Anuncis

NIC Vancouver 2015: Objectius de proliferar en la recerca de la recerca de la cura del VIH


Els dos dies del Simposi a la recerca d'una cura per al VIH / SIDA s'han convertit en un lloc abans de les conferències i la reunió de la setmana passada a la Conferència Internacional de la Societat de la SIDA a Vancouver, que destaca la varietat més variada d'enfocaments experimentals que mai abans per trobar maneres d'eliminar la infecció pel VIH del cos.

[Produït en col·laboració amb Aidsmap.com]

Kuritzkes_DanielDaniel Kuritzkes de l'Escola de Medicina de Harvard, en la seva conferència inaugural, va dir als delegats que, en certa mesura, la proliferació de diferents enfocaments es va deure a l'inici de decepcions per a la curació. Encara tenim una sola persona, Timoteu Ray Brown (el pacient de Berlín) qui va ser guarit del VIH; sis pacients amb càncer en què el mateix tipus de teràpia de trasplantament de cèl·lules mare havia estat tractat van morir - un recordatori que tal procediment exigent, com ara un trasplantament de medul·la òssia, mai serà un enfocament que pot ser usat en una en termes generals.

L'enfocament principal de la curació que treballen els investigadors continua essent l'anomenada estratègia de "llançar i matar". Aquest estimulant immunològic per induir cèl·lules d'ús on s'amaga el VIH latent - les anomenades cèl·lules de petxina - per sortir dels seus amagatalls. L'esperança, doncs, és que només la seva activació portarà el VIH a la seva mort per l'esgotament a través de la resposta immune natural; si no ho és, l'objectiu és que aquestes cèl·lules de drogues objectiu les matin. Sense eliminar aquest dipòsit, una petita minoria de cèl·lules capaces d'escopir noves còpies de VIH roman en el cos i els experiments han demostrat que el VIH pot reaparèixer fins i tot quan no detectable amb les proves de càrrega viral més sensibles, com en el cas de beu Mississippi.

Una vegada que la puntada estratègia i matar guanyat gran importància, també hi ha hagut decepcions: el disseny experimental dels agents utilitzats per revertir l'anomenada "latència" viral virus de la producció, sens dubte estimulat per les cèl·lules - sense arribar a aconseguir qualsevol disminució en la mida del reservori viral . Això sembla ser degut a la droga escollida, com inhibidors de l'HDAC o panobinostat Romidepsin - Hi ha altres efectes imprevistos i immunològics, que inclouen la supressió considerable de les cèl · lules CD8 de l'activitat que poden ser fonamentals per "matar", cosa que forma part del procés.

Anatomia d'una cèl·lula animalPerò, va dir Kuritzkes de moment ". Reversió de latència és necessària, encara que no suficient condició per reduir la reserva de cèl·lules infectades pel VIH" Dit Kuritzkes a aidsmap: "La majoria de les intervencions que són propensos a eliminar les cèl·lules infectades requereixen el virus a ser visible per al sistema de immunològic. La idea alternativa, que suprimeix la producció viral de manera permanent en les cèl·lules de dipòsit "-- - com en l'estudi publicat la setmana passada a l'inhibidor de Tat "en aquest moment semblen implicar una píndola que suprimeix la latència cada dia en comptes de la teràpia antiretroviral. Això no és realment una cura ".

Controladors post-tractament

Una altra investigació ha consistit en investigar la cura la resposta immune tant en els controladors d'elit espontània VIH - es manté baixa la càrrega viral i recompte alt CD4 quan es forma el començament de la seva infecció - i els anomenats "controladors post-tractament", com a membres m'encanta Viscont Cohort, que inicien la teràpia del VIH d'hora, però després controlen el control viral durant llargs períodes sense tractament. Aquests casos són fascinants per als investigadors, que imiten la "cura funcional" del VIH, que és un dels objectius d'investigació per a la curació. Un simposi sobre la curació escoltat en un altre cas, aquesta vegada d'una dona jove que ara té anys 18 mantingut la càrrega viral sota control durant els últims dotze anys.

Per definició, però, la majoria de les persones amb VIH no poden arribar a ser controlador de tractament posterior, ja que, en general, els conductors són persones que inicien un tractament d'hora, i tot i així probablement haurien de desenvolupar una resposta immune específica per al VIH possiblement una mica més fàcil d'induir vacuna preventiva que amb els tractaments després de la infecció.

Eviti latència

Les cèl·lules i virus a la sang vermelles, rendició 3DPer aquestes raons, mentre que el simposi va incloure presentacions sobre Romidepsin i altres fàrmacs dissenyats per revertir la latència com ingenol - un parent de l'inversor de latència prostratin - no hi havia més emoció sobre els medicaments que estava destinat a evitar que les cèl·lules es tornen quiescentes (latent) i mai entrar a la fase de latència.

Això implica inhibir l'activitat dels promotors de latència, com la proteïna cel·lular PD-1, que talla les cèl·lules T activades, fent-les invisibles al sistema immunològic. PD-1 no és l'únic latència promotor i Colleen McGary Universitat Emory proposa utilitzar fàrmacs que bloquegen la PD-1 i un altre promotor latència anomenada CTLA-4 (CD152) per evitar la latència, ja que les cèl·lules que expressen tant els receptors són molt més eficients en el sentit d'incorporar l'ARN del VIH en relació amb aquells que expressen un o cap dels receptors. Un bloquejador CTLA-4, ipilimumab, ja s'està utilitzant per al melanoma. No obstant això, el PD-1, en particular, és una proteïna ubiqua en el sistema immunològic i els fàrmacs que bloquegen la seva activitat ha demostrat ser bastant tòxic quan s'utilitza en la investigació del càncer.

  1. Un altre objectiu és una proteïna cel·lular anomenada SAMHDI, que ja està dirigida per un medicament contra la leucèmia anomenat dasatinib. José Alaci de l'Institut de Salut de Carlos III va dir al Congrés que SAMDHI redueix la divisió cel·lular i, en les cèl·lules T, redueix la seva capacitat de produir nous virus; Tanmateix, en general solament funciona per una petita part del cicle immune, i després es fosforilitza o es torna inert.[Nota del traductor: he buscat l'entrada fosforilada i he trobat la següent definició: Fosforilat és afegir un grup fosfat a una proteïna que resulta en un mecanisme regulador important mitjançant l'activació o desactivació d'una funció biològica] El dasatinib interromp aquesta fosforilació i manté l'activitat SAMHDI, el que significa que impedeix ocorre la transcripció viral dins de la cèl·lula, el que suggereix que pot actuar com un inhibidor de la transcriptasa inversa, sinó que actua en la resposta cel·lular contra el VIH .

Cèl·lules de collita infectats amb anticossos ...

Xarampió mòbil - Microbiologia vista detallada

I evitar que les cèl·lules entrin en latència, també tenim la necessitat d'una millor manera per al sistema immune per reconèixer i destruir les cèl·lules reservori de persones infectades amb el VIH que es veuen obligats del seu amagatall. Només una petita minoria de cèl·lules de dipòsit mai es desperta i comença a produir tota la replicació del virus capaç d'anomenar-se "esdeveniments de reactivació". Un cartell en el simposi d'investigadors de la curació de la Universitat de Nova Gal·les del Sud, s'estima que hi ha un "esdeveniment de reactivació" mig en les cèl·lules infectades pel VIH reservori cada 5 8 al dia mentre està prenent la teràpia antiretroviral eficaç aquests mai esdevenir un esdeveniment de "veritable infecció" que es tradueixi en "viremia detectable". Cada esdeveniment de reactivació és literalment començat i finalitzat per una sola cèl·lula, els investigadors van dir que el aidsmap que la durada mitjana de temps que un dipòsit de cèl·lula individual roman quiescent abans que tingui 50% de probabilitat de reactivació és d'aproximadament any 17.000.

Marcus Altfeld de l'Escola de Medicina de Harvard va fer una interessant presentació en la qual descriu les diferents etapes de la reproducció del VIH, el dipòsit cèl·lules recentment estimulades. Com es va esmentar, l'activació completa és bastant rara. Les cèl·lules en realitat pot estar enviant partícules virals orientades immunització passiva amb l'ús d'anticossos monoclonals, i John Mascola dels Instituts Nacionals de Salut dels Estats Units van dir que els anticossos que tracten el càncer de pell ja havien estat preparats per tal d'tenir una la vida mitjana a la sang durant més de 6 mesos.

Mà amb xeringaAixò no seria un remei contra el virus de VIH, és clar. Per mantenir els nivells d'anticossos en la sang requerit per a una vacuna terapèutica estimula la producció d'anticossos neutralitzants, i el problema amb els anticossos del VIH és que sempre han estat específiques a una sola soca de virus. Mascola va dir que els anticossos més àmpliament neutralitzants ara eren capaços de destruir 90% de les soques virals o marcar cèl·lules per a la destrucció de fer-ho. Al mateix temps 10% dels ceps que s'escapen seria suficient per "revertir la cura", va descriure el desenvolupament de nous anticossos "biespecífico" [Nota del traductor: el més a prop que podia arribar a aquest terme era "biespecífico i no va trobar la paraula fora del context científic i ser més objectiu, que només es troba dins dels llocs que fan referència a aquest missatge. És bi el més específic fins que pugui trobar alguna cosa perquè el substitueixi; No obstant això, la continuïtat del text sembla legitimar l'expressió] que pot coincidir amb 2, cada un amb la capacitat 90% de neutralització, en una molècula, o pot combinar una neutralització viral amb un anticòs neutralitzant per atraure les cèl·lules CD8 per venir a atacar la cèl·lula infectada, destruint, i amb ella, el virus .

... I amb cèl·lules CD8 ...

La majoria de les cèl·lules de l'embassament produeixen proteïnes víriques o seqüències virals d'ARN sense generar mai el conjunt complet del virus. Ells, no obstant això exhibeixen "epítops" o breus extractes de proteïnes virals en la seva superfície que actuen com les alertes de socors per atreure cèl·lules CD8 que destrueixen les cèl·lules infectades. Un cop més, el problema amb les respostes de cèl·lules CD8 VIH, com ara la resposta d'anticossos, és que el virus pot mutar per escapar de l'acció. Però vacunes terapèutiques ampli espectre altament repressiu després d'ART (teràpia antiretroviral) ha portat a la càrrega viral baix tant com sigui possible, i és d'esperar, i es va preparar per detectar esdeveniments de reactivació de cèl·lules tan eficients que serien capturats abans de la El VIH pot tenir la possibilitat d'escapar de la vigilància immune.

Sarah Fidler, del Consorci d'Investigació Cura del Regne Unit CHERUB va descriure un estudi en el qual es donen altres dues vacunes que indueixen CD8 a 24 i 32 setmanes després de la iniciació d'ART. Una altra vacuna que podria ser útil en aquest context és la vacuna basada en citomegalovirus (CMV) que va provocar un trastorn important en l'últim any amb la seva capacitat aparent de provocar un remei funcional o fins i tot remei complet en micos.Proves 1 fase estan en marxa en els éssers humans.

Una altra manera de prevenir la vigilància immune d'escapament virus és per desencadenar una reacció immune a les parts dels virus que són altament "conservades" - les parts que el virus no pot mutar sense el virus per mutilar. En el VIH, aquestes àrees generalment es mantenen ben amagades "fora de visió" del sistema immunitari. Quan molècula CD4 VIH s'uneix a les cèl·lules, però, la proteïna gp160 fent que el CD4 treball de fixació ha de canviar per tal d'exposar una part altament conservada de la proteïna de fusió gp41 per un temps molt curt. Els anticossos àmpliament neutralitzants, "la punta" poden arribar i ser unit a aquesta àrea conservada; en els primers dies de SIDA, proteïnes solubles CD4 es van utilitzar experimentalment en un intent de forçar aquest canvi conformacional gp160. Andres Finzi, Universitat McGill descriu una novel·la petita molècula anàloga CD4 JP-anomenada III-48 que, a diferència CD4 soluble podria ser una píndola oral. Amb la congestió seria obrir i aire gp160 molècula es va mantenir durant els passatges CD8 cèl·lules patrulla, i per tant per reduir la mida del dipòsit.

Les cèl·lules assassines són glòbuls blancs del sistema immunològic que té la funció de matar les cèl·lules malaltes, com ara el càncer, per exemple, o per marcar ells són exteminadas per altres antígens. També se sap que les cèl·lules T assassines (T-Assssinas)
Les cèl·lules assassines són glòbuls blancs del sistema immunològic que té la funció de matar les cèl·lules malaltes, com ara el càncer, per exemple, o marcar-los per que siguin exterminats per altres antígens. També se sap que les cèl·lules T-Killers (T-assassines)

... I amb les cèl·lules "Natural Killers"

Un dels reptes més difícils de curar la investigació és trobar maneres de dirigir l'atenció del sistema immunitari a les cèl·lules ràpidament, des de la fase inicial d'un esdeveniment de reactivació. En aquest punt s'estan començant a transcriure l'AD pro-viral integrat en trossos d'ARN tallats o empalmats. Aquestes partícules d'ARN spliced ​​servirà llavors com a plantilles de components virals individuals. Les persones amb cèl·lules que contenen grans quantitats d'ARN del VIH indivis tenen menys probabilitats de patir esdeveniments de reactivació que les persones amb cel·les que contenen parts d'ADN spliced. Com que la proteïna Tat és absolutament essencial en el procés que l'ADN del VIH que l'anunci de la setmana passada d'un petit inhibidor de la proteïna Tat era particularment interessant.

Tanmateix, aquesta no és l'única proteïna del VIH que podria estar destinada a evitar que les cèl·lules de l'embassament superin aquesta etapa. Les cèl·lules comencen a produir ARN exposició "proteïnes d'estrès" en la seva superfície, que, tot i que no és clarament extern i per tant atrau una resposta immune cel·lular, atreu també l'atenció del sistema immune innat - la evolutivament més antiga , menys selectiu, però amb una resposta immune més forta i més ràpida.

Aquestes proteïnes d'estrès s'uneixen a un receptor cel·lular denominat NKG2D, que es presenta per les cèl·lules assassines naturals, les forces de xoc del sistema immune innat. El VIH, tanmateix, té una proteïna anomenada nef, que un dels seus atributs és suprimir l'expressió de les proteïnes d'estrès que atrauen les cèl·lules assassines naturals. Un inhibidor de molècula petita de la vacuna Nef o anti-Nef pot bloquejar l'activitat de la nef, l'augment d'expressió de les proteïnes d'estrès cel·lular i generar una resposta immune innata capaç d'atacar a les cèl·lules del dipòsit en una etapa molt primerenca de l'activitat.

Es busca a les cèl·lules immunes del VIH

Finalment, hi ha l'opció d'utilitzar la teràpia gènica per tractar de repoblar el sistema immune amb cèl·lules que no tenen (s) la receptore VIH (s) (s) necessitat (s) per a la replicació -en particular, receptor utilitzat per la majoria CCR5 virus de transmissió. Aquesta va ser la base de la curació de Timothy Brown: el seu nou conjunt de cèl·lules de medul·la òssia d'un donant va arribar a la qual li faltava CCR5 naturalment el receptor. Tingueu en compte, una vegada més, que es van fer sis intents de repetir el procés i tot el van portar a la mort.

Enfocaments utilitzant cèl·lules CD4 des de l'individu que té els gens del seu receptor CCR5 treuen i es tornen a infondre en el pacient, sense sotmetre a pas dràstic d'esborrar tot el sistema immunològic primer, i estaven entre els primers experiments de curat en humans. Matt Sharp, era un dels primers voluntaris en aquest estudi en la curació i es va descriure que aquest [estudi] tenia els beneficis més duradors: pocs efectes secundaris i un llarg impuls en el desenvolupament de cèl·lules CD4.

Un dels problemes amb l'exclusió de receptor CCR5 en les cèl·lules immunes és que el VIH pot utilitzar un altre receptor CXCR4, i de fet els virus que utilitzen receptors CXCR4- han aparegut en almenys un dels experiments fallits que va intentar reproduir la curació Tim Brown el pacient Berlín. Desafortunadament, mentre que les persones sense CCR5 poden romandre en bon estat de salut, CXCR4 és part molt més essencial del sistema immune, i bloquejadors CXCR4 utilitzats com a tractaments per al VIH va fallar a causa de la toxicitat inacceptable.

No obstant això, un equip de la Universitat de Pennsylvania podria amb cèl·lules CD4 enginyeria cel·lular començat a portar a la seva superfície un "pèptid fusionat" que és com una pasta, una combinació d'una part de la proteïna de fusió gp41 VIH amb receptors CXCR4 o receptors CCR5. Les cèl·lules que expressen aquest pèptid es fusionen ja que no tenien la CCR5 i / o receptors dels receptors CXCR4 i per tant resistents a la infecció per VIH.

El manteniment de la cura del VIH com una prioritat

Aquesta és només una petita mostra de les nombroses estratègies curatives i objectius de drogues explorats durant el dia 2 del Taller de curació. Hi ha dues altres vacunes terapèutiques que s'estan provant en micos, i ambdós són prometedors en el camp de les respostes immunitàries. També hi ha molts experiments en microbis en la inducció cel·lular que aborden la vulnerabilitat cel·lular a estudis d'infecció i latència. S'han descrit diversos objectius sobre medicaments i vacunes prometedors.

El que faltava aquest any seria un avenç significatiu o la realització d'investigacions per a la cura: La recerca de la cura està en l'avançament de fase fets a molt prometedors, però no té un fort senyal per indicar que una varietat d'estratègies, havia un a la recerca de la curació. Amb tota probabilitat, com Marcus Altfeld va recordar a principis d'aquest simposi, tenim una combinació d'enfocaments. De Sharp va dir al Congrés que ara "no és el moment d'escometre una decisió sobre qualsevol enfocament únic per a la curació."

Va afegir que era fonamental incloure la investigació per a la cura en qualsevol discussió sobre el terme SIDA. Es va preocupar, i va dir, que recentment parla sobre l'accés al tractament, el tractament com la prevenció i la profilaxi preexposició (PrEP) i la manca d'esment objectius com 90-90 90-.

Curar el VIH és el que no vol veure sortir de l'agenda, o anar a la llista de prioritats dels finançadors. Tot i que es redueix la incidència del VIH en llocs tan diversos com San Francisco i Botswana, Sharp afegeix: només la cura i el tractament i la prevenció del VIH és el que realment pot posar fi a l'epidèmia.

"Com podem acabar amb l'epidèmia de la SIDA, sense una cura?", Va preguntar.

Escrit per Gus Cairns, en una acció conjunta de aidsmap i el VIH i Hepatites.Com va ser publicat en línia el divendres, dia de juliol 31 2015

Traduït de l'original en anglès: NIC 2015: Objectius proliferen en la curació d'Investigació del VIH Per Claudio Souza i revisat per Mara Macedo a l'agost 05 2015

Referència

Cap al VIH Cure 2015 i Simposi. Vancouver, juliol 18-19, 2015.

Les presentacions estan disponibles a www.iasociety.org/What-we-do/Towards-an-HIV-Cure/Events/2015-Symposium. El programa del simposi està disponible enwww.iasociety.org/Web/WebContent/File/HIV_Cure_Symposium_Programme_2015.pdf

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: