Anuncis

START canvia les guies de tractament de l'estudi seropositius VIH

sagnant amorL'estudi de les pautes de tractament d'inici de VIH canvien tot el món

Totes les persones amb VIH aptes per rebre tractament antiretroviral haurien de rebre, independentment del recompte de cèl·lules CD4, segons el nou projecte de tractament de l'Associació Britànica de VIH (BHIVA), l'estudi START VIH VIH canvi de directives.

El nou projecte de directrius, publicat per a consultes aquesta setmana, diu que algú que viu amb el VIH, i que entén la gravetat del compromís amb el tractament, està preparat, parlant psíquicament, per iniciar el que el canvia a les pautes de tractament amb VIH, estudi, hauríeu de rebre un tractament. El canvi - a partir d'una recomanació per iniciar el tractament abans que el recompte de cèl·lules CD4 caigui per sota de les cèl · lules 350 per mil·lilitre de sang per a un tractament per a tots els seropositius - segueix els resultats del INICIARÀ l'estudi del VIH, un estudi internacional intensament esperat per començar el tractament.

L'estudi va mostrar que l'START d'iniciar el tractament amb un CD4 comptar per sobre de les cèl·lules per mil·lilitre de sang 500 cúbic ha reduït el risc de mort o malaltia greu en 53% en comparació amb l'espera per començar el tractament fins que el recompte CD4 caure a les cèl·lules 350 per mil·lilitre cúbic de sang. Tot i que el risc absolut de mort o malaltia greu és petit - 3,7% de les persones en el grup de tractament diferenciat emmalaltir greument o van morir, en comparació amb 1.8% en el grup de tractament immediat, després de més de tres anys de seguiment - Comitè de BHIVA directrius van concloure que l'evidència ara és compatible amb la provisió de tractament per a totes les persones disposades a rebre-ho.

Dos estudis recents, l'estudi HPTN D'hora i 052 també van influir en la decisió d'oferir tractament a tots pregar com els resultats de l'estudi comencen VIH.

L'inici de l'estudi VIHD'hora, un estudi a l'Àfrica Occidental va mostrar que el tractament a partir d'una cèl·lula comptar CD4 anterior 500 va reduir el risc de malaltia greu i mort en 44% en comparació amb l'inici del tractament en baix recompte CD4.

L'052 estudi HPTN celebrada a l'Àfrica subsahariana, Índia, Brasil, Tailàndia i els Estats Units, va mostrar que el tractament d'hora - començant amb un recompte de cèl·lules CD4 entre 350 i 550 - va reduir el risc de malaltia clínica 40%, però No va reduir significativament el risc de mort en comparació amb l'inici del tractament amb un recompte de cèl·lules CD4 sota cèl·lules 250 per mil·lilitre cúbic de sang.

HPTN 052 també va demostrar que el tractament immediat va reduir el risc de transmissió sexual del VIH en 96% [Nota de l'Editor Soropositivo.org: Per què, doncs, Senyor, criminalitzar les persones que viuen amb el VIH simplement per no revelar el seu estatus de VIH abans d'iniciar una relació sexual?]. donant la base de la recomanació anterior de BHIVA que algú que viu amb el VIH hauria d'haver iniciat el tractament immediatament enviar, perquè creien que això podria reduir el risc de transmissió del VIH - i que totes les persones que viuen amb el VIH han de ser informats pels seus metges l'evidència que vincula tractament antiretroviral a un menor risc de transmissió.

La nota és 500 €. Però la majoria de 500, el que equival a una millora en la qualitat de vida i si té algun dubte sobre si està o no han contret el VIH, fer-se la prova, perquè si ets reactiu ,, el que significa que el virus té Orta CD4 un recompte superior a cinc-cents cèl·lules CD4 per mil·lilitre cúbic de sang i rebre tractament en aquest punt, augmenta les seves probabilitats de tenir una bona qualitat de vida i córrer menys risc d'emmalaltir. això, però, no vol dir que voc6e obtenir tractament sota quinhents cèl·lules CD4 per mil·lilitre de sang és la fi de tota esperança. no tant de terra, no és tant el mar ....
La nota és 500 €. Però la majoria de 500, el que equival a una millora en la qualitat de vida i si té algun dubte sobre si està o no han contret el VIH, fer-se la prova, perquè si ets reactiu ,, el que significa que el virus té Orta CD4 un càrrec major de cinc-cents cèl·lules CD4 per mil·lilitre cúbic de sang i rebre tractament en aquest punt, augmenta les seves probabilitats de tenir una bona qualitat de vida i córrer menys risc d'emmalaltir. això, però, no vol dir que voc6e obtenir tractament sota quinhents cèl·lules CD4 per mil·lilitre de sang és la fi de tota esperança. no tant de terra, no és tant el mar ....

Les dades presentades per la Vigilància de la Salut d'Anglaterra .En a principis d'aquest any mostren que aquesta recomanació va coincidir amb un augment substancial en la proporció d'un tractament precoç de les persones en CD4 comptar per sobre de 350 a la fi de 2013 - però només 27 la gent va començar la tractament amb un recompte de cèl·lules per sobre de CD4 500 aquest any.

Les directrius actualitzades continuen fent èmfasi en aquestes evidències i recomanem que els metges continuïn debatent sobre el potencial de reducció de la transmissió amb totes les persones que viuen amb el VIH. Les persones seropositives haurien de ser avaluades per iniciar immediatament el tractament després del diagnòstic, però només s'hauria de considerar l'inici del tractament SIDA una malaltia definitòria, infeccions bacterianes greus o amb un recompte de cèl·lules sota cèl·lules CD4 200 per mil·lilitre cúbic de sang. Les persones en qualsevol d'aquestes categories han de començar el tractament dins de dues setmanes com a màxim, les guies recomanen.

Recentment infectat persones - diagnosticat amb algú La infecció primària per VIH al cap de 12 setmanes després d'una prova negativa anterior, cal animar-vos a iniciar immediatament el tractament per millorar la recuperació immune, limitar la mida de l'embassament viral i limitar la possible transmissió de la malaltia en un moment de càrrega viral molt elevada. Algú diagnosticat amb una infecció primària del VIH que té un recompte de cèl · lules CD4 per sota de les cèl·lules 350 per mililitro cúbics de sang, una SIDA una malaltia definitòria ou símptomes neurològics També han de ser encoratjats a iniciar el tractament el que poden.

neurones-x

Altres persones diagnosticades poc després de la infecció han de ser convidats a considerar l'inici del tractament de la mateixa manera que qualsevol altra persona diagnosticada amb VIH - quan se senten preparats per a això.

Les directrius també fan un canvi més recomanant un tractament basat en efavirenz com a règim estàndard per al tractament de primera línia.

Efavirenz es trobava al centre de tractament de primera línia anti-retroviral al Regne Unit durant anys gairebé 15 i ha estat l'opció preferida de primera línia, ja que 2008, però els resultats experimentals recents han demostrat que alguns altres agents són superiors en algunes poblacions de pacients.

Els assajos també han reforçat els dubtes sobre la tolerabilitat a llarg termini d'efavirenz.

Efavirenz ha estat rebaixat a una alternativa per primera vegada. En canvi, les directrius recomanen que (al Regne Unit) el règim de primera línia s'ha de basar en:

  • un inhibidor de la integrasa - dolutegravir (Tivicay també disponible en forma de pastilles "Triumeq" (una combinació amb abacavir i lamivudina), raltegravir (Isentress) o elvitegravircobicistat (Vitekta i Tybost també disponible en pastilles Stribild combinació amb tenofovir i emtricitabina);
  • un inhibidor potenzal de la proteasa (atazanavirritonavir o darunavirritonavir)
  • el nou inhibidor de la transcriptasa inversa no nucleósida, Rilpivirine (Edurant, també disponible a la tableta combinada Eviplera amb tenofovir i emtricitabina).

Es va demanar als metges que demanessin informació sobre la qualitat del somni i l'estat d'ànim en cada visita clínica dels que prenien Efavirenz (Nota de l'editor: Natasha RoxyEl nostre col·laborador, ha informat de "somnis realistes i falta de voluntat per treballar sota els efectes d'aquest medicament - Efavirenz, que s'ha utilitzat, d'acord amb informes anònims, com ara" drogues recreatives) per tal d'identificar les persones que poden beneficiar-se de canviar a un medicament millor tolerat.

L'eix central preferit per al tractament de primera línia roman tenofovir i emtricitabina, abacavir i lamivudina com una alternativa on la gent no té la càrrega viral per sobre de còpies 100.000 per mil·límetre cúbic de sang. Abacavir i lamivudina es poden usar en qualsevol càrrega viral quan es combina amb la píndola dolutegravir combinació de dosi fixa Triumeq causa de l'alta dolutegravir poder.

Abacavir no és adequat per al seu ús per persones amb un perfil genètic que fa que siguin hipersensibles a la droga, i tothom ha de ser provat per al marcador genètic HLA-B5701 per filtrar les persones que puguin ser hipersensibles abans de començar el tractament amb el fàrmac.

Abacavir no s'ha d'utilitzar en persones amb alt risc de malaltia cardiovascular, i tenofovir no s'ha d'utilitzar en persones amb malaltia renal crònica 3 5-.

Keith Alcorn

Publicat: juny 24 2015

Traduït de l'original, Les noves directrius britàniques recomanen el tractament per a tothom amb el VIH per Claudio Souza amb la ressenya de Mara Macedo a 28 juliol de 2015

legalització

No cal ser gai per lluitar contra l'homofòbia, ni cal ser negre per combatre el racisme ... i no cal ser VIH positiu per lluitar per la causa dels portadors del VIH. Per participar en aquesta lluita!


Publicitat / Patrocini

Pa Maromba dóna suport Soropositivo.Org

Quant a aquest vídeo. El Pa Maromba contribueix donacions de pol com un catalitzador per a la comercialització a la puça positiva, una iniciativa nostra, la parella que manté soropositivo.Org hi ha 15 anys per aconseguir la sostenibilitat d'aquest lloc.

Quant a aquest vídeo. El Pa Maromba Contribueix donacions de màrqueting pol catalitzador en el mercat de puces, una iniciativa nostra, la parella que té VIH. Per donar a Soropositivo.Org, l'`he estat guardant Que lloc during15 anys, per obtenir informació de sostenibilitat per a aquest lloc.

[Shopify producte = http: //brecho-soropositivo.myshopify.com/products/memoria-kingston-ddr2-4gb-800mhz-pc2-6400-kit-2x2gb-para-processador-amd] | [Shopify producte = http: / /brecho-soropositivo.myshopify.com/products/lenco-de-seda] | [Shopify producte = http: //brecho-soropositivo.myshopify.com/products/calca-jeans]


Tenint en compte el suggeriment de la meva mare, m'ofereixo com un "model de 50 anys VIH positiu."

11 997 080 203
11 997 080 203

Anuncis

Publicacions relacionades

2 Comentaris

Finestra immunològica, els fets, d'una vegada per totes | Seropositiu. Org 26 26Àmerica / Sao_Paulo Agost 26America / Sao_Paulo 2018 a 21: 06

[...] No obstant això, l'examen s'ha de fer per comprovar si ja era o no era VIH positiva abans d'aquesta relació i buscar / a (s) parelles sexuals perquè s'ho mereixen i tenen dret a saber, per poder començar el tractament el ja que es va trobar que era molt més avantatjós, segons l'estudi START. [...]

Resposta
Finestra immunològica, els fets! Actualitzat a 04 / 04 / 2018 | Seropositiu. Org 6 06Àmerica / Sao_Paulo Abril 06America / Sao_Paulo 2018 a 12: 38

[...] Si s'ha superat el període de 72 temps que queda és fer una prova per determinar si la persona està aquí, que ja o no és VIH positiu. És important dir que si ha excedit les setanta-dues hores abans de prendre l'examen d'aquesta primera part del procediment pot ser "exclosos", però l'examen s'ha de fer per verificar si no estaven ja seropostiva aquesta relació i buscar / a (s) parelles sexuals, ja que mereixen i tenen dret a saber, ja que tan aviat com sigui possible ser capaç d'iniciar el tractament, com a resultat ser molt més avantatjosa, l'inici de l'estudi. [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa