SIDA antiretroviral art Cabotegravir La càrrega viral esperen Infecció pel VIH lluitar contra la SIDA Novembre 2015 El que és CD4 Rilpivirina sexe Sexe oral i fets Sexe oral Quin és el risc? Sexualitat Virus del papil·loma humà

Cabotegravir + rilpivirina a Long Formulació injectable Durada Kill supressió viral per 32 setmana

David Margolis a la CROI 2014 (Foto: Liz Highleyman)
David Margolis a la CROI 2014 (Foto: Liz Highleyman)

La combinació de dos injectable de llarga durada antiretroviral d'acció - La cabotegravir inhibidor de la integrasa experimental Viiv Salut i NNRTI (inhibidor Transcritease Reverse No nucleòsid anàleg) de Janssen rilpivirina - s'administra una vegada cada 4 o 8 setmanes ha mantingut la supressió viral, així com un règim oral estàndard i sembla ser segura i ben tolerada, les companyies van dir aquesta setmana. Aquestes troballes Fase Estudi LATTE b 2 2 informes anteriors que acompanyen l'estudi LATTE original que mostra que bucal Cabotegravir + rilpivirina manté suprimida VIH, així com un esquema de teràpia amb tres fàrmacs amb efavirenz, però amb menys efectes secundaris.

Els fàrmacs d'acció prolongada poden oferir una opció atractiva per a les persones que viuen amb el VIH que estan aprenent per la teràpia antiretroviral (ART). Aquests agents tenen l'avantatge de ser més convenient i tenen un potencial per millorar l'adherència, però el desavantatge és que no es pot eliminar fàcilment un fàrmac d'acció prolongada del cos una vegada administrada, per la qual cosa és especialment important establir la seguretat amb antelació .

L'estudi b latte pas 2 avaluat Cabotegravir més rilpivirina com un esquema de processament simple, un règim de dos fàrmacs per a persones que ja havien assolit una càrrega viral indetectable mitjançant el tractament estàndard utilitza una combinació d'almenys tres fàrmacs en l'art, raça, sobretot, que els dos fàrmacs són eficaços quan es prenen en forma de píndoles diària donant la base necessària per posar a prova el seu temps en formulacions injectables treball.

Cabotegravir (abans El GSK1265744) és un inhibidor de la integrasa associada amb el medicament està disponible en l'actualitat dolutegravir (Tivicay) mentre rilpivirina (Edurant) és un ja no aprovada inhibidor de la transcriptasa inversa anàlegs de nucleòsids.

David Margolis de ViiV / GlaxoSmithKline: Presentació de les conclusions de la setmana 48.

L'avaluació de la teràpia de manteniment oral a la 2014 Conference on Retroviruses and Opportunistic Infections (CROI) i els resultats de la setmana 96 aquest any (l'enllaç s'obre en una altra pestanya, un altre lloc, en anglès); aquests resultats van ser publicats recentment a la Octubre de 2015 Lancet sobre malalties infeccioses. (l'enllaç s'obre en una altra pestanya, un altre lloc, en anglès)

LATTE

LATTE (estudi LAI116482) va començar amb una recepció al període de setmanes d'inducció 24ª, comparant dosis orals 3 de Cabotegravir (10, 30 o 60 mg un cop al dia) o 600 mg un cop dia efavirenz (Sustiva ) 2 més nucleòsids inhibidors de la transcriptasa inversa / nucleòtids (INTR). Després de setmanes 24, van rebre la supressió viral estable Cabotegravir (<50 còpies / ml) es van suspendre NRTI i reemplaçats per rilpivirina 25 mg un cop al dia durant tot el tractament fins a la setmana 96ª.

Aquesta anàlisi va incloure a 243 persones amb VIH sense tractament històric previ a EUA i Canadà. Gairebé tots (96%) eren de sexe masculí, sobre 60% eren, sobre 30% eren negre, l'edat mitjana va ser 33 anys 4% estaven coinfectats amb hepatitis C. La línia El recompte de cèl·lules T mitjanes-CD4 era de cel·les 416 / mm 3, i 14% tenien càrrega viral alta (> còpies 100.000 / ml) de .cerca 60% havia utilitzat inicialment tenofovir / emtricitabina (Truvada), mentre que sobre 40% es va utilitzar abacavir / lamivudina (Epzicom).

Al final del període de setmanes d'inducció 24, 86% dels participants cabotegravir combina en els dos braços de l'estudi (amb poca diferència entre les dosis) i 74% al braç d'estudi amb efavirenz tenia càrrega viral indetectable. A 48 setmanes, 82% dels participants que van continuar amb cabotegravir plus rilpivirine i 71% que tenien efavirenz assignats al tractament havien mantingut la supressió viral. Aquestes diferències no van ser estadísticament significatives, segons els autors de l'estudi.

A 96 setmanes, 76% dels receptors de cabotegravir i 63% dels receptors d'efavirenz mantenien càrregues virals indetectables. Si es mira només als participants que van ingressar al període de manteniment, 86% i 83%, respectivament, van continuar la supressió viral. En les taxes de resposta setmanes 96ª sembla millorar amb dosis més altes de cabotegravir (68% 75% i 84% usant 10, 30 i 60 mg, respectivament).

Les diferències entren en les respostes van ser més pronunciats en els pacients amb una càrrega viral alta. Entre les persones amb ARN del VIH <còpies / ml 100.000 en la línia base, les taxes de resposta van ser 71% 75% i 88% en 10, 30 i 60 mg dosi al braç cabotegravir i 59% al braç d'efavirenz. Entre aquells amb càrrega viral > Còpies 100.000/ ml, les taxes van ser 50%, 71%, 67% i 88%, respectivament. Tanmateix, els investigadors van subratllar que quan es estratificaven per càrrega viral, la diferència de nombres en cada subgrup era petita.

La taxa de fracàs més baix per al tractament de braç cabotegravir pel que fa al braç d'efavirenz va ser impulsat pels índexs de respostes virològiques més petits (10% vs 16%) i menys recessos causa de esdeveniments adversos (3% vs 13%), la investigadors.

En general, Cabotegravir era segur i ben tolerat. En setmanes 96, 51% dels beneficiaris cabotegravir - de nou amb poca diferència entre les dosis - i 68% dels receptors de efavirenz va informar esdeveniments adversos relacionats amb el tractament de qualsevol gravetat. En particular; Els efectes secundaris sobre el sistema nerviós central com el mareig (6% vs 23%) i l'insomni (4% vs 15%) eren més freqüents amb efavirenz.

"Els resultats latte que indica que el règim de medicaments amb dos fàrmacs, mitjançant l'ús de Cabotegravir més rilpivirina proporciona supressió viral que és almenys similar als règims de fàrmacs amb tres fàrmacs amb efavirenz i dues NRTI durant 72 setmanes de teràpia de manteniment en una TARGA en població adulta sense experiència prèvia de la teràpia antiretroviral són instructius per dur a terme una nova avaluació i el desenvolupament de formulacions injectables d'acció a llarg termini amb cabotegravir i rilpivirina ", van concloure els autors de l'estudi.

Injectat amb acció a llarg termini

X- injectable

Atès que aquests resultats confirmen que rilpivirina cabotegravir formar una entitat més eficaç la gent règim de manteniment orals que han aconseguit la supressió viral en un disseny estàndard, els investigadors van avaluar el temps d'acció de les formulacions injectables d'aquests fàrmacs en estudi LATTE (NCT02120352).

Aquesta anàlisi va incloure 309 participants que eren no tractat prèviament, començant amb el primer tractament de la presentació oral amb un règim de medicaments que consta de tres fàrmacs 30 mg un cop al dia més 2 cabotegravir NRTI. Després d'aconseguir la supressió viral, van ser assignats a l'atzar a romandre en el sistema o per via oral per rebre més injeccions cabotegravir rilpivirina cada 4 setmana (Q4W) o setmanes 8 (Q8W). La investigació anterior ha demostrat que cabotegravir és inyectable Es manté en nivells terapèutics (l'enllaç s'obre en una altra pestanya, un altre lloc, en anglès) amb dosificacions mensuals o trimestrals.

Després de setmanes 32 (variable principal), 94% i 95% dels participants que van rebre les injeccions cada 4 o 8 setmanes, respectivament, mantingut supressió viral, com ho va fer 91% que hagi rebut el tractament oral d'acord comunicada comunicat de premsa emès per ViiV i Janssen. Les persones 2 que complien amb la definició de protocol de criteris de fallada virològic (1 Q8W el braç d'injecció i el 1 braç per via oral) no van mostrar proves de resistència als medicaments.

Les persones que es van canviar a les injeccions esquema Q4W informat més esdeveniments adversos que van portar a la retirada que els que van rebre injeccions de medicaments en l'esquema Q8W o esquema oral (5%, 2% i 2%, respectivament). L'efecte secundari més comú va ser el dolor al lloc d'injecció (93% dels receptors d'injecció). Dos pacients al braç Q8W - però cap al braç Q4W - van abandonar a causa de la injecció de la intolerància

Els resultats de l'estudi en 32 setmanes es presentaran a la propera conferència científica, segons comunicats de premsa. El seguiment d'estudi continuarà durant les setmanes 96.

Actualment, les empreses planegen avaluar la solució injectora d'acció prolongada en un esquema més gran en un estudi de fase III.

També s'està estudiant la durada de l'acció de les formulacions de cabotegravir i rilpivirine per a la profilaxi preexposició, o PrEP. En estudis en animals protegits per injeccions mensuals de cabotegravir en micos contra infecció amb un virus com el VIH lliurat via exposició rectal o exposició vaginal * Enllaç obre en una altra pestanya, idiomes del lloc d'or.

Els resultats de l'estudi LATTE "desafien la noció de que la teràpia dual és una opció realista sobre la teràpia triple", va escriure en alguns comentaris a LANCET Mark Alastair Boyd i David Cooper de l'Institut Kirby de la Universitat de New South Wales . "L'estudi LATTE pot no només ser el començament d'una nova era de tractament intramuscular a llarg termini, una opció de gestió a llarg termini contra el VIH, sinó també l'inici d'una eficaç i ben tolerada dos-fàrmacs [NRTI], els pacients amb inhibidors de la proteasa, així com els regimens HAART per a pacients d'una sola tela a llarg termini ".

3/11/15

Traducció de Claudio Souza Original en D'acció prolongada injectable Cabotegravir + rilpivirina Manté supressió del VIH és Setmanes 32

Comentat per Mara Macedo en 18 2015 novembre

Escrit per Liz Highleymande remeis poe en risc de la vostra seguretat personal

referències

DA Margolis, CC Brinson, GHR Smith, WR Spreen, et al. Cabotegravir més rilpivirina, un cop al dia, després de la inducció amb cabotegravir més inhibidors de la transcriptasa inversa anàlegs de nucleòsids en adults sense tractament antiretroviral previ amb infecció per VIH 1 (LATTE): a, fase 2b, assaig aleatori de rang de dosi. Lancet Infectious Diseases15 (10): 1145 1155-. 2015 octubre.

MA Boyd i DA Cooper. L'estudi LATTE: el beuratge provocativa (Comentari).Lancet Infectious Diseases 15 (10): 1116 1117-. 2015 octubre.

Altres Fonts

ViiV Healthcare. ViiV Healthcare anuncia resultats positius a partir d'un estudi sobre dos règims inyectable per a la teràpia de manteniment del VIH. Comunicat de premsa. Novembre 3, 2015.

Janssen Ciències Irlanda UC. Combinació Primera Recerca perllongada injectable Tot VIH Resultats règim d'estudi Anunciats a 32 setmanes. Nota de premsa. Novembre 3, 2015.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: