Reflexos Doenças Infeccioses drogues El VIH El VIH NIC Vanc2015 drogues pacients tenofovir disoproxil fumarat

Els nous fàrmacs antiretrovirals, noves formulacions i noves estratègies per tractar el VIH

Com profilaxi pre-exposició (Prep) I tractament com a prevenció acaparar els titulars en Conferència 8º sobre patogènesi, tractament i prevenció del VIH Societat Internacional de la SIDA a Vancouver, una sessió sobre "ART: nous fàrmacs i noves estratègies" no omple l'auditori a ple rendiment, com ho ha fet moltes vegades en el passat.

Tanmateix, la sessió ofereix notícies prometedores sobre nous medicaments contra el VIH / sida que provenen de bones notícies per a les persones que viuen amb el VIH, una nova versió d'un fàrmac que millora la seguretat sense comprometre l'efectivitat i un nou potencial ús per a medicaments existents.

L'inhibidor de la maduració del VIH BMS-955176

CareyHwang-IMG_0179-sq500-2-150x150Carey Hwang, MD, PhD, de Bristol-Myers Squibb va presentar en un fàrmac experimental conegut ara com el VIH BMS-955176, demostrant que es suprimeix la càrrega viral tan efectivament com els medicaments antiretrovirals utilitzats ja en el mercat (resum TUAB0106LB).

BMS-955176 és una inhibidor de la maduració que impedeix que el VIH produeixi el complex de "poliproteïnes" que es tallen mitjançant enzims de proteasa i es munten sobre noves partícules de virus. Si s'aprova la proposta, BMS-955176 seria la primera teràpia anti-VIH / SIDA per treballar en la prevenció, maduració i alliberament de cèl·lules infectades. BMS-955176 en combinació amb un inhibidor de la proteasa pot ser una nova opció per a les persones que no toleren o són resistents als nucleòtids o nucleòtids inhibidors de la transcriptasa reversa (INTR).

L'equip de Hwang va realitzar un petit estudi de fase tipus BMS-2 955176 fa servir en combinació amb inhibidors de la proteasa de VIH atazanavir (Reyataz). Aquest estudi va incloure a pacients 28 VIH-positiu adults que van ser assignats a l'atzar a prendre BMS-955176 a dosis orals 40 o 80 mg un cop al dia per atazanavir impulsat o no va augmentar durant dies 28. El grup control va rebre tractament estàndard usant tenofovir / emtricitabina (Truvada) més potenciació de atazanavir.

Cicle de vida del VIH
En general, aquest gràfic mostra el cicle de vida del VIH i pnto de "maduració" del virió

BMS-955176 té una llarga vida mitjana al cos, de manera que els participants necessitaven prendre una porció al dia. El BMS-955176 va funcionar bé per prevenir la replicació viral de l'ARN del VIH, que va baixar ràpidament en tots els braços de tractament. El dia després de l'última dosi, la reducció màxima de la càrrega viral van ser similars en els tres grups d'estudi amb BMS-955176 (-1,86 la -2.23 log) i el braç amb l'ús de Truvada (-2.22 log).

El tractament a curt termini amb BMS-955176 va ser segur i ben tolerat, sense esdeveniments adversos greus o va abandonar l'estudi per aquest motiu. La majoria de les persones que utilitzen el atazanavir com a potenciador va tenir elevacions de bilirubina (un conegut efecte secundari de atazanavir), però això va ocórrer en només dues persones usant atazanavir BMS-955176 no impulsat.

Bristol-Myers Squibb va anunciar que un parell d'estudis de fase 2b BMS-955176 va començar aquest any, un per a les persones no tractades prèviament amb l'altre i que exploren un NRTI i potenciar l'esquema per a les persones experimentades en el tractament. Si la seguretat i l'eficàcia del fàrmac es confirmen en estudis més grans, BMS-955176 pot convertir-se en una opció de tractament important per a les persones que han desenvolupat una gran resistència a les drogues del VIH / SIDA.

Nou NNRTI Doravirine

Un altre estudi va demostrar que DoravirineLa propera generació d'inhibidors de la transcriptasa inversa no nucleòsids (NNRTI) de Merck, va ser tan eficaç com el més vell NNRTI per suprimir el VIH, sinó que es produeix menys efectes secundaris relacionats amb el fàrmac.

Les NNRTI són generalment efectives, fàcils d'usar i molt adequades per al tractament del VIH en persones que comencen el tractament. Però Efavirenz sovint causa efectes secundaris en el sistema nerviós central, com ara marejos i anormals somnis, de manera que ja no es recomana per a la teràpia antiretroviral de primera línia en les directrius actuals [Nota del traductor. Per parany Vaig prendre una dosi de la mateixa i Vaig veure que la marea, com va dir un vell amic, fins i tot s'omple d'Efavirenz]

JoseGatell-IMG_0127-sharp-sq500-150x150José Gatell, doctor en medicina de la Universitat de Barcelona, ​​va informar els últims resultats d'un estudi en curs que va comparar el VIH no tractat una vegada al diaresum TUAB0104).

Gatell va informar les troballes d'una anàlisi dels participants que van ser assignats aleatòriament a prendre 100 mg de Doravirine o Efavirenz, tots dos amb Truvada, durant setmanes 48.

En el tractament en general, les taxes de resposta van ser similars en ambdós grups, amb 73% de les persones que prenen Doravirine i 72% de les persones Efavirenz que tenen una càrrega viral per sota 40 còpies / ml (indetectable per proves estàndard) en setmanes 24 i 89 87 %% i tenir recompte viral per sota de còpies 200 per ml respectivament. Els guanys en els recomptes de cèl·lules CD4 eren també (cèl·lules 154 146 i / mm3) similars.

Ohando a les taxes de resposta en termes de pretractament i els nivells virals sobre 90% de les persones que prenen la droga havia vist en els recomptes d'ARN per sota de còpies en 200 24ª setmana, independentment de si va començar amb una càrrega viral baixa o alta . Però el fet és que les persones que van començar a un nivell elevat eren menys propensos a caure per sota del límit de quaranta còpies d'ARN viral per ml de sang. Gatell va observar que la càrrega viral seguia caient en 24ª setmanes, el que suggereix que les persones amb els nivells més alts de virus probablement encara no hi havia temps suficient per caure per sota del límit inferior del detectables.

Tornant a la seguretat i tolerabilitat, les persones que prenen Doravirine demosntraram probabilitat d'interrompre el tractament per qualsevol raó eren al voltant de 50%, amb una diferència en la taxa d'abandonament a causa de esdeveniments adversos en comparació Doravirine / Efavirenz (0,9% vs 5,6%, respectivament ).

Menys persones tractades amb Doravirine van reportar efectes secundaris neuropsiquiàtrics, en comparació amb les persones que utilitzen efavirenz, sent el més comú el mareig (9 28% vs%), somnis anormals (7 18% vs%) i malsons (7% vs. 8%). La depressió és un símptoma que va donar lloc a la utilització de Doravirine, com una complicació de 50% del que sol ocórrer entre les persones que prenen Efavirenz (3 6% vs%), però els números eren irrellevants.

Actualment s'està duent a terme un gran estudi de fase 3 amb Doravirine, segons Gatell.

TDF canviar el TAF

Tenofovir Disoproxil Fumarate o TDF (Viread) de Gilead Sciences és un dels fàrmacs antiretrovirals més utilitzats. És un component de Truvada i utilitzat per al tractament del VIH i PrEP en un únic esquema de tableta, Atripla, Complera i Stribild. Encara que generalment es considera segur i ben tolerat, pot causar pèrdua d'os més ràpidament després d'iniciar el tractament i condueix a problemes renals en persones sensibles.

TAF és un nou "profàrmac" que proporciona l'agent actiu (tenofovir difosfat) a les cèl·lules de manera més eficient, el que significa que les persones poden prendre dosis molt baixes i tindran concentracions de fàrmac més baixos en la seva sang i en els seus ronyons, ossos i altres òrgans i teixits.

Dos assaigs clínics de la fase 3, presentats a la Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes d'aquest any (el següent enllaç és per a la CROI 2016) han demostrat que TAF és tan eficaç com TDF en persones sense tractament previ, però té menys efectes negatius sobre els ronyons i ossos en comparació amb la versió actual.

TonyMills-IMG_0031-sq500-150x150En la conferència de la IAS, Tony Mills, MD del Sud de Califòrnia, i altres doctors en el grup de Los Angeles van presentar els resultats d'un altre 3 fase d'estudi es veu en tractament experimentat persones que es van traslladar de l'antiga a la nova formulació de tenofovir (resum TUAB0102).

Aquest estudi va incloure pacients VIH positius 1.436, persones amb funció renal normal que tenien una càrrega viral indetectable amb regims d'ART que contenen TDF (Stribild, Atripla o potenciats per Atazanavir plus Truvada).

Els participants es van assignar aleatòriament a romandre en el seu règim o l'interruptor de corrent a un nou règim de tauleta única que conté TAF, emtricitabina, cobicistat i elvitegravir, bàsicament una nova versió de Stribild amb TAF en lloc de TDF.

En l'estudi els participants tenien una taxa estimada de filtració glomerular (FGE) -una mesura de la funció renal 107 ml / min (més 90 generalment es considera normal) i sobre 10% van ser lleus o moderades proteïnúria (proteïna en l'orina).

Tots dos tractaments van ser altament eficaços. Després de setmanes 48, 97% de les persones que van canviar a la TAF i 93% que es va quedar amb els seus esquemes actuals tenien una càrrega viral indetectable, una diferència significativa a favor de TAF.

La seguretat i tolerabilitat en general van ser bons en ambdós grups de tractament, amb poques persones que abandonen el tractament a causa de esdeveniments adversos (0,9% en el grup de TAF i 2,5% en el grup TDF - l'equivalent de 1 / 3 en comparar els dos subconjunts de per TAF). Encara que la majoria dels tipus d'efectes secundaris i anormalitats de laboratori observades van ser similars en ambdós grups, però, hi ha algunes diferències importants relacionades amb la funció renal i la salut òssia.

Les persones que van canviar a TAF van mostrar millores en els marcadors de la funció renal, mentre que aquells que es van quedar en PFD van ser pitjors. La densitat mineral òssia (BMD) de la columna vertebral i el maluc augmentar en el braç TAF i va caure entre aquells del braç amb el TDF. Les persones que es van traslladar a la TAF també van veure millores significatives en la osteopènia o osteoporosi.

Especialment per a les dones i altres persones en risc de pèrdua òssia, o per a les persones amb risc de problemes amb la funció renal, "TAF proporciona una gran nova opció", va dir Mills.

En un informe, Samir Gupta, MD, de la Universitat d'Indiana, que va presentar els resultats d'una fase 3 curs TAF en les persones amb pre-existent deteriorament lleu o moderat de la funció renal (resum TUAB0103).

Aquesta anàlisi va incloure persones 242 amb supressió viral estable. Quant a 80% eren homes, al voltant de 18% eren negres i l'edat mitjana era de 58 anys. Molts van tenir factors de risc per a les malalties renals, que incloïen la pressió arterial alta i la diabetis. Al principi, no tenien una insuficiència renal lleu a moderada amb eGFR que va des de 30 a 69 ml / min.

En el present estudi, els participants van passar dels règims existents que podrien contenir TDF o no, a la xeringa terapèutica Single-FAT utilitzada en l'estudi anterior; abans de l'intercanvi, 65% estava involucrat en règims terapèutics que contenien TDF.

Entre les persones que van passar de teràpies que contenen TDF a TAF, hi va haver millores significatives i, de vegades, grans millores en diverses mesures de proteinúria (alts nivells de proteïnes en l'orina). La proporció de participants amb proteinúria clínicament significativa va disminuir de 47% a 13%. Però els canvis van ser petits i no estadísticament significatius per a aquells que van canviar de règims terapèutics que contenien TDF a règims terapèutics que contenien TAF.

De nou, les persones que van passar de regis terapèutics que contenien TDF a règims terapèutics que contenien TAF van veure increments significatius en la densitat òssia; de mitjana (+ 2.95%) a la columna vertebral i (+ 1.85%) al maluc en estudis 48 setmanes. No obstant això, no hi va haver canvis significatius entre els no TDF combinats.

Les dades d'aquestes setmanes 48 admeten la seguretat renal i òssia en un règim d'una vegada al dia, una [co-formulació FAT] per a adults amb VIH i insuficiència renal ", conclouen els investigadors.

Sobre la base dels resultats de l'estudi, Gilead va demanar a l'Food and Drug Administration (FDA) que aprovés la nova versió de TAF Stribild amb una decisió prevista per al mes de novembre. La companyia també ha sol·licitat l'aprovació d'un co-formulació TAF doble que reemplaçaria el Truvada, que està desenvolupant altres dos esquemes píndola única TAF, que conté rilpivirina (Edurant) i l'altre darunavir (Prezista). Un estudi Stand-alone (monoteràpia) TAF també s'està desenvolupant com un tractament per a l'hepatitis B.

El Raltegavir durant l'embaràs

Un altre informe durant aquesta sessió va mostrar que la teràpia antiretroviral de combinació que conté l'inhibidor de la integrasa raltegravir (Isentress) pot ser una opció atractiva per al tractament de dones embarassades amb VIH i potencialment per prevenir la transmissió de la mare al nen la transmissió del VIH.

És ben sabut que la prescripció d'antiretrovirals a les dones embarassades i als nounats pot fer-ho reduir dràsticament el risc de transmissió del VIH. medicaments més antics com la zidovudina (AZT o Retrovir), nevirapina (Viramune), i lopinavir / ritonavir (Kaletra) tenen el major nombre de dades sobre l'ús durant l'embaràs, però els nous fàrmacs poden ser millor tolerats i més fàcil de prendre .

FatimaKakkar-IMG_0155-sq500-150x150Fátima Kakkar, MD, MPH de la Universitat de Montreal, que va presentar resultats d'una sèrie de casos de nounats de mares tractats amb raltegravir durant l'embaràs. (resum TUAB0105).

pautes de tractament actuals recomanen que les dones embarassades han de rebre el mateix tipus d'art com altres adults amb VIH, però les directrius ESTATS UNITS consideren raltegravir una "alternativa" opció perquè se sap menys sobre el seu ús durant l'embaràs. Raltegravir apareix com a FDA en la categoria C, significa que les dades dels estudis en animals suggereixen que poden tenir un efecte advers sobre el fetus (en un estudi en conills creixents bullits exposats creixien venes extra), però no s'han fet estudis adequats en humans.

No obstant això, raltegravir s'ha utilitzat en casos excepcionals per evitar la transmissió vertical (de mare a fill), va dir Kakkar. Això pot ser especialment beneficiós per a les dones amb VIH que presenten retards terapèutics durant l'embaràs i la necessitat de descarregar ràpidament les seves càrregues virals virals abans del lliurament, o per a les dones que viuen l'experiència de fracàs del tractament durant l'embaràs o resistents a la teràpia del virus de mida en ús durant l'embaràs.

Aquesta anàlisi va incloure 18 dones Mont-real que va donar a llum entre 2010 i 2015. Van rebre raltegravir durant l'embaràs amb la dosi habitual de 400 mg dues vegades al dia com a part d'un règim ART combinat. Les nominacions per al raltegravir inclouen la càrrega viral per sobre de còpies 1.000 durant el tercer trimestre de l'embaràs tot i el tractament (set dones), d'inici tardà del TARGA durant l'embaràs (set dones), i la resistència als fàrmacs antiretrovirals (sis dones).

La majoria de les dones van començar a prendre raltegravir després del primer trimestre. (Durant el primer trimestre, el risc de dany al fetus és major). Però alguns van començar a raltegravir abans de la concepció i l'últim no va ser fins a la setmana de gestació 40. De les dones 18 de l'estudi, 14 va aconseguir una càrrega viral indetectable després de l'inici d'ART amb raltegravir, però quatre encara tenien nivells virals detectables al lliurament.

Cap de les mares nounes d'alt risc es va infectar amb el virus de l'HIV. (En comparació, les taxes d'infecció en els nadons per tal de presentar mares no tractades oscil·len entre 4% i 9%).

Els nens van néixer amb una edat gestacional mitjana de 38 setmanes i tenien un pes normal de naixement de 3,1 kg (aproximadament 7 lb). Puntuacions de APGAR, la longitud del cap i la circumferència eren comparables als dels nadons exposats als règims optimitzats per Kaletra o atazanavir durant l'embaràs. Cap dels nadons de dones amb regimens ART combinats amb raltegravir a la concepció van néixer amb anomalies congènites o defectes de naixement (sic).

L'estudi també va observar a dos nounats que van rebre raltegravir com a profilaxi poc després del naixement. Un d'aquests nens va néixer a una mare amb càrrega viral detectable durant el tercer trimestre, amb una història d'adherència i resistència a NRTI, NNRTI i inhibidors de la proteasa. L'altra, nascuda d'una dona que va rebutjar ART durant l'embaràs, va tenir una elevada càrrega viral durant el part i també va tenir una història de no adherència i resistència a múltiples fàrmacs.

Cap d'aquests infants de major risc es va infectar amb el VIH, el que confirma l'ARN del VIH i les proves d'ADN a partir de quatre mesos. Raltegravir va ser ben tolerat i cap infants va experimentar cap esdeveniment advers o anomalies de laboratori.

"Raltegravir durant l'embaràs pot tenir un paper a l'hora de prevenir la transmissió de mare a fill d'alt risc", van concloure els investigadors. "No obstant això, aquesta estratègia no serà utilitzat fins que més dades farmacocinètiques i de toxicitat estiguin disponibles, amb un monitoratge acurat durant l'embaràs, la monitorització terapèutica durant el tractament dels nadons, [i] el seguiment a llarg termini de es necessita una exposició recent. "

Aquest vídeo està passant pel procés de subtitulació. Ha d'estar llest en quatre setmanes, aproximadament 26 / 09 / 2015 quan serà reemplaçat aquest avís

Traducció de Claudio Souza l'original Nous antiretrovirals, noves formulacions i noves estratègies per al tractament del VIH de Liz Highleyman escriptor i editor en cap de freelance HIVandHepatitis.com. Comentat per Mara Macedo

Si voleu utilitzar aquest treball, tingui l'amabilitat de tot el crèdit, l'addició d'aquest enllaç al final de l'obra:

Hi Living Soropositivo.Org amb el VIH

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant