Anticossos àmpliament neutralitzants injecció d’anticossos

PRO 140: la inyecció amb anticossos àmpliament neutralizantes pot estar disponible a principis de 2017!

Anticòs (antigen) en acció contra un organisme nociu per a l'organisme
Anticòs (antigen) en acció contra un element nociu per a l'organisme

El gran avantatge seria poder prendre una injecció per setmana en lloc de, per exemple, les pastilles 150 al mes. Però encara necessitem molta precaució abans que aquest remei arribi al públic

La primera injecció "injectable" d’anticossos del VIH, PRO 140, té un percentatge d’èxit de 98 per cent en la reducció de l’ARN viral del VIH a la sang dels pacients, segons els resultats publicats a 4 a l'agost. basat en els resultats de la fase 2b de l’assaig clínic sobre medicaments.

PRO 140 funciona bloquejant els coreceptors del VIH CCR5 a les cèl·lules T, protegint les cèl·lules sanes de la infecció viral. Segons un comunicat de premsa, s’ha demostrat que una dosi per setmana redueix efectivament les càrregues víriques de vegades.

En un estudi de monoteràpia, els investigadors van trobar que alguns pacients amb VIH que van utilitzar PRO 140 tenien una càrrega viral completament suprimida, la qual cosa significa que van veure eliminats la quantitat de VIH a la sang durant uns mesos 11. La taxa de transmissió del VIH baixa gairebé a zero si la càrrega viral del pacient està completament suprimida.

El VIH, el virus de la immunodeficiència humana, destrueix les cèl·lules T, un tipus de glòbuls blancs que és vital per combatre les infeccions. Les persones amb compromís immunitari són vulnerables a altres infeccions, malalties i complicacions; Reduir la càrrega viral significa evitar la propagació de la infecció pel VIH a la SIDA.

Segons un comunicat de premsa, el medicament pot estar disponible comercialment a 2017, en espera dels resultats positius d’una següent fase d’estudis a nivell de 3. La Food and Drug Administration ha designat PRO 140 com a candidat a productes ràpids. El fàrmac s'ha utilitzat en set assajos clínics.

Traduït de l'original, El primer anticòs autoinjectable del VIH pot impedir la transmissió del virus per part de Cláudio S. Souza

Nota i notes de l'editor

Claudia feliçPista ràpida és un procés desenvolupat per facilitar el desenvolupament i accelerar la revisió de medicaments per tractar malalties greus i complir amb una necessitat mèdica no satisfeta. L'objectiu és obtenir nous medicaments importants per al pacient.

Via Ràpida aborda un ampli ventall de malalties greus.

Determineu si una condició greu és una qüestió de judici, però generalment es basa en el fet que el medicament tindrà un impacte en factors com la supervivència del dia a dia o la probabilitat que la condició, si no es tracta, passarà d’una condició menys greu a una situació més greu. SIDA, Alzheimer, càncer i insuficiència cardíaca són exemples evidents de condicions greus. Tanmateix, les malalties com l’epilèpsia, la depressió i la diabetis també es consideren serioses.

Omplir una necessitat mèdica no satisfeta es defineix com una forma de teràpia en la qual no existeix cap teràpia o que ofereixi una teràpia que potencialment sigui millor que les teràpies disponibles.

Qualsevol medicament que s'estigui desenvolupant per tractar o prevenir una malaltia sense teràpia actual és, òbviament, dirigit a una necessitat no atesa. Si hi ha mètodes terapèutics disponibles, una pista ràpida,ràpida ", perquè el medicament hauria de mostrar algun avantatge sobre les teràpies disponibles com:

  • Eviteu els efectes secundaris greus d'una teràpia disponible
  • Millorar el diagnòstic d'una situació greu en què un diagnòstic precoç produeixi un millor resultat
  • Disminuir la toxicitat clínica significativa d’una teràpia disponible, que és comuna i pot conduir a la retirada del tractament
  • Habilitat per abordar nous casos.

Un medicament que es troba dins dels criteris del carril ràpid és elegible per a alguns o tots els procediments següents:

  • Trobades més freqüents amb la FDA per discutir el pla de desenvolupament de medicaments i garantir la recopilació de dades necessàries per donar suport a l'aprovació de medicaments
  • Comunicació escrita més freqüent amb la FDA sobre aspectes com el disseny de propostes, assajos clínics i ús de biomarcadors
  • Elegibilitat per a aprovació accelerada i revisió de prioritats si es compleixen els criteris
  • Revisió periòdica, la qual cosa significa que una empresa farmacèutica pot enviar seccions completades de la seva sol·licitud de Biologica (BLA) o una nova sol·licitud de medicaments o NDA (nova sol·licitud de medicaments lliures) per a la revisió de la FDA, en lloc d’esperar fins que es completi cada secció de la NDA abans de poder revisar l’aplicació completa.

Les revisions BLA o NDA no comencen normalment fins que la companyia farmacèutica hagi presentat la sol·licitud completa d’ADMINISTRACIÓ DE ALIMENTS I DROGUES (FDA)

A designació Via Ràpida ha de ser sol·licitat per l’empresa de medicaments. La sol·licitud es pot iniciar en qualsevol moment del procés de desenvolupament de medicaments. La FDA revisarà la sol·licitud i prendrà una decisió en el termini de 60 dies, segons si la droga ocupa una necessitat mèdica no satisfeta en condicions greus.

Una vegada que es dóna la designació a un medicament "ràpida " amb antelació, es fomenta la comunicació freqüent entre la FDA i la companyia farmacèutica durant els processos de desenvolupament i revisió de medicaments. La freqüència de la comunicació garanteix que els problemes i els problemes es resolen ràpidament sense la necessitat de repetir les aprovacions de la FDA perquè el medicament o la medicació estiguin disponibles al públic.

Traduït de Fast Track, Teràpia avançada, Aprovació accelerada, revisió de prioritats do FDA de Cláudio Souza. Revisat per Cláudio Souza

Nota de l'editor: La meva dona porta sis pastilles al dia, o equivocat o ella té el coreceptor CCR5 ... Això li donaria un gran alleujament i que seria, per a mi, una gran tranquil·litat. I tot això pot estar ja disponible a 2017!

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant