Anuncis

Estudi Beatriz Grinsztejn brasilera s'enforteix l'evidència que la preposició és utilitzat principalment pels més vulnerables

Et trobes Iniciació => Condó => Estudi Beatriz Grinsztejn brasilera s'enforteix l'evidència que la preposició és utilitzat principalment pels més vulnerables
Condó
Beatriz Grinsztejn (Foto: Liz Highleyman)
Beatriz Grinsztejn (Foto: Liz Highleyman)

Les primeres dades d'un projecte brasiler d'un estudi obert de la profilaxi pre-exposició del VIH (Prep), igual que diversos altres estudis presentats en 8ª Conferència Internacional sobre la SIDA el mes passat a Vancouver, què són exactament les persones més vulnerables efectivament a la recerca de Prep

Aquests primers resultats van ser presentats per Beatriz Grinsztejn del Brasil, la Fundació Oswaldo Creu (Fiocruz), institut de recerca de salut pública del Brasil a Rio de Janeiro, que, entre moltes altres funcions, té una clínica de VIH.

Les persones amb major risc eren més propensos a estar interessats i registrar-se per estudi prep al Brasil, i les persones que busquen els estudis són els més propensos a involucrar-se amb aquests tractaments i estudis del previst pels metges.

Per primera vegada en un estudi Prep brasiler va ser capaç de demostrar una alta absorció i l'interès en un grup relativament petit, però significatiu de dones transgènere, el que demostra que els esforços per educar la comunitat transgènere pena dir Grinsztejn en roda de premsa .

El projecte de demostració d'homes inscrits que tenen sexe amb homes (HSH) i dones transgènere entre abril i abril 2014 2015 2 FIOCRUZ i localitzacions a Són Paulo a la clínica de la Universitat de la Ciutat (USP) i el seu centre de referència per a la el tractament del VIH (CRT).

Grinszstejn va observar que la prevalença del VIH entre homes que tenen sexe amb homes, HSH, és molt alta; en la prevalença de Rio de Janeiro i São Paulo el VIH entre els HSH és 18 15% i% respectivament. Altres ciutats regionals com Salvador (al voltant 6.5%) i Recife (amb 4%) tenen una prevalença més baixa, però a Manaus, al cor de l'Amazònia té 8 prevalença%.

L'estudi va ser obert als HSH i transsexuals envellit anys 18 o més que l'any anterior, havia tingut 2 o més parelles amb relacions sexuals anals sense protecció, o 2 o més parelles de sexe anal amb VIH (independentment de l'ús del condó) o el diagnòstic d'una infecció bacteriana de transmissió sexual (ITS).

A la pàgina web de la USP, es va anunciar l'estudi, però els participants de la clínica van ser responsables de l'autoreferència; en altres llocs 2, la referència (adherència al protocol) podria ser per part dels participants de la manera correcta o ser remesos pel seu metge. Un total de persones 986 van ser adreçades o referides. Aquests 82 (8%) van acabar tenint un diagnòstic de VIH ja en la inscripció, mentre 106 no complia els criteris de risc. El 798 restant va ser convidat per a una visita de selecció inicial i d'aquests, 490 (61%) va participar. En aquest punt, més persones de 3 van demostrar ser positius del VIH i alguns altres van ser desclassificats de l'estudi per raons clíniques, com la malaltia renal crònica; 427 va participar en la seva primera visita d'inscripció.

Un total de persones 409 començar prep. -pouco Més de 400 inicialment planejat. Això representa un 51% del finançament prep entre tots els que eren potencialment elegibles. 6% (individus 24) eren dones transgènere; encara que això segueix sent un nombre relativament petit representa la major proporció de persones trans fins ara inscrits en un estudi de Prep i és encoratjador que 67% de les dones transgènere potencialment elegibles han començat prep.

Una major proporció de persones potencialment elegibles (78%) en aquest plenament de llocs sense USP començar Prep que qualsevol dels altres llocs 2 (62,5 al CRT) i 38,5 Fiocruz; La investigació qualitativa intenta dilucidar les diferències en les taxes de reclutament.

Altres predictors de registre entre els elegibles inclosos, com ara aquells que tenen una parella estable ... 58% d'ells es van unir a l'estudi.

Entre els que es pensava que la possibilitat que adquireixin el VIH que el proper any era zero a 1 / 4, 43% va començar amb Prep; entre els que pensaven que l'oportunitat va ser entre 1 2 i certesa de contraure el VIH, 615 començar prep. Dos terços de les persones potencialment elegible havia pres una prova del VIH a l'any anterior; d'aquests, 58% de domicili contra 34% que no havien fet cap prova. 6 10 en cada individu havia sentit parlar de la preposició abans i 59 38 %% enfront dels abonats que no havien sentit parlar de la preposició abans.

Entre els participants que van informar voluntàriament a Prep 62% dels que van assistir als criteris d'haver tingut més de socis 2 amb relacions sexuals sense protecció en el passat any van participar en la visita de selecció, igual que 64% dels que tenien 2 o més parelles seropositives front ( 47% que no tenia una parella VIH-positiu) i 42% no sabia.

En una anàlisi de regressió múltiple, els predictors més forts de l'assistència quan la visita de selecció estaven tenint 2 o més parelles sexuals sense condó (80% més propensos a participar), i el més fort predictor de registre estava sent una dona transgènere (64 % més propensos a inscriure).

L'estudi prep està encara en curs al Brasil i els resultats es presentaran el proper any

Produït per VIH i l'hepatitis en col·laboració amb Aidsmap Traducció de Claudio Souza Original en NIC 2015: First Data brasilera Reforçar Evidència Que prep és principalment utilitzat per aquells en Major Risc Revisat per Mara Macedo

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Publicacions relacionades

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: