Soropositivo.Org - Hi ha vida amb VIH de Cláudio Souza

Les altes taxes d'infecció per VHC a l'Àfrica subsahariana, amb alta prevalença en pacients amb VIH

Imatge predeterminada
Publicacions

El disseny de l'ÀfricaLes altes taxes d'infecció per VHC a l'Àfrica subsahariana, amb alta prevalença en pacients amb VIH

La prevalença de l'hepatitis C (VHC) és alta a l'Àfrica subsahariana, segons un informe publicat en Malalties revista Lancet Infectious. REGNE UNIT. Els investigadors van realitzar una metaanàlisi d'estudis amb aproximadament 213 1,2 milions de pacients 33 països. La prevalença global de VHC va ser 3%, però es va diferenciar entre les regions i grups de risc. Sobre 6% dels pacients amb VIH-positius coinfectats pel VHC.

"Hem registrat prevalença alta de sèrum de l'hepatitis C entre els pobles de l'Àfrica subsahariana, entre ells pacients adults VIH-positius", comenten els autors. "Hem identificat una variació regional."

En general a 150 milions de persones estan infectades amb el VHC. Per tant, la infecció representa un repte important per a la salut mundial, especialment per als països més pobres. Dades US en l'epidemiologia del virus de l'hepatitis C a l'Àfrica subsahariana continuen sent subinformados. En una revisió publicada en 2002 trobat una prevalença de 3%, però amb variacions regionals significatives. Pocs estudis han examinat les taxes de coinfecció VIH / VHC, però hi ha certa evidència que el VIH s'associa amb un major risc d'infecció pel VHC.

Els investigadors volien actualitzar el coneixement de l'epidèmia del VHC a la regió. Per tant, es va realitzar una revisió sistemàtica i meta-anàlisi d'estudis publicats entre 2002 2014 i que van informar sobre la prevalença del VHC a l'Àfrica subsahariana i les altes taxes de coinfecció VIH / VHC.

Els estudis es van dividir segons la qüestió de si la població es considerava de baix risc per al VHC (participants, donants de sang, pacients reclutats a la població general) o d'alt risc (pacients amb malaltia hepàtica; que havia rebut productes de sang o que havien estat sotmesos a cirurgia i consumidors de drogues injectants). Els pacients amb infecció per VIH es van considerar per separat.

Un total de companys de treball de 287 es van incloure en l'anàlisi i la taxa de prevalença d'HCV va ser de 3%. Tanmateix, aquest índex va variar de regió a regió, que va des de 7% a Àfrica central a 4% a Àfrica occidental i 1% a Àfrica del sud-est.

Es va avaluar la baixa prevalença global de grups en risc en 2,65%. Però, de nou, hi va haver algunes variacions regionals amb les taxes més altes d'infecció a l'Àfrica central i baixa a Àfrica del Sud-est.

Poc més de 3% dels participants en centres d'atenció prenatal eren VHC positiu, una taxa d'infecció similar a l'observada en tota la població de baix risc. Per tant, els investigadors suggereixen que els pacients en prenatal seria una bona població a seguir les tendències de HCV en la població general.

Sobre 12% dels individus d'alt risc estaven infectats amb el VHC. La prevalença va oscil·lar entre 46% en una cohort d'usuaris de drogues injectables a Kenya per 10% entre els pacients amb malaltia hepàtica.

Sobre 6% dels pacients amb VIH van ser coinfectats pel VHC, amb taxes que varien d'aproximadament 7% a l'Àfrica occidental a 4,5% al sud-est d'Àfrica.

"Hi ha una clara necessitat insatisfeta de prevenció i tractament per a l'HCV, cal millorar l'accés al tractament per a ambdós grups, tant monoconfectats com infectats", conclouen els autors.

Referència

Rao VBR et al. L'hepatitis C seroprevalença, la coinfecció amb el VIH a l'Àfrica subsahariana: una revisió sistemàtica i meta-anàlisi.The Lancet Infect Dis, en línia: dx.doi.org/10.1016/S1473-3099(15)00006-7 (2015).

Michael Carter

Publicat a: 10 2015 de juny

Traducció de Claudio de Souza Santos l'original Alta taxa d'infecció per VHC a l'Àfrica subsahariana, amb una alta prevalença, especialment en pacients amb VIH diumenge, 14 juny 2015.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!