Alts estàndards d'atenció associats amb menor risc de mortalitat en pacients amb VIH

Et trobes Iniciació => Publicacions => Alts estàndards d'atenció associats amb menor risc de mortalitat en pacients amb VIH

Salut mentalLa qualitat de l'atenció (QOC) en els primers 12 mesos després de l'ingrés de VIH CARE està associada amb un major risc de mortalitat, segons Departament d'Afers dels Veterans dels Estats Units en l 'edició en línia d' Clínica Doenças Infeccioses. Els pacients que van rebre almenys 80% dels indicadors de qualitat recomanades (CI) tenia 25% menys de probabilitats de morir durant el període de seguiment en comparació amb els pacients que van rebre menys de 80% de coeficient intel·lectual. S'han observat bons resultats en pacients amb problemes d'alcohol o drogues que han rebut alts nivells d'atenció.

"L'estudi actual troba que els pacients amb infecció pel VIH que reben alta QOC experimenten la mortalitat més alta", escriuen els autors. "L'atenció d'alta qualitat proporcionada pels sistemes i proveïdors sanitaris pot traduir-se en una disminució de la mortalitat dels pacients".

Però una bona qualitat de la cura no va poder superar els dèficits de mortalitat associats amb la gravetat i les comorbilitats de la malaltia.

D'altra banda, l'autor d'un editorial suggereix que la qualitat de l'atenció i els indicadors pot haver de canviar per tal de seguir el ritme de les cada vegada majors necessitats mèdiques associades amb la infecció pel VIH.

Es recomana als proveïdors d'atenció mèdica dels EUA que informen sobre la qualitat de les mesures assistencials a través d'informes. Encara que la qualitat de la cura i els indicadors de la infecció pel VIH estan ben establerts, la relació entre els indicadors assistencials i el risc posterior de mortalitat no s'ha descrit bé. Però, el que és més important, no se sap si la bona qualitat de l'atenció pot superar l'augment del risc de mortalitat en pacients amb VIH amb medicaments i / o problemes d'alcohol.

Per respondre a aquestes preguntes, les investigacions en la cohort d'estudi de cohort de veterans d'envelliment van desenvolupar un estudi comparatiu de risc de mortalitat en pacients VIH-positius causa de la qualitat de l'atenció en els primers dotze mesos després de l'entrada Cures contra el VIH.

Els pacients que van ingressar entre 2002 i 2008 van ser reclutats per a l'estudi. Es van avaluar nou indicadors d'atenció de qualitat:

  • Recepció de la teràpia antiretroviral (ART).
  • La profilaxi contra la pneumocistosi està justificada per la baixa quantitat de CD4.
  • La profilaxi contra MAC (Mycobacterium Avyum Complex) es justifica pel baix nombre de CD4.
  • La vacunació antipneumocòccica.
  • Vacuna contra la grip anual.
  • Les proves periòdiques dels lípids en sang.
  • Seguiment continu de les infeccions de virus de l'hepatitis C (VHC).
  • Clinical adequat per al tractament del VIH.
  • Seguiment del recompte de CD4.

Les dades també es van recollir de drogues, alcohol i ús comòrbit.

. Els pacients van ser seguits a 2014.

Els investigadors van comparar el risc de mortalitat entre els subjectes que van rebre 80% o més dels indicadors de qualitat assistencial en els primers dotze mesos de cures i dels individus que no reben aquest nivell d'atenció.

Es va reclutar un total de pacients 3038 per a l'estudi. La majoria són masculins (98%) i negres (67%). Edat mitjana la subscripció era 49 anys. L'abús d'alcohol estava present en 28% dels pacients i 26% va denunciar l'ús de substàncies psicotròpiques; 11% va reportar problemes de drogues i alcohol.

Els pacients van ser seguits durant una mitjana de vuit anys. Va haver-hi morts 902 (30% de la cohort) durant 24805 persones-anys de seguiment.

Al voltant del 70% dels pacients van rebre 80% o més dels indicadors assistencials durant el primer any.

En general, aconseguir 80% o més dels indicadors d'atenció recomanada es va associar amb una reducció de 25% en el risc de mortalitat en comparació amb els nivells més baixos d'atenció (ajustat per raó de l'edat de risc 0,75; IC 95%, 0,65 -0,86 ). L'associació entre una major qualitat assistencial i menor risc de mortalitat era independent de les drogues o l'abús d'alcohol. No obstant això, la qualitat de l'atenció va ser incapaç de superar el major risc de mortalitat associat amb gravetat de la malaltia (ajustat per a la relació de risc 1,18 edat, CI 95% 1.15 -1.21).

"L'any, l'estratègia nacional de VIH / SIDA de 2010 EUA identifica la millora del QOC [qualitat de l'atenció] per a les persones que viuen amb el VIH com a prioritat nacional", conclouen els autors.

"L'estudi actual suggereix que aquesta política encara pot millorar la supervivència entre els pacients infectats pel VIH que es dediquen a tenir cura, però que l'augment de l'adhesió a la qualitat del mesurament de l'atenció pot no ser suficient per millorar els nivells de mortalitat sense fer front a les condicions subjacents . "

L'editorial descriu la menor mortalitat associada a l'atenció sanitària de qualitat poc després d'entrar al VIH CARE com "encomiable". Però l'autor assenyala:

Els resultats "no proporcionen un indicador de qualitat de l'atenció sostinguda". A més, com que el VIH s'ha convertit en crònica, durant tota la vida, per a la majoria dels pacients ja no és adequat per al control basat exclusivament en els resultats en l'atenció durant primer any de seguiment. L'autor escriu: "Els nostres indicadors de la qualitat de l'atenció que cal canviar."

Michael Carter

Publicat a: 28 2015 de setembre

Referència

Korthuis PT et al. Qualitat de l'atenció i la mortalitat del VIH en pacients infectats pel VIH. Clin infecting Dis, edició en línia, fins a 2015.

Horberg MA. El VIH mesura la qualitat i els resultats: la pròxima fase . Clin infec Dis, edició en línia, 2015

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Sorositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal parlar? Aquí hi ha tres persones que ofereixen serveis de voluntariat.
d'error: Contingut està protegit !!