Es publiquen els resultats de l'estudi PROMP PROUD

Prep ha d'oferir rutinàriament ara com a part dels serveis de salut sexual, diu editorial

Parelles gai en matèria civil el matrimoni, l'amor i la relació
Parelles gai en matèria civil el matrimoni, l'amor i la relació

Els resultats de la profilaxi pre-exposició del VIH (Prep) usant la dosi diària tenofovir més emtricitabina (Truvada) de ORGULLÓS ara estudi van ser publicats a The Lancet. PROUD, juntament amb un altre estudi europeu aleatoritzat de PrEP, Ipergay, van demostrar nivells considerablement més alts d'eficàcia de PrEP en la prevenció de les infeccions pel VIH que qualsevol estudi previ. Els resultats d'ambdós estudis van ser presentats al febrer d'aquest any a la conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes (CROI 2015).

Hi ha poca diferència entre els resultats a la revista The Lancet i que es presentarà a la CROI, però l'edició de diaris és important proporcionar prep a Europa ja que les dues agències europees de medicaments, la droga Agència Europea (EMA), que regulen la concessió de llicències drogues, i el Centre Europeu per a la Prevenció i el Control de Malalties (ECDC), que emet recomanacions de salut pública, tant requereixen la publicació d'estudis de diari que s'inclouran en la seva evidència.

Va haver-hi diferències subtils. Un canvi estadísticament significatiu en el comportament en els homes de prep ha estat detectat pels investigadors (un augment en la proporció d'homes que tenien un alt nombre de socis sense condó com el soci receptiu), però d'altra banda, és més clar que abans cap canvi la incidència d'infeccions de transmissió sexual (ITS), quan els homes van començar a prep.

L'eficàcia de la profilaxi pre-exposició en ORGULLÓS roman 86% (significat, és a dir, que la prep va impedir sobre les infeccions 17 20 en cada nínxol probables infeccions per VIH que s'haurien produït d'una altra manera), i el nombre d'homes necessaris per a ser tractat amb PrEP per evitar que una infecció per VIH es mantingui en 13. No obstant això, el límit inferior de l'interval de 90% de confiança per a l'eficàcia de la profilaxi pre va moure fins 58 65 a: el que això significa és que hi ha menys possibilitats de conttágio en un marc de vint possibilitats de contagi cada vegada que es repeteix l'estudi, PrEP es convertiria en més efectiu que 65%.

Truvada-xDemografia segueix sent gairebé el mateix que els reportats a l'abril 2014 quan la contractació es va completar: homes 544 es van inscriure en clíniques de salut sexual 13 a Anglaterra: 275 van ser assignats aleatòriament a prendre diàriament Truvada com Prep immediatament i 269 d'esperar un any abans de començar ella.

Es van observar tres infeccions pel VIH en els homes assignats a començar a preparar immediatament, però d'aquests gairebé segur contret el VIH abans que comencés la preposició (va ser provat pel VIH positiu en la seva segona visita d'un mes després del començament), mentre que altres dos havien deixat de prendre Prep mesos abans de contraure el virus de la SIDA.

Hi havia tres homes (no 6 com s'indica a la part aidsmap.com febrer) Les que van resultar VIH-positives en la seva primera visita a la clínica, el dia en què rebrien Prep per primera vegada i ha d'haver contret, com a màxim, 2-3 setmanes abans.

Dos dels homes que iniciades prep, mentre que ja tenien el VIH, incloent diagnosticat en la seva segona visita, havien desenvolupat resistència a emtricitabina: ningú es va desenvolupar resistència al tenofovir.

En 20 contrast (no com originalment es va pensar 19) homes en el grup diferit van contraure el VIH durant l'any que estaven esperant per a l'inici de la profilaxi pre i això vol dir que la incidència del VIH anual observada va canviar lleugerament a 9% en el grup diferit i 1.2% en el braç immediat. La incidència del 9% vist al braç diferit és molt alta; més o menys set vegades superior al 1,34% vist en homes homosexuals que assisteixen a clíniques de salut sexual a 2012.

Això posa de manifest que els homes que es van presentar o van ser remesos a la ORGULLÓS eren un grup molt selecte d'homes gai en major risc.

Una altra dada que dóna suport a aquesta és que 64 dels participants de l'estudi hi havia una MTS diagnosticada l'any abans d'unir-se a l'estudi - una xifra global que no s'ha informat en roda de BHIVA Primavera 2014 quan Demografia basats judici es van presentar (només els números individu estat reportats STD).

Això vol dir que no era evident que no hi ha augment de les ITS en els participants que van prendre la preposició: 57 immediatament i braç 50 al braç diferits van ser, respectivament, una MTS diagnosticada durant l'estudi, sinó perquè els homes al braç immediata tenien més proves, després de l'ajust això és només una diferència en 7pessoas, que no és estadísticament significativa. En particular, després de l'ajust no hi va haver diferència en absolut en la tercera part dels homes que va prendre rectals ETS bacterianes, l'indicador més sensible de ser la parella receptiva a pèl sexe anal, que és 17 vegades més arriscats de ser el soci actiu quan tractar la infecció per VIH.

Hi va haver una diferència estadísticament significativa en el comportament. Durant l'estudi, una major proporció dels participants en el braç immediata Prep ha informat el sexe anal receptiu sense condó amb deu o més socis en els tres mesos anteriors al fet que els participants en el braç diferit (21 contra 12, 0,03 probabilitat). No obstant això, quan es tractava d'un augment respecte a la línia de base no es va traduir en més malalties de transmissió sexual i el nombre de socis amb els quals els participants van tenir sexe anal no va canviar.

Els investigadors conclouen: ". Els resultats donen suport fermament l'addició de la preparació per al nivell de prevenció per a homes que tenen sexe amb homes en risc d'infecció pel VIH" M un editorial acompanyant, prep investigador Ken Fenway Salut Mayer a Boston, EUA i Chris Beyrer, president de la Societat Internacional de la Sida, va comentar: "Els resultats de ORGULLÓS suggereixen que l'aplicació pragmàtica de la preparació ha de ser part de qualsevol estratègia primària rellevant la prevenció del VIH ... Prep ha de ser part de la gamma de serveis oferts per qualsevol programa clínic es relaciona amb la salut sexual. Just el temps per a l'especulació preventiva: serveis de prevenció del VIH s'ha d'ampliar a tot el món, proporcionant prep rutinàriament per a aquells que podrien beneficiar-se. "

Gus CairnsGus Cairns

Publicat: setembre 14 2015

Claudius

Traduït i revisat de l'original a ORGULLOSOS resultats de l'estudi de Prep publicats per Claudio Souza a la nit 17 de setembre de 2015

E referències

McCormack S et al. Profilaxi pre-exposició per prevenir l'adquisició de la infecció per VIH 1 (ORGULLÓS): resultats d'efectivitat de la fase pilot d'un assaig obert aleatori pragmàtic. The Lancet, publicació en línia primerenca. DOI: http://dx.doi.org/10.1016/S0140-6736(15)00056-2. 2015.

Mayer KH i Beyrer C. Quimioprofilaxi antiretroviral: ORGULLÓS i pragmatisme. The Lancet, publicació en línia primerenca. DOI: http://dx.doi.org/10.1016/S0140-6736(15)00153-1. 2015.

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: