Les persones amb SIDA semblen menys propensos a suïcidar que "simplement" seropositius

Un recent estudi europeu presentat a 14ª Conferència Internacional sobre la SIDA va trobar que la taxa de suïcidis entre les persones que viuen amb el VIH a la Columbia Britànica havia caigut vegades 35 1996 des de llavors i ja era a prop del nivell de la població general. No obstant això, un segon estudi de Dinamarca va trobar taxes d'ús de drogues psiquiàtriques, especialment pastilles per dormir i tranquil·litzants, prop de dues o tres vegades més gran entre les persones que viuen amb el VIH que en la població general, i hi va haver un gran augment en antipsicòtics set o vuit anys després del diagnòstic.

Taxes de suïcidi a la Colúmbia Britànica

Psicosis
Això seria una icona del trastorn afectiu bipolar

Les taxes de depressió, ansietat i suïcidi són més altes entre les persones que viuen amb el VIH en comparació amb la població general. Però a la gent longitudinals 5229 la investigació sobre el tractament antiretroviral (TAR) a Columbia Britànica entre 1996 2012 i van trobar que la taxa de suïcidis va disminuir de suïcidis per 961 100.000 pacients per any (una taxa del voltant 1% per any) per 28 per habitants 100.000 0,03% (per sota) - gairebé trenta-cinc vegades menor índex. En 2011, l'últim any complet de dades, no era en realitat hi ha més suïcidis registrats a la cohort de la Columbia Britànica. En total, hi va haver vuitanta-dos persones (2%) van morir durant el període d'estudi.

La taxa de 28 100.000 d'habitants és moment encara 3 més alta que en la població general, i no obstant això, la presència més rar de suïcidis és encara menor entre les persones que viuen amb el VIH, el més gran es converteix en l'interval de confiança entorn de la taxa real de manera que la taxa "real" pot variar considerablement amb això.

Durant el període d'estudi, 17% de les persones amb VIH (911) van morir de causes diferents del suïcidi. Entre els altres pacients de 4318, en les anàlisis no revisades, aquells amb menys d'un 95% d'adherència a l'ART tenien 6,25 vegades més possibilitats de suïcidar-se. La taxa de suïcidi disminuir en 23% per cada augment de les cel·les 100 / mm3 del recompte de CD4 i multiplicat per més de 3 a cada augment significatiu de la càrrega viral. Aquesta línia de raonament sembla donar suport a la idea que les persones que pateixen un fracàs en el tractament poden tenir un risc suïcida més elevat.

El suïcidi també era gairebé 4 vegades més gran entre els consumidors de drogues intravenoses, fins i tot en una anàlisi multivariant, com el presentador Jasmine Gurm Centre BC per a l'Excel·lència en VIH / SIDA ha assenyalat, la sobredosi de vegades pot semblar-se als suïcidis, i viceversa.

No obstant això, altres troballes són més absurds. Entre tot el grup de pacients, aquells que mai van tenir un malalties definitòries de SIDA es van associar amb un augment de 6,6 vegades la taxa de suïcidi - encara que això es pot explicar en part per què hi ha més morts no relacionades amb el suïcidi entre les persones amb SIDA . Entre els 4318 que moren per altres causes, però, en una anàlisi multivariada, el suïcidi va ser 4,45 vegades més probable entre les persones que mai havien tingut 01:00 Malalties que entre els que tenien SIDA.

Gurm va comentar que les persones necessiten una certa quantitat d'energia per a suïcidar-se, de manera que les persones que estaven molt malalts poden ser menys propensos a ser capaç de matar, però això no explica per què després d'haver tingut un diagnòstic de la sida es va associar persistentment a una reducció de 77% en el risc de suïcidi. Potser les persones que hagin tingut més diagnòstic de malalties que defineixen la SIDA han rebut un seguiment i un suport més intens, o potser en aquesta població, que es vegi amenaçada de mort, paradoxalment, tenien alguna cosa que els donava més motivació per viure.

Prescripció psiquiàtrica a Dinamarca

L'estudi danès, també presentat en la conferència va analitzar l'ús de drogues psicotròpiques - antidepressius, tranquil·litzants, somnífers, ansiolítics i antipsicòtics en un grup d'adults VIH-positius 3615 el país entre 1995 i 2009. Ell va comparar les prescripcions de drogues entre els membres 32.535 de la població general, que representa cada persona amb el VIH amb 9 aparellats per edat i sexe dels membres de la població general.

Mitjançant la comparació de les prescripcions d'aquests fàrmacs entre els membres 32.535 de la població en general, coincidint amb cada persona amb membres VIH-positius 9 correspon per edat i sexe de la població general.

Les persones amb VIH van ser sens dubte prescriuen fàrmacs més psicotròpiques. Durant el període d'observació, la població VIH-positiva va rebre el doble de receptes de tranquil·litzants i tres vegades més receptes de pastilles per dormir, sedants i tranquil·litzants

En termes de com les persones passen llargs amb diversos medicaments, en lloc de aterem només als que els han prescrit, les persones que viuen amb el VIH eren més propensos a passar més temps amb els antipsicòtics en la població general. Però gasten 76% més amb ansiolítics, 2.28 vegades més amb antidepressius, i 4,42 més llargs amb sedants i pastilles per dormir. Els antidepressius van ser prescrits gairebé exclusivament als homes gai que fan servir poc més que els temps 3 la quantitat que els usos de la població general; el seu ús per heterosexuals no va ser més gran que la mitjana.

Els investigadors van analitzar el consum de drogues a través del temps, a partir 2 anys abans del diagnòstic de seropositivitat al VIH i continuar 10 anys després del diagnòstic (Dinamarca pot fer això, ja que mantenir registres de receptes per a tots els pacients centralitzats).

Persones VIH positives han tingut majors taxes d'ús de drogues psicotròpiques a la població en general abans del seu diagnòstic de VIH: en la població general, l'any abans del diagnòstic es va produir un 22% major consum d'antidepressius, 68% més gran en es refereix als ansiolítics, i el doble de sedants i pastilles per dormir. Nota de l'editor: Em sembla que la gent que ja consumeixen drogues sovint tenen problemes de baixa autoestima i, pel que sembla, poden portar a un comportament "gairebé suïcida" que fa que els posen innombrables vegades en situacions de perill real i present acaba determinant el contagi i, en l'altre extrem de la corda, aquest augment "aparent" del nombre de persones amb antecedents d'ús psicotròpic. Parlo del seient, ja que, en la meva història personal hi ha nombroses situacions en què m'he posat cara a cara amb la mort simplement per no tenir la meva mort com una cosa molt desastrós per a la humanitat. Vaig mancar dues coses molt importants: l'amor propi i el perdó propi. La vida de gairebé vint anys amb el VIH m'ha portat aquests atributs; avui en dia m'agrada més i estimo la vida d'una manera tan intensa que, per exemple, no m'agrada el son, tenint en compte que una pèrdua de temps i descansar amb dignitat, torno a la recepta de la meva psiquiatra, sempre comprensiu amb els meus requisits de descans No era així i m'havia tornat boig o greument malalt.

En 2 anys després del diagnòstic, l'ús d'antidepressius va augmentar al doble que en la població general i dues vegades més alta, llavors. L'ús de sedants o "pastilles per dormir " Es va doblar l'any després del diagnòstic, i després, estava a uns 3 vegades major que en la població general. Per als medicaments ansiolítics, l'ús créixer en el primer any després del diagnòstic, però després va començar a caure fins que, en 5 6 o anys després del diagnòstic, el seu ús no va ser major que en la població general. No obstant això, el seu ús va començar a pujar de nou 8 anys després del diagnòstic.

L'ús d'antipsicòtics cohort d'individus serològicament positius pel VIH era menys que la població general abans que el diagnòstic i va continuar sent utilitzada en els nivells més petites o similars a 6 anys després del diagnòstic. Després d'això, el seu ús es va disparar, el doble que en la població general. Els investigadors especulen que això, i l'augment del seu ús posterior similar d'ansiolítics, poden realitzar un seguiment dels problemes cognitius i, no obstant això, encara que l'ús d'antipsicòtics augmenten amb el temps des del diagnòstic, aquest creixement no està relacionat amb l'edat. Nota de l'editor: Subentendo aquest punt que els joves VIH-positius comencen amb l'ús / abús d'aquests fàrmacs encara en la seva joventut i l'envelliment prematur associat amb la infecció per VIH pot tenir un efecte dinàmic fins i tot inaccessible a la societat i (?) (?) cal fer alguna cosa per mitigar aquests danys.

No hi va haver una forta associació entre la teràpia antiretroviral i l'ús de drogues psicotròpiques. L'ús de sedants i antidepressius va ser lleugerament més gran a les persones amb HAART, i l'ús de fàrmacs ansiolítics era d'un 25% més baix, però les diferències no eren significatives. No hi va haver relació entre l'ús d'efavirenz (Sustiva) i els fàrmacs psicotròpics, tot i que els investigadors van especular que els metges podrien excloure específicament a persones amb problemes psicològics del tractament amb efavirenz.

L'investigador va criticar l'ús excessiu de pastilles per dormir i sedants en pacients VIH-positius - especialment en que hi ha una associació entre el consum de drogues i el desenvolupament de la demència relacionada amb la SIDA.

escrit per Gus Cairns

[Produït per VIH i Hepatitis.Com en col·laboració amb Aidsmap.com]

Traducció de Claudio Souza l'original Índexs de Suïcidi i Psiquiatria consum de drogues entre les persones amb VIH Revisat per Mara Macedo en 12 / 08 / 2015

referències

J Gurm, S Guillemi, E Ding, et al. La disminució de les taxes de suïcidi entre les persones que viuen amb el VIH (PLHIV) iniciant TARGA entre agost 1996 - juny 2012 a la cohort d'avaluació i investigació mèdica observacional HAART a Colúmbia Britànica, Canadà. 14 Conferència Europea sobre la SIDA (EACS 2013). Brussel·les. Octubre 16-19, 2013. Resum PS 5 / 3.

LD Rasmussen, D Obel, G Kronborg, et al. Utilització de fàrmacs psicotròpics prescrits a persones amb i sense infecció pel VIH: un estudi de cohort basat en la població de tot el país danès. 14 Conferència Europea sobre la SIDA (EACS 2013). Brussel·les. Octubre 16-19, 2013. Resum PS 5 / 4.

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: