Publicacions PREP

Els pros i contres de PrEP: Els voluntaris d'estudi diuen la seva experiència en l'estudi ADAPT

TruvadaLes raons que porten a les persones per tirar endavant el Prep o no, i les raons que fan que es prenen prep segons el que prescriu o el prenen a l'atzar o només una vegada és probable que siguin molt variades, i depèn en gran mesura de com el creences locals culturals i el treball polític en aquesta direcció, tenint en compte que són els factors més personals, com ara estat civil, d'acord amb la Vuitena Conferència Internacional de la Societat de la SIDA sobre patogènesi, tractament i prevenció (NIC 2015) van escoltar ahir.
HPTN 067 (ADAPT) és un estudi obert de fase II de Truvada PrEP ubicat a tres ciutats del món (Ciutat del Cap, Bangkok i Harlem, Nova York). L'objectiu és avaluar la facilitat d'ús i viabilitat de tres esquemes de PrEP diferents: dosificació diària, dosificació temporal (és a dir, dues begudes per setmana, més una dosi extra de dues hores després del sexe, quan ho faci)I els esdeveniments orientats de dosis, el que significa una dosi de dues tabletes 24 hores abans del sexe esperat i, dues hores més tard, han d'ocórrer això.
Per obtenir dades sobre l’adherència, l’ús de les píndoles i la infecció pel VIH, consulteu aquest informe. Cadascun dels tres estudis de la ciutat també tenia vinculats estudis qualitatius perquè els participants poguessin relacionar l'experiència de prendre preparació prèvia. Ciutat del Cap Kapstadt bei NachtA Ciutat del Cap, 18 dels 179 homes implicats van oferir entrevistes en profunditat als investigadors: sis en cada braç de l’esquema, tres al primer semestre d’estudi i tres propers al final. També hi ha altres sis grups de focus de set participants cadascun. Així, 60 persones, o aproximadament un terç dels participants a l'estudi, van donar informació qualitativa. Rivet Amico, de la Universitat de Michigan, que va dirigir l’estudi qualitatiu, va dir que les actituds dels participants d’aquest i d’altres estudis de prevenció variaven a tot l’espectre complet de suport per assolir la confiança. Es van comparar l’adhesió (el percentatge de pastilles preses) i la persistència (el temps que els participants van romandre a l’estudi com a participants actius) en comparació amb aquestes actituds. Va dir que les actituds cap a l'estudi anaven des de la total desconfiança i evitació de la píndola fins a la formació i les persones que actuen com a campions de PrEP. Factors que poden influir especialment en els participants africans, inclòs “Ubuntu”, la creença que el valor d'un individu depèn de la seva contribució a la seva comunitat circumdant: el judici es pesava contra les normes de la comunitat de serveis públics. L’escepticisme envers l’estudi no era necessàriament dolent: els participants poden tenir consciència que en un estudi científic el resultat era incert; i és possible que tinguis por d’agafar PrEP i desconfieu de la integritat i la fiabilitat de l’estudi i dels seus investigadors. Aquests poden ser amplificats o mitigats per la influència de la comunitat i, en particular, per la resta de campions del PrEP o fins i tot de l'anti-PrEP, segons ell. La desconfiança era més freqüent en el PrEP d’aquest i altres estudis a Sud-àfrica que en algunes altres definicions perquè els participants eren més propensos a participar en l’estudi per altres motius, com ara els beneficis mèdics que oferia, mentre que de fet no creien en l’estudi. benefici de PrEP. Els participants també poden exercir d’advocats contra PrEP. "Mai no beuré [prendre] aquestes pastilles de nou perquè no confio en elles", va dir. L’exploració acurada va ser el terme més adequat per a la següent categoria, que no era el que pensaven sobre PrEP i es pot influir en arguments a favor o en contra, amb conseqüència irregular. "Estava confós i avergonyit perquè no sé si continuo prenent pastilles o no", va dir un participant. L’acceptació provisional caracteritza el següent grup, que va ser motivat per intentar prendre la preparació. La seva persistència va ser bona, però sovint es troben recordant prendre les pastilles com una cosa difícil: es van caracteritzar per la determinació de ser bons participants en un sentit del poder: "No ho faria [és a dir, no prendre les píndoles] perquè vull veure si aquestes pastilles funcionen realment ", va dir. Propietat no va ser la millor paraula per descriure l’actitud del quart grup, que no només se sent com a participants que es van inscriure, sinó com a socis d’una empresa mixta. Sovint van actuar com els campions de PrEPe van veure com era de bo la seva tasca per combatre les percepcions i creences negatives. Un dels factors que, sobretot, els participants africans als processos de PrEP, han citat com a barrera per l’adherència, és la suposició per part de la família i amics que algú que prengui una píndola antiretroviral ha de tenir VIH. Un participant va descriure la seva lluita contra aquestes declaracions: "I vaig dir: 'mira aquí, pregunta'm. I no t’atreviria a dir que jo tinc VIH, dient a tothom a aquesta botiga. Estem fent recerca aquí ””. Rivet Amico va comentar que, segons on estiguessin en aquest espectre, les estratègies habituals d’adhesió i assessorament poden ajudar, però també poden tenir efectes contraproduents. Si algú ja sospitava del judici, demanar-los que resolguessin les barreres per a l’adhesió només pot consolidar la sospita: les creences necessàries que s’han d’abordar en lloc de les dificultats. De la mateixa manera, les persones que s’han sentit com a sòcies i advocats poden sentir-se desemparats i sentir-se “per sota” perquè se’ls recordi constantment la importància de l’adhesió: en canvi, l’assessorament es pot centrar en donar suport a la seva defensa. "No assumeix; la gent entra en un estudi anomenat "neutral", va dir Amico. Cartell de fusta Bangkok amb un fons del temple Bangkok A Bangkok, 38 dels 180 homes que mantenien relacions sexuals amb homes (MSM) involucrats van participar en l'avaluació qualitativa de l'estudi, 32 en sis grups focals de cinc homes i 6 en entrevistes individualitzades. Només van ser entrevistats al final de l'estudi. L’estudi MSM de Bangkok va tendir a parlar més específicament dels pros i els contres dels tres règims diferents en termes de sexe i relacions. El presentador Tareerat Chemnasiri, va dir que PrEP diàriament era preferit per molts perquè no hi havia associació amb el sexe i que es pot transmetre com un altre remei: "seria difícil tenir una pastilla abans o després del sexe. El meu company que la tauleta estava a favor. Però la dosi diària, podria dir que era un suplement dietètic ", va dir un dels participants. Alguns participants van destacar que no sempre tenen control sobre el fet de mantenir relacions sexuals: "El meu xicot sempre controla quan fer sexe, tot i que sovint no ho és. Així que continuo tenint una tauleta dos dies a la setmana i només espero que passi el sexe ", va dir. Amb d'altres, la manca d'oportunitat i la falta de control era el problema, i aquí a la dosi a la dosi setmanal tenia més sentit: "No penso fer relacions sexuals, però les pastilles són sempre amb mi. "Un participant va dir que preferiria la PrEP orientada a esdeveniments ja que no té prou sexe per justificar la dosificació diària. Però alguns altres van tenir dificultats amb el post-sexe, la dosi intermitent de PrEP: “Després de tornar del bar, vaig prendre una pastilla a les 2 del matí just abans de fer relacions sexuals i vaig haver d’esperar dues hores per prendre una dosi post-sexual a les 2. al matí em vaig adormir després. " (Aquest, per cert, va ser un dels principals problemes citats per un dels pocs altres estudis de PrEP en MSM en un país amb ingressos no elevats, un petit estudi fet a Kenya). Un participant, però, va dir: Em va agradar l'intermitent PrEP perquè realment va servir com a advertència per al sexe, gairebé un afrodisíac: "Sempre demano fer relacions sexuals amb el meu xicot. De vegades diu que sí. De vegades està cansat. Però si realment sóc divertit, voldria tenir una tauleta i obtenir el que vull a Nova York Ciutat de Nova York, els edificis de negocis financers a Manhattan en una la A l'estudi de Nova York, 37 homes van participar en entrevistes qualitatives amb sis entrevistes en profunditat i 31 en grups focals. Aquí, molts dels participants també es van centrar en els aspectes pràctics de la dosificació quotidiana o orientada a esdeveniments. A molts no els agrada la idea d'associar les píndoles amb el sexe, alguns simplement senten "estrany" si l'altra parella no està prenent una pastilla, mentre que alguns es van declarar hostilitat: "Els meus companys serien com", per què ho faríeu? estàs prenent les pastilles? [i] a vegades mai m’arribaria a tenir relacions sexuals. Només s’aturaria la nit. Els que estan bojos i surten. ” Fins i tot, alguns amb companys estables, però, es van veure obligats a amagar el seu PrEP: "Si tens un soci estable, saps quan vols fer això o no. Podeu tenir [la píndola]; "Espera, deixa'm anar al bany" - pop. Perquè ... algunes persones no estan preparades per acceptar les coses. Viuen a ... en un món fantàstic on no creieu que us pugui passar. " Tot i això, els participants també estaven més preocupats que els tailandesos per estigmatitzar els homes gai sobre les seves actituds envers les altres persones, inclosos els professionals sanitaris, familiars i amics: una vegada més, hi havia un supòsit generalitzat de que el participant havia de tenir VIH si es prenien una pastilla. "Dir-los que esteu prenent una pastilla per evitar-la; Creuen que es pren una pastilla per aturar això ”, va dir. Els participants havien trobat la "vergonya de la puta" i la hipòtesi que havien de ser promiscus si prenien PrEP, mentre que altres sospitaven que PrEP funcionava i per tant se suposa que existeix una persona que prengués PrEP. risc més gran que el VIH: “Una de les meves parelles, com ara, ooo. Què vol dir això? Què fas? ", Indicant que la píndola significa que tinc relacions sexuals sense protecció a l'esquerra ia la dreta." "Alguns d'ells eren com", prefereixo no mantenir relacions sexuals amb tu, perquè no sé si PrEP funciona "o" probablement ets un gran enganxador ". Tot i això, els participants també van descriure sentiments d’ansietat, alleujament, protecció i empoderament amb PrEP. Un deia que cridava el seu "Superman - la pastilla", mentre que un altre deia "estava protegit. Voldria que [píndola] fos el meu germà gran i em van atropellar l’assetjat a l’escola ”. La presentadora Julie Franks de la Universitat de Columbia va dir que les intervencions per a l'estigma del VIH relacionades amb el context de l'ús del PrEP eren necessàries per als homes negres que tinguessin relacions sexuals amb homes als Estats Units. Tot i això, va afegir que "la nostra mostra qualitativa majoritàriament de MSM negre va valorar PrEP com una millora significativa de les estratègies de prevenció del VIH existents". Escrit per Gus Cairns Publicat: 22 de juliol de 2015 Tauler al simposi PrEP IAS Traduït per Cláudio Souza de l'original a: Els pros i els contres de la preposició: voluntaris de l'assaig relaten la seva experiència en l'estudi ADAPT Referències Amico KR et al. Experiències PrEP entre dones sud-africanes en l’estudi HPTN067 (ADAPT): paranoia saludable (escepticisme), Ubuntu, campions i reptes per resoldre la dissonància de PrEP. Presentació del simposi, vuitena Conferència de la Societat contra la SIDA sobre patogènesi, tractament i prevenció del VIH. Simposi a MOSY01. 2015. Una transmissió web d’aquesta presentació està disponible al canal de YouTube de la conferència. Podeu descarregar les diapositives d'aquesta presentació des del lloc web de la conferència. Chemnasiri T et al. Patrons de sexe i PrEP a Bangkok MSM (Estudi HPTN 067 / ADAPT). Presentació del simposi, vuitena Conferència de la Societat contra la SIDA sobre patogènesi, tractament i prevenció del VIH. Simposi a MOSY01. 2015. Una transmissió web d’aquesta presentació està disponible al canal de YouTube de la conferència. Podeu descarregar les diapositives d'aquesta presentació des del lloc web de la conferència. Franks J et al. Patrons de sexe i PrEP a Harlem MSM: un estudi qualitatiu (HPTN 067). Presentació del simposi, vuitena Conferència de la Societat contra la SIDA sobre patogènesi, tractament i prevenció del VIH. Simposi a MOSY01. 2015. Una transmissió web d’aquesta presentació està disponible al canal de YouTube de la conferència. Podeu descarregar les diapositives d'aquesta presentació des del lloc web de la conferència. Quan estigui disponible, podeu veure detalls de les sessions, veure resums, baixar diapositives de presentació i trobar transmissions web amb l'eina "Programa en un instant" de la conferència. També podeu descarregar un PDF del llibre abstracte del lloc web de la conferència

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant