Un estudi derivat de "SOCIOS" mostra que la sífilis es redueix dramàticament entre les dones que tenen relacions sexuals amb homes circuncidats

L’estudi mostra reduccions de fins al seixanta-nou per cent!

A la dècada del 20 del segle XX, la sífilis era coneguda com a malaltia de Cupido. "Tot i que el text en si mateix no tracta (o tractes?) Alguna cosa rom6ancito (qui estima tenir cura?) Vaig decidir posar aquesta imatge aquí: o)
A la dècada de 20, la sífilis era coneguda com a malaltia de Cupido. " Tot i que el text en si mateix no es tracta (o tractes?) Alguna cosa rom6ancito (qui estima tenir cura?) Vaig decidir posar aquesta imatge aquí. : o)

Un estudi presentat a 20th International AIDS Conference (SIDA / SIDA 2014) a Melbourne va trobar associacions positives entre la circumcisió masculina (VMMC) i la disminució de la incidència de la sífilis, no només per als homes, sinó també per als seus socis.

Un altre estudi no va trobar cap evidència de risc, una claredat entre els homes després de la circumcisió, mentre que un tercer estudi que utilitzava un nou val del menjar era un incentiu perquè els homes majors es presentessin per a la circumcisió, demostrant que és molt difícil convèncer homes d’edat. més alt per a la circumcisió, tret de "Ruta estimulada" amb "compensació financera".

Les infeccions per la sífilis disminueixen per la circumcisió dels homes i les seves parelles sexuals

En una anàlisi de l’estudi Partners PrEP es va trobar que la incidència de la sífilis durant l’estudi es va reduir en 42% en homes que es circumcidaven en comparació amb homes que no van ser circumcidats. Una reducció encara més significativa del cinquanta-nou per cent de la incidència de la sífilis es va trobar en dones que estaven relacionades amb els homes masculins circumcidats.

L’estudi va abordar, en el seu àmbit central, la profilaxi pre-exposició (PrEP) per al VIH els resusltats anteriorment s'han demostrat aquí, però també es van recollir dades sobre la incidència de les malalties de transmissió sexual (STD), igual que la circumcisió, l'estat de les parelles masculines, cosa que permetia un subestudi per examinar la relació entre la circumcisió i la sífilis.

Els socis de 4758 de les parelles heterosexuals masculines / femenines de la PrEP indiferents a l'estatus de serostatus del VIH (62% de les parelles que viuen amb el VIH eren dones), de les quals 47,16% (és a dir, 9432 Persones) es van incloure en aquest subestudi. L’edat mitjana dels participants era 30 per a dones i 36 per a homes; La majoria de les parelles estaven casades i tenien almenys un fill. En el moment de la inscripció, aproximadament la meitat dels homes es circumcidava.

Es van observar nous casos de sífilis 221 en l’estudi dels participants, 99 en dones i 122 en homes. Els homes i les dones circuncionats dels homes circumcidats tenien una incidència menor de sífilis. Hi va haver una reducció estadísticament significativa de 42% en casos de sífilis en homes circumcidats (p = 0,017) i en homes 1645 que viuen amb el VIH, la reducció era encara més gran (62%, p = 0,013). La reducció de 36% observada en pacients homes VIH negatius no va ser estadísticament significativa.

Per a les dones, la situació oposada. Les dones que mantenen relacions amb parelles circumcidades van ser 59% menys probabilitats d'adquirir la sífilis que les dones amb parelles no circumcidats (p = 0,001) i la diferència va ser més pronunciada en les dones VIH-negatives, on la reducció de la sífilis en pacients amb parelles circumcidades era 75% (p = 0,014). No obstant això, el 48% de reducció en les dones que viuen amb el VIH també va ser significativa (p = 0,04).

Els investigadors poden no contenir tots els nous casos d'infecció per sífilis, pel fet que l'estudi només es va provar la gent a DST`s un cop l'any, i també a tornat a comprovar l'estat de la circumcisió un cop l'any. Jillian Pintye seu de la Universitat de Washington a Seattle, va dir que les dades sobre l'estat de la circumcisió i altres malalties de transmissió sexual en les dones van ser contradictoris, però que la circumcisió masculina no sembla oferir certa protecció contra malalties de transmissió sexual com l'herpes ulcerosa, i planegen més subanàlisi a aquests aspectes.

Circumcisió i relació risc / compensació: no hi ha evidència

Senyors de censors d'Internet. La darrera vegada que vaig publicar una imatge tal i com estava, per a propòsits purament didàctics, Google va ser castigada amb duresa, que em va rebaixar en les cerques i va tallar el seu programa de publicitat al meu lloc. Bé, ho tornaré a basar en la meva llibertat d’expressió. Només aquesta vegada amb una addició: no tindré límits a la persecució dels que em persegueixen, i encara que pugui semblar insignificant com a amic, sóc lamentablement incòmode com a adversari
Senyors de censors d'Internet. La darrera vegada que vaig publicar una imatge tal i com és, per a propòsits purament didàctics, em van castigar durament un motor de cerca que em va rebaixar en cerques i va tallar el seu programa de publicitat al meu lloc. Bé, estic basant, de nou, de nou en el meu dret d’expressió natural i lliure. Només aquesta vegada amb una addició: no tindré límits a la persecució dels que em persegueixen, i encara que pugui semblar insignificant com a amic, sóc lamentablement incòmode com a adversari

Una de les preocupacions de la circumcisió, com en altres intervencions de prevenció, és si els homes que han estat circumcidats canviaran les seves conductes de risc després de la circumcisió i, per tant, esborraran totalment o parcialment els seus beneficis en la prevenció del VIH.

No hi va haver evidència que la present en els assajos controlats aleatoris (ACA) de la circumcisió però els voluntaris van rebre ECRS alts nivells de suport i seguiment dels homes circumcidats en els grans programes de desplegament posteriors. Els investigadors de la població en el consell de Zàmbia, un país que té com a objectiu circumcidar 80% de la població masculina elegibles per 2015, i on van ser circumcidats un de cada cinc homes, es va examinar la qüestió de si hi havia alguna evidència de compensació mostra el risc de manera aleatòria, repetidament en membres de la comunitat, tant homes com dones. Han estat fins ara tres rondes que han buscat la circumcisió i els comportaments de risc en el mateix grup d'homes en intervals de dos anys. Els factors de risc analitzats van ser: la part que va tenir relacions sexuals sense protecció; ja que molts ja tenien dos o més socis en un any; quants han tingut una MTS; com molts han pagat pel sexe; i l'associació del consum d'alcohol amb el sexe.

Weltkarte en Grau

Començant per una taxa de circumcisió en 5%, en la segona ronda de mostreig, 12% dels homes es va circumcidar, i per la tercera ronda 21%. Un dels problemes d’aquesta anàlisi és que aquest grup d’homes no va ser circumcidat aleatòriament i, més aviat, es va oferir voluntari. És possible controlar les influències evidents en un comportament com l’edat, l’etnicitat o els ingressos, però també poden ser factors d’invisibilitat i de confusions estadístiques. I si, per exemple, els homes que havien decidit ser circumcidats eren generalment els que estaven més aversats al risc? En aquest cas, descontrolada per aquest fil, una enquesta pot subestimar qualsevol augment del comportament de risc després de la circumcisió. Igualment, pot ser el cas contrari: els homes circumcidats poden ser els que sabien que estaven en el risc més alt per al VIH i, en aquest cas, l'estudi podria sobreestimar la influència de la circumcisió en les conductes de risc. Es van utilitzar tres anàlisis estadístiques diferents en l’intent de confondre els factors i el dinamitzador estadístic.

Aquests tres mètodes van trobar canvis en el risc que van aconseguir significació estadística, però els riscos varien segons els mètodes i, en alguns casos, els homes circumcidats va reduir la seva i aquests canvis, encara que estadísticament significatius, eren petits. Per tant, dues de les tres mesures van trobar canvis significatius en el nombre de socis posteriors a la circumcisió, però una mesura que verifica si els homes tenien més socis i que altres tenien menys. De la mateixa manera, un mètode que els homes circumcidats havien utilitzat més de la capacitat de pagar pel sexe, però un altre va fer menys. Un altre mètode va revelar un canvi posterior a la circumcisió, amb l'augment de la pràctica del sexe sense protecció, però molt poca diferència.

La presentadora Erica Soler-Hampesjek va dir que en general no hi havia evidència de cap canvi en el comportament de risc després de la circumcisió en els homes circumcidats en qualsevol direcció: "Voleu veure un canvi inconfusible de comportament documentat pels tres mètodes estadístics ", va comentar. "No obstant això, va afegir, l’estudi no descarta la possibilitat que els homes que busquen la circumcisió siguin els més adversos al risc.

Diversos altres estudis de la mateixa sessió van analitzar maneres d’augmentar l’adherència a la circumcisió.

Circumcisió

Incentius financers per a la circumcisió en homes grans

investigador de Kenya Kawango Agot, investigador principal de Kisumu ECA de la circumcisió, va comentar que només dos països - Kenya i Etiòpia - havien aconseguit més de 50% de la seva meta dels homes circumcidats, i només tres - Sud-àfrica, Tanzània i Swazilàndia - havia aconseguit una taxa de circumcisió de 20-26%.

Un repte particular, va assenyalar, eren homes majors. Entre 2008 2011 i, Kenya havia circumcidat 57% de la població d'homes elegibles, però la majoria d'ells tenien menys de any 25 14,4% només dels que tenen anys 25 o més havien estat circumcidats.

Segons les enquestes, el motiu principal era econòmic: els homes amb edats superiors a 25 tenien més probabilitats de ser proveïdors familiars financers, independents, en termes d’ocupació, que no podien dipositar temps i ingressos a circumcisió.

En un estudi, per tant, de nínxols aleatoris, els homes de diferents àrees geogràfiques d’anys 25-49 necessitaven rebre una compensació financera, no en efectiu, sinó en forma de vals de menjar i transport, en tres rangs diferents, comparat amb el grup que no va rebre una indemnització. Les quantitats pagades van ser 200, 700 o 1.200 xilens kenians (KES) que es tradueixen en $ 2,50 i $ 8,75 i $ 15,00, respectivament. Encara que les dues últimes quantitats, un salari de dos a tres dies a Kenya (el salari mitjà a la regió era 400KES al dia), són petites en comparació del cost per circumcisió. En particular, va dir Agot, es perdrien els diners si no hi hagués un nombre expressiu d'homes per a la circumcisió. "El cost de la circumcisió varia entre $ 30 i $ 100 per operació", va comentar. "Això és perquè si els homes no estiguessin presents en quantitat i suficient, d'altra banda, els nostres empleats estaven pagant per seure i llegir llibres." Fins i tot $ 15 gastat en una operació podria produir un estalvi net de fins a $ 55 si va donar lloc a l'ús de totes les ranures.

Per si de cas, això va passar. El nombre total d’homes d’aquest estudi va ser 1504 o 376 per pagament. Durant dos mesos, només 1,6% del grup sense pagar i 1,9% del grup fins 200 KES (sis i Set subjectes, respectivament) van aparèixer, 6,6% (n = 25) de 700KES i 9% (n = 34) grup 1200 de KES circumcisió eren, el que significa que els dos últims grups van ser respectivament 4,3 i 6,2 vegades més probable que el grup de control, per tal d'arribar a ser circumcidats.

Agot va dir que 9% era en realitat una alta proporció del grup que es presentava a la circumcisió en només dos mesos, i que 25% del grup va registrar un fort interès en fer-ho en el futur.

Atès que l’esquema pot ser rendible, Agot va dir que, malgrat que no s’havien preparat les justificacions, el Ministeri de Salut de Kenya estava interessat a estendre l’esquema de promoció en el futur com a part del període de temps limitat per fer campanya. la circumcisió que va durar un any o dos, entre els homes de 25 i els ancians.

Referències

Pintye J et al. Circumcisió dels homes i la incidència de l'adquisició de sífilis entre parelles i parelles de parelles heterodiscordants heterosexuals VIH-1 per a parelles: un estudi prospectiu. 20th International Conference on AIDS, Melbourne, abstract MOPDC0103, FINS 2014.

Veure el resum a la pàgina web del congrés.

Hewett PC et al. (Presenter Soler-Hampesjek E) avaluar el risc de compensació post-circumcisió dels homes al programa nacional de Zàmbia. 20th International Conference on AIDS, Melbourne, abstract MOPDC0105, FINS 2014.

Veure el resum a la pàgina web del congrés.

Thirumurthy H et al. (Presentador Agot K) l'efecte de la compensació econòmica condicional en el reclutament de voluntaris de la circumcisió masculina: un assaig controlat aleatori de la creació de la demanda una intervenció de la circumcisió masculina a Kenya. 20th International Conference on AIDS, Melbourne, abstract MOPDC0104, FINS 2014.

Veure el resum a la pàgina web del congrés.

Publicat per Gus Cairns a Significativament menys sifilis en parelles femenines dels homes circumcidats.

Traducció de Claudio de Souza Santos

11 997 080 203

Publica el missatge patrocinat / patrocinat

La panela maromba dóna suport de diverses maneres, la causa d'aquest lloc i els posem els vídeos en alguns dels nostres articles.

És la nostra manera de dir "GRÀCIES" a una parella que forma part de la meva història personal i que ara forma part de la meva lluita per la vida amb dignitat

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.