La vacuna contra el virus del papil·loma humà és eficaç en dones amb VIH

Et trobes Iniciació => Gardasil => La vacuna contra el virus del papil·loma humà és eficaç en dones amb VIH

Virus del Papil·loma - 3d RenderLes dones eren seropositius per VIH responen bé al virus del papil·loma humà Gardasil (VPH), que ofereix protecció contra el càncer de coll d'úter, segons un estudi publicat a Abril 14 edició electrònica de Clinical Infectious Diseases. Investigacions recents relacionades trobar que tant Gardasil, Cervarix són eficaços en persones amb VIH.

Cepass VPH d'alt risc - més comunament VPH-16 i 18-VPH - pot causar cervical, anal i altres càncers. La majoria de persones estan infectades amb el VPH poc després de l'activitat sexual, i els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC) recomanen la vacunació contra el VPH per a nenes de 11 26-i-11 21 homes d'edat. Els estudis han demostrat que les persones que viuen amb el VIH, especialment les que tenen una funció immune compromesa, tenen més probabilitats d'estar infectades amb diversos tipus de VPH i tenen menys probabilitats d'eliminar el virus.

Erna Milunka kòjic, Susan Cu-Uvin i els seus col·legues de la Universitat de Brown van realitzar un estudi les dones amb el VIH als EUA, Brasil i Sud-àfrica per determinar la seguretat i la immunogenicitat - o la capacitat d'estimular una resposta immune - la vacuna Gardasil quadrivalent VPH dissenyat per protegir contra els tipus de VPH 6, 11, 16 i 18 (6 11 i tipus causen berrugues genitals).

El AIDS Clinical Trials Group investigat individus 5240, que va incloure a dones 319 VIH positives que van ser estratificats per edat 13-45 i céluas compte T-CD4. > 350 cèl·lules / mm3, Les cèl·lules 200-350 / mm3O <Cèl·lules 200/ Mm3. La majoria (56%) eren negre, 31% eren o, 11% eren blancs i l'edat mitjana va ser 36 anys. El recompte CD4 mitjana era 310 cèl·lules / mm3- Indicació de la necessitat de la teràpia antiretroviral (TAR) - però només 40% tenien càrrega viral detectable VIH.

Resultats

  • A l'inici de l'estudi, 4% dels participants estaven infectats amb 4 tots els tipus de VPH inclosos a la vacuna.
  • En 28 setmanes després de la immunització, les taxes de seroconversió - o el desenvolupament d'anticossos protectors contra els tipus 6, 11, 16 18 i, entre les dones no que ja estan infectades amb el virus de cada tipus van ser:

El> 350 cèl·lules / mm3:96 98 %%% i 99 91%, respectivament.

El 200 350-cèl·lules / mm3: 100 98 %%% i 98 85%, respectivament.

O <cel·les 200 / mm3:84 92 %%% i 93 75%, respectivament.

  • En tots els nivells de cèl·lules CD4, la resposta va ser millor per als tipus de VPH 6, 11 16 i comparació amb el tipus 18.
  • I cel·lular menor recompte CD4 càrrega viral alta (> 10.000 còpies / ml) també es va associar amb una pobra resposta a la vacuna.
  • La vacuna va ser generalment ben tolerat i no es van identificar problemes de seguretat.

"Vacuna contra el VPH quadrivalent dirigit a tipus 6, 11, 16 18, i estava segura i immunogènica en les dones infectades amb el VIH d'anys-13 45", els autors de l'estudi han conclòs. "Les dones amb càrrega viral del VIH> còpies 10.000 / ml i / o CD4 recomptes <cèl·lules 200 / mm 3 eren menys seroconversió".

El fet que només 4% de les dones VIH positives en aquest estudi havia tot tipus 4 de VPH inclosos a la vacuna indicar que la resta ha de prendre avantatge d'ella, ja que molts estaven per sobre de l'edat de tall de 26 anys, com directrius dels CDC. Aquestes dades donen suport a la recomanació de l'Organització Mundial de la Salut que les dones amb VIH han de vacunar-se contra el VPH.

Gardasil vs Cervarix

En un estudi, es va descriure abril 15 Journal of Infectious DiseasesHospital Universitari de Lars Toft Aarhus a Dinamarca i col·legues va comparar la immunogenicitat de Gardasil, Cervarix en persones amb VIH. Mentre Gardasil protegeix contra els tipus de VPH 4 Cervarix una vacuna bivalent només es va dissenyar per prevenir el càncer - fer immunogenicitat amb els tipus i 16 18.

Aquest aleatoritzat 92 doble cec va incloure a dones i homes que van ser assignats a l'atzar per rebre dosis 3 de Gardasil, Cervarix, a l'inici i 1,5 6 i mesos més tard VIH positius. La immunogenicitat es va avaluar per un màxim de 12 mesos.

Els investigadors no van observar diferències en els nivells d'anticossos contra HPV-16 en participants que van rebre Gardasil o Cervarix. No obstant això, els anticossos contra HPV-18 eren més alts en el grup Gardasil. Entre les persones que van rebre Cervarix, les dones van aconseguir títols elevats d'anticossos contra HPV-16 i HPV-18 que en homes; no es van observar diferències de gènere entre els beneficiaris de Gardasil. La reacció lleu al lloc d'injecció va ser més freqüent en el grup Cervarix (91% vs 70%), però no hi va haver efectes adversos greus en cap dels braços.

"Les dues vacunes van ser inmunogénicas i ben tolerats", van concloure els autors. "En comparació amb Gardasil, la vacuna Cervarix produeix major resposta induïda entre les dones infectades pel VIH, mentre que en els homes infectats pel VIH la diferència de immunogenicitat va ser menys marcat."

Traduït per Original Claudio Souza en hUman Virus del Papiloma vacuna és efectiva per a dones amb VIH Comentat per Mara Macedo

Referències

MS Kojic, M Kang, MS Céspedes, S Cu-Uvin, et al. Seguretat i immunogenicitat de la vacuna quadrivalente Vacuna contra el papil·loma humà en dones infectades pel VIH-1. Quadre clínic Malalties Infeccioses. 14 2014 D'abril (Epub).

L Toft, M Storgaard, M Müller, et al. Membre de la immunogeneïtat i reatogènesi de les vacunes contra el papilomavirus humans de Cervarix i Gardasil en adults infectats pel VIH: un assaig clínic aleatoritzat i doble cec. Oficial de malaltia infecciosa 209 (8): 1165 1173-. 15 2014 DE abril.

Una altra font

Universitat de Brown. VIH + dones responen bé a la vacuna contra el VPH.Comunicat de premsa16 2014 DE abril.

Anuncis

Publicacions relacionades

Carregant

Automattic, Wordpress i Sorositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Tot el contingut original d’aquestes pàgines està escrit per empremta i certificat Digiprove
WhatsApp WhatsApp Us
Cal parlar? Aquí hi ha tres persones que ofereixen serveis de voluntariat.