Anuncis

Necessitats bàsiques insatisfetes poden estar relacionats amb les baixes taxes de supressió viral duradora entre els transsexuals femenins amb VIH


Pdona jove amb bigoti falses persones trans, dones, que viuen amb el VIH són menys propensos a tenir una excel·lent adherència al tractament antiretroviral (ART) i una supressió duradora de la càrrega viral, en comparació amb altres grups, van informar els investigadors en l'edició digital de la Salut LGBT. L'estudi també va revelar que moltes dones transsexuals que viuen amb el VIH estan lluitant amb les necessitats bàsiques de la vida, incloent alimentació i habitatge.

Les persones que participen de l'estudi que van rebre el VIH es preocupen als Estats Units.

"Les dones transgènere en l'atenció pel VIH eren socioeconòmicament marginats que" no transsexual "home i dona; un major percentatge de dones transgènere tenien ingressos més baixos, eren persones sense llar i no tenia assegurança de salut, informen els autors de l'estudi.

Les dones transsexuals que viuen amb un alt risc de contraure el VIH. Als EUA, la prevalença del VIH entre les dones trans s'eleva a 28% i, en general, s'estima, aproximadament una cinquena part de les dones transsexuals que viuen amb el VIH.

Hi ha la preocupació que les dones transsexuals són menys propensos a involucrar-se en l'atenció del VIH causa de l'estigma i la discriminació. Pocs estudis han explorat aquest assumpte, però les investigacions que es duen a terme descobert que les dones trans tenien taxes de retenció similars de l'atenció, l'absorció de TARGA i la supressió viral en comparació amb altres grups.

Investigadors de la Centres per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC) volia estudiar més a les característiques i necessitats de les dones transsexuals que viuen amb el VIH, aquest cop a partir de dades basades en la població.

Així que van examinar la informació obtinguda a través de projecte de monitorització metge i ambulatòria - una enquesta transversal anual de persones que accedeixen a l'atenció del VIH - entre 2009 i 2011. Van comparar les característiques i necessitats de les dones no transsexuals homes i dones transgènere.

Sobre 5700 persones van participar en l'estudi i 1.3 identifiquen com transgènere.

Els resultats van mostrar que moltes dones transsexuals han estat socialment marginats.

Durant 80% de les dones identificades com "de color"I tenia una renda inferior US20.000 un any. Una cinquena (vint per cent) van reportar la manca d'habitatge i al voltant d'un terç no tenia assegurança de salut. Més de 30% va informar l'ús de drogues recreatives (sic).

Marc Casado LesbianesNo obstant això, les dones transgènere tenien alts nivells d'ús d'ART, amb més de 90% tendorecebido tractament antiretroviral en l'any anterior. Gairebé tres quartes parts informat 100% d'adherència en els tres dies anteriors i prop de 70% tenen una supressió viral (per sota de 200 còpies per mil·lilitre cúbic de sang [Tampoc Traductor: Perquè em sorpresa la baixa eficiència de les proves de càrrega viral en els EUA, hi ha Això és el que, al Brasil, només es considera suprimir la càrrega viral de menys de còpies 40 d'ARN viral per mil·lilitre de sang] en la seva última prova, però només 50% tenen supressió (càrrega viral indetectable duradora en totes les proves en l'any anterior ).

En comparació amb les dones i els homes no transsexuals, proporcions significativament majors de dones transgènere tenien una renda baixa, eren persones sense llar i no tenia assegurança de salut. Les taxes d'ús de drogues eren més altes entre les dones transgènere en comparació amb les dones no transsexuals.

Les taxes d'absorció ART van ser similars entre les dones transsexuals i homes transgènere i no les dones. No obstant això, les dones transgènere van ser menys propensos a tenir una perfecta adherència al tractament (p 0,01) i la supressió duradora viral (càrrega viral indetectable) (p 0,01).

"Aquestes troballes suggereixen la necessitat d'investigar el que passa a les dones transsexuals després de TARGA per tal d'entendre millor el que pot interferir amb l'adherència a la medicació i de la supressió viral a llarg termini es prescriu", comenten els investigadors.

"Una possibilitat és una necessitat residual per a serveis de suport a les dones transsexuals són més propensos a ser marginats social i econòmicament".

Les dones transgènere, de fet, van tenir una major taxa d'acollida per als serveis de suport, incloent la gestió de casos (71 61 vs), donen suport a la adhesió (28 20 en contra), la prevenció i l'assessorament (50 39 vs), serveis de salut mental ( 46 32 front) i els serveis de violència domèstica (4 2 vs).

Proporcions significativament majors de dones transgènere havien descuidat les necessitats d'aliments (13 7 vs) i l'habitatge (13 7 vs). {Nota de l'Editor. En bona Portuguès tenen fam i "caminar en viu."}

"Disparitats notables en la supressió viral duradora i necessitats insatisfetes de serveis bàsics han d'explorar més", conclouen els investigadors. "Els CDC monitoritzar el progrés per tal de reduir les disparitats de salut entre les persones transsexuals que viuen amb el VIH."

Per Michael Carter Publicat a: 3 Juliol 2015 Traduït per Cláudio Souza de l'original a Necessitats bàsiques insatisfetes poden estar relacionats amb les taxes de pobres de la supressió viral duradores Entre les dones transgènere amb VIH.

11 997 080 203

No cal ser transvestit o transsexual per combatre la transfòbia, i tampoc cal ser negre per combatre el racisme ... i no cal ser VIH positiu per lluitar per la causa dels portadors del VIH. Per participar en aquesta lluita!

Publicitat / Patrocini

Pa Maromba dóna suport Soropositivo.Org

Sobre aquest vídeo. Panela Maromba contribueix com a catalitzador de les donacions de màrqueting en Sostenibilitat Positiva, una iniciativa nostra, de la parella que manté el seropositiu. Ja hi ha anys 15, per obtenir la sostenibilitat d'aquest lloc.

Nota de l'Editor:

He tingut diverses converses amb Natasha Roxy que, per cert, passa perquè falta i més de no donar l'aire de la gràcia, no escriu per Trans i de la comunitat LGBT en els quals és més accessible i, per descomptat, la major comprensió que té sobre un tema en què seria com un cec tractant d'establir el blau del cel als cecs .... No obstant això, em va deixar aquest text i va veure que no és una "indústria" encara més abandonada al "segment trans", que són les femelles les trans. I enfront d'això .... Malgrat els "èxits", és molt difícil ser dona al Brasil. Sung, la intimidació, l'assetjament sexual, els ocupadors sense escrúpols que anuncien que necessitat de contractar empleats, però inclouen condició discrecional ". Bé a futur"

Aquest factor, per a mi, ja és revelador de l'tercer intencions: Lloguer malament, paga menys, i tractar de tenir sexual, per les bones o per les males. Si és difícil per a una dona va dir "normal" de com es veuen les coses quan ets negre, transsexuals i pobres. Sumat a això l'estat positiu de VIH i va fer aquesta merda. Perquè, amb tot respecte he de expressar sobre professionals de la salut com el Dr. Sigrid Souza, responsable de Malalties Infeccioses en una universitat la ciutat escapa a la meva memòria, o "el meu metge" Dr. Naomi que, en els temps que la meva salut Era més delicada, per sota del salt, va prendre l'estetoscopi, va recollir cotó, gasa i cinta per fer un embenat important en la meva abdomen, o fins i tot la infermera Camila, que, en una ocasió, donada la meva debilitat temporal va actuar contra l'excés persones 50 i em van donar per davant en la recollida de mostres, i molts altres, no em escriguin si hagués de nomenar a tots i descriure els seus grandiositats com a professionals i éssers humans, professionals de la salut a llarg que té prejudicis i es reuneix amb els prejudicis , això és molt cert i aquestes pobres nenes que viuen aquestes situacions.

Imatges relacionades

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: