Anuncis

Moderns règims de NNRTI poden ser eficaços només 85% de compliment

Et trobes Iniciació => Publicacions => Moderns règims de NNRTI poden ser eficaços només 85% de compliment
Publicacions

Mots encreuats del VIH i la SIDAAlguns règims moderns de tractament del VIH poden aconseguir la supressió viral amb l'adherència amb taxes tan baixes com 85%, investigadors dels Estats Units van publicar un estudi de cohort de veterans d'envelliment, un informe publicat a la revista edició en línia Síndrome De Immuno-Deficiència Adquirida. Els autors van seguir les tendències d'adherència i la supressió viral entre els anys 2001 i 2010. Tant l'adherència i les taxes de supressió viral millorats al llarg de l'estudi [Nota de l'editor:. Pel que sembla, almenys en aquests aspectes dels esforços, les infermeres, els professionals mèdics de farmàcia hospitalària ha florit de manera positiva, de manera que un nivell de consciència als pacients SIDA o els que viuen la infecció per VIH en una etapa en què semblen estar millor comprensió de la necessitat de mantenir una disciplina espartana - jo diria que draconianes - pel que fa a l'adherència i la puntualitat seguint la recepta. Aquí, o en qualsevol altre lloc que és professionals de la salut dedicats al mèrit i no qualsevol organisme governamental o no governamental).

D'altra banda, es van observar augments significatius en les taxes de supressió viral entre les persones amb menys de la "perfecta adherència", especialment quan els subjectes estaven prenent teràpia basada en inhibidors de transcriptasa inversa no nucleòsid (NNRTI).

"Les nostres dades suggereixen que una pertinença en nivells per sota de 95% pot ser suficient per a la supressió viral en les persones amb les noves formulacions NNRTI", escriuen els autors, "85-89% règims de caràcter associatiu amb noves formulacions de NNRTI pot ser suficient a la supressió viral ".

L'objectiu de la teràpia amb el VIH és una càrrega viral indetectable. La proporció de persones que van aconseguir la supressió viral (definit en aquest estudi com la càrrega viral per sota de 400 còpies / ml (Nota de l'editor: Aquest número és l'especificació d'Amèrica, ja que al Brasil les proves de càrrega viral són més sensibles i només càrrega viral indetectable a menys de 40 còpies d'ARN viral per mil·lilitre de sang, el que em posa en dubte la validesa d'aquest article que només pública per donar als metges brasilers l'oportunitat de revisar el cas, dins les seves normes ètiques que considero excel·lent) S'ha incrementat dramàticament en els últims anys.

Això es deu en part a les millores en els medicaments antiretrovirals moderns que tenen un bon perfil de seguretat amb un component antiretroviral fort i durador. D'altra banda, la majoria tenen dosi simples i horaris i el nombre de dosis fixes, així com la combinació de més de dos o tres fàrmacs en cada píndola ja estan disponibles i proporcionen un tractament eficaç, de vegades en una sola píndola diàriament.

Les investigacions que impliquin la gent suggereix que les combinacions amb fàrmacs antiretrovirals en més combinacions que es necessiten almenys de fer 95% de la dosi en el moment adequat i de la manera correcta per tenir la millor oportunitat d'aconseguir una càrrega viral indetectable. Però no està clar, però, si els nous compostos requereixen un alt nivell d'adherència.

Per respondre a aquesta pregunta, els investigadors monitorearon les taxes d'adherència i supressió viral entre pacients VIH-positius 22.000 durant un període de deu anys. Els autors volien especialment van observar que els nivells necessaris per aconseguir una càrrega viral indetectable adhesió difereixen entre els règims de tractament basats NNRTI, inhibidors de la proteasa i agents més nous, com els inhibidors de la integrasa. L'adherència es va avaluar mitjançant la recàrrega de combustible de les farmàcies hospitalàries. Els investigadors van reconèixer que aquest aspecte no és la forma més apropiada d'avaluació de l'adherència i no obstant això crec que és més fiable que la memòria d'un pacient, va dir un dels autors.

Els participants tenien una edat mitjana de 46 anys i van contribuir aproximadament 82.000 persones / any de seguiment mèdic (estadístiques).

La proporció de persones que prenen un complicat règim de múltiples fàrmacs amb inhibidor de la proteasa o règims basats en NNRTI en declivi durant el 65% seguiment de 43% i 33% a 16% respectivament.

En 2006 només 1% dels pacients estaven prenent una teràpia basada en NNRTI píndola (tenofovir i emtricitabina / efavirenz), però aquest esquema s'ha incrementat en 29 2010%. La teràpia que conté un inhibidor de la integrasa es va utilitzar per 11 2010% dels pacients.

La proporció de persones amb 95% o major adherència augmentar de 37% en 2001 42% en 2010. Els autors descriuen l'augment com "marginal". (Nota del traductor: Una mica em va fer pensar en el simbolisme de conveniència).

Les persones que viuen en règims basats en NNRTI eren més propensos a tenir una adhesió gairebé perfecte que els que utilitzen teràpies de combinació que contenen un inhibidor de la proteasa. Els usuaris d'una teràpia en una sola píndola tenien un millor adherència que les persones que tenen règims multipílula. (Això no és el propi NNRTI. Qualsevol sistemes terapèutics en els quals s'aplica una dosi única diària d'una tauleta, per simplicitat, facilitat d'agafada)

Anàlisi de les persones amb afiliació a continuació 95%, va mostrar la proporció amb la supressió viral va augmentar de 38% en 2001 94% en 2010. Es va observar que l'augment de les taxes de supressió viral, fins i tot entre les persones amb una baixa adherència com 70 - 75%.

La proporció de persones amb supressió viral sostinguda augmentar de 78% en 2001 92% en 2010.

En general, les possibilitats d'aconseguir la supressió viral són els mateixos per a les persones amb una pertinença d'entre 90-94% i la gent amb la pertinença anterior 95%. (Nota de l'editor: el criteri de la detectabilitat és aquesta 400 còpies d'ARN viral per mil·lilitre de sang, crec que tot això és molt qüestionable)

Comparació dels pacients segons el tipus esquema va mostrar que en tots els nivells d'adherència, les taxes de supressió viral van ser majors entre els individus teràpia NNRTI.

Per a les persones que prenen un inhibidor de proteasa, l'adhesió sobre 95% es va associar amb majors taxes de supressió viral, i fins i tot pitjors resultats es van observar quan els pacients estaven prenent entre 90-94% de les seves dosis.

No obstant això, per a les persones que prenen nivell de la teràpia basada en NNRTI, una pertinença 85% es va associar amb la part alta que la probabilitat d'aconseguir una càrrega viral indetectable com les quotes d'afiliació de 95% o superior.

"Els venedors no haurien de deixar que les preocupacions sobre els obstacles a l'adhesió evitar la prescripció de nous règims TARGA (la teràpia antiretroviral de gran activitat en la traducció lliure) En les primeres etapes de la malaltia ", suggereixen els autors. "S'han de fer esforços per maximitzar els ingressos i l'ús d'una sola píndola règims. El treball futur es centrarà en l'ús d'altres combinacions múltiples fàrmacs / règims de tractament de la píndola i nous medicaments ara inclòs com règims recomanats a les guies més recents, així com el seu ús en poblacions amb accés limitat a l'atenció i el manteniment ".

Per

Michael Carter

Publicat: 12 2015 al maig Moderns règims de NNRTI poden ser eficaços amb 85% d'adherència Traducció de Claudio Souza i revisat per Mara Macedo al juliol 10 2015

Referència

Viswanathan et al. ARN del VIH membres supressió i en l'actual era de la teràpia antiretroviral de gran activitat (TARGA). J va adquirir immune Defic Syndr, edició en línia. DOI: 10 / 1097 / QAI.0000000000000643, a 2015.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa