El VIH HIV o Bàsic

DIRECTRIUS DE TRACTAMENT: START considera que el tractament precoç millora els resultats de les persones que viuen amb el VIH

Esperança
Esperança. Cada dia que sobreviu, fem com Beto Volpe em va ensenyar amb unes paraules: "Estem moguts per l'esperança"
I heus aquí que el sol d'un nou dia arriba a brillar
I heus aquí que el sol d'un nou dia arriba a brillar

Començant amb un recompte de cel·les CD4 superior a 500 / mm3 és més segur que esperar fins a cel·les 350 / mm3

Un gran assaig aleatoritzat internacional ha demostrat que els individus infectats pel VIH tenen un risc significativament menor de desenvolupar SIDA o una altra malaltia greu si comencen la teràpia antiretroviral (TARGA) anterior, quan el seu recompte de cèl·lules CD4 és més gran en lloc de espereu fins que el recompte de cel·les de CD4 caigui a nivells més baixos.

L'estudi mostra de manera inequívoca que ainício ART abans de recompte CD4 d'una persona que cau per sota de les cèl·lules 500 / mm3 condueix a menys malalties i menys esdeveniments adversos, tant SIDA definició i no la definició de SIDA, en comparació amb l'esperat fins que el recompte de CD4 baixi per sota de les cel·les 350 / mm3.

És probable que aquests resultats tinguin un impacte important en les pautes de tractament internacional. L'Institut Nacional de la Salut dels Estats Units va comentar en el seu comunicat de premsa que "Juntament amb les dades d'estudis anteriors han mostrat que la teràpia antiretroviral primerenca redueix el risc de transmissió del VIH a les seves parelles sexuals no infectades, aquests resultats indiquen que hauria d'oferir tractament per totes les persones amb VIH ".

Estudi del temps estratègic del tractament antiretroviral (START), va ser un gran assaig clínic aleatoritzat que va provar si ART va beneficiar a totes les persones que vivien amb el VIH. El seu predecessor, l'estudi SMART va tenir un gran impacte quan va mostrar a 2006 que aconseguir ART era millor que interrompre'l. Com en l'estudi anterior, START es va suspendre d'hora. Tot i que s'espera que es completi al desembre de 2016, una revisió a mitjà termini de les dades de l'estudi independent de l'estudi del Comitè de seguiment de dades i seguretat (DSMB) recomana que es publiquin els resultats abans.

START, que va començar al març de 2011, va ser dut a terme per la Xarxa internacional d'iniciatives estratègiques en assaigs globals del VIH (INSIGHT) a 215 ubicacions en països 35. En l'estudi es van inscriure 4.685 homes i dones amb VIH que mai no havien pres ART. Hi va haver persones amb 18 anys i més, amb una edat mitjana de 36 anys, i el recompte inicial de CD4 de totes les assignatures d'estudi estava per sobre de les cel·les 500 / mm3.

La meitat dels participants de l'estudi es van assignar aleatòriament per iniciar ART immediatament i l'altra meitat va ajornar el tractament fins que el recompte de cèl · lules CD4 + T es va reduir a les cel·les 350 / mm3. De mitjana, els participants en l'estudi es van seguir durant un període de tres anys.

L'estudi va mesurar la combinació de resultats que incloïen esdeveniments greus de la sida (com el càncer relacionat amb la sida), "sida greu que defineix la sida (malaltia cardiovascular, renal i hepàtica i càncer) i la mort.

Sobre la base de les dades de març 2015, el DSMB va trobar 41 casos de sida, -SIDA greus o la mort entre els que s'inscriuen per començar d'hora grup de TARGA en comparació amb els esdeveniments 86 que van endarrerir l'inici del tractament. Les persones que s'iniciaran d'ara endavant, si hi ha la voluntat política i la "voluntat econòmica" per fer-ho, em sento "amable" quan un estudi arriba fins a arribar a resultats greus i fins i tot Sé de consentiment informat i també sé de persones molt properes a la comunitat que jo Facebook qui, desesperat per una cura, es va inscriure en qualsevol estudi que els donés "un fil d'esperança"

Això equival a una reducció de 53% en el risc de desenvolupar malalties o morts greus. La reducció del risc va ser encara més pronunciada pel "desenvolupament de la sida".

Els resultats eren consistents en tots els llocs i els beneficis de l'ART eren similars per a persones amb ingressos baixos, mitjans i alts.

"Ara tenim proves clares que és molt més beneficiós per a la salut d'una persona infectada per virus de VIH

Il·lustració digital del virus
Il·lustració digital del VIH

començar la teràpia antiretroviral més aviat que tard ", va dir el director de NIAID, Anthony SS Fauci.

Va afegir: "A més, la teràpia primerenca transmet un doble benefici, no només millorant la salut de les persones, sinó que al mateix temps disminueix les càrregues virals, minimitzant el risc de transmissió del VIH. Aquestes troballes tenen conseqüències globals per al tractament del VIH ".

"Aquesta és una fita important en la investigació del VIH", va dir Jens Lundgren, MD, de la Universitat de Copenhaguen i un dels copresidents del primer estudi. "Ara tenim proves sòlides que el tractament precoç és beneficiós per als pacients seropositius. Aquests resultats suporten la iniciació del tractament independentment del recompte de CD4.

Les directrius actuals per al tractament de la infecció pel VIH des del Mundial de la Salut recomanen que les persones infectades pel VIH a partir organització d'art quan el seu recompte CD4 cau a 500 cèl·lules / mm3 però encara certes directrius, incloses les normes actuals Guia de l'Associació Britànica de VIH (BHIVA), es recomana esperar que els recomptes de CD4 caiguin per sota de les cel·les 350 / mm3.

A la llum dels resultats de DSMB, els investigadors d'estudi informen a tots els participants dels resultats provisionals. Els participants rebran tractament si ja no tenen tractament antiretroviral i continuaran seguint fins al final de 2016.

Per obtenir més informació, consulteu el El comunicat de premsa del NIH

Claudi-PanamàTraduït de l'original a l'anglès START trial troba que el tractament precoç millora els resultats de les persones amb HIV per Claudio Santos de Souza al 28 maig de 2015. Publicació original de Gus Cairns a 27 maig de 2015

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

4 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: