Anuncis

Les persones que viuen amb el VIH estan envellint més ràpid?

Et trobes Iniciació => Publicacions => Les persones que viuen amb el VIH estan envellint més ràpid?
Publicacions
Això segueix sent un envelliment saludable. El text en qüestió és un tipus diferent d'envelliment que és, jo diria, decadent, a problemes de salut, encara que tinc dos excel·lents exemples d'envelliment no decadent que són Beatriz Pacheco i Bob Volpe, per sobre de la gent comuna m'agrada del mirall poder algun dia
Això segueix sent un envelliment saludable. El text en qüestió és un tipus diferent d'envelliment que és, jo diria, decadent, a problemes de salut, encara que tinc dos excel·lents exemples d'envelliment no decadent que són Beatriz Pacheco i Bob Volpe, per sobre de la gent comuna m'agrada del mirall poder algun dia

Com es va esmentar anteriorment, qualsevol nombre de factors pot fer que les persones tinguin més probabilitats de tenir malalties relacionades amb l'edat i les condicions a majors taxes i edats més joves. Les persones amb VIH tenen més probabilitats de tenir alguns d'aquests factors de risc que les persones que són VIH negatius - per exemple, més fum i són més propensos a ser infectats amb altres virus nocius i per tant fent que tenen pitjors condicions de salut a mesura que envelleixen. Els investigadors també es van preguntar com o si el VIH de tots per si mateix és un factor de risc de malalties i condicions relacionades amb l'edat.

No hi ha dubte que moltes de les malalties associades a l'envelliment es produeixen a taxes més altes en persones amb VIH i en persones molt més joves que en persones no infectades amb el virus. Aquests són només algunes de les condicions:

  1. Debilitament dels ossos la pèrdua de massa muscular i la redistribució del greix
  2. CVD
  3. malaltia hepàtica
  4. ronyó

El que alguns experts sostenen, però, són que una sèrie de factors diferents del VIH poden contribuir significativament a aquests problemes. Tingueu en compte el següent:

  • Les persones amb VIH prenen ARV, algunes de les quals poden contribuir a la pèrdua òssia, dany renal, redistribució de greixos i colesterol i triglicèrids elevats.
  • Les persones que viuen amb el VIH és molt més probable que la població general i ser co-infectades amb hepatitis A hepatitis B i l'hepatitis C o, de vegades els tres i aquests augmenten el risc de càncer de fetge, insuficiència hepàtica, malaltia renal i diabetis
  • Les persones que viuen amb el VIH sovint són més propensos a ser infectats crònicament amb el virus del papil·loma humà (VPH), que causa el càncer cervical i anal, així com els càncers del cap, el coll i la gola.
  • Les persones que viuen amb el VIH tenen fins a tres vegades més probabilitats de fumar el tabac, que és una causa important d'infart de cor, vessament cerebral, càncer de pulmó i enfisema.
  • Les persones amb VIH tenen taxes de malaltia mental i abús de substàncies que sovint són més elevades que les persones que no tenen VIH, i aquestes malalties augmenten el risc de moltes altres malalties.
  • El VIH pot infectar directament els teixits essencials en l'os, el cervell, el sistema circulatori i en altres llocs, i això pot causar inflamació i danys relacionats amb el cor, el sistema nerviós, el fetge i els ronyons.

ClaudiusNota del traductor: Aquest li diu que pateix d'una vasculitis eterna que m'ha guanyat dues embòlies pulmonars (gairebé va ser a l'habitació doble) i almenys mitja dotzena de tromboflebitis; per evitar riscos majors van presentar a mi mateix a una cirurgia relativament simple d'instal·lar un filtre a la vena cava que no té altre propòsit que el de prevenir els coàguls formats en les venes de les extremitats inferiors a obtenir accés al meu cos pot, quan poc, fer un " emboliazinha "pulmonar i, com a molt, un cop de conseqüències desconegudes. Això és perquè tinc només 51 anys i embòlies van començar a 2005 quan era 41 anys

Aquests factors tendeixen a tenir funcions importants en l'augment de les taxes de malalties relacionades amb l'envelliment i les condicions observades en persones amb VIH. El que els experts encara no han arribat a un acord com és la pròpia infecció per VIH pot exacerbar els factors de risc subjacents a través de la inflamació i té immunosenescència relacionada amb l'edat se sap que contribueix al procés d'envelliment i els problemes relacionats.

Els investigadors estan treballant dur per entendre la rapidesa de la inflamació, i la immunosincressió relacionada amb l'edat es produeix en persones amb VIH després d'haver estat infectades. No hi ha evidència que comença a succeir molt aviat després que una persona contraure el VIH, però un bon control del virus (o perquè una persona naturalment a controlar millor el VIH o perquè ell o ella fer art) pot causar aquest el procés s'alenteix.

Els experts encara no han arribat a un acord sobre la millor manera de mesurar i avaluar la inflamació relacionada amb l'edat immunosenescència, i encara no se sap en quina mesura contribueixen de forma independent a l'envelliment i l'aparició de malalties tant en pacients VIH-negatius persones o persones amb VIH. Tanmateix, s'estan fent treballs de recerca per intentar respondre aquestes preguntes. No obstant això, hi ha molt que la persona mitjana que viu amb el VIH pot fer per reduir el risc de moltes malalties relacionades amb l'edat i les condicions.

Traduït de l'original en anglès em ¿Les persones amb VIH envelleixen més ràpidament? Per Claudio Souza Revisat i també per Claudio Souza causa de complicacions en la vida personal Mara Macedo que en general fa que les revisions

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa