SIDA Octubre 2015 sexe Sexe oral i fets Sexe oral Quin és el risc? Sexualitat Virus del papil·loma humà

Les persones amb VIH tenen més risc per a diversos tipus de càncer, revela un gran estudi.

Vida a la ciutatLes persones que viuen amb el VIH el risc respecte de la definició dels càncers de SIDA a l'era de l'efectivitat dels tractaments antiretrovirals, i també tenen taxes més altes de diversos tipus de càncer no-definició de SIDA que la població general, incloent els pulmons, anal i el càncer del fetge, d'acord amb les troballes d'un estudi de més de pacients VIH positius 86.000 publicats a Octubre 6 en els anals de la Medicina Interna .

Des de l'adveniment de la teràpia antiretroviral combinada (TARGA) a mitjans del 1990, les taxes de càncers 3 definitores SIDA - sarcoma de Kaposi, limfoma no Hodgkin i càncer cervical ha caigut entre les persones amb VIH. Aquests càncers són causats pel virus oportunista que pot prendre possessió de "sectors" del cos quan el sistema immune està malmès i de cèl·lules T compte CD4. són baixes, però el papil·lomavirus humà (VPH) també causa càncer cervical i anal en persones que no són VIH.

No obstant això, la majoria dels estudis han trobat que les persones amb VIH tenen un risc global major d'altres tipus de càncer no relacionats amb la SIDA, en comparació amb els pacients VIH-negatius en les poblacions d'estudi, encara que les dades han estat inconsistents per a certs tipus de càncers . De fet, les taxes de càncer entre les persones amb VIH han augmentat amb el temps, ja que estan vivint el temps suficient per desenvolupar tumors malignes.

Michael Silverberg, de Kaiser Permanente, del nord de Califòrnia, i investigadors investigadors van avaluar tendències en incidència acumulada de càncer tipus comú en persones amb estatus VIH positiu entre els participants en la gran Col·laboració nord-americana de cohort de la sida per a la recerca i el disseny (NA-ACCORD).

S'han inclòs en aquest estudi 86.620 16 persones amb cohorts de VIH en els EUA i Canadà, així com pacients VIH-negatius 196.987 5 adults cohorts seleccionades per a ser similars en termes d'edat, gènere i raça / origen ètnic. Els participants van ser seguits entre 1996 - quan HAART va començar a estar àmpliament disponible - i en 2009.

Icona Aïllat cerca masculina taronjaSobre 85% dels pacients VIH-positius eren homes NA-ACCORD sobre 40% eren blanc i negre eren 40%, i l'edat mitjana va ser d'aproximadament l'any 45. Al voltant de 40% eren homes que tenien relacions sexuals amb homes i que prop de 20% tenien antecedents d'ús de drogues que injectaven. Sobre 20% van ser co-infectats amb virus de l'hepatitis C (VHC) i 4% també tenia virus de l'hepatitis B (HBV). La part de la teràpia HAART va augmentar 39% en 1996-1999 a període 74 durant 2005-2009%, i la puntuació mitjana per deCD4 va augmentar 309 382 cèl·lules / mm3.

Els investigadors van analitzar la incidència acumulativa (nous casos) dels càncers 9 per 75 anys d'edat, així com el temps tendències d'incidència acumulada i taxes de risc, d'acord amb l'estat del VIH i tenint en compte el risc de mort per altres causes.

Resultats

  • Totes les causes de mortalitat va disminuir amb el temps per al grup de persones amb VIH, i ha de caure en 5140 per anys-persona durant el període de 100.000 1996 1999 2844-en-2005 2009, però va romandre més de temps 3 que el VIH-negatiu (863 durant 2005-2009).
  • La incidència acumulada d'anys 75 del càncer de SIDA relacionat amb 2 es va mantenir la més alta per a les persones amb VIH en comparació amb les cohorts negatives del VIH:

Sarcoma de Kaposi: 4,4% vs 0,01%.

Linfoma no Hodgkin: 4,5% vs 0,7%.

  • Per als càncers que no defineixen la sida, alguns van tenir taxes més altes entre els pacients seropositius que els pacients amb VIH, mentre que altres eren els mateixos:

El càncer de pulmó: 3,4 2,8% vs%.

Càncer anal: 1,5% vs 0,05%.

El càncer colorectal: 1,0 1,5% vs%.

Càncer del fetge: només 1,1 0,4% vs%.

Linfoma de Hodgkin: 0,9% vs 0,09%.

La cavitat oral o el càncer de boca i gola: 0,8% vs 0,8%.

El melanoma: 0,5% vs. 0,6%.

  • Anal, colorectal i càncer de fetge van mostrar augment de la incidència acumulada amb el temps, però les tendències de la taxa de risc es van mantenir estables, de manera que els investigadors van atribuir l'augment de casos de càncer que es va reduir la taxa de mortalitat, el que permet més oportunitats de ser diagnosticat amb càncer.
  • El càncer de pulmó, limfoma de Hodgkin i melanoma van mostrar disminució de les taxes de risc de tendències, però no es van observar les tendències d'incidència acumulada per tal de contrarestar els efectes de la disminució de la mortalitat.
  • El càncer de pulmó (la seva incidència) va disminuir amb el temps entre persones VIH-positives i negatives, probablement a causa d'una disminució del consum de tabac.

"En l'era anterior a la teràpia antiretroviral, les persones que estaven infectades amb el VIH estaven morint de la SIDA. Ara que l'ús d'aquesta teràpia està augmentant enormement la vida útil dels pacients infectats pel VIH, el risc de desenvolupar altres malalties, com el càncer, ha augmentat ", va dir Silverberg en un Comunicat de premsa de Kaiser Permanente. "Aquests pacients tenen una major incidència de càncer en comparació amb la població general, la funció immune i la inflamació crònica, així com una major prevalença de factors de risc com ara el fumar i co-infeccions virals."

"El nostre enfocament ens va permetre separar els efectes de la longevitat contra altres factors de risc del càncer", va explicar Silverberg. "Per exemple, vam trobar que la longevitat era el principal contribuent a l'augment del risc al llarg del temps del càncer anal, rectal i hepàtic. El risc d'altres càncers, com el càncer de pulmó, el melanoma i el limfoma de Hodgkin, no semblen augmentar amb el temps. Això va ser possible perquè l'augment del risc amb la longevitat va ser compensat per altres factors com, per exemple, la reducció del consum de tabac o l'exposició adversa a l'exposició al sol ".

No càncers que defineixen la sida aquest estudi eren una barreja de les causades per virus - incloent el càncer anal (VPH) i càncer de fetge (HBV i HCV) -, així com aquells en què no es va confirmar causa viral, com ara melanoma i càncer de pulmó. Moltes persones co-infectades per VIH / VHC estan arribant a l'edat a El carcinoma hepatocel·lular relacionat amb el VHC, un tipus de càncer de fetge que generalment es desenvolupa a les edats.

Les raons per a un major risc de causes no infeccioses de càncer en pacients amb VIH a persones en ART no s'entén completament, però, el dany residual al sistema immune que no pot revertir fins i tot amb el tractament i la inflamació crònica a causa de la baixa però persistent el nivell d'infecció pel VIH pot tenir un paper. Nota del traductor (que va patir en DUSA vida embòlies pulmonars i el primer metge que em va tractar amb respecte a això, el Dr. Vanessa, que portava amb sandàlies típiques d'esclaus grecs, traduït amb extrema facilitat la meva propensió a la coagulació, cal vistes , a més dels dos PTE, que tenia al voltant de sis tromboflebitis a les cames i els braços, a causa de la invescção VIH que per a ella, va causar una vasculitis perenne que va portar la propensió a la coagulació. tom dues injeccions de Clexane i nens de tot AAS Les nits abans de dormir, però vaig fer una petita cirurgia per col·locar un filtre a la vena cava i intentar apropar-me, bé, a l'índex de risc zero.

"L'alta incidència acumulada per grup d'edat 75 anys per al sarcoma de Kaposi, del limfoma no Hodgkin i el càncer de pulmó apoiaim ràpid i sostingut teràpia antiretroviral i deixar de fumar", van concloure els autors de l'estudi.

En les seves deliberacions, els investigadors suggereixen que els fumadors seropositius poden beneficiar-se de noves directrius per al càncer de pulmó i el cribratge anual amb contrast de baixa dosi, la tomografia computada, així com augmentar els esforços encaminats a deixar de fumar. Nota del traductor. M'agradaria comprar champix si pogués. Però mil tres-cents reals! Les persones amb VIH també poden necessitar un cribratge més freqüent per al càncer de còlon.

Sobre el càncer infecciosa, van destacar la importància de la vacunació contra la vacunació HBV expandit universal contra VPH a la teràpia antiviral per a l'hepatitis B i l'hepatitis C - l'últim dels quals ara es pot curar amb un tractament eficaç i ben tolerat amb teràpies de interferó distribució. L'augment del risc de càncer anal posa de relleu la necessitat de continuar investigant els danys i beneficis de la detecció de displàsia anal (p. Ex., Papanicolaou). La teràpia antiretroviral primerenca i potser el patiment és l'únic mètode capaç de prevenir conegut sarcoma de Kaposi i el limfoma no Hodgkin, i també poden tenir un paper en la reducció d'altres tipus de càncer relacionats amb la immunosupressió o inflamació.

.

Escrit per Liz Highleyman Publicat el dimarts, 06 d'octubre de 2015 a 00: 00h

Traduït de l'original, Les persones amb VIH tenen un major risc de diversos tipus de càncer, Gran Estudi revela per Claudio Souza. Comentat per Mara Macedo

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant