Estudi Beatriz Grinsztejn brasilera s'enforteix l'evidència que la preposició és utilitzat principalment pels més vulnerables

Beatriz Grinsztejn (Foto: Liz Highleyman)
Beatriz Grinsztejn (Foto: Liz Highleyman)

Les primeres dades d’un projecte brasiler d’un estudi obert sobre la profilaxi de pre-exposició de El VIH (Prep), en comú amb diversos altres estudis presentats a la 8a Conferència internacional sobre SIDA el mes passat a Vancouver, que són exactament les persones més vulnerables que estan buscant el PrEP

Aquests primers resultats van ser presentats per Beatriz Grinsztejn del Brasil, la Fundació Oswaldo Creu (Fiocruz), institut de recerca de salut pública del Brasil a Rio de Janeiro, que, entre moltes altres funcions, té una clínica de VIH.

Les persones amb major risc eren més propensos a estar interessats i registrar-se per estudi prep al Brasil, i les persones que busquen els estudis són els més propensos a involucrar-se amb aquests tractaments i estudis del previst pels metges.

Per primera vegada en un estudi Prep brasiler va ser capaç de demostrar una alta absorció i l'interès en un grup relativament petit, però significatiu de dones transgènere, el que demostra que els esforços per educar la comunitat transgènere pena dir Grinsztejn en roda de premsa .

El projecte de demostració d'homes inscrits que tenen sexe amb homes (HSH) i dones transgènere entre abril i abril 2014 2015 2 FIOCRUZ i localitzacions a Són Paulo a la clínica de la Universitat de la Ciutat (USP) i el seu centre de referència per a la el tractament del VIH (CRT).

Grinszstejn va observar que la prevalença del VIH entre homes que tenen sexe amb homes, HSH, és molt alta; en la prevalença de Rio de Janeiro i São Paulo el VIH entre els HSH és 18 15% i% respectivament. Altres ciutats regionals com Salvador (al voltant 6.5%) i Recife (amb 4%) tenen una prevalença més baixa, però a Manaus, al cor de l'Amazònia té 8 prevalença%.

L’estudi estava obert a MSM i persones transgènere de 18 anys o més que, l’any anterior, havien tingut dues o més parelles de sexe anal no protegides o dues o més parelles de sexe anal positives (independentment de l’ús de condó) o un diagnòstic d’una infecció bacteriana de transmissió sexual (ETS).

A la pàgina web de la USP, es va anunciar l'estudi, però els participants de la clínica van ser responsables de l'autoreferència; en altres llocs 2, la referència (adherència al protocol) podria ser per part dels participants de la manera correcta o ser remesos pel seu metge. Un total de persones 986 van ser adreçades o referides. Aquests 82 (8%) van acabar tenint un diagnòstic de VIH ja en la inscripció, mentre 106 no complia els criteris de risc. El 798 restant va ser convidat per a una visita de selecció inicial i d'aquests, 490 (61%) va participar. En aquest punt, més persones de 3 van demostrar ser positius del VIH i alguns altres van ser desclassificats de l'estudi per raons clíniques, com la malaltia renal crònica; 427 va participar en la seva primera visita d'inscripció.

Un total de 409 persones van iniciar el PREP. - poc més de 400 previstos inicialment. Això representa una captació del 51% de PrEP entre tots aquells que eren potencialment elegibles. El 6% (24 individus) eren dones transgènere; tot i que encara és un nombre relativament reduït, representa la major proporció de persones trans contractades fins ara en un estudi PrEP i és encoratjador que el 67% de les dones transgènere potencialment elegibles hagin iniciat PREP.

Una major proporció de persones potencialment elegibles (78%) en aquest plenament de llocs sense USP començar Prep que qualsevol dels altres llocs 2 (62,5 al CRT) i 38,5 Fiocruz; La investigació qualitativa intenta dilucidar les diferències en les taxes de reclutament.

S'han inclòs altres predictors de la matrícula entre els elegibles, com els que tenen un soci estable ... El 58% d'ells s'ha incorporat a l'estudi.

Entre els que es pensava que la possibilitat que adquireixin el VIH que el proper any era zero a 1 / 4, 43% va començar amb Prep; entre els que pensaven que l'oportunitat va ser entre 1 2 i certesa de contraure el VIH, 615 començar prep. Dos terços de les persones potencialment elegible havia pres una prova del VIH a l'any anterior; d'aquests, 58% de domicili contra 34% que no havien fet cap prova. 6 10 en cada individu havia sentit parlar de la preposició abans i 59 38 %% enfront dels abonats que no havien sentit parlar de la preposició abans.

Entre els participants que van informar voluntàriament a Prep 62% dels que van assistir als criteris d'haver tingut més de socis 2 amb relacions sexuals sense protecció en el passat any van participar en la visita de selecció, igual que 64% dels que tenien 2 o més parelles seropositives front ( 47% que no tenia una parella VIH-positiu) i 42% no sabia.

En una anàlisi de regressió múltiple, els predictors més forts de l'assistència quan la visita de selecció estaven tenint 2 o més parelles sexuals sense condó (80% més propensos a participar), i el més fort predictor de registre estava sent una dona transgènere (64 % més propensos a inscriure).

L'estudi prep està encara en curs al Brasil i els resultats es presentaran el proper any

Produït per VIH i l'hepatitis en col·laboració amb Aidsmap Traducció de Claudio Souza Original en NIC 2015: First Data brasilera Reforçar Evidència Que prep és principalment utilitzat per aquells en Major Risc Revisat per Mara Macedo

Una mica més per la vostra lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: