Soropositivo.Org - Hi ha vida amb VIH de Cláudio Souza

Tenofovir Alafenamide suprimeix VIH manté i millora la DMO

Imatge predeterminada
Antiretrovirals

Tenofovir Alfenamide manté una càrrega viral indetectable. Millora la funció de BMD i Renal

TAFEl canvi a Tenofovir Alfenamide pot mantenir la càrrega viral indetectable impedeix que un empitjorament de la funció renal i ajuda a que el perdó de l'osteoporosi i l'osteopènia

Les persones que passen a la versió actual de tenofovir (TDF) per alafenamide tenofovir (TAF) - una nova formulació que arriba a nivells sèrics més alts en els pacients amb VIH que també havia mantingut les seves càrregues virals indetectables; hi va haver millora en els biomarcadors de la funció renal i un augment en la densitat dels ossos, segons un parell d'estudis presentats en 8.ª Conferència Internacional sobre la SIDA el mes passat a Vancouver.

Gilead Sciences "tenofovir disoproxil fumarat (Viread) és un dels medicaments antiretrovirals més utilitzats. És un component de co-formulació de Truvada - utilitzat tant per al VIH i per al tractament de la profilaxi pre-exposició (prep) - contorn d'una tauleta amb només Atripla Complera i Stribild. TDF és un medicament antiretroviral generalment es considera segur i ben tolerat, però pot causar pèrdua òssia més ràpida després de l'inici del tractament i portar a problemes renals en persones sensibles a la medicació.

TAF és un nou profàrmac que subministra l'agent actiu, difosfat de tenofovir, de manera més eficient a les cèl·lules. TAF produir nivells adequats de fàrmac en l'esfera intracel·lular amb dosis més baixes, el que significa concentracions molt més baixes i en l'exposició al fàrmac en plasma inferior als ronyons, els ossos i altres òrgans i teixits.

Tenofovir Alfenamida és tan eficaç com TDF

Un parell d'assajos clínics 3 etapa, presentat a la Conferència d'enguany sobre Retrovirus i Infeccions Oportunistes (ONCE) va mostrar que TAF és tan eficaç com el TDF per a les persones no tractats prèviament, però té menys efectes adversos en els ronyons i ossos en comparació amb la versió actual.

màEn conferència de la NIC d'aquest any (2015), Tony Mill, el grup mèdic homes del sud de Califòrnia a Los Angeles van presentar resultats d'un altre estudi de fase 3 (GS-US-292-0109), amb la diferència que es necessita un Mira at've vegada ha experimentat en el tractament de pacients que van canviar de l'antiga a la nova formulació de tenofovir.

Aquesta anàlisi va incloure Persones seropositives 1.436 amb funció renal normal que al principi de l'estudi va tenir S'ha suprimit la càrrega viral (<50 copies / ml) en un dels següents esquemes almenys 96 setmanes.

 • TDF / FTC / elvitegravir / cobicistat (Stribild).
 • TDF / FTC / efavirenz (Atripla).
 • El atazanavir (Reyataz), reforçat amb ritonavir (Norvir) o cobicistat (Tybost), a més de TDF / emtricitabina (Truvada) .El que volen mantenir el seu règim actual que conté TDF i els que volen canviar a un nou règim de tractament amb una pastilla consta de TAF (10 mg), emtricitabina (200 mg), elvitegravir (150 mg), i cobicistat (150 mg) - una nova versió de Stribild reemplaçar TAF TDF.

Resultats amb Tenofovir Alfenamida és molt millor

 • La majoria dels participants de l'estudi (aproximadament 90%) eren homes, dos terços eren blancs, 19% eren negres (un grup TDF tenia un major risc de problemes renals) i l'edat mitjana era de 41 anys. La línia mitjana del recompte de cèl lules T-CD4 era aproximadament 670 cells / mm3. A l'inici de l'estudi, que era necessari per a una taxa de filtració glomerular estimada (EGFR) - una mesura de la funció renal - fins 50 ml / min utilitzant el mètode de Cockcroft i Gault Joint, una línia mitjana 107 ml / min (> 90 ml / min generalment es considera normal). Sobre 9 1% tenien vareta de nivell de grau o proteïnúria lleu (proteïna en l'orina), però menys de 1 2% tenen grau o proteïnúria moderada.
 • Els participants en aquest estudi obert van ser assignats a l'atzar (2: 1) de la següent manera:
 • Tots dos tractaments van ser altament eficaços, la qual cosa demostra que el canvi de règim TAF era no menys de s'utilitza en un esquema de DFT.
 • Les taxes de resposta virològica van ser alts en ambdós grups a la setmana 48: 97% de les persones que van passar a la co-formulació de TAF tenien una càrrega viral indetectable (<50 copies / ml) en comparació amb 93% dels que van canviar el seu règim terapèutic - una diferència significativa a favor de TAF.
 • Fracàs virològic també va ser baixa en ambdós grups (sobre 1%).
 • Les persones que van canviar de Atripla o atazanavir / TDF / emtricitabineto per a la co-formulació amb TAF van veure significativament millors respostes, mentre que els que van canviar la seva Stribild van fer el mateix.
 • El nivell general de seguretat i tolerabilitat va ser bona en ambdós grups de tractament, amb pocs abandonaments en qualsevol braç de l'estudi d'esdeveniments adversos representen (0,9% en el grup TAF vs 2,5% en el grup TDF).
 • La majoria dels efectes secundaris i les anomalies de laboratori van ser similars en els grups 2, tot i que els nivells de bilirubina van ser majors en el braç del règim preexistent (probablement atribuïble a certs participants usant atazanavir).
 • No obstant això, hi ha algunes diferències importants relacionades amb la funció renal i la salut òssia.
 • Els participants 2 que van canviar al règim de TAF i persones 5 que van romandre en els seus règims amb la teràpia basada en TDF van haver d'interrompre els seus règims de tractament a causa de esdeveniments adversos relacionats amb la funció renal.
 • No hi va haver cap cas la síndrome de Fanconi, un tipus de malaltia renal greu, el braç d'estudi amb TAF i el cas 1 al braç que conté TDF.
 • Les persones que es van traslladar a la TAF van mostrar millores en els marcadors de la funció renal, mentre que els que es van quedar en els diagrames esquemàtics va empitjorar amb TDF, amb aquests canvis, a partir de la setmana 2 i persistir durant tot l'estudi fins a la setmana 48ª.
 • Millores estadísticament significatives es van observar en proteïnes de creatinina a l'orina (-21% vs + 10% de canvi), la creatinina urinària d'albúmina (-18% vs + 9%), les proteïnes que causen la ceguesa - creatinina retinol (-33% vs (+ 18%) i beta-globulina 2 micro creatinina (- 52% vs + 19%).

Tenofovir Alfenamida va causar menys reducció de la densitat mineral òssia

 • La densitat mineral òssia a la columna vertebral (DMO) va augmentar en una mitjana de + 1.79% al braç de TAF, mentre que la caiguda mitjana de -0,28% entre els que es van quedar en els esquemes existents amb TDF.
 • Els corresponents canvis mitjans en la DMO de maluc van ser (+ 1,37% i -0,26%, respectivament, i ambdues diferències van ser estadísticament significatives.
 • Les persones que es van traslladar a les millores significatives TAF vist en osteopènia o osteoporosi de la columna vertebral i el maluc, que es va mantenir la mateixa en el braç de TDF.
 • Tots els punts de vista en l'estudi eren fractures a causa d'un traumatisme, i no fràgils.
 • L'augment de lípids en dejú va aparèixer en un nombre reduït de persones que es van canviar a l'esquema TAF, tot i que el percentatge total de colesterol i la relació mitjana de HDL es mantenien al mateix nivell, especialment per a dones i d'altres amb risc de pèrdua de massa òssia o per a persones amb risc de problemes de la funció renal, TAF "ofereix una nova i gran opció", va suggerir Mills. Samir Gupta La Universitat d'Indiana va seguir amb les troballes d'un estudi de fase 3 en curs (GS-US-292-0112) avaluar TAF en persones amb funció renal alterada o anàlisi lleu moderado.Esta 242 incloïa subjectes amb supressió viral estable. La majoria (al voltant 80%) eren homes, sobre 18% eren Negre, l'edat mitjana va ser de 58 anys i la mitjana del recompte de cèl·lules va ser d'aproximadament 4 CD630 / mm3. Molts tenien factors de risc per a la malaltia renal, inclosos al voltant 40% amb hipertensió i 14% amb diabetes.No obrir aquest estudi els participants van augmentar dels sistemes existents - que podria contenir TDF o no - el mateix règim únic que conté greix tableta per dia (esquema terapèutic utilitzat en l'estudi descrit anteriorment). Abans de l'intercanvi, la taula era la següent:
 • A principis dels participants en l'estudi tenien un grau lleu d'insuficiència renal a moderada amb FGE que van des de la 30 69 ml / min, utilitzant el mètode de Cockcroft i Gault va mostrar una taxa mitjana 56 ml / min). Al voltant d'un quart tenia 1 grau i 10 2% tenien grau varetes proteïnúria, però cap va tenir grau 3-4. [Nota del traductor: Per entendre millor el concepte vareta proteinura clic aquest enllaç. Obre en una altra pestanya del navegador]
 • Molts experts desaconsellen l'ús de TDF en persones amb insuficiència renal llevat que els beneficis esperats superen els riscos. La recepta actual s'ha d'utilitzar la dosi reduccions per a les persones amb insuficiència renal preexistent.

Insuficiència renal

 • "Els participants que van canviar a [la Co-formulació TAF ] van ser significativament més propensos a mantenir Exàmens virològics amb resultats indetectables"Els investigadors van concloure, i" tingut millores significatives en la densitat mineral òssia de la columna vertebral i el maluc, w que iveram reduccions significatives en l'osteopènia / osteoporosi i havia millores significatives en la proteïnúria, i altres marcadors de la funció renal ".
 • 65% estaven prenent TDF,
 • 22% estaven prenent abacavir (Ziagen),
 • 7% eren esquemes amb altres inhibidors de la transcriptasa inversa, anàlegs de nucleòtids,
 • I 5% estaven prenent medicaments de la mateixa classe.
 • A més, 44% estaven prenent inhibidors de la proteasa,
 • 42% estaven en NNRTI,
 • i 24% van ser sobre els inhibidors de la integrasa.

Gupta va assenyalar que les característiques basals van ser comparats entre els grups que contenen TDF i TDF règims sense la línia de base, amb un major nombre de dones i negre en TDF i més hipertensió, proteïnúria, en el grup amb TDF.

Per 24ª setmana no hi va haver canvis significatius en el corrent RFG (utilitzant fora prova amb iohexol), independentment de si la gent ha passat de TDF, si els plans no TDF per TAF coformulación [Nota del traductor. No vaig trobar res realment aclaridor a aquest terme "prova de aclariment de iohexol. Si la lectura em va fer saber o entendre millor el terme, si us plau enviem la definició utilitzant el formulari que serà el final d'aquest text

Estructura dels ronyons, un &quot;filtre&quot; important que allibera la nostra sang de les toxines que generem o ingerim quan bevem begudes alcohòliques i altres coses. Recordeu, sempre, que el mal no és l&#39;ús i, més aviat, l&#39;abús ...
Estructura dels ronyons, un importnte "filtre" que allibera la nostra sang de les toxines que generem o mengem quan bevem alcohol i aquestes coses. Recordar, sempre, que el mal no és l'ús i, sí, l'abús ...

En 48ª setmana entre els participants de l'interruptor PTO a TAF, la TFG estimada, una taxa mitjana de + 2.7 ml / min / 1,73m2 per Cockcroft i Gault utilitzant la cistatina C, l'últim dels quals va ser estadísticament significativa. Entre les persones que tenen esquemes no TDF a TAF, FGE disminuït - 1,8 ml / min i -1,4 ml / min / 1,73m2 respectivament, cap dels quals era estadísticament significativa.

Pel que fa a les diverses mesures de proteïnúria significativa, - i en alguns casos importants - les millores es van observar en la creatinina de l'orina proteïnes i albúmina creatinina en orina, creatinina proteïna cegament retinol, i creatinina beta-2-microglobulina entre gent que intercanvia de TDF per TAF. No obstant això, els canvis eren petites i no significatives entre els esquemes de connexió amb l'ús de TDF per esquemes amb TAF.

La setmana passada marcadors 48 renals en persones que van canviar la TDF del TAF "semblaven enfocament" dels que no estan en règims amb tenofovir, va dir Gupta.

La proporció de subjectes amb proteïnúria UPCR clínicament significativa (> 200 mg / g) va disminuir 47% a 13%, mentre que aquells amb albuminúria creatinria clínicament significatives (> 30 mg / g) va disminuir 55% a 22% en canviar esquemes satisfacció TDF per als esquemes TAFT - t tots dos amb diferències significatives. També en aquest cas, els canvis no van ser significatius per a aquests canvis règims amb TDF.

Una vegada més, Es van observar augments significatius en la BMD de la columna central (2.95 +%) i la DMO de maluc (+ 1.85%) en setmanes 48 de commutació entre els participants PTO PAT, amb canvis significatius de les de l'interruptor PTO combinat.

"TDF participant en el moment en què la interrupció no tenia canvi en la taxa de filtració glomerular, millores significatives n marcadors d'orina i la funció renal, i hi va haver millores significatives en la DMO [i] increments de lípids significatiu", va resumir investigadors . "Els participants que no siguin part del canvi braç per TDF en lloc d'aturar-experimentar cap canvi en el corrent RFG, marcadors urinaris i funció renal estable, i en la DMO [i] reduccions significatives en les fraccions de colesterol".

"Les dades d'aquests 48 setmana donen suport esquema de seguretat renal i de medul·la d'una tauleta en un cop al dia, [coformulación TAF] VIH i per als adults amb insuficiència renal", ha conclòs.

Preguntat sobre el mecanisme de millora després de l'aprovació de la TDF del TAF, Gupta va suggerir que podria estar "fora de la font de combustible de la disfunció mitocondrial", però ha subratllat que això era "només una especulació en aquest moment."

Amb base en els resultats de l'estudi fins a la data, Gilead presentar la co-formulació de TAF / emtricitabina / elvitegravir / cobicistat coformulación per a revisió regulatòria als EUA i Europa. S'espera que l'Administració d'Aliments i Medicaments per prendre una decisió abans del començament de novembre.

A més, Gilead ha portat a l'adopció d'un doble TAF co-formulació i emtricitabina - que podria ser un successor de Truvada - i està desenvolupant altres dos esquemes d'una tableta diària que conté el rilpivirina NNRTI (Edurant) i amb una altra Inhibidor de la proteasa del VIH darunavir (Prezista). I TAF també s'està desenvolupant com un tractament per a l'hepatitis C amb una dosi d'una sola tableta al dia. Gilead ha indicat que col·labora amb els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC) en un estudi en monos amb TAF / emtricitabine per a PrEP.

Només per esmentar alguns, hi ha qui Sense mort social

claudio souzaTraduït de l'original, El canvi a Tenofovir Alafenamide Manté suprimit VIH, ajuda als ronyons i els ossos per Claudio S. Souza i revisat per Mara Macedo a 19 / 08 / 2015

referències

Mills t, J Andrade, DiPerri G, et al. El canvi d'un tenofovir disoproxil fumarat (TDF) règim basat en un alafenamide tenofovir (TAF) règim basat en: dades en adults supressió virològica a través 48 setmanes de tractament. 8th Conferència Societat Internacional de SIDA sobre Patogènesi, Tractament i Prevenció. Vancouver, juliol 19-22, 2015. TUAB0102 abstracta.

S Gupta, La Pozniak, Arribas J, et al. Els subjectes amb deteriorament renal de tenofovir disoproxil fumarat de canviar a alafenamide tenofovir han millorat ronyó i os a través de la seguretat 48 setmana. 8th Conferència Societat Internacional de SIDA sobre Patogènesi, Tractament i Prevenció. Vancouver, juliol 19-22, 2015. TUAB0103 abstracta.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!