Una història de dues proves: la pertinença a PrEP

Jared Baeten. Foto de Gus Cairns / aidsmap.com
Jared Baeten. Foto de Gus Cairns / aidsmap.com

L’adhesió fa la diferència a l’eficàcia de la profilaxi prèvia a l’exposició (PrEP)19.ª Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes, en una presentació que he escoltat avui.

Les dades es van presentar en dos assajos del PrEP (donant medicaments anti-VIH a persones VIH-negatives per prevenir la infecció), que van anunciar resultats significativament diferents durant el darrer any.

A l'abril de 2011, el Estudi FEM-PrEP va demostrar que les dones PrEP negatives pel VIH amb pastilles de tenofovir / FTCTruvada) Per evitar la seva contaminació pel VIH era completament ineficaç: no hi havia cap diferència en la incidència del VIH en les dones que prenien Truvada i les dones que formaven part del braç de control que prenien placebo.

Al juliol de 2011, però, PrEP a l'Estudi de socis demostrat que el Truvada va ser eficaç en la prevenció de la infecció pel VIH a Catalunya 73% dels enquestats: socis heterosexuals de diferent estat del VIH.

Com podem explicar per què les dones que prenen píndoles antiretrovirals contra el VIH no va obtenir el mateix índex, el resultat de la protecció contra la infecció per VIH en un estudi va ser nul·la, però van impedir que almenys dos de cada tres infeccions en un altre estudi? La diferència, pel que sembla, és el fet, l'estudi de la profilaxi pre SOCIS, l'adherència a la medicació de l'estudi va ser molt més gran, ja que el FEM-Prep, tot i assessorament i suport allà, menys de la meitat de les dones es comprimits per a la seva preparació amb regularitat.

PrEP a l'estudi Partners

antecedents sanitaris.L’estudi PrN PARTNERS 4758 incloïa parelles serodiscordants a Kenya i Uganda; la parella VIH negativa era femenina en 38% de les parelles. Aquest estudi tenia tres braços: el tenofovir amb una píndola diària, un braç d’estudi amb grup de control de tenofovir diari i placebo.

Hi va haver infeccions 17 en participants de tenofovir, 13 Truvada i 52 al grup placebo. L’eficàcia global va ser de 75% per a aquells que se li assignaven Truvada i 67% per a aquells que estan assignats a tenofovir en què els intervals de confiança (% 44 81% del tenofovir i 55% de la 87% Truvada) superposició, de manera que l’eficàcia dels dos règims era la mateixa estadísticament. El mateix succeïa amb l’eficàcia observada en les dones (65%) i l’eficàcia observada entre els homes (70,5%).

pastilles d'adhesió d'acord amb el recompte de la medicació utilitzada va ser 97%. El subestudi (Donnell) en comparació amb els nivells de tenofovir en la sang de persones 29 30 que es van infectar en la preparació per als dos braços amb els nivells en una selecció aleatòria de les persones 198 que no s'infecten.

Tenofovir va ser indetectable a la sang de 70% de les persones que han estat infectades, però només 18% de les persones que no tenien nivells indetectables de tenofovir, el que indica l'adherència al nivell "real" d'al voltant de 80% - i tenen un nivell detectable de tenofovir la sang es va associar amb una reducció 86% en el risc de VIH en persones que prenen tenofovir i la reducció de 90% en tarifes d'ús Truvada.

L'estudi FEM-PrEP

Dona atractiva parlant amb els seus amics en línia.En l'estudi FEM-prep, els pacients 2.056 VIH-negatius, les dones a Sud-àfrica, Kenya i Tanzània, van ser assignats a l'atzar per prendre una pastilla diària de Truvada o un placebo. L'estudi es va aturar quan una anàlisi de fusionar trobat prop d'una taxa d'infecció del VIH idèntica a la taxa d'infecció per VIH en el braç Placedo. S'han presentat infeccions 33 VIH a les dones que prenen Truvada i 35 en dones que usen el placebo; Això es tradueix en 4,7% anual la taxa d'incidència i 5,0%, respectivament. Aquest 0,3% de diferència representa una diferència no estadísticament parlant (quocient de riscos 0,94, HF 95 interval de% de confiança la 0,59 1,52, p = 0,81).

Els participants en l’estudi van dir que van prendre 95% les tabletes del temps i l’adhesió mesurada pel nombre de comprimits va ser de 85%. No obstant això, quan els nivells de fàrmac tenofovir i FTC es van mesurar amb la sang de dones atribuïdes a la PrEP Truvada, Els investigadors van trobar que menys de 50% de les dones que haurien d'haver pres la droga en realitat ho havia fet en els últims dies 12, i menys de 40% en les últimes hores 48.

En els participants infectats, 26% tenien nivells detectables de tenofovir en la sang, l'última visita abans de la prova de VIH positiu, 21% en la visita on es van provar% positiu i 15 en ambdues visites; els participants no infectats les mostres van ser preses en el mateix dia de la visita eren 35%, 38 26% i%, respectivament.

Resistència

A FEM-Prep, hi va haver cinc casos de resistència als medicaments antiretrovirals (tots amb la mutació de resistència M184V FTC), quatre en el braç placebo. Dos dels quatre casos de dones atribuïts a PrEp Truvada estat expressament els casos de transmissió del virus que ja era resistent als fàrmacs i no és causada per les dones parcialment adherents a Prep i es va infectar, mentre que els altres dos estan encara sota investigació.

Hi va haver dos casos de resistència als fàrmacs antiretrovirals en els socis de preparació, però en ambdós casos aquests han demostrat ser persones que es van inscriure mentre que hi ha sofriment aguda de la infecció pel VIH: no hi va haver casos de resistència als fàrmacs antiretrovirals entre les infeccions 74 després de l'aleatorització.

Una observació comuna en ambdós estudis va ser que l'únic efecte secundari era que era notablement diferent entre la droga i el placebo, les nàusees i els vòmits. En socis amb PrEP Truvada es va associar amb un modest augment dels símptomes del tracte gastrointestinal en el primer mes i les taxes de FE-PrEP també van ser significativament més altes. Si això és suficient per dissuadir als participants de continuar les tauletes que estiguin fortament motivades, llavors no necessitem més investigacions.

Per què hi ha diferències d’adhesió?

preciosa dona negra amb un maquillatge nu

Jared BAETEN i Lut Van Damme, investigador principal, respectivament socis de prep i FEM-Prep els va preguntar per què es van trobar amb una adherència molt menor a la FEM de preparació perquè l'estudi SOCIS Prep.

Baeten va comentar que eren molt diferents de les poblacions. Els homes i les dones de la PrEP tenien parelles per definir-se com a una relació estable, prou estable com per dur almenys dos anys de durada. Els socis que han animat a la dona a prendre pastilles i un estudi qualitatiu ja ha confirmat que es va veure a molts participants la preparació de la medicació perquè, malgrat els van ser una oportunitat per preservar les seves relacions, en un esforç imposat per diferents estats serològics.

Se li va preguntar per què es podia utilitzar PrEP en un parell on seria més lògic que la parella VIH posés atenció al seu tractament. Va dir que l'ús de la PrEP dins de la família pot ser el pont entre el soci positiu i l'inici del tractament perquè la seva càrrega viral sigui indetectable.

Tipus de tipografia tipogràfica del concepte SIDAVan Damme va dir que les dones de FEM-PrEP eren molt joves i tenien nivells elevats de malalties de transmissió sexual (MTS). Les primeres enquestes qualitatives van mostrar que molts no creuen que tinguin un risc elevat per al VIH, malgrat l’alta incidència a les seves comunitats. També hi va haver una elevada taxa d’embaràs a l’estudi, malgrat els elevats nivells d’ús de contracepcions orals, que van mostrar que la baixa adhesió als medicaments no es va limitar a Truvada. No hi va haver evidència que els participants no estaven compartint les seves píndoles amb els altres i, al contrari del que van proposar inicialment les dades, la taxa d'embaràs no va ser més gran en les dones de la prep, descartant les teories que les interaccions entre fàrmacs i preparació del cicle menstrual pot haver fet que les dones més vulnerables al VIH.

"El que hem après d’aquest estudi és que el risc en si mateix és que la percepció i l’enteniment del risc són motors importants perquè les persones utilitzin mètodes de prevenció biomèdica", va concloure.

Dr. Sharon Experimental de la xarxa de Microbicides en comentar sobre la preparació de la conferència en els assajos, va dir: "prep és molt, molt eficaç si s'utilitza bé."

Gus Cairns

Publicat a: 06 March de 2012 a Un relat de dos assajos: quanta adherència hi ha a la PrEP Traducció de Claudio Souza a 09 al juliol de 2015. Revisat per Mara Macedo

Claudio Souza
Això és Me, amb psyco-Killer`s s'enfronten a aquest

Aquest lloc no pertany a una ONG, no és un lloc del govern. És mantingut per una parella VIH-positiva amb els seus propis recursos, que tenen per objecte la lluita contra la SIDA. Si vols col·laborar perquè el lloc es manté en la lluita de la consciència i la prevenció contra la sida, amb el que la informació i l'estímul de les persones que ho pots col·laborar amb Basar seropositius donació d'objectes com ara roba, ordinadors, llibres, o qualsevol objecte que encara pot tenen ús per una altra persona, contribuint així a la sostenibilitat en geral.Os recullen objectes es posaran a la venda en lloc soropositivo.org.

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: