CD4 El que és CD4 Publicacions

Cèl·lules del sistema immune

El sistema immunitari humà protegeix el cos contra objectes estrangers com els microorganismes. Es compon de diverses cèl·lules que estan disperses per tot el cos, cadascun amb diferents papers i que es mou a través del cos, segons sigui necessari. Les cèl·lules sanguínies Hi ha dos tipus principals de cèl·lules a la sang. Els més comuns són els glòbuls vermells o els eritròcits, que transporten l’oxigen als teixits del cos i eliminen el diòxid de carboni. L’altre grup són els glòbuls blancs, o leucòcits. Es tracta de cèl·lules immunes. Alguns glòbuls blancs reconeixen organismes estrangers específics de manera que el cos ha estat exposat en el passat. Aquests Les cèl·lules immunes es denominen limfòcits. Altres glòbuls blancs no són específics i poden atacar diversos organismes estrangers: aquests inclouen neutròfils, eosinòfils i cèl·lules assassines naturals. anatomia humana, el sistema limfàtic, els ganglis limfàtics mèdica Els limfòcits Hi ha dos tipus diferents de limfòcits. Limfòcits B (de vegades anomenats només cèl·lules B) que produeixen anticossos. Un anticòs és una proteïna que pot bloquejar un paper especial per a un determinat organisme estranger. Quan això succeeix, l’anticòs senyala a altres cèl·lules immune a l’atac del cos. Els limfòcits T (de vegades només es diuen cèl·lules T) s’anomenen diferents noms segons les molècules de la seva superfície. Cel·les CD4 (També conegut com T limfòcits CD4 i les cèl·lules T cooperadores) juguen un paper en la coordinació del sistema immune. Ajuden els limfòcits B a identificar organismes estrangers (que produeixen anticossos contra). També segreguen substàncies que activen les cèl·lules CD8 per reproduir-se. cèl·lules CD4 també activen macròfags (vegeu més endavant) per matar a certs organismes, incloent molts de la malaltia posterior SIDA, malalties oportunistes. Quan les cèl·lules CD4 són destruïdes pel VIH, totes aquestes parts del sistema immunitari s'interrompen. cèl·lules CD8 (també coneguts com a limfòcits T o cèl·lules T citotòxiques CD8) connecten el cos a les cèl·lules anormals, en particular cèl·lules que han estat infectades per virus, i els maten. Altres cèl·lules immunes Les cèl·lules naturals assassines (NK) ataquen les cèl·lules tumorals i les cèl·lules infectades pel virus de manera similar als limfòcits. Però al mateix temps, cada limfòcit només pot reconèixer i atacar les cèl·lules infectades per un virus específic, les cèl·lules naturals assassines poden atacar un abast més ampli. Els eosinòfils ataquen organismes que són massa grans per ser consumits per un únic fagocit, com els cucs. Els fagòcits són cèl·lules que ataquen i destrueixen cèl·lules estrangeres, sufocant-les. Hi ha dos tipus principals de fagòcits.
  • Els macròfags es mouen a la sang i els teixits del cos, matant organismes que poden causar malalties relacionades amb la sida i cèl·lules infectades amb virus.
  • Els neutròfils surten del corrent sanguínia i es dirigeixen als teixits on es produeix la infecció o la inflamació. Es tracta principalment de bacteris i fongs.
Michael Carter

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Carregant

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant