25.3 C
São Paulo
20 de gener de 2020

Encara que es troba al Canadà, l'estudi diu que l'ús de PrEP ara podria estalviar importants quantitats en el futur

Imatge predeterminada
Drets Humans Dades sobre la SIDA Gay Boys Irpergay De març de 2015 PEP prep PREP sexe

LA IMPLEMENTACIÓ DE LA PREP REDUIRÀ IMMEDIATAMENT ELS COSTOS AMB TRACTAMENTS COMPLEXOS EN EL FUTUR.

Nota de l’editor de seropositivo.org: un dòlar canadenc val la pena R $ 2.42 a 23 / 03 / 2015

droguesUn document canadenc avaluar el cost de la pre-exposició ús profilàctic (Prep) per prevenir les infeccions per VIH en relació amb el cost total de manteniment de la vida d'un pacient sotmès a tractament antiretroviral, l'esperança de vida d'un sol pacient infectat amb el VIH, basant-se en els valors disponibles per al Quebec i l'Ontario, la PrEP seria la reducció de costos més gran en la majoria dels escenaris, fins i tot si el cost global de vida de la cura dels pacients amb VIH disminuirà en el futur.

El document, publicat al gener de 2015, abans de la conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes (CROI 2015), de fet gairebé segur que subestima els beneficis potencials dels costos de la PrEP. Els investigadors, en el moment de la redacció de l'estudi tenien accés a les estimacions del cost de la profilaxi pre i + de pacients amb VIH (VIH-positiu), però no tenen accés a l'eficàcia real de la Prep com es veu en l'estudi Ipergay, l'estudi que utilitza per modelització del seu estudi.

Per tant, basaven la seva estimació en el cost d'una infecció evitada segons l’eficàcia observada en l’estudi anterior de iPrEx - 44%. De fet, l’eficàcia vista a Ipergay era 86%, és a dir, el cost per infecció evitat seria molt menor.

A més, els investigadors utilitzen una estimació elevada del cost total dels medicaments que s’utilitzen per prendre un règim basat en l’estudi de Ipergay. En aquest cas, el cost mitjà per persona era aproximadament la meitat.

Els costos de preparació i tractament.

dòlar

Per calcular el cost de la profilaxi pre-exposició, els investigadors van afegir el cost del règim d'emtricitabina / tenofovir (Truvada) per als costos indirectes, com ara temps de treball perdut visites a la clínica, els salaris del personal de correus, condons gratis i proves dels costos de un any. El cost de Truvada era d’euros d’euros de dòlars nord-americans (dòlars EUA) anuals i altres costos dòlars d’EUA de dòlars nord-americans o dòlars de dòlars nord-americans en total.

El cost d'una infecció per VIH de la vida es basa en el diagnòstic de 30 anys (la mitjana al Quebec) i l'expectativa de vida de corrent addicional (amb exclusió de les persones que s'injecten drogues) algú diagnosticat amb aquesta edat - 35,2 anys. Els investigadors assumeixen que la persona amb VIH comença immediatament la teràpia antiretroviral (ART). Costen dos règims TARGA (Teràpia Antirretroviral) una barata (efavirenz / emtricitabina / tenofovir [Atripla]) i cara (darunavir [Prezista] més [Truvada]). També assumeixen la taxa de fracàs de 10% per a aquests dos primers règims i un règim de segona línia de raltegravir o etravirina més medicaments de suport.

temps per posar la píndola a punt

Els costos anuals de medicaments són $ 14093 o CA $ 22.040 en un cost més baix i en un escenari de cost més alt. Els costos hospitalaris van ser realment lleugerament inferiors al cost anual de l’atenció a la PrEP: R $ 2016,00 per any. Això és degut a que els participants en l’assaig a Ipergay es van veure cada dos mesos, mentre que les visites clíniques del VIH són, per regla general, trimestralment. Això comporta un cost per pacient, per any, de CA $ 16.109 per al règim de medicaments més barat.

Dòlar canadià
Creu-me! Aquesta és una nota de dòlar canadenc!

No obstant això, els modeladors afegeixen també, cosa que no sempre s'afegeix als models del cost de la infecció per VIH: el cost per a l'economia en termes d'atur i pèrdua de productivitat. Prenent les estimacions del Quebec amb la taxa d'atur de les persones amb VIH i el temps perdut en la productivitat a causa de les hospitalitzacions i visites a la clínica, van calcular que el cost de personal no mèdic per a l'economia de cada cas de VIH va ser de CA 11.550 dòlars a l'any . El cost total anual a l'economia de cada persona amb VIH era, per tant, CA dòlars 27659 en total per al règim més barata de les drogues.

Els modeladors van assenyalar que si bé hi ha una taxa d'atur més alta entre les persones amb VIH al Canadà en comparació amb la població general, no és el cas dels homes homosexuals en general, ja que tenen taxes d'ocupació similars amb de persones que utilitzen PrEP.

(Nota de l'editor: és un fet que, com he observat, manté aquesta disparitat, la de l'atur proporcional, que sempre és més alta entre les persones amb VIH)

Tenint en compte l'esperança de vida esperada per a la persona mitjana diagnosticada de VIH, això significaria que el cost de la vida d'una infecció pel VIH seria 1.439.984 (canadenc) per al règim més barat.

Tractament-Contra-A-SIDA-300x225

Després, els investigadors van utilitzar una figura anomenada "nombre necessari per tractar". Això representa el nombre de persones que necessiten rebre PrEP per evitar una infecció pel VIH. A iPrEx, aquesta xifra era inferior als anys 52, cosa que va suposar un cost per infecció evitat des de dòlars de CA 621.390.

Això significa que la PrEP estalviaria CA $ 818.594 per infecció impedida.

Descomptes de costos futurs

Malabarisme de drogues
El tractament per al VIH, i les seves possibles complicacions, s'assembla molt a aquest acte de malabarisme. He recomanat per a això una aplicació per controlar els medicaments, la programació de dosis de les cites anomenades medsafe. Sí, està en anglès, però és molt intuïtiu i podeu trobar aquest enllaç a sota de http://www.medisafe.com/ Com diss? No, criatura, no. No guanyo res per això i podeu cercar els outars a Internet. M'estic oferint aquesta alterativa perquè la faig servir i m'ajuda molt. Oberver que l'enllaç no té res que permeti la meva identificació

Tanmateix, és probable que els costos futurs del tractament del VIH siguin més baixos del que són ara. Això es deu al fet que la situació de les persones VIH positives pot canviar: per exemple, en el futur és probable que, menys VIH-positiu, estigui aturat. A més, algunes persones amb VIH moriran abans de les altres causes, de manera que el cost de la seva infecció pel VIH desapareixerà del model. Per això, és una pràctica habitual modelar els efectes a llarg termini de les intervencions de salut per aplicar descomptes a costos futurs evitats.

En el cas d’aquest model i d’acord amb les recomanacions canadenques, els modeladors dedueixen el cost d’una infecció pel VIH de 3% a 5% per any i any d’infecció. En el cas d’un descompte de 3%, això suposa un cost de vida de la infecció pel VIH fins a $ 662,295 i el PrEP encara estalvia 40,905 dòlars per infecció evitada. Però amb un descompte de 5%, el cost del VIH de per vida es converteix en $ 448.901 i, a continuació, el PrEP costa $ 172.489 per infecció evitat - pot ser que no sigui rendible amb algunes directrius nacionals. Afegint subsidis per millorar la qualitat de vida, un possible "bestiar immune", l’efecte de la PrEP i altres beneficis, redueix aquest cost a $ 60.223, però encara no és una reducció de costos. És a dir, pel que fa a aquest model.

No obstant això, el cost per infecció evitat per la qual cosa el PrEP esdevé molt més baix, utilitzant el nombre necessari per tractar (NNT) per prevenir una infecció pel VIH que es va veure realment a l’estudi de Ipergay. Això va tenir anys 18, no 52 com a iPrEx. El cost anual per infecció evitat de PrEP es converteix en CA $ 216.018. Si s'aplica la NNT observada a PROUD (13), és $ 156.013. Això encara es veu clarament el valor de la taxa de descompte del 5%, estalviant dòlars CA 232.883 per infecció per VIH evitada fins i tot amb descompte 5% amb reducció de costos Ipergay NNT - o $ 292,888 utilitzant la figura NNT ORGULLÓS.

D'altra banda, com hem dit anteriorment, els investigadors van fer un càlcul conservador que les persones que van rebre la profilaxi pre-exposició sota el règim Ipergay realment rlacionem sexual tan sovint que amb el temps tomat Prep cada dia. De fet, els participants Ipergay han utilitzat drogues 50% de la utilització diària total implicaria a nivell mundial. Això vol dir que el cost per infecció evitada un règim anual Ipergay seria 108,009 dòlars i estalvis 5% de descompte / La vida seria $ 340.892. Tot i que la taxa d'atur s'igualarà una, i només es permeten els costos mèdics directes de VIH, el que significa que la taxa de descompte del 5% del cost de per vida de la infecció pel VIH es torna sobre 260,000 $ - encara menor que el cost per infecció evitada un règim Ipergay, fins i tot si es pren cada dia.

Altres consideracions

Es pot objectar que el cost de cada persona que posa PrEP $ 12.001 és només un cost anual i això es pesa en relació amb el cost del tractament del VIH a tota la vida, mentre que el PrEP també es pot dur a terme durant molts anys. La hipòtesi és, però, que la incidència del VIH en les mateixes persones, si no rebien PrEP no canviaria. És a dir, per a cada any s'evita la PrEP per la quantitat d'infeccions per VIH durant un any addicional per equilibrar el cost anual de la PrEP.

Si el comportament de risc mitjana de persones que estaven en necessitat de profilaxi pre-exposició, però que no acabava d'aconseguir-va anar disminuint, això significaria que experimentarien un menor nombre d'infeccions pel VIH i les economies d'prep seria menor. De la mateixa manera, si el comportament de risc en persones que prenen prep s'elevés cap a les persones que no prenen ella - un temor expressat sovint - a continuació, es convertiria en la Prep relativament més cars i estalviaria menys diners. Si la mitjana d'edat al moment del diagnòstic van ser augmentant durant deu anys a 40, llavors és clar que el valor d'una vida de tractament del VIH costaria menys - sobre 40% menor, d'acord amb el càlcul dels investigadors - però Prep encara seria un estalvi de costos per al iPrEx NNT als costos incorreguts pel VIH no es descompten i les prouds Ipergay i NNT tots els descomptes.

Finalment, l’estimació utilitzada per al cost de vida d’una infecció per VIH és més gran en aquest paper que en alguns rols. El CDC dels EUA estima que els costos mèdics directes de la infecció per vida del VIH són $ 618.900. Això augmentaria el cost per infecció pel VIH a menys de $ 200.000 a 5% de descompte, però fins i tot així la PrEP sobre els NNTs vists a Ipergay i PROUD encara seria rendible.

Evidentment, la PrEP té costos inicials considerables i no comença a estalviar diners per a sistemes de salut a curt termini. Les grans economies, en comparació amb el cost de no implementar el PrEP, només s’acumularan durant dècades i només seran significatives si una proporció significativa de la població altament a risc decideix prendre PrEP i, tot i que les persones amb poc risc no ho fan. Pot ser un desafiament promoure la PrEP per a les persones que ho necessiten, alhora que oculten les de les persones de baix risc.

No obstant això, tenint en compte els resultats de nous estudis, és difícil imaginar escenaris en els quals la prep basa en Truvada no produeix estalvis de costos en el llarg termini - alguna cosa que els administradors dels sistemes de salut han de considerar en decidir si la pràctica ella.

Gus Cairns

Publicat el: March 20, 2015

Referència

Ouellet E et al. Efectivitat en costos de la profilaxi pre-exposició al VIH "a la carta" per als homes que no fan servir drogues i que tenen sexe amb homes al Canadà. Canadian Journal of Infectious Disease Medicine and Microbiology 26 (1): 23-29. 2015

Claudi-PanamàTraduït de l'original a Canadà anglès: L’ús de la PrEP ara pot estalviar importants quantitats en el futur per: Cláudio Santos de Souza a 22 de maig de 2015

Nota de l'Editor.

Crec que una investigació com aquesta, basada en la realitat brasilera, seria molt útil i, sobretot, optimitzaria el treball de prevenció en sistemes tancats submergits en vulnerabilitat al VIH.

Informació del revisor: he revisat aquest text 11 vegades i sempre tinc dubtes sobre que estigui ben redactat. Us prego amablement, en trobar-me incongruències, publicaré en els comentaris l’error per poder corregir-lo. Per cert: La meva neuropatia empitjora periféfica dies molt freds i gran part d'aquest text s'ha introduït només amb els indicadors i el dit mig de la mà esquerra, i la seva mà dreta encara té el tre greuge patit una reconstrucció (sic) en com a conseqüència d’un "accident de consum" generat per l’ús d’una cadena d’oficines comprada en una "botiga de decoració chic" com a regal d’aniversari. Necessito un programari capaç d’escoltar el que dic i escriure per a mi.

Articles relacionats que us agradi llegir

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

La vostra opinió és molt important.

Voleu donar la vostra opinió sobre Blog Soropositivo.Org?

Si voleu, proporcioneu el vostre correu electrònic, de manera que us enviarem una resposta.

Si voleu, proporcioneu el vostre correu electrònic, de manera que us enviarem una resposta.

Gràcies Donem la benvinguda als teus comentaris i tornarem aviat