Paranoia - anònim

Et trobes Iniciació => Històries positives => Paranoia - anònim
?>

L'horror dels nensHe passat per tants dubtes sobre aquesta malaltia pel VIH, avui dia amb tants recursos al món no pot no representar aturar aquest monstre VIH temut per tots, crec que les autoritats mundials tanquen els ulls davant el VIH, fins i tot amb tractament amb drogues específiques que tenen efectes secundaris sobre diverses persones, però crec que un dia van acabar amb aquest monstre.
Et diré una mica de la meva història tantes preguntes i tanta desconfiança amb la medicina.

La meva pregunta és què tan sols sap el moment de prendre l'examen?
Hi ha és aguda?
Prova ràpida fiable?
Tot l'examen CTA de São Paulo Elisa h1 i h2 serà de generació 4?
Al gener 25 2015 tenia una relació de risc amb una noia de 16 anys mare d'un nen de mesos 8 vell, no sé que va ser un error que he exposat en aquesta situació, però anem ... Després d'aquest acte, al mes de Març vaig tenir una felpa al penis que vaig infectar la gola. Em vaig sentir molt mal de cap com la sinusitis i un dolor de pit.

Me'n vaig anar a la CTA en 28 de març per prendre i recollir a un altre que havia fet quan vaig prendre el paper de l'eixam anterior va rebre la notícia que tenia sífilis, treballador de la salut van fer una altra col·lecció per a totes les malalties sexuals, tots els tipus d'hepatitis, la sífilis i el VIH 1 2 VIH, va anar a aconseguir el meu eixam després 20 dia ia una cita amb un uròleg, tenia por que vaig prendre el resultat de la meva felicitat VIH va ser negativa, però va donar positiu per la sífilis.

Vaig fer el tractament i avui no puc donar sang, sinó perquè encara tinc la cicatriu serològica a la sang i això és per a tota la vida ...

Encara que la meva diagnòstic de VIH negatiu va fer més 4 prova ràpida i una altra Elisa amb 5 mesos de la relació que va donar no reactiu + una vegada.

Però jo i la meva parella té els mateixos símptomes que en primer lloc:

Primera mà i els peus secs ... Aquí ve la resta:

El mal de coll, els pits atacats tots els dies, visió borrosa, ull vermella directa, també va sorgir una taques vermelloses A sobre de la mà i al pit, dolor abdominal, molts esternuts més al matí, a la mà formats com una els callos i els dits s'assequen amb sequedat ... Així que això és així, crec que amb tants negatius serà que a una serologia més de 7 mesos kkkkk, són coses que em molesten diàriament, tot el temps ...

Agafo el metro al matí i observo les mans de la gent per veure si el que tinc és normal i, en cas que veig a algú amb el mans com el meu Vaig preguntar si la persona té VIH, Hi ha tants problemes al meu cap.
Vine a agrair-vos que heu creat aquest blog per a aquells que estan desesperats com jo, sé que són molts, un gran treball, aquest noi, felicitats, gràcies per aclarir els meus dubtes, la vostra experiència és fonamental. Gràcies per tot. Gràcies

Anuncis

Publicacions relacionades

2 Comentaris

sergio 01/05/2016 at 08:52

Claudio
¡Bon dia
Estic vivint una terrible dubte a causa d'una ocorregut dies 20 4 risc després de dies després d'aquesta exposició presenta un marc faringitis, que persisteix fins al dia d'avui, alternant febre, sobre el grau 37,5 38 3 que va durar uns dies i el dolor oïda, ja que no és tal, ja infection'm aguda tanta por que ja tenen problemes de salut, ja no és jove i aquestes coses, seria possible que o em guia què és la prova més ràpida i precisa per posar fi a aquest sofriment, dai veure què fer si estic infectat.
Gràcies i felicitacions pel lloc.
Sérgio

Resposta
Claudio S. Souza 01/05/2016 at 11:37

Sergi, bon dia. Doncs bé, tots aquests símptomes espectacles vc (estic començant a odiar aquesta paraula) poden ser d'origen psicosomàtic i tinc la intenció de posar un enllaç a VC aquí, així que o pot sentir la claredat de la meva argument.
Pràctic, en el moment vc no pot fer res perquè el període de finestra, el temps que el cos necessita per respondre a una infecció depèn d'un temps en què funciona el cos per tal de crear anticossos específics pel VIH i per imunematológica és de trenta dia. Recomano o anar de nou al lloc, i la pàgina qq que o està a la dreta a la part superior, la recerca vc per la finestra. Només finestra. qq altre terme o no pot trobar la pàgina. llegir-lo, però no s'estableix en un estel que té molta paranoia.
Gràcies pel compliment. El salari de l'artista és un aplaudiment i m'alegra saber que puc ajudar a altres persones. Vaig veure una pel·lícula, Crusades i, en certes circumstàncies, algú li diu a l'altra persona: Si Déu no t'estima, per què us va deixar fer moltes coses? Recomano la pel·lícula. L'enllaç al que m'he referit és el següent: http://brasil.elpais.com/brasil/2016/02/10/ciencia/1455117172_434534.html Per passar el temps, si teniu netflix, mira una trucada SHIELD seriosa. És una cosa addictiu i et fa oblidar el problema que tens
abraçades i bon diumenge!
Claudio

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Sorositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

La vostra opinió és molt important.

Voleu donar la vostra opinió sobre Blog Soropositivo.Org?

Si voleu, proporcioneu el vostre correu electrònic, de manera que us enviarem una resposta.

Gràcies Donem la benvinguda als teus comentaris i tornarem aviat

WhatsApp WhatsApp Us
Cal parlar? Aquí hi ha tres persones que ofereixen serveis de voluntariat.
d'error: Contingut està protegit !!