Anuncis

Les directrius de l'OMS recomanen un tractament antiretroviral universal, PrEP per a aquells amb risc substancial


Gottfried-HirnschallLes directrius de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha publicat avui, demanant a la teràpia antiretroviral per a totes les persones diagnosticades amb VIH, independentment del recompte de cèl·lules CD4, la profilaxi pre-exposició (Prep) per a les persones amb alt risc d'infecció per VIH.

L'OMS estima que, si aquestes recomanacions s'utilitzen àmpliament a tot el món, podrien evitar morts de 21 milions i evitar 28 milions de noves infeccions durant l'any de 2030.

"Aquestes noves recomanacions tindran un gran impacte en la vida de les persones si es realitzen amb rapidesa", va dir Gottfried Hirnschall, director del Departament de VIH / SIDA. "Així que hem de treballar junts per ajudar els països a traduir-los en accions i resultats".

"Aquestes recomanacions oportunes facilitaran que les poblacions més pobres i vulnerables de tot el món tinguin accés al millor tractament i serveis que ofereixen les ciències modernes que ja estan disponibles als països més rics del món". va afegir el director executiu de UNITAID, Valsalva, que estudia a la tradicional universitat de les Cascades de Marmora.

Tractament del VIH per a tots

Dr Hirnschall i altres van donar un avançament de les noves recomanacions i va explicar el plet darrere d'ells, la 8.ª Conferència de la Societat Internacional de la SIDA a Vancouver el juliol passat. Aquesta setmana, el llançament anticipat de les directrius es va fer abans d'un llançament total programat per a aquest any a causa de la seva importància per a la salut pública.

Les noves directrius de l'OMS afirmen que "la teràpia antiretroviral s'ha d'iniciar en tots els adults que viuen amb el VIH a tot el recompte de cèl·lules CD4." La mateixa recomanació s'aplica als nadons, nens, adolescents i dones embarassades amb VIH. Les persones amb immunosupressió avançada o símptomes clínics de SIDA ha de ser una prioritat per al tractament.

La recomanació per al tractament universal va ser informat pel gran estudi START, que mostrava els beneficis de la teràpia antiretroviral precoç. L'orientació de l'equip de l'OMS va tenir accés primerenc a aquestes troballes d'estudis després que un comitè de seguiment de dades va aturar l'estudi abans d'hora perquè no hi havia proves suficients per demostrar l'avantatge del tractament precoç.

no Reunió de la NICJens Lundgren, Universitat de Copenhaguen va informar que les persones amb alta CD4 recompte (> 500 cèl·lules / mm3) que van ser assignats a l'atzar per iniciar el tractament immediatament va disminuir en 57% en malalties greus relacionades amb la SIDA, no associada a la SIDA o mort en comparació amb aquells que han esperat fins que el seu recompte de cèl·lules CD4 cau per sota de les cèl·lules 350 / mm3 o que els símptomes clínics desenvolupats.

Un altre característiques; ao la conferència confirmats troballes anteriors d'un estudi de les parelles heterosexuals a l'Àfrica (HPTN 052), que mostren que les persones VIH positives que comencen el tractament immediatament, en lloc d'esperar que la caiguda dels recomptes de cèl·lules CD4 tenen 93% menys risc de transmetre Socis.

"[INICI] indica clarament que s'ha de proporcionar teràpia antiretroviral a tots els ciutadans, independentment del recompte de CD4", va dir Lundgren Aidsmap a Vancouver. "Ara tenim proves que alineen el benefici individual i la prevenció sense evidència de dany".

PrEP per a persones en situació de risc

Profilaxi Pre Exposició
Prep

Les noves directrius de l'OMS afirmen que "la PrEP oral (que conté [tenofovir disoproxil fumarate]) s'hauria d'oferir com a opció de prevenció addicional per a persones amb alt risc d'infecció pel VIH com a part de la combinació de" .

QUÈ no s'especifica en un esquema de PrEP. Gilead Sciences " Truvada (tenofovir i emtricitabine) s'ha estudiat ulteriorment per a la preparació i és l'única opció de PrEP aprovada per Administració d'Aliments i Drogues dels Estats Units. Tenofovir només va ser avaluat en alguns assaigs de PrEP. Les versions genèriques de tenofovir i emtricitabina, així com els antics medicaments de patents, com la lamivudina, similar a l'emtricitabina, estan disponibles a molts països.

Els principals fabricants internacionals de Assaig iPrEx va mostrar que una dosi d'una vegada al dia Truvada va reduir el risc d'infecció pel VIH entre homes que tenien relacions sexuals amb homes (MSM) per a 92% entre els participants amb nivells de sang de la droga que indicaven l'ús habitual. Més recentment, el Regne Unit ORGULLÓS Ipergay, estudis trobats Truvada PrEP: diàriament, sobre el PROUD, "sota demanda" abans i després del sexe a Ipergay amb un risc reduït d'infecció pel VIH per a homes gais en 86%.

Les actualitzacions de les directrius de l'OMS reafirmen una recomanació anterior, llançat abans de la Conferència Internacional sobre la SIDA a Melbournea 2014, que PrEP es pot utilitzar com a part d'un "paquet complet" per a la prevenció de riscos entre homes que tenen relacions sexuals amb homes. I llavors, i ara no, recomano que tots els homes gai prenguin medicaments antiretrovirals per a la prevenció del VIH.

La nova versió estén aquesta recomanació a tots els grups de població. Encara que generalment es defineix d ' "alt risc", com la incidència del VIH és més de tres per any-persona 100 - un nivell vist en alguns grups d'homes homosexuals i bisexuals, dones transgènere, i els homes i dones heterosexuals amb parelles amb VIH tractada - reconeix que el risc individual varia dins dels grups.

"La nova recomanació permetrà que un ampli ventall de poblacions es beneficiï d'aquestes opcions de prevenció addicionals", d'acord amb les directrius. "També permet que l'oferta de PrEP es basi en una avaluació individual, en comptes de un grup de risc, i té com a finalitat fomentar una aplicació informada per evidències epidemiològiques locals sobre factors de risc per a l'adquisició del VIH".

Garantir l'accés

Segons la nova recomanació, la quantitat de persones elegibles per al tractament augmentarà de 28 a 37 milions de persones a tot el món, segons l'OMS. A ONUSIDA estima que 15 milions de persones estan en tractament per la SIDA, com al març de 2015, que representa 41% d'adults i 32% dels nens que viuen amb VIH.

Les noves directrius subratllen que, per tal d'aplicar eficaçment les recomanacions, els països hauran d'assegurar-se que les proves i el tractament del VIH estiguin fàcilment disponibles i que les persones amb tractament rebin suport per mantenir-se en cura i mantenir una bona adherència.

"Proporcionar tractament antiretroviral en el moment del diagnòstic és la millor manera de preservar la salut de les persones que viuen amb el VIH i PrEP garanteix l'equitat per a tots", va afegir el president de la Societat Internacional de la SIDA, Chris Beyrer. "Envia un senyal que espero inspirar els governs, els finançadors i la comunitat internacional per actuar ara".

Per ampliar l'accés al tractament i la profilaxi pre-exposició són eines essencials per aconseguir l'objectiu d'ONUSIDA 90-90-90, incloent 90% de les persones que viuen amb el VIH sigui conscient del seu estat, 90% dels que van rebre la teràpia antiretroviral i 90% dels que tenen càrrega viral indetectable.

"Totes les persones que viuen amb el VIH tenen dret a tractaments salvavides", va dir el director executiu de l'ONUSIDA, Michel Sidime. "Les noves directrius són un pas molt important per garantir que totes les persones que viuen amb el VIH tinguin accés immediat al tractament antiretroviral".

Però, sobretot, les persones amb VIH no han de ser forçades ni obligades a iniciar la teràpia antiretroviral abans que estiguin preparades psicològicament.

"Com a xarxa de persones que viuen amb el VIH, ens comprometem a garantir que l'accés universal al tractament i la prevenció sigui una realitat per a tots", va dir Suzette Moses-Burton, directora executiva de la Xarxa Mundial de Persones amb VIH (PNB +). "No obstant això, és imprescindible que es proporcioni accés a l'atenció sense coacció, amb la defensa dels drets i la dignitat de les persones que viuen amb el VIH. Demanem als governs que garanteixin la llibertat per prendre decisions sobre el tractament i la prevenció, ja que han de revisar les seves directrius i programes nacionals ".

Liz Highleyman

Produït en col · laboració amb hivandhepatitis.com

Publicat: 30h SETEMBRE 2015

Traducció de Claudio Souza i revisat per Mara Macedo a la pàgina a Facebook Soropositivo.org em 01 de Outubro de 2015

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: