Publicacions

Tractament del VIH: els fonaments

Il·lustració d'un retrovirusEls tractaments VIH disponibles actualment no guien el VIH. Però això pot significar unmés llarg i més saludable .

Tenir una combinació de fàrmacs que actuen contra el virus VIH (aquests són sovint anomenats -OR medicaments antiretrovirals coquetel-) pot reduir la quantitat de VIH a la sang a un nivell que és tan baixa que no pot ser detectada amb la prova de càrrega estàndard Viral . Això s'anomena "càrrega viral indetectable" i aquest és l'objectiu del tractament del VIH.

Tenir una càrrega viral indetectable significa la teva Sistema immune pot recuperar-se i mantenir-se fort perquè pugui combatre les infeccions.

Hi ha diferents tipus o classes de medicaments contra el VIH. Cada classe treballa contra el VIH d'una manera diferent. El tractament del VIH sol incloure tres fàrmacs de dues classes diferents.

Les classes de medicaments contra el VIH

  • Inhibidors nucleòsids / nucleòtids de la transcriptasa inversa (NRTIs).
  • inhibidors de la transcriptasa inversa de nucleòsids (NNRTI).
  • Inhibidors de proteases (IPS).
  • Els inhibidors de fusió i entrada.
  • Inhibidors de la integrasa.

La majoria de les persones tenen una combinació que inclou dos NRTI i un inhibidor de la proteasa NNRTI o una proteasa.

Els inhibidors de la integrasa d'admissió són aprovats per al seu ús per part de persones que comencen el tractament contra el VIH, però actualment són generalment rper a persones que han tingut múltiples tractaments contra el VIH en el passat.

NRTI i NNRTI

Aquests fàrmacs apunten a una substància anomenada transcriptasa inversa que el VIH utilitza per infectar les cèl·lules del sistema immunitari.

Hi ha tres tipus de fàrmacs que treballen contra la transcriptasa inversa.

Les NRTI són 3TC (lamivudina, Epivir), Abacavir (Ziagen), AZT (zidovudina, Retrovir), ddI (didadosine, Videx), d4T (estavudina, Zerit) i FTC (emtricitabine, Emtriva).

Alguns NRTI s'han combinat en una sola píndola per facilitar-los la presa. Es tracta de abacavir i 3TC (Kivexa), AZT i 3TC (Combivir), I abacavir, AZT i 3TC (Trizivir).

Es tracta d'un inhibidor de la transcriptasa inversa de nucleòtids (NtRTI), tenofovir (Viread), que funciona contra el VIH d'una manera similar a les NRTI. Està disponible en una pastilla combinada amb la FTC anomenada Truvada.

Entre els NNRTI es troben efavirenz (Sustiva), etravirine (Intelence), nevirapina (Viramune) I rilpivirina (Edurant).

Efavirenz, tenofovir i FTC estan disponibles en una pastilla de combinació anomenada Atripla. Rilpivirine, FTC i tenofovir estan disponibles en una combinació indigestiva anomenada Eviplera.

Inhibidors de la proteasa

La proteasa és un enzim del VIH. Els fàrmacs que l'ataquen es diuen inhibidors de la proteasa.

Gairebé tots els inhibidors de la proteasa utilitzats actualment són "amplificables". Això vol dir que pot augmentar el seu poder afegint una dosi petita de segon anomenada ritonavir inhibidor de la proteasa (Norvir).

Es recomana augmentar els inhibidors de la proteasa per a les persones de la tractament. La primera línia són atazanavir (Reyataz) / Ritonavir, darunavir (Prezista) / ritonavir, fosamprenavir (Telzir) / ritonavir, lopinavir / ritonavir (es tracta d'una combinació indigestiva anomenada Kaletra) i saquinavir (Invirase) / Ritonavir.

Tipranavir (Aptivus) / Ritonavir només està aprovat per a les persones que han tingut un gran nombre de tractaments antiretrovirals en el passat.

Hi ha altres dos inhibidors de la proteasa que ara són rarament utilitzats. Aquests són indinavir (Crixivan) I nelfinavir (Viracept).

Inhibidors de fusió i entrada

Les drogues d'aquestes classes eviten que el VIH infecti cèl·lules. El seu ús sol estar reservat per a persones que han tingut un gran nombre de fàrmacs contra el VIH en el passat.

Només hi ha un inhibidor de fusió. Es diu T-20 (enfuvirtide, Fuzeon) i es dóna per injecció.

També s'aprova un inhibidor, inhibidor o inhibidor de CCR5. El seu nom és maravirocCelsentri). Perquè aquest fàrmac funcioni, cal tenir el que es coneix com a co-receptor "CCR5" a la superfície del VIH. La seva clínica realitzarà una prova anomenada prova del tropisme per veure si són adequats per al tractament amb un inhibidor de CCR5. Aquest medicament pot ser pres per persones que estan canviant el tractament del VIH.

Inhibidors d'integrasis

Aquests prevenen el VIH d'integrar-se amb les cèl·lules del sistema immunitari. S'ha aprovat un fàrmac d'aquesta classe, es diu raltegravir (Isentress). Pot ser presa per persones que comencin o modifiquen el tractament del VIH.

Quan començar el tractament

Es recomana que comenceu el tractament del VIH tan aviat com hàgiu estat diagnosticat.

Estudi d'inici canviar tots els paradigmes pel que fa al tractament del VIH i, avui dia, tothom ha de començar ART tan aviat com sigui diagnosticada.

Iniciació del tractament amb

Al Regne Unit, les directrius recomanen començar el tractament Nota de l'Editor de Seropositiu. Org. Com que tenim una política de tractament nacional per a les persones que viuen amb VIH o SIDA, he eliminat aquesta part del text i ha descarregat les directrius proporcionades pel Programa nacional de STD / SIDA i Viral de l'Hepatitis que s'incorporaran a aquesta pàgina just per sota dels crèdits. Efecte col · lateral

Totes les drogues poden causar Efecte col · lateral. Els efectes secundaris que causen els fàrmacs del VIH / SIDA haurien d'explicar-vos abans de començar a tenir-los. Els efectes secundaris solen desaparèixer o ser més lleugeres després d'unes setmanes. Informeu-vos al vostre metge sobre qualsevol efecte secundari, especialment l'èczema. Si teniu dificultats per gestionar els efectes secundaris mDe vegades és possible fer alguna cosa per ells..

Resistència

El VIH pot desenvolupar-se Resistència a les drogues utilitzades per tractar-lo. Heu de tenir un Prova de resistència abans de començar a canviar el tractament, assegureu-vos que està prenent la majoria dels medicaments adequats.

Prendre bé el teu medicament pot ajudar a prevenir el desenvolupament de la resistència. Podeu llegir més sobre això en els fulls de dades i L'adhesió Consells d'adherència. Aquests estan disponibles a www.aidsmap.com

Michael Carter, Greta Hughson

Publicat a: 31 2012 de març

Traduït per Cláudio Sants de Souza de contingut aquest enllaç Tractament del VIH

Aquesta és una història que pocs poden explicar!

Aquest és l'únic bloc "Encara en línia" que ha rebut aquest premi i aquesta consagració. El bloc que va obtenir el mateix estatus va ser Solidariedaids, de Paulo Giacommini. Malauradament no trobo l’enllaç i la comunicació d’aquest jo i és molt difícil
Soropositivo.Org
Blog exclusiu en línia que tracta aquest tema per haver rebut aquest premi pel Jurat Acadèmic


Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Carregant

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: