Cervarix Doenças Infeccioses Dades sobre la SIDA Gardasil puerperi El VIH El VIH HPV VPH Lesbianes Vacunes Virus del papil·loma humà

La vacuna contra el virus del papil·loma humà és eficaç en dones amb VIH

HPV-300x400Les dones puerperals seropositives responen bé a la vacuna Gardasil, que treballa contra el virus del papil·loma humà HPV, oferint-los protecció contra el càncer de coll uterí, segons un estudi publicat a la revista Edició electrònica 14 d'abril Clínica de Malalties Infeccioses. Les investigacions recents relacionades descobrir que tant Gardasil i Cervarix, són eficaços en persones amb VIH.Nota del traductor: [puerperi és el nom donat a la fase de post-part, en què les dones experimenten canvis físics i psicològics. Aquest és el temps que transcorre des del dequitadura fins als òrgans reproductius de la mare tornen al seu estat previ a l'embaràs. En aquesta etapa, la dona es diu postpart.]

Els ceps de VPH d'alt risc - més comunament VPH-16 i 18-VPH - poden causar cervical, càncer anal i altres càncers. La majoria de persones estan infectades amb el VPH poc després de l'activitat sexual, i els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC) recomanen la vacunació contra el VPH per a nenes de 11 26-i-11 21 homes d'edat. Els estudis han demostrat que les persones que viuen amb el VIH, especialment aquells amb funció immune compromès són més propensos a infectar-se amb múltiples tipus de VPH, i és menys probable que curar aquesta infecció.

VPH
Aquesta és la cara del subjecte

Erna Milunka kòjic, Susan Cu-Uvin i els seus col·legues de la Universitat de Brown van realitzar un estudi entre les dones amb el VIH als EUA, Brasil i Sud-àfrica per determinar la seguretat i la immunogenicitat - o la capacitat d'estimular una resposta immune - de Gardasil, la vacuna tetravalent contra el VPH dissenyat per protegir contra els tipus de VPH 6, 11, 16 18 i (els tipus 6 11 i causen berrugues genitals).

El grup d'Assaigs Clínics 5240, 319 que incloïa dones VIH positives van ser estratificats per grups d'edat 13 45 els anys amb LLA de cèl·lules T compten CD4. Major que 350 cèl·lules / mm3, Les cèl·lules 200-350 / mm3O <Cèl·lules 200/ Mm3. La majoria (56%) eren negre, 31% eren o, 11% eren blancs i l'edat mitjana va ser de 36 anys. La puntuació mitjana de CD4 era 310 cèl·lules / mm3- Indicació de la necessitat de la teràpia antiretroviral (TAR) - però només 40% tenien càrrega viral detectable VIH.

Resultats

  • A la línia de base, 4% dels participants estaven infectats amb tots els tipus 4 de VPH coberts per la vacuna.
  • En 28 setmanes després de la immunització, les taxes de seroconversió - o el desenvolupament d'anticossos protectors contra els tipus de VPH 6, 11, 16 18 i, entre les dones no ja infectades amb cada tipus de VPH van ser:

El> 350 cèl·lules / mm3:96 98 %%% i 99 91%, respectivament.

Les cel·les 200-350 / mm3: 100 98 %%% i 98 85%, respectivament.

O <cel·les 200 / mm3:84 92 %%% i 93 75%, respectivament.

  • En tots els nivells dels recomptes de cèl·lules CD4, la resposta va ser millor per als tipus de VPH 6, 11 16 i comparació amb el tipus 18.
  • Es va associar el recompte de cèl · lules CD4 i la càrrega viral elevada (més de les còpies 10.000 / ml també es van associar amb una resposta més baixa a la vacuna.
  • La vacuna generalment estava ben tolerada i no es van identificar els problemes de seguretat.

"Vacuna contra el VPH quadrivalent dirigit a tipus 6, 11, 16 18, i estava segura i immunogènica en les dones infectades pel VIH-13 45 anys", van concloure els autors de l'estudi. "Les dones amb càrrega viral del VIH> còpies 10.000 / ml i / o CD4 recomptes <cèl·lules 200 / mm 3 eren menys seroconversió".

El fet que només 4% de les dones VIH positives en aquest estudi hi havia tot tipus 4 de VPH coberts per la vacuna indicar que la resta hauria de beneficiar-se de la vacunació, tot i que molts estaven per sobre de l'edat de tall de 26 anys, basada en directrius. Aquestes dades recolzen la recomanació de l'Organització Mundial de la Salut que les dones amb VIH haurien de ser vacunades contra el VPH.

Gardasil vs Cervarix

cervagarda

En un estudi descrit per Lars Toft Niesen i col · legues de la Journal of Infectious Diseases 15 2015 d'abril i en un estudi realitzat a la Hospital Universitari, a Dinamarca, la immunogenicitat de Gardasil i Cervarix es va comparar en persones amb VIH. Mentre Gardasil protegeix contra els tipus 4 HPV, Cervarix és una vacuna bivalent dissenyada exclusivament per prevenir el càncer, immunitzant-se contra els tipus 16 i 18.

Aquest estudi aleatoritzat, doble cec va incloure 92 VIH homes i dones que van ser assignats a l'atzar per rebre dosi de Gardasil Cervarix 3 a l'inici de l'estudi i 1,5 6 i mesos més tard positius. La immunogenicitat es va avaluar durant un període màxim de 12 mesos. [Nota del traductor: un estudi doble cec és un on els metges i els pacients no saben qui està rebent placebo o element terapèutic actiu, que, en teoria, aporta una major fiabilitat a l'estudi - en aquest cas els involucrats no sabien quin tipus de vacuna es prescripció o rebre, com la posició de cada un dels estudis]

Els investigadors no van observar diferències en els nivells d'anticossos contra HPV-16 en participants que van rebre Gardasil o Cervarix. No obstant això, els nombres d'anticossos contra HPV-18 eren més alts en el grup Gardasil que en el grup que rebia Cervarix. Entre les dones que van rebre Cervarix, les dones van aconseguir majors concentracions d'anticossos contra HPV-16 i HPV-18 que els homes; no es van observar diferències de gènere entre els que van rebre Gardasil. Les reaccions lleus en el lloc d'injecció de vacunes van ser més freqüents en el grup Cervarix (91% vs 70%), però no hi va haver efectes adversos greus en cap braç de l'estudi.

"Les dues vacunes van ser inmunogénicas i ben tolerats", van concloure els autors. "En comparació amb Gardasil, la vacuna Cervarix era superior perquè va induir respostes inmunogénicas millor entre les dones infectades pel VIH, mentre que en els homes infectats pel VIH la diferència de immunogenicitat va ser menys marcat."

L'original Virus del Papiloma Humà Vacunes És eficaç per a les dones amb VIH. Traduït per Claudio Souza i revisat per Mara Macedo a l'agost 08 2015

Més informació sobre la vacunació contra el VPH

referències

Kòjic MS, M Kang MS Céspedes, Cu-S Uvin, et al. Seguretat i immunogenicitat d'una vacuna contra el Virus del Papil·loma Humà quadrivalent en dones infectades per VIH-1. Clinical Infectious Diseases. Abril 14, 2014 (Epub).

L Toft Storgaard M, Muller M, et al. Comparion de la immunogenicitat i reactogenicitat de les vacunes contra el virus del papil·loma humà Cervarix i Gardasil en adults infectats pel VIH: un assaig clínic aleatoritzat, doble cec. Journal of Infectious Diseases 209 (8): 1165 1173-. Abril 15, 2014.

Altres fonts

Universitat de Brown. VIH + dones responen bé a la vacuna contra el VPH.Comunicat de premsa. Abril 16, 2014.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant