Anuncis

Elvitegravir optimitzat per atazanavir porta millors resultats per a les dones, segons un estudi!


L'estudi mostra que ONES elvitegravir optimitzat per esquema de atazanavir porta millors resultats per a les dones amb VIH

Nota el nom de l'estudi del traductor és ONES, un acrònim de Dones antiretroviral eficàcia i sentit de seguretat, en traducció lliure: Dones, l'eficàcia i seguretat de la teràpia antiretroviral. Un cop establert això, bona lectura

SayuriUn estudi del tractament antiretroviral específicament per a les dones amb VIH va revelar que un règim terapèutic d'un comprimit que conté l'inhibidor de la integrasa elvitegravir suprimeix el virus millor que un règim de tractament que contingui ritonavir i atazanavir potenciat per, segons un pòster presentat a la Vuitena Conferència Societat Internacional de la SIDA sobre el VIH patogènesi, tractament i prevenció (NIC 2015) el mes passat a Vancouver, Canadà. Aquest estudi és important, en part, perquè demostra encara més dones en els assajos clínics és viable.
Majoria de la investigació fins a la data suggereix que els homes i les dones responen igual de bé a la teràpia antiretroviral moderna (ART), però les dones amb VIH han estat insuficientment representades a la majoria dels assaigs clínics i la influència del sexe del pacient, en relació amb influència en l'eficàcia o la tolerabilitat del tractament pot ser difícil de definir.
Kathleen Squires, de la Universitat Thomas Jefferson a Filadèlfia, i col·legues investigadors van realitzar les ONES un estudi per comparar la seguretat i eficàcia de dos règims antiretrovirals d'ús comú i àmpliament recomanat en dones que viuen amb el VIH. Ell és un dels pocs assaigs clínics no relacionats amb l'embaràs tractament antiretroviral fase 3 multinacional assenyalant per a totes les dones.

Les ONES inclosos 575 les dones que viuen amb el VIH i que no havien pres prèviament el tractament del VIH. Les dones vivien a Amèrica del Nord, Europa, Rússia, Àfrica i Àsia; la major part de Rússia (33%), Uganda (28%) i els Estats Units (20%). Gairebé la meitat eren negre, sobre 43% eren, sobre 5% eren d'origen asiàtic i l'edat mitjana de 35 anys. Demografia i altres característiques basals estaven equilibrades entre els grups de tractament i reflecteixen la naturalesa global de l'estudi, segons els investigadors.

Els participants en aquest estudi doble cec es van assignar aleatòriament a rebre un dels següents tractaments:

  1. Un esquema d'un sol comprimit un cop al dia que conté elvitegravir, cobicistat com un potenciador i tenofovir / emtricitabina (Stribild).
  2. Un règim d'un ritonavir píndola diària impulsat per atazanavir (Reyataz) més tenofovir / emtricitabina (Truvada drogues la droga prep).

La gran majoria de les dones (78%) tenien infecció per VIH asimptomàtica i línia mitjana del recompte de cèl·lules CD4, sobre 350 cèl·lules / mm3. La majoria tenia càrrega viral pretractament <100.000 còpies / ml. Tenien funció renal normal (estimat la TFG> 70 ml / min), la qual cosa és important perquè tenofovir pot causar toxicitat renal en individus susceptibles.

Les dones que queden embarassades tenien l'opció de continuar el seu tractament assignat, ja que cap dels medicaments han demostrat ser perjudicials per a les dones embarassades o el fetus en desenvolupament.

El punt final primari va ser la proporció de les dones per aconseguir una càrrega viral indetectable, o ARN del VIH per sota de 50 còpies / ml en el tractament Setmana 48ª. La seguretat es va avaluar durant tot l'estudi.

  • Per menos87% de les dones que Stribild i 81% de les persones que atazanavir s'amplifica tenien una càrrega viral indetectable després 48 setmana, demostrant que Stribild va ser estadísticament superior.
  • Entre les dones amb alta càrrega viral inicial, les taxes de resposta van ser 90% i 78%, respectivament. L'increment mitjà de les cèl·lules CD4 van ser similars en ambdós grups (221 212 vs cèl·lules / mm3, respectivament).
  • Les taxes de fracàs de tractament van ser comparables en el Stribild braços i atazanavir (9 12% vs%, respectivament). Es va detectar el tractament de drogues a la resistència que emergeix de cada tres dones (1%) que van experimentar fracàs virològic pel que fa a la resistència a atazanavir, però cap al braç Stribild.

Els dos sistemes van ser generalment segur i ben tolerat, amb la majoria dels efectes secundaris en el nivell de llum. En total, les dones (29 10%) van suspendre el tractament a l'inici de l'estudi en Stribild i el braç 45 (16%) ho van fer en el grup d'estudi amb Atazanavir, aquestes cinc dones que prenen Stribild i 19 al braç d'atazanavir van ser descartats a causa d'esdeveniments adversos.

La funció renal disminuïda, mesura per EGFR eren petites i similar en Stribild i atazanavir (Per a més informació sobre EGFR clic aquí (Obre altre lloc i una altra finestra del navegador).

Els canvis de la densitat mineral òssia al maluc i la columna vertebral també van ser comparables en els dos grups de l'estudi. El colesterol total es va incrementar més en el braç Stribild, però total de HDL no va diferir significativament.

"[Elvitegravir / cobicistat / tenofovir / emtricitabina] havia acabat [atazanavir / ritonavir / tenofovir / emtricitabina] a 48ª setmana, i va demostrar la seva seguretat i eficàcia per al tractament del VIH-1 en les dones", van concloure els investigadors. "El reclutament i la retenció de les dones en gran estudi multinacional és factible."

Traducció de Claudio Souza Original en anglès, escrit per Liz Highleyman en Aidsmap en col·laboració amb hivandhepatitis.com: ONES mostra elvitegravir impulsat per règim de atazanavir batega per dones amb VIH Publicat: agost 06 2015 revisat per Mara Macedo a l'agost 07 2015

Referència

Squires K et al. Elvitegravir (EVG) / cobicistat (COBI) / emtricitabina (FTC) / tenofovir disoproxil fumarat (TDF) és superior a ritonavir (RTV) va impulsar atazanavir (ATV), a més de FTC / TDF en el tractament de les dones naïve amb VIH-infecció 1 (ONES docents). 8th Conferència Internacional de la Societat de SIDA sobre Patogènesi, Tractament i Prevenció (IAS 2015), Vancouver, MOLBPE08 abstracta, 2015.

On estigui disponible, vostè pot veure els detalls de les sessions, veure resums, diapositives de la presentació de descàrrega i trobar webcasts usant la conferència Eina "Programa d'un cop d'ull".

També pot Descarregui el PDF del llibre de resums des de la pàgina web del congrés.

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: