Anuncis

Els joves no sempre reben la supressió viral amb TARGA


Kapogiannis et al, A IAS 2015, resum WELBPE16.

Retrat d'una nena amb una pistolaMentre que els adolescents i els adults joves són les mateixes probabilitats que les persones grans siguin connectats a cura després de ser diagnosticat amb el VIH, menys d'un terç d'ells van ser retinguts en la cura o iniciat la teràpia antiretroviral (TAR), i només aconsegueix 7% càrrega viral indetectable - molt menor que la taxa de persones d'edat avançada, els investigadors van informar en 8.ª Conferència Internacional AIDS Society sobre patogènesi del VIH, el tractament i la prevenció en l'últim mes a Vancouver. Tanmateix, la primera referència als joves, els SERVEIS AMICS, van augmentar la probabilitat de supressió viral.

Bill Kapogiannis de l'Institut Nacional de Salut Infantil i Desenvolupament Humà i els seus col·legues investigadors de Col·laboració amb el somriure va mirar continu de l'atenció del VIH per a joves amb VIH. SORRISO (Iniciativa estratègica multisite per a la identificació, articulació i implicació en la cura de joves diagnosticats d'infecció pel VIH) és una col·laboració entre la Medicina Adolescente a la Xarxa Nacional d'Assaigs per a intervencions en VIH / SIDA (ATN), recursos Administració i Serveis de salut (HRSA) i els Centres per al control i la Prevenció de Malalties (CDC).

O Continuum o cascada de cura Es refereix a la seqüència d'etapes de prova i diagnòstic del VIH, articulació en l'atenció, inici del tractament, per aconseguir la supressió viral. Els investigadors de salut pública segueixen el progrés en el tractament de l'epidèmia observant quantes persones "es perden" o queden fora de la cura en cada etapa.

Prop d'un quart de tots els nous casos d'infecció pel VIH en els Estats Units es produeixen entre els joves anys 13 24-anys d'edat, els investigadors van assenyalar com a fons, però no és només específica a les dades de la joventut en la participació en la cura .

El CDC estima que 86 1,2% dels milions de persones que viuen amb el VIH als EUA han estat provats i conèixer el seu estat, caient a 49% entre els joves de 18-24, d'acord amb el que apareix reportat en any de 2011 i els números reportats a 28 2014 NOVEMBRE mortalitat i morbiditat Informe setmanal.

L'estudi SMILE va començar en el següent pas del continu, observant els resultats entre els joves 1548, grup d'edat 12-24, que erenSoledad - il lustració en blanc i negre diagnosticat amb VIH i identificat per la col·laboració entre 2012 octubre i 2014 de setembre. Entre els participants amb dades disponibles 733, 81% eren homes i 72% eren negre, 70% identificats com homosexuals o bisexuals, l'edat mitjana d'anys 20,6, i la mitjana del recompte de cèl·lules T-CD4 era 463 cel·les / mm3.

Els investigadors van determinar el nombre de participants que van ser remesos al servei, associada amb la cura (en un termini de dies després d'enviar 42), treballen en l'atenció (definida com a mínim 1 visita addicional en qüestió de setmanes després de 16 conjunta) mantingut en el servei (almenys 1 52 visita addicional en acoblament de setmana) i la supressió viral celebrada o ARN del VIH indetectable en plasma.

Resultats

  • Els participants totals de 1548 diagnosticats amb VIH, el número 1053 (68%) es van relacionar recentment amb l'atenció sanitària.
  • D'aquests, els participants 839 (80%) estaven involucrats en l'atenció, i entre aquests, 473 (56%) es van mantenir atents.
  • Buscant en termes de proporció del total inicial de diagnòstic de VIH - no només per a aquells que han assolit l'etapa anterior a la sèrie contínua - 54% estaven vinculats a la salut, 31% es van mantenir en servei, 31% iniciar TARGA i 7% tenien càrrega viral indetectable.
  • Entre les persones 358 que no estaven connectats a tenir cura amb èxit, les principals raons van ser repetits fracassos per assistir a cites (34%), impossibilitat de localitzar al participant (32%), participant negativa d'assistència (11%), i competència del servei (11%).
  • En temps de crida, 38% tenia un recompte de cel·les CD4 per sobre de les cel·les 500 / mm3, 29% tenia 350-500 350-500 350-500 cel·les / mm3, i 34% tenia menys de cel·les 350 / mm3.
  • Com que els participants van arribar a successives etapes d'atenció continuada, la càrrega viral mitjana va disminuir progressivament, mentre que la proporció d'ARN del VIH no detectable va augmentar.
  • predictors significatius de la supressió viral en un conjunt d'anàlisi inclouen càrrega viral més baixa en el moment de connexió amb el servei, l'ús recent d'ART (ajustat a 3,10 risc mitjana, o més de vegades 3 superior), i un interval més curt entre proves per a la cura de les articulacions i d'enrutament (HR ajustada de dies 1,64 0-7 a 2,52 7 6 dies setmanes i setmanes 2,08 a mesos 6 3 en comparació amb més de mesos 3).

La dona jove presenta el drogoaddicte.

La taxa de supressió viral 7% en aquesta anàlisi és sorprenentment baixa: substancialment inferior a 40% de tots els grups d'edat combinada amb el projecte de seguiment mèdic de CDC d'acord amb l'informe complementari de vigilància de 2015 July

"L'estudi SMILE col·laboratiu ha demostrat que els joves infectats pel VIH tenen alts nivells de viremia plasmàtica i una infecció avançada en el moment del diagnòstic, que tenen implicacions per a la progressió de la malaltia i la transmissió potencial", van concloure els investigadors. "Mentre estan vinculats a la cura a taxes similars que els adults, els joves van aconseguir mostrar taxes desproporcionadament baixes de supressió virològica".

"La ràpida distribució de l'articulació amigable dels serveis de salut després de la prova del VIH és un predictor independent de la supressió de la càrrega viral", va continuar. "Evolució recent que afecta la urgència d'iniciar el tractament antiretroviral Per a les persones infectades amb el VIH, tenen implicacions directes per als joves que ara tenen menys temps per adaptar-se al seu nou diagnòstic. Això defensa altres investigacions i serveis per abordar qüestions tan crítiques de la disponibilitat de tractament i l'adherència a medicaments entre els joves recentment infectats ".

Traduït a 30 / 11 / 2015 el 03: 07 de l'original a NIC 2015: VIH + de la Joventut són menys propensos que els adults a aconseguir la supressió viral a ART (l'enllaç s'obre en un altre lloc, en anglès) de Cláudio Souza. Revisat per Mara Macedo a 30 / 11 / 2013

Anuncis

Publicacions relacionades

Revisió 1

La gonorrea intractable del món - seropositius. Org - reactiu no és la fi! 11 11Àmerica / Sao_Paulo Juliol 11America / Sao_Paulo 2017 a 20: 28

[...] i un seguiment més complet i notificació d'infeccions noves, ús d'antibiòtics, resistència i fracassos del tractament ", va dir Marc Sprenger, director de resistència antimicrobiana a [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: