Anuncis

La persona no infectada amb virus i els individus infectats pel VIH es relaciona amb la malaltia a la vellesa similars

Et trobes Iniciació => Publicacions => La persona no infectada amb virus i els individus infectats pel VIH es relaciona amb la malaltia a la vellesa similars
Publicacions
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Les persones que estan infectades amb el VIH tenen més probabilitats que els individus amb VIH que pateixin atacs cardíacs, desenvolupin malalties renals i cànculs no sida en l'era de l'ART d'alta eficàcia, però ho fan aproximadament a la mateixa edat, de mitjana Segons l'estudi dels Veterans dels EUA publicat a la. Edició 30 d'octubre Clinical Infectious Diseases

Diversos estudis observacionals han demostrat que les persones amb malalties relacionades amb l'edat experimentals contra el VIH, com la malaltia cardiovascular, malalties hepàtiques i renals, i malalties malignes no relacionades amb la SIDA amb més freqüència que els seus contraparts VIH negatives. No obstant això, no queda clar si es produeixen aquestes condicions anteriors, el que suggereix que la infecció pel VIH promou l'envelliment accelerat.

Keri Althoff Johns Hopkins Bloomberg de Salut Pública i els seus col·legues van comparar el risc de malalties i afeccions associades amb l'edat 3º com l'infart de miocardi (IM), malaltia renal en etapa terminal, i els càncers no definir o relacionats amb la SIDA - i edats en les que es produeixen en els pacients VIH-positius i negatius adults.

el temps d'esperaEls investigadors van utilitzar un estudi de cohort de dades dels veterans i l'envelliment, un estudi prospectiu de pacients VIH-positius i demogràficament infectats aparellat veterans nord-americans, recollits en el període abril 2003 2010 de desembre, després de l'àmplia disponibilitat de tractament antiretroviral. L'anàlisi va incloure dades de participants de ple 98.687 majoria homes, al voltant d'un terç dels quals vivien amb el VIH. Durant aquest període es va produir infarts de miocardi, 689 1135 casos de la malaltia renal i 4179 diagnòstic de càncers no relacionats amb la SIDA.

Pacients VIH positius adults participants estaven en major risc de tots els resultats 3 en comparació amb el VIH-negatius després d'ajustar per factors de confusió. No obstant això, l'edat mitjana per tenir un atac de cor o el desenvolupament del càncer no relacionat SIDA no difereixen d'acord a l'estat del VIH, i l'edat mitjana de les persones VIH-positives diagnosticades amb malaltia renal eren només 5,5 mesos sota la gent negativa.

"Els adults infectats pel VIH tenen un risc més gran en aquests grups d'edat dels esdeveniments associats, però que van ocórrer en edats similars [com] les persones sense VIH", els autors de l'estudi van concloure.

A continuació es mostra un extracte d'un problema Johns Hopkins comunicat de premsa que descriu l'estudi i les seves conclusions amb més detall.

Infectats pel VIH-adults amb diagnòstic de malalties dels ulls relacionada amb l'edat d'Estudi de Malalties, amb edats similars i marcida adults

Els tractaments estan ajudant amb èxit les persones infectades amb el VIH per aconseguir la longevitat similar als que no tenen el VIH

11 2014 DE NOVEMBRE - noves investigacions i estudis de l'Escola Johns Hopkins Bloomberg de Salut Pública suggereix que els adults infectats pel VIH tenen un major risc de desenvolupar problemes del cor, insuficiència renal i càncer. Però contràriament al que molts creien, els investigadors diuen que aquestes malalties es produeixen a edats similars, els adults que no estan infectades amb el VIH.

Els resultats van aparèixer el mes passat a la revista Clinical Infectious Diseases.

Segons els investigadors, aquestes troballes poden ajudar a tranquil·litzar els pacients infectats pel VIH i els seus proveïdors d'atenció mèdica.

"No es van trobar proves concloents per suggerir que la detecció d'aquestes malalties ha d'ocórrer a una edat més primerenca en els pacients VIH-positius en comparació amb els adults no infectats", diu Keri N. Althoff, PhD, MPH, professora assistent al Departament d'Epidemiologia Escola Bloomberg i autor de l'estudi.

Utilitzant dades dels pacients infectats pel VIH 98.687 i adults no infectats en el grup de veterans de guerra, un estudi de cohort 1º Envelliment abril de 2003 31 2010 desembre, els investigadors van ser capaços de comparar les edats en què cada grup se li va diagnosticar un atac de cor, insuficiència renal i càncer no relacionat amb la SIDA. Althoff i els seus col·legues van trobar que els adults infectats pel VIH han estat diagnosticats amb insuficiència renal, de mitjana, quan tenien sis mesos més jove que el grup sense VIH. No hi va haver diferències estadísticament significatives en l'edat al diagnòstic diferències entre els individus infectats i no infectats entre els adults dels atacs de cor o càncers no relacionats amb la SIDA.

L'estudi també va comparar el risc de malalties relacionades amb l'edat en adults infectats pel VIH i no infectades. Igual que en estudis anteriors, els adults infectats pel VIH semblen estar en major risc de la malaltia, però la magnitud de l'augment en el risc era més baix que s'ha informat en molts estudis previs, probablement a causa d'aquest estudi, la capacitat d'ajust dels factors com ara raça, el sexe, l'obesitat, el tabaquisme, la diabetis, la depressió, entre altres, que influeixen en el risc tant d'adults infectats pel VIH i no infectades.

En els primers anys de l'epidèmia de la sida, el VIH era una sentència de mort. Però en els últims anys la teràpia antiretroviral (ART) ha estat molt eficaç en la supressió de la replicació viral del VIH i l'augment de la longevitat de les persones que viuen amb el VIH. Un estudi publicat al desembre de 2013, els EUA SIDA Cohort de Col·laboració Investigació i Disseny (NA-ACCORD) mostren que l'esperança de vida dels adults infectats pel VIH és només uns pocs anys menys que la població en general EUA ..

Mentre que les persones amb VIH viuen més temps, s'ha produït un polèmic debat en els cercles mèdics sobre si estan passant per un procés d'envelliment accelerat. Les persones que viuen amb el VIH han requerit un estudi més rigorós de si i per què això podria estar passant.

El fet que les dades mostren que l'aparició d'aquestes tres malalties són similars entre aquells amb i sense infecció pel VIH no vol dir que tenen VIH són, advertències Althoff com saludables.

"Molts adults infectats pel VIH se senten més vell que la seva edat", diu ella. "El nostre estudi examina tres principals malalties relacionades amb l'edat i no va trobar diferències significatives en l'edat al moment del diagnòstic. Però aquesta no és tota la història. Necessitem més investigació per esbrinar el que està succeint ".

11/19/14

Referència

KN Althoff, KA McGinnis, CM Wyatt, AC Justicia, et al. Comparació de risc i edat en el moment del diagnòstic d'infart de miocardi, malaltia renal tardana i càncer de SIDA no defectuós en el VIH infectat contra el club adult. Quadre clínic Malalties Infeccioses. 30 2014 D'octubre (Epub ahead of print).

Una altra font

L'Escola Johns Hopkins Bloomberg de Salut Pública. Infectats pel VIH adults amb diagnòstic de malalties dels ulls relacionada amb l'edat d'Estudi de Malalties amb edats similars als adults creu.Comunicat de premsa11 2014 DE novembre.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa