CD4 Allà viuen amb el VIH El que és CD4

El metabolisme del colesterol alterat pot protegir a les cèl·lules immunes de VIH

El metabolisme del colesterol alterat sembla protegir les cèl·lules del sistema immunitari contra persones VIH-positives "sense progressors a llarg termini"

Colesterl ProvaEl metabolisme del colesterol va millorar en certes cèl·lules del sistema immunitari poden ajudar a explicar per què algunes persones amb VIH poden controlar de forma natural el virus amb poca o cap progressió de la malaltia, segons un estudi presentat en la conferència 8ª Societat Internacional de la Sida a tractament patogènesi i la prevenció del VIH en la recerca d'una cura, el mes passat a Vancouver. Els resultats suggereixen que la regulació del metabolisme del colesterol cel·lular pot oferir un nou enfocament per al control del VIH i, potencialment, arribar a una cura funcional o remissió a llarg termini.

Giovanna Rappocciolo la Universitat de Pittsburgh i els seus col·legues van dur a terme una anàlisi de laboratori que presenta la comparació de cèl·lules - les cèl·lules dendrítiques i les cèl·lules B que captura invasors virus i mostrar per al reconeixement per les cèl·lules T de les persones VIH-positives amb la progressió de la malaltia típica i no progressors o persones la malaltia no progressa durant anys, fins i tot sense tractament antiretroviral.

Els investigadors van informar prèviament que la presentació no progressors cèl·lules individus són ineficients en transinfecção són ineficients o la transferència del virus intacte a les cèl·lules T que presenten les cèl·lules dels individus van mostrar no progressors transinfection abans i després de la infecció primària del VIH, mentre que les cèl·lules dels progressors comuns mostren una infecció trans. normal. Van plantejar la hipòtesi que la diferència probablement tenia una base genètica.

Nota del traductor. Planxa i dispara l'entrada transifection És ben definit en Wikitionary: Transinfection (transinfections plural) (Biologia) infecció) d'un host (l'acte d'infectar) amb un bacteri o virus d'un altre tipus, sovint amb microinjecció, per tal d'estudiar els diferents rols dels hostes infectats i espècies usats sovint per descriure la importació d'ADN intervinguda per virus de transferència, que és el que succeeix en un procés de "invasió" del VIH a les cèl·lules CD4 clic per a visualitzar Cicle de vida del VIH

En un pòster presentat a la NIC, Rappocciolo i els seus col·legues van informar que una anàlisi genètica va mostrar que transinfecção es veu afectada i el que sembla ser causa d'una major metabolisme de colesterol dins de les cèl·lules presentadores de no progressors a les persones, el que els deixa amb els nivells de colesterol extremadament baix.

Específicament, realitzat una anàlisi de tot el genoma de les cèl·lules transcripció dendrítiques, cèl·lules B i cèl·lules T CD4 de 8 8 progressorsand no progressors en estudi típic (MACS) multicèntric SIDA cohort ..- un estudi de la història natural a llarg termini de la malaltia VIH o SIDA en homes tractats i no tractats que tenen sexe amb homes a la recerca de diferències en l'expressió de gens relacionats amb el metabolisme del colesterol.

Observen que les "cèl·lules presentadores" d'individus no progressistes expressen diversos gens relacionats amb les vies de metabolisme del colesterol en comparació amb els progressors típics.

Hem trobat que les cèl·lules presentadores d'individus no progressors a una completa falta d'habilitat per transinfectar de les cèl·lules T, van concloure els investigadors. Això es va associar amb el metabolisme del colesterol que sembla ser profundament millorada hereditària, i identificar els gens implicats en l'absorció, el trànsit i metabolisme del colesterol que estan associats amb el fenotip de manca d'infecció creuada.

Aquests resultats, va afegir, proporcionen una base per a les intervencions terapèutiques per al control de la infecció per VIH 1 través de la modulació del metabolisme del colesterol.

Escrit per Liz Highleyman

Traducció de Claudio Souza Revisat per Mara Macedo l'original NIC 2015: Alteració del metabolisme del colesterol podria protegir les cèl·lules immunes dels no progressors

Observació de Soropositivo.Org Editor: Tot això és molt prometedor i, com un amic diu, és massa aviat per celebrar és una cura. Hi ha una possibilitat i crec que això pot ser una manera de trobar, per exemple, un tractament a llarg termini amb, per exemple, un Picula VIH cada mes, potser cada un any, no ho fan.

Però, com el dia Beatriz PachecoTothom connectat adhesió a obtenir formularis i fort a aquest capellà funcional dia, remissió o completa!

Referència

G Rappocciolo, J Martinson, P Piazza, et al. Les alteracions profundes en el metabolisme del colesterol restringeixen el VIH-1 trans infecció de cèl·lules T CD4 en no progenitors. 8 Conferència de la Societat Internacional de la SIDA sobre la patogènia, el tractament i la prevenció del VIH. Vancouver, juliol 19-22, 2015. Resum MOPEA013.

Altres fonts

Institut Nacional d'Al·lèrgia i Malalties Infeccioses. El metabolisme del colesterol en les cèl · lules immunes a la progressió del VIH. Comunicat de premsa. Juliol 17, 2015.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant