Malalties de transmissió sexual VHC VHC L'hepatitis C Hepatitis Hepatitis Viral El VIH El VIH ÉS cercar vida

Afecta més Daclatasvir per a les setmanes 12 Els pacients co-infectats amb VIH / HCV més guarits

Infecció hepàtica amb virus de l'hepatitis
VIH a 3D
Representació gràfica en 3D d'un grup de còpies del VIH, virus causats per la síndrome d'immunodeficiència adquirida

Gairebé tots els pacients amb VIH / VHC co-infectats, tractats per 12 setmanes amb el sistema de interferó i lliure de ribavirina Sofosbuvir (Sovaldi) i Daclatasvir (Daklinza) van arribar resposta virològica sostinguda, però, la taxa de curació es va reduir a 76 a les tractades únicament amb 8 setmanes, d'acord amb els resultats de l'estudi Ally-2 presentats a la "Setmana de les malalties Digestives 2015" el mes passat a Washington, DC.

El desenvolupament d'agents antivirals orals directes (AAD) que es dirigeixen a diferents etapes del cicle de vida del virus de l'hepatitis C han revolucionat el tractament, oferint una teràpia més curta, millor tolerada i més eficaç que la teràpia. basat en interferó. A diferència de l’interferó, les DAA semblen funcionar tan bé en les persones VIH positives amb hepatitis C, que tendeixen a experimentar una progressió més ràpida de la malaltia hepàtica que les només amb infecció pel VHC.

kenety-ShermmanKenneth Sherman, Universitat de Cincinnati Els resultats presentats en fase Ally 2 3, que va avaluar l'inhibidor de nucleòtids Gilead Sciences fa polimerasa Sofosbuvir més Daclatasvir, Bristol-Myers Squibbs NS5A sense ribavirina.

Daclatasvir és pangenotipico - el que significa que funciona contra diversos genotips del VHC - a diferència del ledipasvir, l’inhibidor de NS5A a Gileads Harvonicoformulation.

L’estudi ALLY-2 tenia pacients de 203 inscrits en pacients amb hepatitis C crònica, dels quals 151 no havia estat tractat prèviament i 52 no havia respost adequadament a teràpies anteriors.

Gairebé 90 eren homes, sobre 60 eren, sobre 35 eren negre i l'edat mitjana va ser d'aproximadament 55 anys. La majoria (83) tenia HCV 1 genotip, amb una majoria d'aquests que té 1 ° subtipus més difícil de tractar, com 9 tenia 2 genotip, 6 tenien el genotip 3 (ara es considera més difícil de tractar), i dos, la 4 genotips tipus. Just a sota de donis 10% dels pacients eren "naïve" i els pacients 29 prèviament havia estat tractat i tenia cirrosi hepàtica.

Diagnòstic del VIH. Concepte mèdic. Composició dels medicaments.També van participar els participants teràpia antiretroviral (ART) amb una càrrega viral indetectable del VIH o encara no en ART (Teràpia antiretroviral) amb un recompte de cèl·lules T, CD4, d'almenys cèl·lules 350 / mm3.

Gairebé tots es tractava d’ART, amb la meitat d’inhibidors de proteasa del VIH, prenent 25 INNTR i 25 prenent altres règims, especialment amb inhibidors de la integrasa; la línia base mitjana del recompte de CD4 era les cèl·lules / mm3 565.

Tots els participants en l'estudi d'etiqueta oberta rebre 400mg Sofosbuvir més Daclatasvir un cop al dia. La dosi estàndard es va ajustar a Daclatasvir 60mg a 30 mg, quan es pren en combinació amb els inhibidors de proteasa ritonavir, o fins 90 mg quan s'usa amb més a considerar les interaccions de drogues NNRTI.

Prèviament, els pacients no tractats van ser aleatoritzats a 8 o 12 setmanes de tractament, mentre que tots els pacients "experimentats en tractament" van ser tractats durant setmanes 12.

Sherman va informar que 96% dels pacients que estaven tractats amb el genotip 1 i 98% dels pacients prèviament tractats perTeràpia gènica Les setmanes 12 van aconseguir una resposta virològica sostinguda o indetectable de l'ARN VHC per a les setmanes 12 després de la finalització del tractament (SVR12). La taxa de resposta sostinguda va caure només a 76%, però, per al genotip de 1 en pacients tractats només per a setmanes 8.

Les taxes de resposta van ser similars quan es van analitzar tots els genotips combinats.

Les persones amb cirrosi tenen taxes de curació lleugerament més baixos que els pacients sense cirrosi en els dos braços d'investigació i de les setmanes 8 (vs 60 77) i 12 braç setmanes (vs 91 99).

Hi va haver una recaiguda en els dos braços de les setmanes 12 i de deu recaigudes en el braç d’estudi de vuit setmanes. Dues recaigudes a les setmanes 12 van tenir una infecció pel VHC del subtipus 1a, difícil de tractar.

El tractament va ser generalment segur i ben tolerat, sense esdeveniments adversos greus ni esdeveniments adversos que van provocar la interrupció del tractament. La majoria dels participants van mantenir el recompte estable de la càrrega viral del VIH i del CD4 (només es va perdre un pacient durant el seguiment [nota del traductor: això normalment significa que els pacients interessats s'han aturat / aturat. a la rutina de la investigació] i un pacient seropositiu presentava "rebot" (ressorgiment d’agent patològic) després d’acabar el tractament de l’hepatitis C.

Bàsicament, cada tractament es redueix a això: un got d’aigua (més complet o menys ple d’aigua es pot intercanviar per un suc), algunes pastilles, que sempre heu d’aconseguir seguint la recepta, empassant les pastilles de manera gradual , obeint el seu ritme estomacal per empassar-los; Algunes persones necessiten deu minuts per prendre tres pastilles, altres engluten deu a la vegada ... cadascuna a la seva, però tothom amb una cosa en comú: l'amor a la vida
Bàsicament, cada tractament es redueix a això: un got d’aigua (més complet o menys ple d’aigua es pot intercanviar per un suc), algunes pastilles, que sempre heu d’aconseguir seguint la recepta, empassant les pastilles de manera gradual , obeint el seu ritme estomacal per empassar-los; Algunes persones necessiten deu minuts per prendre tres pastilles, altres engluten deu a la vegada ... cadascuna a la seva, però tothom amb una cosa en comú: l'amor a la vida

Els investigadors van concloure que el tractament de pacients coinfectats amb VIH / VHC amb daclatasvir sofosbuvir una vegada al dia per a les setmanes de 12.

Daclatasvir Sofosbuvir ha estat eficaç en pacients amb cirrosi i en pacients amb altres dades demogràfiques i una àmplia gamma de combinacions de règims d'ART sense comprometre el control d'anticossos del VIH.

Aquestes troballes s'han actualitzat recentment els professionals europeus en el tractament de l'hepatitis C Directrius i directrius actuals als EUA, es recomana que les persones VIH-positives i VIH-negatives han de ser tractats de la mateixa que per a l'hepatitis C, amb excepcions, tenint en compte les possibles interaccions amb fàrmacs antiretrovirals.

Liz HighleymanLiz Highleyman

Produït en col·laboració amb hivandhepatitis.com

Publicat: juny 3 2015

Traducció d'originals de Claudio Souza Sofosbuvir més daclatasvir per a setmanes 12 cura la majoria de la infecció pel VIH / VHC

Claudio Souza
Això és Me, amb psyco-Killer`s s'enfronten a aquest

pacients

Reference Wyles D et al (Sherman K presenting). Daclatasvir més sofosbuvir per al tractament dels genotips del VHC 1-4 en la coinfecció del VIH-VHC: l'estudi ALLY-2i. Setmana de Malalties Digestives, Washington, DC, resum 901d, 2015.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Alda Tonet 5 d’agost de 2016 a les 15:16:32

Déu vol que sigui la cura de l’hepatitis C.
Sempre estem esperant les bones notícies.
Em va encantar el text.

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant