El consum d'alcohol Testimoni de persones amb sida Testimoni de persones que viuen amb VIH Testimonial VIH positiu Testimonis de persones que viuen amb la SIDA Testimonis de persones que viuen amb VIH Els testimonis de seropositius LGBT

El temps posa tot al seu lloc

El temps a les seves mans
El temps és a les mans. dins de certs límits, que varien d'acord a la nostra capacitat (per a cada un) de discernir. Ens correspon estendre o escurçar aquest temps amb paraules, pensaments i accions. Al final tot haurà estat com Déu vol, sempre que no es comprometi el suïcidi! Això va en contra de totes les lleis de Déu. I si vostè no creu en un, per desgràcia ...

Vaig decidir compartir la meva història. No és molt diferent de la resta, però, crec que és important dir a qui no llegeix les altres històries. Tinc 29 anys d'edat i durant dos mesos i vint-i-cinc dies he descobert que tinc VIH. Vaig tenir una vida sexual bastant convulsiva i no m'importava tenir cura d'algunes persones ... Crec que estar emborratat sovint em va ajudar a arribar a la condició que visc avui. Però al final, ni l'alcohol ni la culpa d'algú, no hi ha res més i ningú més a més de tu.

Durant molts anys no vaig obtenir una prova de VIH per por ... falta de coratge ... però un bon dia vaig decidir anar a prova.

Per no estar malalt o tenir cap símptoma. Jo estava en perfecte estat de salut.

Sabia que podria ser positiu, però estava bastant segur que seria negatiu, ja que tenia un nuvi durant més d'un any amb qui mai no havia utilitzat preservatius i tot estava bé. Recentment havia audicionat per altres motius i tot havia anat bastant bé. Això és el que em va donar molta més seguretat, tot i que ja no estic amb ell ...

El dia que vaig rebre el resultat em van dir que repetien l'examen perquè havia provat un resultat positiu.

Crec que, com tots els altres, en aquest moment, vaig sentir que la meva vida es va reduir. Tot el que havia planejat per a mi es va ensorrar i, tot i tenir molts amics, em vaig sentir sol. No, no vaig dir una paraula a ningú més que a la meva mare, la meva ex parella i un bon amic.

Per a tots aquells que estan començant amb aquest trist problema, només puc dir que el clima fa que tots baixin la pols i tot encaixa. El temps l'ajuda a comprendre i assimilar aquesta condició, el clima és com la llança d'Alexandre el Gran: Fa mal, es cura. Gairebé tres mesos més tard, puc dir que estic més tranquil. La meva vida ha canviat molt. Ja tinc tractament.

La vida ha de continuar perquè només tenim dues opcions o ens sentim i esperem que arribi la mort, i en aquest cas pot arribar ràpid o avançar-nos amb la vida, lluitant per això de totes maneres possibles i imaginables i avançant.

Una abraçada de Panamà.

Ron

Original en espanyol VA EL TEMPS Calmant tot amb l'ús de la tecnologia de traducció automàtica i l'adaptació al portuguès per Claudio Souza.

Revisat per Mara Macedo

GT

SouzaNota de traducció: En l'obra de Machado de Assis, no recordo quin dels títols de la famosa trilogia composta per Memòries pòstumes de Blas Cubas, Quincas Borba i Don Casmurro, Machado utilitza la mateixa forma de parlar que em solia, encara que ell ha utilitzat amb molta més eficàcia i la propietat ...

En el relat que cita una llegenda que explica la història d'Alexandre el Gran en el fragor de la batalla, que es va lesionar un dels seus homes. Afligit, ell desapeou del seu cavall, va mirar a la llança i li va dir: "Vostè ferit, se li curi!" I ell va tocar la ferida amb la llança i, segons la llegenda, la ferida tancada. Machado de Assis continua dient: "El temps és com la Llança Alexander. Fa mal. Cura. Si no ha llegit, va llegir tres, val la pena i ensenya molt sobre la humanitat, l'humanisme i en "humanitas". Al vencedor, les patates!

Em va donar llicència poètica (és la primera vegada que ho faig en 12 mesos de traducció) perquè sentia que no estaria de més el significat del text i posar aquesta explicació per entendre plenament el contingut.

Claudio

Aquesta és una història que pocs poden explicar!

Aquest és l'únic bloc "Encara en línia" que ha rebut aquest premi i aquesta consagració. El bloc que va obtenir el mateix estatus va ser Solidariedaids, de Paulo Giacommini. Malauradament no trobo l’enllaç i la comunicació d’aquest jo i és molt difícil
Soropositivo.Org
Blog exclusiu en línia que tracta aquest tema per haver rebut aquest premi pel Jurat Acadèmic


Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: