Anuncis

Hi ha tractaments experimentals per alentir l'envelliment de les persones amb el VIH?

Et trobes Iniciació => envelliment => Hi ha tractaments experimentals per alentir l'envelliment de les persones amb el VIH?
envelliment
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Envelliment, tothom, si no mor abans de l'edat. En el cas de les persones amb VIH per un factor d'envelliment particular d'almenys cinc anys o mésMolts equips d'investigació estan buscant maneres de frenar el procés d'envelliment, tant en pacients VIH positius com en individus amb VIH negatius. Fins ara no hi ha mètodes provats per revertir l'envelliment realment (malgrat el que els anunciants intel·ligents de TVTL posen a la televisió i a Internet que afirmen que poden). Aquí teniu una mostra d'alguns dels exemples més prometedors de la recerca de l'envelliment lent i alguns exemples de persones en què aquestes "tàctiques" poden ser més perilloses i requereixen precaució.

Reduir la inflamació


Com ja s'ha explicat, el sistema immune crònicament activa és perjudicial en molts aspectes. No només pot danyar directament els vasos sanguinis i els òrgans vitals, però també pot accelerar el volum de negoci de les nostres cèl·lules immunes, el que porta a desenvolupar immunosenescència relacionada amb l'edat.

Actualment, es disposa d'una àmplia varietat de compostos disponibles per a altres condicions i altres experiments en persones amb VIH per calmar el sistema immunitari. Entre les drogues que s'estan estudiant s'inclouen aspirina, els inhibidors de HMG-CoA reductasa (comunament anomenats "estatines" i usats per baixar el colesterol), l'entrada de l'inhibidor de la proteasa ( Selzentry maraviroc), i fàrmacs que s'utilitzen habitualment per tractar la malària. Els fàrmacs experimentals inclouen els que s'han dissenyat per tractar l'artritis i altres malalties inflamatòries.

Allargament de Telómeros i reparació

Recerca Bioquímica

En cas de dany o telòmers escurçats que condueixen a l'esgotament immune, llavors hauríem d'estar lluitant per reparar o allargar ells, oi? La millor resposta a aquesta pregunta és sí, però només si podem fer-ho amb seguretat. Hi ha una bona raó per la qual han evolucionat de tal manera que els nostres telòmers disminueixen si una cèl·lula es reprodueix: cèl·lules consiguem que no detenen la replicació convertit cancerígens. Els fàrmacs que estimulen l'enzim telomerasa, que ajuda a mantenir els telòmers podrien augmentar hipotèticament el risc de certs tipus de càncer. Hi ha alguns fàrmacs prometedors en els estudis amb animals primerencs, però serà necessari un gran treball de recerca abans que estiguin preparats per a la primera vegada.

Alternatives de major risc


Un dels més escrita i els mètodes de cicle de vida dels animals d'estirament i (amb sort) la gent és la restricció calòrica extrema. Els estudis han progressat des d'insectes fins mamífers petits i fins al moment, sembla que una dieta que conté aproximadament la meitat de la quantitat "ideal" de calories per a un animal donat pot prolongar significativament la vida de l'animal i augmentar la seva salut i vitalitat durant aquests anys addicionals de vida. Estem molt lluny de poder estudiar aquest mètode en els éssers humans, però, i la majoria dels investigadors i professionals de la salut no es recomana que les persones amb VIH comencen súper dietes baixes en calories.

Un altre tractament comú a les "clíniques i la longevitat" als Estats Units és l'ús d'hormones com la testosterona, l'hormona del creixement humà i els esteroides anabolitzants. Tot i que cadascun d'aquests ha estat aprovat per tractar la pèrdua de múscul i greix comú en persones amb malaltia avançada del VIH (malaltia de la síndrome), cap d'elles està autoritzat a frenar o invertir el procés d'envelliment i tots tenen efectes secundaris que poden augmentar Alguns relacionats amb l'edat, com ara malalties cardiovasculars, problemes hepàtics i diabetis.

Algunes reflexions finals sobre el VIH / SIDA i l'envelliment

Potent ARV combinació no és perfecte i tots els tractaments disponibles poden causar alguns efectes secundaris, el medicament s'ha de prendre regularment gairebé perfecte per a la resta de la seva vida; o pot deixar de funcionar. Dit això, molts experts coincideixen que una persona rebent ARV prou d'hora tenen una gran oportunitat de viure una vida gairebé normal. La gran pregunta per a molts, llavors, és si les persones amb VIH per poder mantenir-se saludable durant el transcurs de la seva vellesa?

La investigació actual està tractant de respondre a aquesta pregunta. Tot i que les taxes de malalties relacionades amb l'edat són molt més alts en les persones amb VIH, això no vol dir que els que són VIH positiu incorrerà múltiples malalties en el moment en què arriben als anys 50. De fet, les taxes reals de certes malalties relacionades amb l'edat són encara molt per sota del percentatge 10 de les persones amb VIH. El que encara no està clar i estar en major risc de malalties, com els guàrdies de ser projectat en diverses malalties i el tractament de qualsevol malaltia, tenen la necessitat de ser diferent en les persones amb VIH.

Els investigadors estan treballant activament en aquestes qüestions. No obstant això, els millors mètodes disponibles per a la prevenció relacionada amb l'edat, el deteriorament físic i mental són els vells recursos calent: la dieta, l'exercici, el manteniment de les connexions socials i abstenir-se de conductes nocives.

ClaudiusTraduït de l'original en Existeixen tractaments experimentals per frenar l'envelliment en les persones amb VIH? de Cláudio Souza al 12 al setembre de 2016

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Publicacions relacionades

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa