MPOC efavirenz Estudi d'inici la funció neurocognitiva Neurocognitiu Neuropatia Neuropatia perifèrica i dolor !!!! Neuropatia perifèrica del VIH Novembre 2015

Estudi START sub-estudis mostren molt pocs o cap empitjorament en les funcions pulmonars i neurocognitius

Ken Kunisaki, presentant en EACS 2015. Foto per Liz Highleyman, hivandhepatitis.com
Ken Kunisaki, presentant en EACS 2015. Foto per Liz Highleyman, hivandhepatitis.com

Els participants que van començar la teràpia antiretroviral (TAR) poc després del diagnòstic de seropositivitat al VIH a començament del gran estudi no van mostrar diferències en la funció pulmonar o el rendiment neuropsicològic en comparació amb persones totalment aleatoris a primerenca va estendre la teràpia antiretroviral (TAR) en Segons dos estudis presentats la setmana passada a la 15thEuropean Conferència sobre la SIDA Barcelona, ​​Espanya.

Um estudi relacionat va mostrar que la iniciació inicial del tractament en l'estudi START es va associar amb una major pèrdua de massa òssia al llarg del temps.

L'inici del tractament antiretroviral previ al desenvolupament de greus danys en el sistema immunològic redueix significativament el risc de progressió de la malaltia del VIH i de la mort, però el tractament d'hora pot, potencialment, també tenen desavantatges, incloent una major exposició a la toxicitat dels fàrmacs antiretrovirals. Un estudi anomenat INSIGHT va assenyalar que, en relació amb l'estudi START (distribució estratègica d'antiretrovirals Moment Estratègic de Tractament Antirretroviral) Va ser dissenyat per fer front a la llarga controvèrsia sobre el moment òptim per al tractament del VIH, especialment per a les persones que encara tenen alts càrrecs de CD4.

Els principals resultats de START, the presentat el passat estiu a l'hemisferi nord la Conferència Internacional de Vancouver sobre la Societat de la SIDA i publicat a 27 a l'agost a New England Journal of Medicine, Van mostrar que els participants assignats a l'atzar per començar ART poc després del diagnòstic de seropositivitat al VIH tenien un risc significativament menor de malaltia i mort que els que espera una caiguda significativa en el recompte CD4. El grup de tractament immediat no només tenia un risc 72% menys d'infeccions i càncers relacionats amb la SIDA també relacionades amb la SIDA en comparació amb aquells que posposen l'inici de la teràpia antiretroviral, però també eren 39% menys de probabilitats de patir greus esdeveniments no relacionats amb la SIDA (cor, fetge i esdeveniments renals i càncers relacionats amb la SIDA) o la mort.

El projecte inicial inclou diverses sub-estudis que analitzen els efectes d'un tractament primerenc versus tardà començament en resultats específics coneguts o sospitosos d'estar associats amb la infecció per VIH o el seu tractament, incloent la densitat òssia, la funció pulmonar i la funció cognitiva.

Pulmó subestudi relacionat amb l'estudi START

Pulmons sansKen Kunisaki, la Universitat de Minnesota va presentar els resultats pulmonars des del començament de la sub-estudi, que va comparar els canvis en la funció pulmonar en els grups on l'esquema de TARGA és immediata o tardana.

La malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC) és una comorbiditat emergent relacionada amb la infecció pel VIH, va assenyalar Kunisaki, com a base. Els estudis observacionals han demostrat que les persones amb VIH tenen un major risc per a la MPOC, però hi ha proves contradictòries quant a si l'ART s'associa amb un augment del risc o no. Els mecanismes subjacents no estan clars i, no obstant això, pot estar relacionat amb la inflamació crònica, augment del risc de pneumònia i altres infeccions pulmonars, així com els canvis en la microbiota de pulmó i potser l'acció dels fàrmacs antiretrovirals, va dir.

En aquesta subjecció, els participants van realitzar espirometria en línia i, posteriorment, cada any. L'espirometria s'utilitza per avaluar la funció pulmonar mesurant la quantitat d'aire inhalat i exhalat. La principal mesura per a aquesta anàlisi va ser el canvi en el volum espiratori forçat, és a dir, la quantitat d'aire que una persona pot bufar en el primer segon (VEF1). VEF1 generalment té els pics de capacitat al voltant dels anys d'edat 25 i després disminueix amb el temps; un nivell inferior a 30% del màxim es considera inhabilitat. Els resultats es van estratificar mitjançant el tabac.

Aquest subestudi va incloure 518 persones assignades a l'atzar al grup inicial d'ART immediata i 508 en el grup a partir ART diferit. La distribució dels participants en el subestudi diferia de l'estudi en el seu conjunt, amb prop de 30% a l'Àfrica i Europa, 19% a Amèrica del Sud, i sobre 10% a Àsia i els EUA .. Sobre 70% eren homes i l'edat mitjana va ser de 36 anys. Sobre 60% mai havia fumat, 28% eren fumadors i 11% eren exfumadors.

Durant un període de seguiment mitjà dels anys 2,0, es va mostrar el pendent del VEF1 "Absolutament no hi ha diferència" entre els braços del grup de tractament immediat i demorat inici de la teràpia antiretroviral per als fumadors i els no fumadors, demostrat Kunisaki.

Entre els fumadors, la VEF1 caure -34 ml / any en el grup d'ART immediata i -31 ml / any en el grup diferit, una diferència que no va ser estadísticament significativa (p = 0,83). No hi va haver diferència significativa entre els grups de tractament entre els no fumadors, -29 vs -22 ml / any, respectivament (p = 0,56) - fumadors però gotes més grans han demostrat que els no fumadors en els dos braços de l'estudi

Quant als respitatória la percepció subjectiva de dificultadade amb funció pulmonar normal del respitarótio qüestionari de St. George (SGRQ-C, per les seves sigles en anglès), les puntuacions es van reduir - 1,1a per al braç ART immediata i - 0.5 braç diferit entre els fumadors i va caure a - 1,1 + 0,4 mentre es va elevar entre els no fumadors; diferència estadísticament significativa. A la recerca de dominis específics per als símptomes, l'activitat i l'impacte, l'única diferència significativa és que empitjorar els símptomes reportats pels fumadors en el grup d'hora ART immediata (vs -2,9 significativa (+ 1,6). Tot i que els canvis eren petits i majoritàriament no significativa, cal destacar que entre les puntuacions de no fumadors dels tres dominis del SGRQ i la MPOC conjunt va caure al braç antiretroviral immediat, el que indica una millora -. durant l'ascens al braç d'iniciació diferit "comparant l'inici immediat d'aRT braços vs inici d'aRT aRT diferides no té impacte en la disminució de la funció pulmonar "en les persones que viuen amb el VIH i que tenen CD4 compta amb més de 500 cèl·lules / mm3, els investigadors van concloure." l'art immediata es pot oferir sense la preocupació d'augmentar el risc de la MPOC en aquests pacients ".

Subestudi relacionat amb la neurologia

Cèl·lula de la neuronaFinalment, Richard Price, de la Universitat de Califòrnia a San Francisco, va presentar els resultats en nom de la neurologia START Infantil sub que va analitzar l'evolució en el rendiment entre els participants a l'atzar 592 per començar ART immediata o diferida

Els participants en el subestudi, proves neuropsicològiques completen amb l'objectiu de mesurar els diferents aspectes de la funció de la línia de base neurològica, 4º mesos, i 8º 12º mesos, i després anualment. Els investigadors van comparar els canvis en les puntuacions mitjana QNPZ-8, un resultat de la prova de mitja sobre les vuit del control motor fi, velocitat de processament, l'aprenentatge verbal, memòria verbal i "funció executiva", o un seguiment exhaustiu de les funcions cognitives.

Els participants en aquest subproducte provenien d'Amèrica del Sud (42%), Europa (25%), Tailàndia (15%), Estats Units (14%) i Austràlia (4%). Dos terços eren homes i l'edat mitjana era 34 anys. Al voltant d'un 8% d'ells tenien un diagnòstic psiquiàtric previ i 5% va reportar alcoholisme o dependència de fàrmacs.

Es van qualificar de "un grup d'alt funcionament", amb un 76% emprat i 80% no havent rebut cap formació professional o de formació universitària o superior o superior; això és rellevant perquè la recerca anterior ha mostrat un vincle entre el rendiment neurocognitiu i el nivell d'escolarització.

Durant els dos anys de seguiment, les puntuacions de QNPZ-8 van augmentar en paral·lel des de la línia de base, augmentant en quantitats similars en els braços de l'inici primerenc i l'estudi d'ART iniciat tardà. Tingueu en compte que el preu probablement reflecteix una "pràctica" vista quan la gent fa les proves diverses vegades. La diferència estimada entre els dos grups era -0,01, que no era estadísticament significativa. Per 60º mesos, les puntuacions en el braç antiretroviral immediatament van augmentar més fortament, mentre que els participants del grup de tractament tardà primer grup va disminuir, però només hi havia un petit nombre de participants i que encara s'estan seguint fins a la data i preu van dir "que aquesta divisió s'ha de seguir de prop ".

Aquest estudi va mostrar "un avantatge cognitiva no global (o desavantatge) entre l'inici immediat dels braços de tractament antiretroviral en pacients asimptomàtics entre els individus" ingenus "amb alt recompte CD4", van concloure els investigadors. Aquestes troballes suggereixen que hi ha una "baixa incidència de" ART preventiva "per al deteriorament cognitiu" en aquesta població i una baixa incidència de deteriorament cognitiu i el tractament, ja que "no hi ha evidència clara de neurotoxicitat."

En resposta a una pregunta, va dir que l'ús d'efavirenz (Sustiva) - Un component d'alguns règims de teràpia antiretroviral coneguts pel tropisme pel sistema nerviós central i provoca efectes secundaris psicosomàtiques - era molt comú entre els participants. Es va observar que "No hi ha efectes evidents d'efavirenz"No obstant això, s'està analitzant amb més detall (Nota del traductor: Aquesta afirmació és gairebé com de tapar el sol amb un colador perquè la meva experiència en el meu servei a través de l'aplicació mostra quin és sovint intens sofriment i la degeneració dels pacients l'estat d'ànim que fan que l'ús d'efavirenz i Fa uns mesos, un error, vaig rebre una caixa de Efavirenz i, pensant que hi havia hagut un canvi en el tractament, vaig prendre una d'aquestes pastilles de efavirenz i l'experiència va ser BAD).

Interpretació

En conjunt, aquests estudis ofereixen la garantia que l'inici de TARGA no condueix a resultats adversos greus o clínicament significatius, però la major pèrdua òssia observats en el grup d'inici immediat És motiu de preocupació (Aquí és un estudi complet en anglès i en altres llocs). D'altra banda, els subestudis també no revelen avantatges immediats importants per a l'ART en termes de resultats ossis, pulmonars o neurològics.

Una limitació de tots aquests sub-estudis és que queden registrats en una població relativament jove amb diagnòstic recent de VIH i bona funció immune. Els estudis observacionals van veure majors taxes de malalties cardiovasculars, neurològiques i altres condicions entre les persones amb VIH han observat, en general, els grups de pacients de major edat, i els problemes poden augmentar en aquest grup a mesura que envelleixen.

A més, com es va assenyalar, la part aleatòria de l'inici posposat es va suspendre d'hora, de manera que el seguiment mitjà de tres anys va ser inferior al previst. Els investigadors continuen seguint els participants i observen els resultats a llarg termini i les substàncies de malalties cardiovasculars i hepàtiques també estan en marxa. Tanmateix, ara que ambdós braços han aconsellat començar el tractament, les diferències entre ells tendeixen a disminuir amb el temps.

Produït per Liz Highleyman per a Aidsmap en col·laboració amb hivandhepatitis.com

Traducció de Claudio Souza.

Comentat per Mara Macedo

referències

Kunisaki KM et al. Disminució de la funció pulmonar en el VIH: efectes de la immediata versus tractament ART diferides en disminució de la funció pulmonar en un multi-lloc, internacionals, assaig controlat aleatori. 15th Conferència europea de la sida i 17th Taller internacional sobre comorbilitats i reaccions adverses en el VIH. Barcelona, ​​resum PS1 / 1, 2015.

Wright E et al. (Presentant el preu R) La diferència entre els efectes de la immediata versus ART diferides en el rendiment de proves neuropsicològiques en ddults VIH positives amb recomptes de cèl·lules CD4 + per sobre de 500 cèl·lules / uL: El moment Estratègic de Tractament Antirretroviral (START) neurologia subestudi. 15thConferència Europea SIDA. Barcelona, ​​PS10 abstracte / 6, 2015.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: