memòries pòstumes de Brás Cubas

I aquí tenim aquesta resposta
bruno leonardo 4 de novembre de 2016 a les 10:32:46

Hola Bon dia he après ara que sóc un portador del virus VIH estava boig quan sent la tuneladora de notícies hi havia res sense parla a niguém sóc jo i la meva tou paçeira no treballar una tou any sense feina volen saber és en aquest cas el gorveno d'algunes ajuda del cost perquè sóc molt Disistimulado i la depressió pot algú ajudar .... Em dic Bruno

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 4 de novembre de 2016 a les 21:27:44

Bruno ... El primer pas és parlar amb la treballadora social (una part molt important del sistema) i dir-li que tot el que està passant.

Segurament ella li guiarà a preguntar al metge l'informe. En parlar sobre la depressió Crec que ella li dirà a buscar serveis de salut mental o un psiquiatre. Ella li donarà l'informe. A partir de llavors és entre vostè, Déu i el "INSS tècnica" que li dirà si vostè té o no dret a rebre. Hi havia el meu benefici tallat en 2009 i se'n va anar, amb l'ajuda de La vida d'Incentius Grup - GIV (Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova). Si es troba a Sao Paulo, en contacte amb ells, enviar un correu electrònic per al seu sistema, si us plau. Si es troba en una altra ciutat diferent de Sao Paulo, entre el lloc Xarxa Nacional d'Persones que viuen amb el VIH o la SIDA i estic segur que van a trobar una manera d'ajudar. Si tota la resta falla, tornar aquí i, per favor, m'expliqui el que va passar i el que es va dir, i l'estat en què viuen i de la ciutat.
Vaig a tenir un gran compromís en la recerca de la situació en què vostè està vivint.

Sé que a vegades fa olor de merda ... I de vegades és la mateixa merda.
En aquest cas, utilitzem la merda per fertilitzar alguna cosa i buscar alguna cosa millor per plantar i collir, com trobar una manera de resoldre això.

Per ara, estimada, això és tot el que puc dir-li.

No es rendeixi. Creu que trobi una solució. D'una manera o una altra.

🙂

I aquí tenim aquesta resposta
dia de la pell 17 d’octubre de 2016 a les 20:43:26 am

hola bona nit he après ara que sóc un portador del virus VIH, va ser un xoc per a mi encara no sé ni vull fer, estic a l'atur por de preconseito i ja no sé què fer sense valor per a qualsevol cosa que vull saber és que tinc dret a algun benefici de la Seguretat Social o qualsevol altre em comuniqui, per farvo

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 18 d’octubre de 2016 a les 10:20:13 am

La persona que parlava per marcar la SIDA em va oferir una adreça de correu electrònic per abordar aquestes qüestions.
Vaig enviar un missatge allà, i jo suggereixo que tots facin el mateix, per pressionar-los i tenir una resposta el més ràpid i de manera objectiva possible si es vol enviar el correu electrònic, Aquesta és l'adreça També pot trucar a 0800 16 25 50 i preguntar sobre lloa, i connectar-se a tb 136 i suggerir a actualitzar els seus protocols, i avís, la persona que em va informar ebidentemente va mostrar que, a més d'estar llegint un text , amb prou feines podia llegir-lo, i em fa l'efecte de qu estava parlant amb una d'aquestes màquines de pinball, parlant síl·laba per síl·laba en l'esperança que vostè entén.

Per la meva banda, em disculpo, però sóc humà i em baso en la informació donada pels altres éssers humans i enviar al meu limitat Edició 1 actualitzant i un altre per a l'assistència social de la mateixa entitat i correu electrònic.

Una vegada més, reitero les meves disculpes per tenir, encara que motivat per la bona fe que va donar lloc a algun tipus de sofriment i el dubte.
Atentament.
Claudio Souza

I aquí tenim aquesta resposta
Adriana 9 d’octubre de 2016 a les 13:23:48 am

Estic a l'atur cosí meu cap sabia q tenia VIH

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 9 d’octubre de 2016 a les 18:00:20 am

En quina ciutat viu vc. Ho necessito per tractar d'utilitzar els meus contactes i tractar d'ajudar u. No va poder haver disparat perquè es

I aquí tenim aquesta resposta
Eunice Dantas 3 de setembre de 2016 a les 14:50:50 hores

Hola tinc el VIH i el càncer havien passat anys en 4 INSS tan pobra treballar al sostre, però no puc tenir, però fossa però INSS em deuas costa del que faig

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio de Souza Santos 18 de maig de 2016 a les 22:13:43 hores

Jucilene Si podeu rebre aquest missatge, poseu-vos en contacte amb mi.

I aquí tenim aquesta resposta
Fran 3 de novembre de 2016 a les 03:33:54

Hola ... Tinc el portador de virus des de fa 6 anys
El meu marit i jo estem a l’atur. Tenim dos fills .. i vivim en una casa de només una habitació 1 ... no podem tenir qualitat de vida ... com puc obtenir un benefici?

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 3 de novembre de 2016 a les 08:50:18

En primer lloc, és necessari que vostè o el teu marit rebin informes mèdics que t’informin de la teva condició de salut per obtenir, en principi, una ajuda per a la malaltia per “intentar avançar” fins a la jubilació. D'altra banda, heu de buscar llocs on necessiteu accedir a les dades bossa familiar i bossa escolarS'han de fer justícia dos programes de transferència d'efectiu per a persones que es troben en dificultats o situacions de pobresa que han estat buscats per països amb França, perquè es puguin establir sistemes similars als seus països i aquí els mostro perfil de la persona que, es fa justícia, va implementar tot aquest sistema i que molta gent ha escopit al platpicar paelles per ajudar els interessos de no saber ni on és la cuina a casa i veure si una persona que ha rebut tots els honors al planeta no podria enganyar tots els països.

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: