Anuncis

Dolutegravir redueix la càrrega viral en 2,5 10 Entrada Deu dies en un estudi!

Et trobes Iniciació => Antiretrovirals => Dolutegravir redueix la càrrega viral en 2,5 10 Entrada Deu dies en un estudi!
Antiretrovirals
Pedro Cahn, actuant en EACS a 2015. Foto per Liz Highleyman, hivandhepatitis.com
Pedro Cahn, actuant en EACS a 2015. Foto per Liz Highleyman, hivandhepatitis.com

El potent inhibidor de la integrasa dolutegravir presa amb un inhibidor únic i ben tolerat de nucleòsid de la transcriptasa inversa va ser completament capaç de suprimir la càrrega viral en individus que inicien el tractament antiretroviral per la primera opció, mentre dolutegravir només va ser capaç de mantenir el VIH suprimida en la majoria tractaments que van començar el tractament amb càrrega viral indetectable, segons una sèrie d'estudis 15th Conferència Europea de la SIDA Barcelona, ​​Espanya.

Després d'aquestes presentacions, els experts van oferir proves a favor i en contra de la simplificació del tractament, la reducció de costos, i els desacords sobre ser aquesta estratègia beneficiosa o arriscat.

Com les persones que viuen amb el VIH segueixen enfrontant dècades de tractament, els investigadors van tractar de trobar règims que són millor tolerats, més simple i més fàcil de prendre. La teràpia antiretroviral (ART) no pot ser estandarditzada especialment beneficiós per als pacients tractats prèviament amb virus resistent als medicaments i els que no poden tolerar els efectes secundaris de la medicació. L'ús d'una sola píndola amb un medicament potent només reduiria els costos i la toxicitat, però els estudis amb inhibidors de la proteasa en monoteràpia a partir d'avui s'han produït resultats contradictoris.

El dolutegravir inhibidor de la integrasa (Tivicay, també a la Triumeq esquemàtica d'una tauleta) han demostrat una potent activitat antiviral, la reducció de la càrrega viral per un impressionant registre 2,5 10 en un estudi de monoteràpia que comença deu dies - i una resistència d'alta barrera, per la qual cosa és una possibilitat atractiva per a la teràpia òptima. És ben tolerat i no té toxicitats ni interaccions droga drogues que s'observa amb altres fàrmacs de la classe dels inhibidors de la proteasa.

Dolutegravir + lamivudina

Pere Cahn de la Fundació Hoste de Buenos Aires, Argentina, i els seus companys investigadors estudi PADDLE va avaluar un tractament inicial amb dos fàrmacs que consisteix en dolutegravir més lamivudina (Epivir o 3TC).

Lamivudina és un inhibidor de la transcriptasa inversa anàleg de nucleòsid barat i ben tolerat (NRTI) amb mínims efectes secundaris i interaccions medicamentoses no es coneix, encara que té una baixa resistència a la barrera.

Aquest estudi pilot amb vint anys registrat al tractament ingenu (persones que no tenien tractament previ) amb càrrega viral inicial baixa i no hi ha mutacions de resistència a INTI. Tots menys un dels participants eren homes i l'edat mitjana va ser 34 anys; Es van excloure les persones amb co-infecció d'hepatitis B. La càrrega viral basal mitjana va ser de poc més de 24.000 còpies / ml, encara que quatre participants tenien més de 100.000 mil còpies / ml i CD4 recompte de cèl·lules basals va ser d'aproximadament cèl·lules 400 / mm3.

Tots els participants van ser tractats amb 50 mg dolutegravir més lamivudina 300mg vegada al dia durant setmanes 48. Per garantir la seguretat, els primers participants van ser avaluats per 10 8 setmanes abans de l'inici del tractament. Les regles determinen que no hi hauria l'abandonament del tractament si un participant no podia menys 1 reducció log10 càrrega viral en 8ª setmanes o tenien RNA comptant VIH encara per sobre de 1.000 còpies / ml en 12ª setmana o per sobre de còpies 400 / ml a la setmana 24. Cahn va presentar els resultats d'una anàlisi preliminar en 24 setmanes.

La càrrega viral va disminuir ràpidament després del tractament, que va baixar a una mitjana de -2,54 p <= log10 a la setmana 14. Tots els participants, inclosos els quatre amb alta càrrega viral inicial, tenien ARN del VIH per sota de les còpies 400 / ml a la setmana 3 i per sota de les còpies 50 / ml a la 8 setmana després de la setmana. El guany mitjà de la cèl·lula CD4 era aproximadament 200 / mm3 i el tractament es tolerava amb esdeveniments adversos greus o la nota 3 o 4 en anomalies de laboratori.

"En aquest projecte pilot, un estudi de prova de concepte de teràpia dual amb dolutegravir més la supressió virològica lamivudina va ser induïda ràpidament amb la tolerabilitat / Perfil de seguretat favorable en el VIH-1 en el tractament de tractament de les persones verges", van concloure els investigadors .

El doble sistema podria oferir càrrecs menor cost, menys tòxics i més baixos per una pastilla, va dir Cahn. Ha assenyalat que el seguiment de l'estudi pilot continuarà durant setmanes 96 i major estudi clínic aleatori està en preparació. Quan se li va preguntar si estava d'acord que el judici s'ha de limitar a les persones amb càrregues virals basals baixes, va dir que pensava que hauria de tenir "tots els principiants", ja que aquest sistema semblava funcionar bé, fins i tot per a aquells amb els nivells més alts.

Dolutegravir monoteràpia

Dos estudis presentats en la mateixa sessió van observar la monoteràpia amb Dolutegravir com una opció per mantenir les persones amb supressió viral en els altres règims. Ambdós estudis inscrits van ser pacients previament tractats i fortament tractats, molts dels quals van tenir una alta resistència als medicaments i es trobaven en règims no estàndard.

Esteban Martínez, de la Universitat de Barcelona, ​​i els seus col·legues van avaluar la factibilitat de dolutegravir en monoteràpia per a les persones amb limitades opcions terapèutiques a causa de la toxicitat, interaccions medicamentoses i resistència als medicaments.

Aquesta anàlisi va incloure participants 33 amb supressió sostinguda viral (<37 còpies / ml) en el seu règim TARGA actual i no un historial de fracàs virològic conegut o proves de resistència a integrar inhibidors. Més de la meitat (55%) eren dones i l'edat mitjana era 56 anys.

Els participants havien estat diagnosticats amb VIH per una mitjana de prop de 19 anys 40% tenia antecedents de SIDA, però la mitjana de la puntuació va ser d'alta CD4 actual al voltant de les cèl·lules 600 / mm3. Havien arribat a TARGA supressora per una mitjana de 8 anys. Dos terços havien pres inhibidors de la proteasa - principalment ritonavir en monoteràpia millorat darunavir (Prezista) - Mentre que al voltant d'un quart es trobaven en una teràpia basada en inhibidor inversa Transcriptease no Nucleosídea.

Tots els participants en aquest estudi pilot va arribar a la 50mg règim de monoteràpia d'dolutegravir un cop al dia. Preguntat per què no afegir lamivudina, Martínez va dir que la majoria dels participants tenien la mutació M184V de la resistència.

Els participants van ser elegibles per canviar a causa de qualsevol de dos o més dels factors: els efectes adversos de la teràpia HAART (76%), comorbiditats incompatibles toxicitats antiretrovirals (97%), risc d'interaccions medicamentoses (85%) o mutacions de resistència que poden comprometre efectivitat del tractament (48%). Les raons específiques inclouen com interaccions de drogues (persones 13), símptomes gastrointestinals (11), lípids sanguinis anormals (9), osteoporosi (6), alt risc cardiovascular (4) i la malaltia renal progressiva (1).

Al final de les 24 setmanes, 97% dels participants: tots, però, mantenien una supressió viral. Una persona amb àmplia experiència terapèutica i diverses mutacions de resistència havien confirmat fracàs virològic després de setmanes 4 (còpies 88 i 155 / ml). Se li va aconsellar augmentar la dosi de Dolutegravir a 50mg dues vegades al dia, però va optar per continuar una vegada al dia i encara tenia poca càrrega viral detectables en 24 setmanes de teràpia. Les proves de genotipatge no van detectar mutacions de resistència relacionades amb la integrasa, però el genotipatge d'ADN va revelar la mutació -R en el DNA integrat en les cèl·lules T.

El tractament va ser ben tolerat, sense abandó de la droga i sense esdeveniments adversos greus relacionats amb dolutegravir o interaccions amb altres medicaments. Els símptomes gastrointestinals van millorar, el nivell de lípids en sang va disminuir en totes les nou persones amb nivells anormals i tres persones amb alt risc cardiovascular vist baixar les seves qualificacions de risc.

Els investigadors van concloure que "la monoteràpia basada en dolutegravir va demostrar ser factible i va mostrar una eficàcia a curt termini i bona tolerabilitat en pacients inmunosuprimidos amb opcions terapèutiques limitades."

Un assaig clínic obert Aleatoritzat està ara en preparació i es compara el seu paper en l'esquema de TAR actuals en comparació amb el canvi a la monoteràpia per dolutegravir o dolutegravir més lamivudina.

Christine Katlama de Hospitado Pitié-SALP êtrière l a París, França, i els seus col·legues van realitzar un estudi similar d'una píndola de dolutegravir un cop al dia en pacients prèviament tractats amb supressió viral completa. El seu equip i el grup espanyol no planificar els seus estudis junts, però "teníem la mateixa idea al mateix temps", va dir.

Aquest estudi observacional que va incloure a 28 persones amb càrrega viral indetectable (<50 còpies / ml) durant almenys 12 mesos, sense antecedents de fracàs terapèutic relacionat amb inhibidors de la integrasa. Més de la meitat eren homes, l'edat mitjana va ser de 48 anys i la puntuació mitjana de CD4 era 624 cèl·lules / mm3. ADN del VIH i els nivells de cèl·lules T van ser relativament baixos.

Els participants havien estat diagnosticats amb VIH per una mitjana de 20 anys en tractament antiretroviral mitjana hi ha anys 17 amb virèmia suprimida per anys gairebé 7; 90% havien utilitzat inhibidors de la proteasa i gairebé la meitat havia utilitzat inhibidors de la integrasa. A l'inici de l'estudi, 36% es trobaven en tres règims terapèutics, 32% estaven en règims de teràpia dual de 32% estaven en règim de monoteràpia va impulsar darunavir.

En 24º setmanes de teràpia, 89% dels participants (el 25 28) va mantenir una càrrega viral indetectable <còpies 50 / ml i tots però també tenien una càrrega viral inferior a 20 còpies / ml. Una persona tenia monoteràpia dolutegravir discontinuada.

Hi va haver tres casos de fracàs virològic, amb càrregues virals de 291, 469 2220 i còpies / ml. Tot supressió viral recuperat després de teràpia escalonada afegir a tenofovir / emtricitabina. Els tres havien pres inhibidors de la integrasa i la integrasa i tenia diverses mutacions de resistència.

Els investigadors van concloure que la monoteràpia amb dolutegravir presentar "una alta taxa d'efectivitat amb el 24 setmana en aquesta població en particular i en gran mesura tractat va experimentar -" però ha demanat cautela en considerar com a monoteràpia per a les persones amb exposició prèvia a inhibidors de la integrasa.

Aquesta estratègia va mostrar una alta taxa d'eficàcia en un entorn difícil, era molt acceptable per als pacients i "mereix més investigació en assaigs més grans", va dir Katlama.

No obstant això, Kimberly Smith de ViiV Healthcare, parlant a l'audiència, ha sostingut que es tracta d '"una estratègia arriscada donada la població."

Després d'aquestes presentacions, Andrea Luca hospital de la Universitat de Siena a Itàlia, i Christoph Wyen de la praxi am Ebertplatz a Alemanya discutit els riscos i beneficis dels fàrmacs hipolipemiants i la càrrega sobre les persones que viuen amb el VIH.

De Luca va dir que les estratègies de simplificació de la investigació fins a la data, incloent els resultats mixtos produïts duals i en monoteràpia. Teràpia Dual amb ritonavir amplificada per atazanavir Reyataz, més lamivudina té l'evidència més forta a favor seu, però el doble i la monoteràpia amb Dolutegravir presenten dades prometedores. Deixar de banda un règim terapèutic amb tenofovir pot conduir a una millor funció renal i una major salut òssia, va suggerir.

A més, és possible seleccionar els pacients amb alta probabilitat d'èxit (per exemple, la càrrega viral inicial baixa usant proves de sensibilitat i major recompte de cèl·lules CD4) i la majoria de les persones que tenen el fracàs del tractament són capaços de recuperar la supressió viral amb la intensificació dels règims terapèutics. Finalment, una empremta més petita amb l'administració del fàrmac podria estalviar costos en comparació amb la teràpia antiretroviral de sèrie amb tres fàrmacs.

Wyen succintament va declarar que encara hi ha una escassetat de dades sobre els règims terapèutics amb una càrrega menor de la droga, i aquesta estratègia pot ser especialment perillós per a les persones amb major càrrega viral i el recompte de baixes CD4, resistència als medicaments i excel·lent adherència. També, amb medicaments antiretrovirals moderns, i les seves opcions, incloent inhibidors de la integrasa i la següent baixa toxicitat de la "nova" tenofovir alafenamide, els efectes secundaris de la droga i càrregues "no són un gran problema."

liz-HighleymanLiz Highleyman

Acords de col·laboració produïdes és entre el hivandhepatitis.com e AIDSMAP.com

Claudio Souza
Això és Me, amb psyco-Killer`s s'enfronten a aquest

Traduït i adaptat als portuguesos al Brasil en Soropositivo.org per CS Souza

Klauss santsRevisat per Mara Macedo

Originalment publicat a aidsmap.com el dia 23 D'OCTUBRE DE 2015

referències

Figueroa M et al. (Presentació de Cahn P) Dolutegravir-lamivudina la teràpia inicial en infectats pel VIH, antiretrovirals pacients ingenus: primers resultats de la PALETA judici. 15th Conferència europea de la sida, resum LBPS4 / 1, 2015.

Rojas J et al. (Presentant Martínez E) Dolutegravir monoteràpia en pacients infectats per VIH amb supressió viral sostinguda: un estudi pilot 24 setmanes. 15 Congrés Europeu sobre la SIDA, abstracte LBPS4 / 2, 2015.

Katlama C et al. Dolutegravir monoteràpia en pacients infectats per VIH amb supressió de la virèmia del VIH.15th Conferència europea de la sida, resum PS4 / 4, 2015.

De Luca A i Wyen C ¿Cal baixar la càrrega de drogues? 15th Conferència europea de la sida, sessió ML2, 2015

.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Publicacions relacionades

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: