Anuncis

DIRECTRIUS DE TRACTAMENT: START considera que el tractament precoç millora els resultats de les persones que viuen amb el VIH

Et trobes Iniciació => CD4: el punt clau en la salut de les persones amb VIH => DIRECTRIUS DE TRACTAMENT: START considera que el tractament precoç millora els resultats de les persones que viuen amb el VIH
CD4: el punt clau en la salut de les persones amb VIH
Esperança
Esperança. Cada dia que sobreviu, fem com Beto Volpe em va ensenyar amb unes paraules: "Estem moguts per l'esperança"
I heus aquí que el sol d'un nou dia arriba a brillar
I heus aquí que el sol d'un nou dia arriba a brillar

Començant amb un recompte de cel·les CD4 superior a 500 / mm3 és més segur que esperar fins a cel·les 350 / mm3

Un gran assaig aleatoritzat internacional ha demostrat que els individus infectats pel VIH tenen un risc significativament menor de desenvolupar SIDA o una altra malaltia greu si comencen la teràpia antiretroviral (TARGA) anterior, quan el seu recompte de cèl·lules CD4 és més gran en lloc de espereu fins que el recompte de cel·les de CD4 caigui a nivells més baixos.

L'estudi mostra de manera inequívoca que ainício ART abans de recompte CD4 d'una persona que cau per sota de les cèl·lules 500 / mm3 condueix a menys malalties i menys esdeveniments adversos, tant SIDA definició i no la definició de SIDA, en comparació amb l'esperat fins que el recompte de CD4 baixi per sota de les cel·les 350 / mm3.

És probable que aquests resultats tinguin un impacte important en les pautes de tractament internacional. L'Institut Nacional de la Salut dels Estats Units va comentar en el seu comunicat de premsa que "Juntament amb les dades d'estudis anteriors han mostrat que la teràpia antiretroviral primerenca redueix el risc de transmissió del VIH a les seves parelles sexuals no infectades, aquests resultats indiquen que hauria d'oferir tractament per totes les persones amb VIH ".

Estudi del temps estratègic del tractament antiretroviral (START), va ser un gran assaig clínic aleatoritzat que va provar si ART va beneficiar a totes les persones que vivien amb el VIH. El seu predecessor, l'estudi SMART va tenir un gran impacte quan va mostrar a 2006 que aconseguir ART era millor que interrompre'l. Com en l'estudi anterior, START es va suspendre d'hora. Tot i que s'espera que es completi al desembre de 2016, una revisió a mitjà termini de les dades de l'estudi independent de l'estudi del Comitè de seguiment de dades i seguretat (DSMB) recomana que es publiquin els resultats abans.

START, que va començar al març de 2011, va ser dut a terme per la Xarxa internacional d'iniciatives estratègiques en assaigs globals del VIH (INSIGHT) a 215 ubicacions en països 35. En l'estudi es van inscriure 4.685 homes i dones amb VIH que mai no havien pres ART. Hi va haver persones amb 18 anys i més, amb una edat mitjana de 36 anys, i el recompte inicial de CD4 de totes les assignatures d'estudi estava per sobre de les cel·les 500 / mm3.

La meitat dels participants de l'estudi es van assignar aleatòriament per iniciar ART immediatament i l'altra meitat va ajornar el tractament fins que el recompte de cèl · lules CD4 + T es va reduir a les cel·les 350 / mm3. De mitjana, els participants en l'estudi es van seguir durant un període de tres anys.

L'estudi va mesurar la combinació de resultats que incloïen esdeveniments greus de la sida (com el càncer relacionat amb la sida), "sida greu que defineix la sida (malaltia cardiovascular, renal i hepàtica i càncer) i la mort.

Sobre la base de les dades de març 2015, el DSMB va trobar 41 casos de sida, -SIDA greus o la mort entre els que s'inscriuen per començar d'hora grup de TARGA en comparació amb els esdeveniments 86 que van endarrerir l'inici del tractament. Les persones que s'iniciaran d'ara endavant, si hi ha la voluntat política i la "voluntat econòmica" per fer-ho, em sento "amable" quan un estudi arriba fins a arribar a resultats greus i fins i tot Sé de consentiment informat i també sé de persones molt properes a la comunitat que jo Facebook qui, desesperat per una cura, es va inscriure en qualsevol estudi que els donés "un fil d'esperança"

Això equival a una reducció de 53% en el risc de desenvolupar malalties o morts greus. La reducció del risc va ser encara més pronunciada pel "desenvolupament de la sida".

Els resultats eren consistents en tots els llocs i els beneficis de l'ART eren similars per a persones amb ingressos baixos, mitjans i alts.

"Ara tenim proves clares que és molt més beneficiós per a la salut d'una persona infectada per virus de VIH

Il·lustració digital del virus
Il·lustració digital del VIH

començar la teràpia antiretroviral més aviat que tard ", va dir el director de NIAID, Anthony SS Fauci.

Va afegir: "A més, la teràpia primerenca transmet un doble benefici, no només millorant la salut de les persones, sinó que al mateix temps disminueix les càrregues virals, minimitzant el risc de transmissió del VIH. Aquestes troballes tenen conseqüències globals per al tractament del VIH ".

"Aquesta és una fita important en la investigació del VIH", va dir Jens Lundgren, MD, de la Universitat de Copenhaguen i un dels copresidents del primer estudi. "Ara tenim proves sòlides que el tractament precoç és beneficiós per als pacients seropositius. Aquests resultats suporten la iniciació del tractament independentment del recompte de CD4.

Les directrius actuals per al tractament de la infecció pel VIH des del Mundial de la Salut recomanen que les persones infectades pel VIH a partir organització d'art quan el seu recompte CD4 cau a 500 cèl·lules / mm3 però encara certes directrius, incloses les normes actuals Guia de l'Associació Britànica de VIH (BHIVA), es recomana esperar que els recomptes de CD4 caiguin per sota de les cel·les 350 / mm3.

A la llum dels resultats de DSMB, els investigadors d'estudi informen a tots els participants dels resultats provisionals. Els participants rebran tractament si ja no tenen tractament antiretroviral i continuaran seguint fins al final de 2016.

Per obtenir més informació, consulteu el El comunicat de premsa del NIH

Claudi-PanamàTraduït de l'original a l'anglès START trial troba que el tractament precoç millora els resultats de les persones amb HIV per Claudio Santos de Souza al 28 maig de 2015. Publicació original de Gus Cairns a 27 maig de 2015

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Publicacions relacionades

Declaracions 4

Els comentaris estan suspesos

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: