Publicacions

Les persones infectades pel VIH encara corren el risc de morir

Les persones infectades pel VIH segueixen corregint el risc de morir per malalties oportunistes malgrat els espectaculars guanys de supervivència

Malalties relacionades amb la sida
El dolor crònic es vincula a les persones amb VIH a la neuropatia perifèrica del VIH i Déu sap què significa ...

El risc de mort a causa de Infeccions oportunistes (IO)* S'ha disminuït dràsticament des de l'adveniment de la teràpia de combinació antiretroviral (TAR) (còctel, com alguns diuen) a mitjans dels 90, però fins i tot en l'era del TARGA eficaç al voltant d'un terç de les persones diagnosticades amb una primera IO mort dins 5 anys, d'acord amb l'anàlisi de més de 20.000 persones que viuen amb el VIH a San Francisco.

La infecció pel VIH no tractada normalment condueix a una disfunció immune severa en pocs anys, deixant a persones susceptibles a infeccions oportunistes i càncers que normalment es podrien mantenir sota control per un sistema immunitari saludable.

infermera femenina donant píndoles mèdiques de la dona sèniorÉs ben sabut que el desenvolupament del TARGA va provocar un fort descens en l’aparició d’IS i un descens generalitzat de la mortalitat entre les persones que viuen amb el VIH / SIDA. Estudi previ van mostrar que la incidència de malalties que defineixen la SIDA (OI) a San Francisco va disminuir aproximadament 99% de 1993 a 2008. No obstant això, l’efecte de l’estabilitzador específic sobre les taxes de mort no s’ha descrit completament.

Com es va informar a primera edició de l’informe malalties infeccioses oficials en 3 Al juny, Kpandja Djawe, els Centres per al Control i Prevenció de Malalties i els seus col·legues van examinar la qüestió de si un millor tractament de la infecció pel VIH es va associar amb una millor supervivència després del diagnòstic de malalties definitòries de la SIDA, les malalties oportunistes i com la supervivència diferir.

Coneixes els pares persones infectades pel VIH i malalties oportunistes? Feu clic aquí

investigadorsEls investigadors han cercat a 20.858 les dades recollides pel Departament de Salut Pública de San Francisco de persones adultes amb sida de 1981 a la ciutat. La majoria eren homes homosexuals, blancs, amb una edat mitjana d’uns anys 40, però amb el pas del temps, les dades demogràfiques es van desplaçar més als negres i als hispans / llatins entre homes i dones que van contreure el VIH a través de l’ús. injecció o transmissió de drogues entre persones heterosexuals.

Ells calculen la probabilitat de supervivència després d'un primer malalties definitòries de la SIDA 1 IO i el processament post-diagnòstic per a les edats 3: 1981 1986- (sense tractament efectiu), 1987 1996- (INTI monoteràpia o teràpia doble només), i 1997 -2012 (ART combinació eficient multi-classe). Les dades van incloure 3002 persones diagnosticades durant el primer període, 14.097 diagnosticats durant el segon període, i 3759 que van ser diagnosticats durant el tercer període.

Resultats

  • Un total de persones 17.099 infectades pel VIH va morir durant el període d’observació, incloent 2957 durant el primer període (98%), 12.569 durant el segon període (89%) i 1573 - durant el tercer període (42%).

Una limitació d’aquesta anàlisi és que la combinació de l’era ART és bastant llarga i s’han vist canvis substancials en el tractament. Els primers règims eren més difícils de prendre, tenien els pitjors efectes secundaris i no controlaven la replicació del VIH com a règims moderns, especialment per a persones amb resistència als medicaments antiretrovirals. La subdivisió d’aquest període de temps pot mostrar que les taxes d’OI actuals i de mortalitat actuals són inferiors a la mitjana de la 1990 i els primers anys de 2000.

"La supervivència després del diagnòstic de la primera infecció oportunista que defineix la SIDA ha millorat significativament des de 1981", van concloure els autors de l'estudi. "Algunes malalties que defineixen la SIDA segueixen associades a un risc de mortalitat més important que d'altres, fins i tot després d'ajustar-se per errors coneguts. Són necessàries encara millors estratègies de prevenció i tractament per prevenir l'aparició de malalties que defineixen la SIDA en l'era actual del tractament del VIH. "

"Encara que investigacions recents suggereixen que moltes infeccions oportunistes als EUA són ara menys comunes i sovint menys letals, no podem oblidar-les", va dir en un comunicat Djawe. Premeu deixar anar Publicat per la Societat Americana de Malalties Infeccioses.

"Hem de tenir-los en compte, fins i tot en el context de l'evolució de l'epidemiologia del VIH".

"Les millors estratègies de prevenció i tractament, incloent el diagnòstic precoç de la condició de VIH positiu, són necessaris per reduir la pesada càrrega de la SIDA amb infeccions oportunistes, fins i tot avui dia, en l'era de la teràpia antiretroviral de combinació", va afegir el coautor Sandra Schwarcz epidemiòloga de VIH en el Departament de Salut Pública de San Francisco.

Avui, als EUA, les immunodeficiències greus que resulten en IO es veuen principalment entre les persones que no són diagnosticades amb el VIH abans del curs final de la infecció. Les persones que comencen el tractament però no poden suportar una supressió viral sostinguda i un bon recompte de cèl·lules T-CD4 també es mantenen en risc.

San Francisco és coneguda pels seus bons serveis de salut per a les persones que viuen amb el VIH i les àrees amb un accés deficient a l'atenció especialitzada poden tenir les taxes de mortalitat més altes. persones infectades pel VIHA tot el país, Les estimacions del CDC que 86% de les persones que viuen amb el VIH a 2011 havien estat diagnosticades; per 37% se'ls va prescriure ART i només 30% va obtenir una càrrega viral indetectable.

"La importància de que les línies de l'anomenada cascada d'atenció, incloent el diagnòstic precoç de la infecció pel VIH, l'articulació eficaç per a la cura, la retenció a llarg termini en l'atenció, i la supressió viral duradora, durant molt de temps ha estat reconegut com a fonamental per aconseguir el control sobre els diversos aspectes de l'epidèmia, incloent l'obtenció de bons resultats clínics en individus infectats ", va escriure Henry Masur i Sara de l'Institut Nacional d'Al·lèrgia i malalties infeccioses en una Comenta el seguiment.

"Sant Francesc pot ser un millor escenari per a reduir el risc de mortalitat associada amb les infeccions oportunistes relacionades amb la SIDA", va continuar. "No obstant això, fins i tot amb més 30 anys d'esforç i compromís per part de tots els interessats i rellevants a San Francisco, el present informe mostra que les infeccions oportunistes relacionades amb el VIH continuen ocorrent i que els pacients segueixen morint a un ritme alarmant sobre el primers anys després que es reconegui la seva primera infecció oportunista associada amb la SIDA ... una% la taxa de mortalitat en 35 5 anys després del diagnòstic inicial de la característica de la SIDA infecció oportunista deixa molt marge de millora ".

Escrit per Liz Highleyman

Traducció de Claudio Souza de l’original a Les persones amb VIH segueixen en risc de morir oportunista amb malalties malgrat guanys de supervivència dramàtics

Tot i que el text sempre fa referència a "IO" de les infeccions oportunistes, la malaltia oportunista no sempre resulta d’una "infecció". Hi ha casos de càncer, com Sarcoma de Sarcoma, que no s’originen en cap infecció i, no obstant, és un Malaltia oportunista. He mantingut l’expressió a causa d’un escrúpol per mantenir-me fidel al text i, tot i això, faig aquesta observació aquí (...).

Nota Soropositivo lloc web de l'editor:

ClaudiusTot i que encara hi ha la possibilitat d ' "anar a la mort" dins dels cinc anys després de l'aparició d'una malaltia oportunista, molt ha millorat el pronòstic per a les persones que acaben de rebre el diagnòstic seropositiu per VIH. Recordo el meu volgut escoltar, la boca de la salut "professional" que em va donar el resultat que en 1994, tenia sis mesos (complets fins procedirà, en 13 21 nov tres anys serològicament vida conscient). La lectura d'aquest text que ha de conduir, la lectura d'aquest text en aquest punt i creu que pot ser un dels centenars de milers de persones que estan infectades amb el VIH.

Fes-ho tu mateix i prova ràpidament el més ràpid possible, ja que això redueix les possibilitats, si sou seropositiu, de desenvolupar o instal·lar una malaltia oportunista. Tenir SIDA no és bo! tenir i no saber i no tractar és molt pitjor!

referències K Djawe, K Buchacz, L Hsu, et al. Risc de mortalitat després de la sida que defineix la malaltia oportunista entre persones infectades pel VIH - San Francisco, 1981-2012. Journal of Infectious Diseases. Juny 3, 2015 (Epub ahead of print). H Masur and S Read. Opportunistic Infections and Mortality: Still Room for Improvement. Journal of Infectious Diseases. Juny 3, 2015 (Epub ahead of print). Altres fonts Societat de Malalties Infeccioses d'Amèrica. Trenta anys de dades sobre la sida destaquen els guanys de supervivència, lloc per millorar. Comunicat de premsa. Juny 4, 2015.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant