Anuncis

Les altes taxes d'infecció per VHC a l'Àfrica subsahariana, amb alta prevalença en pacients amb VIH

Et trobes Iniciació => Publicacions => Les altes taxes d'infecció per VHC a l'Àfrica subsahariana, amb alta prevalença en pacients amb VIH
Publicacions
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

El disseny de l'ÀfricaLes altes taxes d'infecció per VHC a l'Àfrica subsahariana, amb alta prevalença en pacients amb VIH

La prevalença de l'hepatitis C (VHC) és alta a l'Àfrica subsahariana, segons un informe publicat en Malalties revista Lancet Infectious. REGNE UNIT. Els investigadors van realitzar una metaanàlisi d'estudis amb aproximadament 213 1,2 milions de pacients 33 països. La prevalença global de VHC va ser 3%, però es va diferenciar entre les regions i grups de risc. Sobre 6% dels pacients amb VIH-positius coinfectats pel VHC.

"Hem registrat prevalença alta de sèrum de l'hepatitis C entre els pobles de l'Àfrica subsahariana, entre ells pacients adults VIH-positius", comenten els autors. "Hem identificat una variació regional."

En general a 150 milions de persones estan infectades amb el VHC. Per tant, la infecció representa un repte important per a la salut mundial, especialment per als països més pobres. Dades US en l'epidemiologia del virus de l'hepatitis C a l'Àfrica subsahariana continuen sent subinformados. En una revisió publicada en 2002 trobat una prevalença de 3%, però amb variacions regionals significatives. Pocs estudis han examinat les taxes de coinfecció VIH / VHC, però hi ha certa evidència que el VIH s'associa amb un major risc d'infecció pel VHC.

Els investigadors volien actualitzar el coneixement de l'epidèmia del VHC a la regió. Per tant, es va realitzar una revisió sistemàtica i meta-anàlisi d'estudis publicats entre 2002 2014 i que van informar sobre la prevalença del VHC a l'Àfrica subsahariana i les altes taxes de coinfecció VIH / VHC.

Els estudis es van dividir segons la qüestió de si la població es considerava de baix risc per al VHC (participants, donants de sang, pacients reclutats a la població general) o d'alt risc (pacients amb malaltia hepàtica; que havia rebut productes de sang o que havien estat sotmesos a cirurgia i consumidors de drogues injectants). Els pacients amb infecció per VIH es van considerar per separat.

Un total de companys de treball de 287 es van incloure en l'anàlisi i la taxa de prevalença d'HCV va ser de 3%. Tanmateix, aquest índex va variar de regió a regió, que va des de 7% a Àfrica central a 4% a Àfrica occidental i 1% a Àfrica del sud-est.

Es va avaluar la baixa prevalença global de grups en risc en 2,65%. Però, de nou, hi va haver algunes variacions regionals amb les taxes més altes d'infecció a l'Àfrica central i baixa a Àfrica del Sud-est.

Poc més de 3% dels participants en centres d'atenció prenatal eren VHC positiu, una taxa d'infecció similar a l'observada en tota la població de baix risc. Per tant, els investigadors suggereixen que els pacients en prenatal seria una bona població a seguir les tendències de HCV en la població general.

Sobre 12% dels individus d'alt risc estaven infectats amb el VHC. La prevalença va oscil·lar entre 46% en una cohort d'usuaris de drogues injectables a Kenya per 10% entre els pacients amb malaltia hepàtica.

Sobre 6% dels pacients amb VIH van ser coinfectats pel VHC, amb taxes que varien d'aproximadament 7% a l'Àfrica occidental a 4,5% al sud-est d'Àfrica.

"Hi ha una clara necessitat insatisfeta de prevenció i tractament per a l'HCV, cal millorar l'accés al tractament per a ambdós grups, tant monoconfectats com infectats", conclouen els autors.

Referència

Rao VBR et al. L'hepatitis C seroprevalença, la coinfecció amb el VIH a l'Àfrica subsahariana: una revisió sistemàtica i meta-anàlisi.The Lancet Infect Dis, en línia: dx.doi.org/10.1016/S1473-3099(15)00006-7 (2015).

Michael Carter

Publicat a: 10 2015 de juny

Traducció de Claudio de Souza Santos l'original Alta taxa d'infecció per VHC a l'Àfrica subsahariana, amb una alta prevalença, especialment en pacients amb VIH diumenge, 14 juny 2015.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa