Anuncis

Un gir inesperat després de prendre la meva primera antiretroviralTruvada (4)La meva primera pastilla va ser acompanyada d'un remolí d'emocions: ira, depressió, frustració, felicitat, negació i tristesa. Vaig ser diagnosticat a l'abril de 2014, i tot és molt recent. Però els mesos que van seguir em van portar a un viatge de tals proporcions que no hi hauria cap suport, informació o coneixements previs que m'hagués pogut preparar! Vaig ser abusada sexualment durant uns tres anys, la prova que vaig fer va ser contaminada i, per tant, va fer una lectura falsa negativa.

Recordo, a l'octubre de 2013, vaig començar a tenir problemes de salut importants. Ella (la salut) va començar a declinar ... Vaig tenir més de xocs vermells mentre el meu pes estava caient. Des de llavors, la meva salut ha estat en una espiral descendent. En el breu període d'octubre de 500 fins a l'actualitat, vaig tenir set cirurgies, sis procediments i moltes cites mèdiques més que m'agradaria tenir a l'edat de 2013 anys.

SalkQuan el meu metge em va parlar de la meva diagnòstic, recordo una immediata sensació de buit. Va ser 10: 03 i se'n va anar a treballar normalment i en realitat acabar la meva setmana sense notar res diferent. Tot va canviar el dissabte al matí. Em vaig aixecar i vaig mirar als resultats i l'ampolla de píndoles que estaven amb ell. La idea que, abans d'això, mai havia pres pastilles excepció de medicaments sense recepta em va afectar molt i va prendre molt de temps per venir a través de la meva ment la necessitat que les pastilles ...

Jo em recordo dient-me Jo no havia de prendre medicaments si no ho feia, encara que sabia que en el fons Jo havia de fer. Com que tinc el privilegi de tenir a la meva família al meu voltant que em donen suport i em feia vergonya dir-li a qualsevol dels meus amics, jo estava davant del monstre de la batalla sol.

El que semblava que les hores que sostenien els embolcalls de medicaments a les meves mans passava a mesura que vaig debatre lentament amb mi sobre el que seria el costat de la moneda i vaig perdre ... La meva vida estava caient lentament sota meu i no tenia res que pogués fer-ho amb ell.

Per què jo? Aquesta és la pregunta gairebé inevitable
Per què jo? Aquesta és la pregunta gairebé inevitable

"Què he fet per merèixer això?"

Vaig ser l'únic que em podia preguntar diverses vegades. Vaig trucar al meu metge i li vaig dir que estava tenint problemes amb prendre les píndoles. Em va assegurar que seria normal i que els meus números (càrrega viral i CD4) no eren els millors a causa dels anys que no tenia coneixement de la meva serologia i sense rebre medicació, així que el meu cos va fer un gran treball de recuperació per fer (la meva càrrega viral era 101.500 i tenia un recompte CD4 de 51). No obstant això, estava lluitant amb la gallstone, l'apendicitis aguda, l'amigdalitis, VPH (papilomavirus humà), hèrnia hiatal, gastritis, depressió i candidiasi en la boca.

Rellotge del nombre romà generats digitalmentAbans de prendre la meva primera píndola antiretroviral, vaig pensar que era només per frenar l'inevitable. Després d'hores de lluita, tinc la meva medicina. Vaig ser prescrit (Isentress, raltegravir) dues vegades al dia i Truvada(Tenofovir / FTC) una vegada al dia. A la primera hora després de prendre ells sentien normal llavors les coses han canviat. I vaig sentir un immens dolor en el meu estómac, acompanyat de nàusees, marejos, mals de cap, al·lucinacions i pèrdua de la memòria a curt termini. Recordo despertar al pis del bany, en un intent de rentar la cara amb aigua que mai va tenir l'oportunitat de completar.

Molts defectes després, em vaig adonar que no podia manejar això sol. Vaig trucar a la meva família i em va demanar que em animessin, i jo podria fer-ho. A mitjans del cap de setmana, el meu metge podria prescriure alguna cosa per ajudar amb els efectes secundaris. Malauradament, a causa de la quantitat d'operacions que tenia, el meu cos no va tenir mai la possibilitat de recuperar-se o guanyar prou força per tractar-se de res. Aviat vaig perdre el meu treball, vaig haver de sortir de l'escola i sempre vaig estar a l'hospital. Sis mesos més tard, i encara estic lluitant amb els efectes secundaris dels meus remeis, però sempre llegint els extractes d'altres testimonis a la El Consell de Em van dir que un dia no seria tan difícil.

El meu desig és que jo sigui un dels afortunats que no tingui efectes secundaris; però el que no ens mata, ens enforteix. Per a aquells que tenen problemes amb els remeis, dic que creieu que és una baralla íntima! No us rendeixis. No entris Puc seguir esperant amb il·lusió als ulls i saber que tot millorarà millor!

Per John Poole
De TheBody.com

Des de novembre 10 2014

Quin va ser el primer pastilla antiretroviral? Si es tractava d'AZT o Atripla, volem que expliquis la teva història! Escriu la teva història (entre 200 1.000 i paraules, si us plau, i enviar-lo a soropositivowebsite@gmail.com i anem a publicar, si vostè ens autoritza a aquesta

Opina sobre aquest text

mà amiga

Anuncis

Publicacions relacionades

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: