Certs bacteris poden protegir contra la transmissió vaginal de VIH

Et trobes Iniciació => Condó => Certs bacteris poden protegir contra la transmissió vaginal de VIH
?>

Nota del traductor Soropositivo.Org: Tenint en compte la necessitat d'explicar el terme, ja que és l'ordre del dia d'aquest article, vaig buscar en Wikipedia la definició del terme microbiota. A saber:

Em medicina, ramaderia, Veterinària e agronomia, es diu microbiota al conjunt de microorganismes que generalment s'hi associen teixits ou agències d'animals o plantes (vegeu, per exemple, microbiota bucal indígena). Els microorganismes que estableixen colònies permanents en o sobre el cos sense produir malaltia compon microflora normals del cos. Un "microbiota transitòria consisteix en microbis que són presents durant períodes variables, poden desaparèixer temporalment. Aquests micro-organismes que viuen en aquests llocs més o menys permanent i en alguns casos realitzen funcions específiques.

El terme flora (per exemple, a estripar) s'hauria d'abandonar, ja que es refereix a la plantes, mentre que els microorganismes pertanyen als grups protista i bacteris. Això és perquè aquests organismes han estat Classificada entre plantes a la taxonomia de Linné.

diversos tipus de pol·lenTipus específics de Lactobacillus (bacteris) a la mucosa vaginal poden retenir el VIH i poden ajudar a prevenir la transmissió sexual del virus a les dones, segons un informe publicat a l'edició del 6 d'octubre del Diari mBio. A més, els investigadors van trobar que altres espècies associades a la vaginosi bacteriana poden augmentar la susceptibilitat a la infecció pel VIH.

Kenetta Nunn de la Universitat de Carolina del Nord a Chapel Hill i col·legues van realitzar un estudi de laboratori sobre les propietats de la barrera del moco cervicovaginal. Aquest moc pot proporcionar una barrera per al VIH i altres malalties de transmissió sexual per a arribar a les cèl·lules diana en l'epiteli vaginal, prevenir o reduir les infeccions, va assenyalar que el fons de l'estudi.

Mitjançant el seguiment de partícules fluorescents VIH-1 moc mostres cervicovaginales de diverses dones, es va trobar que ni el pH moc, àcid làctic o puntuacions de Nugent (bacteris vaginals un sistema de classificació en mostres de prova de Papanicolau) es van correlacionar significativament amb virus atrapat . Tanmateix, el VIH es va mantenir generalment en el moc amb altes concentracions d'àcid D-lactic i microbiota dominat per Lactobacillus Crispatus. Per contra, el VIH es difon ràpidament a través de la mucositat amb concentracions d'àcid D-làctic baixes dominades per LactobacillusIners o amb quantitats substancials de Gardnerella vaginalis(associat amb vaginosi bacteriana).

"Els nostres resultats demostren que la microbiota vaginal, incloent algunes espècies de lactobacils, pot alterar les propietats de la barrera de difusió [cervicovaginal moc] contra el VIH i, possiblement, altres microbiotas virus de transmissió sexual i aquests canvis relacionats pot dependre, en part, als alts riscos de la vaginosi bacteriana o mitjançant la microbiota vaginal relacionats amb adquisicions ", els autors de l'estudi van concloure.

A continuació es mostra un extracte d'un problema Societat Americana de Microbiologia Comunicat de Premsa que descriu l'estudi i les seves conclusions amb més detall.

Microbis moc vaginal poden influir en la creació de trampa per al VIH

Washington, DC - Octubre 6 2015 - Les partícules de VIH es mantenen amb eficàcia pel moc cervicovaginales de dones que alberguen una espècie particular de bacteris vaginals, LactobacillusCrispatus. Els resultats, publicats aquesta setmana al mBio, Un lloc web oficial de lliure accés de la Societat Americana de Microbiologia, podria conduir a la creació de noves formes de reduir o bloquejar la transmissió a través de la vagina del VIH i altres infeccions de transmissió sexual (TSI).

"Les superfícies mucoses, com el de pulmó, el tracte gastrointestinal o el tracte reproductor femení, són on es produeixen la majoria de les infeccions", diu Sam Lai, professor assistent de farmàcia i enginyeria a la Universitat de Carolina del Nord a Chapel Hill i autor principal estudi. "Els cossos secreten més de sis litres de moc cada dia com una primera línia de defensa."

Moc cervicovaginal (CVM) pot actuar com una barrera per evitar que els patògens arribin a la paret vaginal i subjacent a les cèl·lules, però les propietats de barrera variar molt d'una dona a una altra, i fins i tot en diferents moments de la mateixa dona. La IAF i els seus col·legues volien saber el que explica aquestes diferències.

Es van recollir mostres d'CVM fresc durant 31 dia en dones en edat reproductiva, el mesurament de diverses propietats de moc i l'ús dels microscopis d'alta resolució, amb intervals de temps, amb tècniques de microscòpia de fluorescència per provar si les partícules de pseudovirus de VIH que van quedar atrapats en el moc o estendre's lliurement.

Els investigadors van examinar dues poblacions diferents de mostres CVM, una de les que va ser molt bona en la captura del VIH i una altra que no era. trampes de VIH no es correlacionen amb el moc "pH, àcid làctic total de, la puntuació de Nugent, una mesura aproximada de la" salut "del part vaginal que reflecteix quants Lactobacillus estan presents en comparació amb altres microbis.

Una de les diferències entre els dos grups, els nivells més alts d'àcid D-làctic en el grup que reté el VIH, es va destacar entre els investigadors perquè els éssers humans no poden fer àcid D-làctic. L'equip sospita que diferents bacteris vius dins de la capa mucosa van representar diferències en l'àcid làctic D. Quan es van seqüenciar els gens de ribosomes per identificar bacteris en cada mostra, els investigadors van trobar que les mostres cauen de nou en dos grups.
'
Bacteris L. Crispatus Va dominar la CVM que té el VIH. En canvi, CVM que no va retenir el VIH no tenia diferències espècies de lactobacils , L. Iners, o tenia diverses espècies bacterianes presents incloent Gardnerella vaginalis - tant en condicions que sovint estan associats amb la vaginosi bacteriana.

"Em va sorprendre molt la lleugera diferència entre lactobacils fan una gran diferència en les propietats de la barrera del moc ", va dir Lai. En l'àmbit clínic, hi ha una clara relació entre la vaginosi bacteriana i un major risc d'adquisició i transmissió d'ETS.

Històricament, Lai explica, ginecòlegs creuen que la microflora vaginal per estar sa, ha de ser dominat per una espècie de Lactobacillus. "No obstant això, el nostre treball mostra que, des d'una perspectiva d'una barrera mucosa, això no és una bona distinció suficient", va dir Lai.

Els professionals de la salut han de ser conscients que les dones que tenen el port L. Iners probablement tinguin un risc substancialment major d'adquirir ETS. I, per contra, el L. Crispatusmicroflora dominants poden tenir un efecte protector contra el VIH i malalties de transmissió sexual que abans apreciat.

El grup també L. Crispatus va fer que la CVM fos més "enganxosa" contra les partícules del VIH, en comptes de fer una moció amb una "malla" més ajustada. La funció de barrera no era exclusiva de les partícules del VIH, i probablement també podria atrapar altres virus.

Lai assenyala que CVM es pot considerar un "conservant biològic" que podria millorar-se mitjançant l'alteració de la microbiota vaginal de la dona. "Si poguéssim trobar una manera de inclinar la batalla a favor L. Crispatus en dones, estaria augmentant les propietats de barrera de les instruccions de CVM i millorant la protecció contra el DSTS ", diu.

Traducció d'originals de Claudio Souza Certs bacteris vaginals poden protegir contra la transmissió del VIH Durant div publicat a 07 / 10 / 15. Revisat per Mara Macedo

Referència

KL Nunn, YY Wang, D Harit, SK Lai et al. S'associa la captura de VIH-1 per moco cervicovaginal humà Lactobacillus Crispatus-Microbiota dominant. mio 6 (5): e01084-15. 6 2015 DE octubre.

Una altra font

Societat Americana de Microbiologia. Microbis vaginals; El moc pot influir en la trampa contra el virus VIH. Comunicat de premsa. 6 2015 DE octubre.

Anuncis

Publicacions relacionades

Revisió 1

Sexe Oral Quin és el risc? Necessito utilitzar un condó? Pot contraure el VIH 28/07/2018 at 01:30

[...] Alguns bacteris vaginals poden protegir contra la transmissió del VIH [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.