Anuncis

La vulnerabilitat social entre els joves augmenta els casos de SIDA entre les dones i els joves gais

Et trobes Iniciació => Articles => La vulnerabilitat social entre els joves augmenta els casos de SIDA entre les dones i els joves gais
Articles
Ningú és tan pobre que no puc evitar-ho
Cláudio Santos de Souza - 074 975 248-36

Mireu! Estic pràcticament sol. Volia saber i algú està disposat a ajudar-lo a treballar amb traduccions. Aquest vaixell s'enfonsa ....

rendir-010 / poser 3dSegons notisa, una agència de notícies científiques, l'epidèmia del VIH està creixent ràpidament, en va tots els progressos realitzats per les nacions grans i petites al planeta, els 34 milions de persones infectades per un grup d'uns deu milions de persones VIH-positives És en el grup d'edat dels joves entre els anys 15 24.

Diversos indicadors en diversos contextos indiquen que és dins d'aquest grup d'edat es troba el major nombre d'infeccions de transmissió sexual, per la qual cosa ha de ser un objectiu prioritari en totes les mesures per a la prevenció de la SIDA i altres malalties de transmissió sexual, per tal de que quan hi ha presència d'altres ITS, alguns d'ells molt traïdor, ja que són pràcticament silenciosa i asimptomàtica hora en la seva evolució, els de més ràpid creixement possibilitats de contraure el VIH.

Els "Factors associats amb el VIH / SIDA entre els adolescents i adults joves matriculats en Proves i Centre de Conselleria en l'Estat de Bahia, Brasil" d'articles, publicats a la revista Ciència i Salut Pública de l'any passat, descriu els factors relacionats amb la prevalença de la malaltia en aquest grup. L'autor és investigador Bianca de Souza Pereira i els seus col·legues de la Universitat Estatal de Feira de Santana (UEFS).

La investigació va investigar les proves per a la detecció del VIH 3768 joves, d'edats compreses entre 13 24 els anys, totes les realitzades al Centre de Referència Municipal d'ETS / VIH / SIDA a la ciutat de Feira de Santana.

Els investigadors van trobar que 1,94% d'aquests joves ha estat diagnosticat com a reactius (positius per al VIH), i que la immensa majoria d'aquesta població eren dones (73,1%), marró (70-80%), amb vuit o més anys educació (60-80%), que viuen a Feira de Santana (83-97%) i les zones urbanes (95-100%).

La investigació també va plantejar que entre aquestes dones joves, una major proporció de VIH positiu entre les dones en relacions estables o casar-se i també va tenir major incidència de les drogues i l'alcohol.

Entre els homes joves, gais i bisexuals prevalença van mostrar una incidència més alta que entre els heterosexuals - de vuitanta-sis joves heterosexuals provat sobreMatrimoni Gay Concepte amb Rainbow Anells del percentatge 16 17 rebut el reactiu de diagnòstic per VIH mentre que tot homosexual o bisexual 14 presenten la malaltia. A més, la proporció de la prevalença de malalties de transmissió sexual a seropositius altres (70%) era aproximadament tres vegades més gran que la meitat seronegatius (21,3%).

Això dóna suport encara més el meu raonament, que van arribar a la conclusió que les persones més vulnerables al Brasil són dones (joves o vells, casats o no) amb més necessitat d'atenció en aquest grup d'edat, i que seria necessària una estratègia Prep i la reducció de danys, mentre que, d'altra banda, són les campanyes d'educació preventiva necessàries entre ells que necessiten estar al corrent dels seus drets com a ciutadans, i els seus socis, el que hauria (ha de) ser conscients de l'ús del preservatiu en totes les relacions sexe, s'està demostrant que no és només el VIH / SIDA que eviten, sinó també l'embaràs no desitjat o no planificat, així com la sífilis i altres malalties de transmissió sexual; D'altra banda, els joves també han de ser conscients de l'ús del condó i la recerca dels centres de salut per PEP, Ara disponible al Brasil.

Amb informació Paraná en línia

Claudio Souza

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Publicacions relacionades

Declaracions 9

Mattos g. 6 06Àmerica / Sao_Paulo Desembre 06America / Sao_Paulo 2017 a 22: 02

Bona nit! Gran text i molt clar, però tinc un petit dubte. Estic prenent pep (set dies)
¿Això disminueix les possibilitats de passar un possible virus que se suposa que està al meu sistema? Sé que l'ideal és utilitzar un preservatiu, però tinc una relació fora del matrimoni i es complica explicar, ho entens? Gràcies

Claudio Souza 10 10Àmerica / Sao_Paulo Desembre 10America / Sao_Paulo 2017 a 22: 05

Amic No puc ajudar-te. Si teniu una infecció pel VIH en curs, fins i tot sota pep, sou un vector. No sé què diràs a la teva dona ... Però ... no pots ...

Claudio Souza 14 14Àmerica / Sao_Paulo Desembre 14America / Sao_Paulo 2017 a 17: 17

Mattos. Ho sentim per la demora en respondre, però vegeu, llegiu aquest text

Natalia 29 29Àmerica / Sao_Paulo Novembre 29America / Sao_Paulo 2017 a 18: 38

Quin és el teu nombre?

Claudio Souza 14 14Àmerica / Sao_Paulo Desembre 14America / Sao_Paulo 2017 a 17: 20

El número, que no recordo, es troba en una imatge al final de tots els textos del lloc. No ho poso com a text perquè hi ha índexs de Google i allà dani lamenteu perdre el retard en respondre

Lxxx 29 29Àmerica / Sao_Paulo Novembre 29America / Sao_Paulo 2017 a 12: 25

Moltes gràcies pel text.
Em vaig trobar una mica confús amb les notes de l'autor enmig del text, de vegades val la pena editar-les o moure-les a l'altre costat.
I en el paràgraf que diu que el recompte C4 i la càrrega viral s'utilitzen per estimar el temps que algú es mantindrà saludable, i això em va fer sentir curiosos per recollir els meus comptes i conèixer el meu pressupost. Vaig a fer clic a l'enllaç que segueix al mateix full de dades de 125 per veure si això respon a aquesta pregunta.

Gràcies pel text.

Claudio Souza 14 14Àmerica / Sao_Paulo Desembre 14America / Sao_Paulo 2017 a 17: 28

Gràcies. Les notes són espontànies i neixen allà mateix, en aquest moment de l'escriptura. Si no ho faig, es perd. Brasil ... Estima o deixa'l

deride 19 19Àmerica / Sao_Paulo Octubre 19America / Sao_Paulo 2017 a 22: 06

Ee
És possible fer que un nen amb algú que sigui VIH-positiu, i no a contaminar, prenent les tabletas.

Tandrinium 7 07Àmerica / Sao_Paulo Novembre 07America / Sao_Paulo 2017 a 14: 19

Sí, Dercio. És possible criar un nen amb algú infectat amb el VIH sense contraure el VIH.
Us suggerim que llegiu tots els articles que podeu trobar en aquest enllaç https://soropositivo.org/?s=prep i fer-ho amb atenció, consciència i precaució. Perquè la "ver ** des" que hi són pot no ser vàlida per a tothom

Els comentaris estan suspesos

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: