Anuncis

L'home que va iniciar dies Prep 5 després de la infecció apareix lliure de VIH a menys d'un mes més tard

Et trobes Iniciació => El VIH => L'home que va iniciar dies Prep 5 després de la infecció apareix lliure de VIH a menys d'un mes més tard
El VIH
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Vermell i blau càpsulaUn home que va contractar El VIH potser cinc dies abans d'iniciar l'esquema de profilaxi pre-exposició (Prep) i que després van rebre tractament amb tractament antiretroviral (ART - estimat no més de 12 dies després de la infecció) encara no va mostrar cap senyal del virus uns mesos més tard. L'home es va inscriure al projecte de demostració PrEP en un programa per protegir els homes que tenen sexe amb homes (persones amb alt risc d'infecció) contra la infecció pel VIH. La informació d'aquest estudi de cas es va presentar durant la Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes (ELEVENTH) a Boston.

L'home provat per mitjà d'una prova Generació ELISA 4.ªA més de les proves ràpides mostres d'anticòs 21 13 i dies abans que van començar a prendre Truvada (emtricitabina / tenofovir) com Prep. La mostra del dia que va començar prep va mostrar que la seva càrrega viral va ser 220 còpies per mil·lilitre de sang, mentre que les altres dues proves dutes a terme pel VIH en la mostra van ser negatius, el que indica una infecció molt d'hora, un rang de temps estimada de cinc dies d'edat.

Setmana calendari de planificació en els colors del diaHo va fer prep durant set dies. Havent pres només dos medicaments antiretrovirals, tal com s'inclouen en Prep, en lloc dels tres medicaments estàndard com el protocol de tractament si algú és diagnosticat VIH positiu. Tot i que no es pot tornar enrere en el temps per fer un genotip seu ARN viral i per tant, els investigadors no saben si tenia una infecció aguda per VIH durant la seva primera setmana de prep o no.

Una vegada que es va descobrir la infecció del VIH, que es va col·locar en un tractament convencional de còctel Prezista VIH (darunavir) Norvir (ritonavir) i Truvada.

Els nivells d'ARN del VIH en aquest home va caure de la taxa inicial a una lectura 220 120 una setmana després que va començar la preposició, i després per sota dels dies 40 27º després de la infecció. Des de llavors, els investigadors han estat capaços de detectar el VIH en el seu cos, fins i tot l'ús de proves d'alta sensibilitat.

Els investigadors planegen tractar de retirar la seva ART després d'un any.

Els científics no poden concloure en aquest moment com PrEP podria haver contribuït a la propagació aparent del virus en el cos humà. Sugereixen que els programes que prescriuen PrEP haurien de considerar la prova del VIH agut tant abans com durant l'ús de PrEP i després considerar canviar a un règim ART immediat i complet.

Traducció d'originals de Claudio Souza Home que van començar VIH Tractament 5 Dies Apareix En-Virus Free

Nota de l'Editor encantats Soropositivo.Org:

Claudia feliçAquest és un fet interessant i ha de servir per a qualsevol que llegeixi aquest article per pensar la relació la nit anterior, en què pot haver es pot perdre, tant i fa, l'ús del condó, si seria convenient imprimir aquesta pàgina i portar-lo a la CTA més propera i demanar la ràpida apreciació d'un "protocol" d'aquesta manera.

Per desgràcia no vaig poder trobar el text es fa referència a la resposta després de la retirada de la teràpia antiretroviral, però prometo, estic buscant i, potser, a l'espera de la resposta, ja que, òbviament, no pot però sortir.

El protocol, com jo ho entenc, és relativament simple:

Elisa és una Generació 4ª prova i comença Prep

És un recompte de càrrega viral

Es preveu que 7 (en PrEP) sigui de dies i que hi hagi una nova càrrega viral

Comença la tècnica apropiada (potser s'ha de donar a la idea d'un genotipat d'hora en el protocol -sic- per evitar possibles frustracions fàcilment evitables).

Claudio Souza

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Publicacions relacionades

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa