Anuncis

Com el VIH afecta el procés d'envelliment? Què és "immune Esgotament?"

Et trobes Iniciació => Viure amb el VIH => VIH i l'envelliment => Com el VIH afecta el procés d'envelliment? Què és "immune Esgotament?"
VIH i l'envelliment
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

muay thai al capvesprePer comprendre millor aquest text, us recomanem que feu el tema al principi d'aquest enllaç: L'envelliment i el VIH

Els educadors sovint expliquen què passa en el cos de les persones amb VIH com una batalla: la guerra entre el virus i les cèl·lules immunes. Tot i que és massa simple, aquesta explicació és certa. El VIH no és únic en aquest sentit, però. El sistema immune està constantment "en guerra" amb una sèrie d'organismes nocius, per exemple, els virus i els bacteris que entren en els nostres cossos i amb les nostres pròpies cèl·lules que es tornen defectuoses i comencen a reproduir-se molt ràpidament - el que anomenem càncer .

On el VIH difereix de moltes malalties és que en 99 per cent dels pacients amb VIH, el sistema immunitari de les persones no pot controlar el virus molt bé. Aquest constant estat de batalla, on el virus es reprodueix i el cos lluita contra ell, manté el sistema immunitari en alta alerta crònicament, una síndrome anomenada inflamació.

La inflamació no és intrínsecament dolent i això és una cosa que hem de lluitar contra les infeccions com la grip aviària, per reparar el dany als teixits del cos i prevenir el creixement de certs tipus de càncer, però la inflamació sense control pot causar un caos absolut en el cos, fins i tot causant un atac cardíac i vessament cerebral, causada per plaques de greix a les artèries, alimentant el creixement d'alguns tipus de càncer, i la pèrdua gradual del nostre sistema immunològic.

Sabem que des dels primers anys de l'epidèmia el sistema immunològic de les persones amb VIH van ser crònicament inflamat, però abans de la introducció de la combinació de la teràpia antiretroviral de gran activitat (TARGA) a la fi del 1990, la majoria de les persones amb VIH va morir molt jove i molt conèixer les conseqüències a llarg termini de la inflamació perquè puguem conèixer-les. Des TARGA va arribar a estar disponible, i la gent va començar a viure més temps, els científics van ser finalment capaços d'estudiar els efectes a llarg termini de la inflamació en les persones que viuen amb el VIH.

En l'última dècada, diversos estudis han donat resultats importants. Sabem que la inflamació es redueix significativament en persones que són capaços d'arribar i mantenir indescriptibles les càrregues virals mitjançant l'ús d'ART. Aquesta és una de les raons per les quals el comitè responsable d'escriure les guies de tractament per al VIH del Departament de Salut i Serveis Humans (DHHS) recomana que les persones comencen TAR del VIH el més aviat possible. Malauradament, també hem après que una càrrega viral indetectable no vol dir que la inflamació està completament bloquejat, que encara pot ser detectat, i pot causar problemes en persones que d'una altra manera serien responent bé al tractament antiretroviral (Teràpia Antirretroviral).

Mentre que els investigadors tenen a veure amb com la inflamació afecta directament òrgans importants com el cor, el fetge i els ronyons, que també estan interessats en com la inflamació crònica afecta el sistema immunològic en si. El sistema immunitari de la persona ia continua lluitant contra el VIH - fins i tot si l'art s'està utilitzant i és més probable que la persona d'aquesta experiència ha immunosenescència relacionada amb l'edat, de vegades també anomenat "esgotament immune."

Aquesta condició implica que les cèl·lules immunes no reaccionen correctament quan s'enfronten a un nou repte. No es reprodueixen fàcilment i de forma eficient. De fet, quan els científics tenen cèl·lules immunes de les persones amb VIH, es troben que aquestes cèl·lules sovint tenen el mateix grau de desgast en comparació amb el sistema immunològic de les persones persones seronegatives amb VIH són biològicament més dècades més antiga que l'edat temporal d'aquestes persones.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Revisió 1

El fàrmac de la malaltia de Crohn produeix una càrrega viral indescriptible a llarg termini i la restauració de cèl·lules T sense TARGA en monos. Seropositiu. Org: hi ha vida amb VIH 17 17Àmerica / Sao_Paulo Octubre 17America / Sao_Paulo 2016 a 14: 31

[...] Que passi això. Aquests danys immunes poden ser un dels principals mecanismes d'esgotament immune progressiu vist en el tractament de [...]

Els comentaris estan suspesos

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: