El VIH pot causar un deteriorament cognitiu del cervell per "interrompre l'ordre" i perjudicar l'eliminació de "residus cel·lulars".

Reizweiterleitung in den NervenzellenLa proteïna HIV Tat interfereix amb l'autofàgia, un procés en què les cèl·lules danyades o innecessàries es descomponen i eliminen, segons la investigació publicada a la 4 de fevebreiro per oficial de neurociències. Aquesta interrupció pot provocar lesions neuronals, però els fàrmacs immunosupressors com la rapamicina van poder invertir aquest procés en un estudi de ratolí.

Tot i que la demència severa de la SIDA s'ha convertit en poc freqüents en l'era de la teràpia antiretroviral eficaç, moltes persones amb VIH encara poden desenvolupar problemes cognitius lleus associats amb el VIH, trastorn que pot interferir amb la vida quotidiana.

Jerel Campos i Eliezer Masliah de la Universitat de Califòrnia San Diego i els seus col·legues van intentar determinar com el VIH desregula el "autofàgia Tat"Al laboratori a través d'estudis en animals. Ells van trobar que Tat s'uneix a les proteïnes en les neurones que juguen un paper clau en la sèrie de reaccions químiques que determinen l'autofàgia, permetent que les proteïnes danyades (deixalles cel·lulars) s'acumuli. A més, van demostrar que la rapamicina ha reduït la neurodegeneració en ratolins, la qual cosa podria ajudar a prevenir el deteriorament cognitiu.

A continuació es mostra l'edició d'un extracte d'un comunicat Comunicats de premsa de la Universitat de Califòrnia San Diego Descriure la investigació i els seus resultats amb més detall.

Els investigadors van identificar quins mecanismes subjacents principals associats amb trastorns cognitius associats amb el VIH /

Tot i que les teràpies antiretrovirals han millorat significativament i han ampliat la vida de molts pacients amb VIH, pateixen d'una altra amenaça insidiosa i poc discutida en el "envelliment

Jo solc dir, "de tota la vida, que van morir mil morts." I, de fet, crec que ja he superat aquesta xifra i no puc separar en les prediccions, quantes morts que viu (...) fins que chegeu per l'addició misericòrdia, la mort del cotxe. El fet és que cada vegada que rebi un text que es refereix als danys que el VIH causa el cervell i la xarxa neuronal, argument en la seva pròpia causa, ja que, des del principi, quan mminha infecció primària per VIH s'ha configurat en un meningitis, ell, el virus s'ha actuat amb lentitud i en silenci en el meu cerbro (Veig el meu seny s'està escapant a poc a poc) i en la meva xarxa neuronal (...) i Déu sap el nivell de concentració que és necessària així que no faig errors tipogràfics, així que no perdo el fil del meu raonament i quant pateixo de dolor s, física i moral, de Neuroparia perifèrica que em corroeix el sistema nerviós. No obstant això, malgrat tot, i va morir en tant, m'agrada pensar que la mort dels cotxes vénen com ESA d'il·lustració i farà esforços herculis per arribar a mi, arrossegant-se com un cargol, cargol farsa ....
Jo solc dir, "de tota la vida, que van morir mil morts." I, de fet, crec que ja he superat aquesta xifra i no puc separar en les prediccions, quantes morts que viu (...) fins que chegeu per l'addició misericòrdia, la mort del cotxe. El fet és que cada vegada que rebi un text que es refereix als danys que el VIH causa el cervell i la xarxa neuronal, argument en la seva pròpia causa, ja que, des del principi, quan mminha infecció primària per VIH s'ha configurat en un meningitis, ell, el virus s'ha actuat amb lentitud i en silenci en el meu cerbro (veig a la meva poca claredat a la decoloració i poc) i en la meva xarxa neuronal (...) i Déu sap el nivell de concentració que es requereix per Jo no faig errors tipogràfics, així que no perdo el fil del meu raonament i quant pateixo de dolor s, física i moral, de Neuroparia perifèrica que em corroeix el sistema nerviós. No obstant això, malgrat tot, i va morir en tant, m'agrada pensar que la mort dels cotxes vénen com ESA d'il·lustració i farà esforços herculis per arribar a mi, arrossegant-se com un cargol, cargol farsa ....

Trastorns cognitius relacionats amb el VIH (MÀ). Els trastorns, que sovint arriben als pacients amb VIH amb més anys de 50, poden provocar un deteriorament cognitiu, de lleu a greu, fent que el treball diari sigui un repte notable.

Però els nous resultats, publicats avui per investigadors de la Universitat de Califòrnia, Escola de Medicina de San Diego, obren la porta al desenvolupament de noves teràpies per bloquejar o reduir el deteriorament cognitiu a causa de la MAO, que s'estima que afecta 10 50% % dels pacients amb VIH en algun grau d'envelliment.

L'estudi es va publicar al número de febrer de 4 de la neurociència. Eliezer Masliah, MD, professor de neurociències i patologia, és autor principal; Jerel Adão Campos, doctor en medicina, postdoctoral del laboratori Masliah, és el primer autor.

"La majoria de la gent sap que el VIH afecta el sistema immunològic, la capacitat per combatre les malalties, però poden no ser conscients que el VIH entra al cervell i pot danyar les cèl·lules del cervell," va dir Masliah, uns investigadors de la conducta neurològica VIH , del Centre de Recerca del Comportament Neurològic a UC San Diego.

Hi ha diversos tipus de simptomatologia, el més comú és el deteriorament cognitiu lleu (MND).

"La majoria dels casos que veiem són lleus a moderades", va dir Masliah.

No obstant això, els problemes cognitius lleus fins i tot poden interferir amb la funcionalitat diària individual i reduir la qualitat de vida d'aquestes persones, ha afegit, assenyalant que els pacients poden tenir dificultat amb les activitats diàries com ara la gestió d'un talonari de xecs o errors en la conducció de vehicles.

En el seu estudi, els investigadors van intentar comprendre els mecanismes pels quals el VIH danya les cèl·lules del cervell. Es van centrar en la proteïna del VIH, que interfereix en un procés crític de descartar els residus cel·lulars en neurones, conegudes com autofàgia.

"Les neurones produeixen moltes proteïnes com a part de les seves funcions normals, algunes de les quals estan danyades i cal eliminar", va dir Masliah.

"L'autofàgia actua com un recol · lector d'escombraries que elimina i destrueix les proteïnes danyades".

Masliah i els seus companys van trobar això la proteïna tat do El VIH "El procés de l'eliminació" "interromp" amb els camins principals. "La proteïna del VIH de Tat està segregada per cèl · lules infectades al cervell i posteriorment s'introdueixen neurones que s'uneixen a una proteïna que és important per a diversos processos d'autofàgia", va explicar Campos. "Aquesta unió neuronal pertorba el procés d'autofàgia, donant lloc a l'acumulació de proteïnes danyades i la consegüent mort de la neurona, que pot provocar un deteriorament de les habilitats cognitives".

Per contrarestar aquesta disrupció, Campos va dir que l'equip va realitzar estudis utilitzant el fàrmac anticanceros, la rapamicina, en ratolins que han estat reportats per promoure l'autofàgia en altres tipus de cèl·lules. "Amb l'acceleració de l'autofàgia neuronal, esperàvem anul·lar els efectes perjudicials de la proteïna tat del VIH en el procés", va dir.

Anatomia d'una cèl·lula animalEls experiments produïen resultats positius. "Vam trobar que la rapamicina reduïa la incidència de neurodegeneració en ratolins i en models cel·lulars", va dir Campos. Mentre que la viabilitat de l'ús de rapamicina com a tractament neurològic en els éssers humans és encara no són concloents, Camps va dir que els resultats són molt interessants perquè demostren que, en principi, l'enfortiment de l'autofàgia induïda per tat redueix la neurodegeneració.

"En entendre com les bases moleculars de les proteïnes i el VIH moren les cèl·lules nervioses, podem dissenyar fàrmacs que poden bloquejar aquest procés", va dir Masliah.

Publicat el dijous, 05 2015 de febrer

Traducció de Claudio Souza, Revisat per Mara Macedo a 12 juliol 2015 de l'original a El VIH pot causar un deteriorament cognitiu per la disrupció de l'eliminació d'escombraries del cervell

Referència

J Campos, W Dumaop, S Elueteri, et al. HIV-1 Tat modifica l'autofàgia neuronal mitjançant la modulació de l'autofagosoma Fusion per al lisosoma: implicacions per a trastorns neurocognitius relacionats amb el VIH, Revista de la neurociència 35 (5): 1921-1938. Febrer 4 2015.

Una altra font

B Ward, de la Universitat de Califòrnia a San Diego. Els investigadors identifiquen els principals mecanismes subjacents dels trastorns cognitius associats amb el VIH. Comunicat de premsa. 3 FEBRER 2015.

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

Revisió 1

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: