Les vides de les persones amb VIH poden ser saludables

Et trobes Iniciació => LGBT => Les vides de les persones amb VIH poden ser saludables
?>

trist nena asseguda al sofà i pensaments negatiusFa algun temps, un company de classe de la universitat es va acostar a mi. Ella sap que sóc VIH positiu i va demanar la direcció del meu lloc web a través de quin app i li vaig donar.

Poc després em va preguntar si parlava seriosament .... Vaig controlar els meus nervis i em vaig preguntar: ¿què vols saber si és greu.

- "Això és el que està escrit aquí, això ... Hi ha vida amb el VIH

I li vaig dir que sí, que hi ha vida amb el VIH, però això no és només la vida existeix. Hi ha vida amb qualitat, ja que la persona deixi diagnosticar prematurament (per això camino i Repiso aquesta clau: Feu-vos la prova del VIH i prendre el pes del dubte!

El meu amic em va dir una sang majúscules i quallar en les meves venes i vaig pensar, cargolat!

I he marcat de presa a la Casa de la SIDA, una de les millors institucions en l'hemisferi sud pel que fa a l'atenció de les persones que viuen amb el VIH o la SIDA.

Però els desacords la van portar a fer-se la prova en un altre lloc i, per al nostre alleujament, tot és "bona" ​​amb ella.

Aquest "Bé," per tant "entre cometes" (perdoneu Mónica) és perquè porten el VIH no vol dir ser dolent, la vida de les persones amb VIH poden ser saludables i varia d'un cas a un altre, però la clau és el diagnòstic precoç.

Hi ha alguns consells que puc transmetre a vostè viu amb el VIH, i fins i tot comunicar-se amb om VIH i no ser atrapat per ella.

Primer: Preservatiu. Assegureu-vos d'usar un condó tan bona com pot semblar a les relacions sexuals, ja que ella, s'assenta en el millor dura dues hores i de vegades 12 hores (hi ha isotònica). Però el sexe acaba i si tens el VIH que el sexe només vostè va abusar sort i va contraure el VIH que pensarà:

"Merda, per què m'estava fent això? "

Segon: PEP. La profilaxi post-exposició. No insistiré en això, es pot llegir aquest article i va deixar en clar de tot.

Tercer: la preposició: Exposició Pre profilaxi. És un altre tema que no té per què habiten en aquest article i li fa mal a vostè amb aquest enllaç més articles 20 sobre Prep (Exposició Pre Profilaxi) i finalment:

Ser Amor: Parlo com a president de contraure el VIH a causa de la manca d'amor propi, per què no mesura les conseqüències del que es viu amb el VIH o la SIDA i avui, sé que des de fa gairebé vint anys.

Si vostè no estima, no és un tràngol o una broma, perquè el sexe no és joguina i és de fet una cosa que Déu ens ha donat per a la nostra alegria de la vida en el camí evolutiu que ara com ara estagiamos a través del qual Ell, en la seva saviesa, Se'ns va donar la base per a la formació de la societat que és la vida de la família!

I acabant, però la vida de portadores.de VIH poden ser saludables i varia d'un cas a un altre, de tant en tant, i no tots els dies que estic bé, perquè sóc un ésser humà com qualsevol altre, i, de vegades, M'agradaria ser una vespa només per ficar persones.

A continuació, realitzi la prova, tingui en compte que és negatiu i viure prou per trobar la persona adequada.

De totes maneres, això és tot, i si va tenir relacions sexuals amb algú per més de setanta-dues hores sense condó i ara no té més segur de res, llegiu aquest article sobre període de finestra, mantingui la calma i no cometre aquest error

Anuncis

Publicacions relacionades

Revisió 1

La finestra immune i algunes variants: Quines són les probabilitats de contraure el VIH en aquestes situacions? I el sexe oral? 05/07/2017 at 00:36

[...] Els investigadors també mostren risc a través de construccions familiars, relacions, comunitat i estatus socioeconòmic. Un exemple ràpid: segons dades de CDC, 84% de les dones VIH positives van contraure el virus a través del contacte heterosexual. [...]

Els comentaris estan suspesos

Automattic, Wordpress i Sorositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal parlar? Aquí hi ha tres persones que ofereixen serveis de voluntariat.