PEP - Postprofilaxi d'exposició: és una emergència mèdica. Publicacions PREP

L'estudi d'Ipergay sobre PrEP va publicar els resultats. Els investigadors demanen cautela sobre la interpretació

Aplicació del botóEls resultats de l'estudi Ipergay de profilaxi preexposició intermitent (PrEP) es van publicar al New England Journal of Medicine (NEJM) el dia 1 de desembre del Dia Mundial de la SIDA. El diari oficial va publicar els resultats i poc ha canviat des de llavors les presentades per CROI al febrer de 2015 per l'investigador principal Jean-Michel Molina, però els investigadors fan una sèrie d'observacions addicionals i són especialment cautelosos sobre la no-interpretació d'un estudi que tenia només 400 participants - molt petites per a un estudi de prevenció - i una mitjana de nou mesos de seguiment .

Malgrat això, Ipergay representa una important innovació en PrEP. És el primer, i fins ara, estudi aleatoritzat només per demostrar que un esquema intermitent de PrEP, només quan s'anticipa al sexe, pot ser tan efectiu com prendre PrEP diàriament.

Per resumir els resultats: a Ipergay, els homosexuals 400 i les dones transsexuals es van assignar aleatòriament per prendre Truvada (tenofovir / emtricitabine) o un placebo.

En l'esquema es va demanar als participants a prendre una dosi doble (dos comprimits) 24 a dues hores abans de la predicció del sexe i després una píndola de tots dos els dos dies després del sexe. Si continua a tenir relacions sexuals, se'ls va dir que seguir prenent una pastilla al dia fins a dos dies després de l'última relació sexual. Si reiniciassem sexe, havien de prendre una dosi doble d'última si hi ha més d'una setmana des de la sexual.

L'ús de placebo va ser considerat alguna cosa controvertit en alguns activistes i Ipergay considera que l'eficàcia de la preposició ha estat prou demostrat per l'estudi 2010 iPrEx. No obstant això, l'eficàcia en iPrEx va ser només 42% del total, i els investigadors comenten que "l'ús d'un placebo es considera justificada a causa de l'eficàcia de la profilaxi pre inconsistent en els assajos anteriors i moderada eficàcia segona prova iPrEx."

Va haver-hi infeccions 19 VIH a tot el període de prova Ipergay, però tres d'ells va ser determinant per haver passat poc abans dels participants van començar prep / placebo. Infeccions 14 es van identificar en els homes que van ser aleatoritzats per rebre placebo i dos homes afectats en ús de la preposició.

De fet, cap d'aquests homes havia pres PrEP, o gairebé cap PrEP, dins dels dos mesos anteriors a la prova positiva (a Ipergay, les consultes ambulatorias es van fer cada vuit setmanes). Un nou detall afegit a la cohort NEJM és que els participants se'ls va demanar de tornar en cas de suprimir-se, així visitar al qual van ser diagnosticats, aquests dos participants van tornar 60 58 60 i, respectivament, de les tauletes els donen dos mesos abans.

Les diferències 14 / 2 en infeccions representen el 86% (interval de confiança 95%: 40% -98%) reducció del risc d'infecció per VIH en els participants de l'estudi assignats a Truvada. La incidència del VIH en l'estudi va ser 6,6% per any en el grup placebo i 0,91% en el grup que va rebre Truvada. El 6,6% és més del doble de la incidència esperada de 3% abans de l'estudi, encara que no tan alt com el 9% observat en el braç diferenciat de PrEP en l'estudi PROUD.

Participants de l'estudi i comportament sexual

Aprenem una mica més sobre els participants en l'informe de l'estudi. L'edat mitjana era 34,5, amb un de cada set participants de 18 a 24 anys d'edat i altres set de 25 a 29. La majoria (62%) entre 30 i 49 anys. Només una quarta part va dir que estaven en una relació més notable - i això és probablement una de les raons de voluntaris per a l'estudi - 30% de les persones en una relació, la parella era VIH-positiu (una mica més que en el braç Truvada).

La meitat dels participants eren de París i 11% de Mont-real a Canadà, amb altres a Lió, Niça, Nantes i Tourcoing, França. Ells tenien alts nivells de consum de drogues recreatives (44,5% l'any passat, havia consumit èxtasi, metamfetamina, amfetamina, cocaïna, GHB o GBL) i 25% tenien més de cinc begudes alcohòliques al dia el mes passat.

Els homes van tenir un nombre mitjà de vuit parelles sexuals en els dos últims mesos, semblants als PROUD, on els deu participants mitjans en els tres mesos anteriors. Aquest va ser l'únic indicador de comportament que canvia una mica durant l'estudi: es va reduir de socis 7,5 durant dos mesos en el grup de placebo i no en el grup de Truvada, que va ser estadísticament significativa, però encara probable que es trobi.

A banda d'aquest lleuger descens en el nombre de socis dels participants en el grup de placebo, el comportament sexual no ha canviat durant l'estudi, amb 70% durant tot l'estudi i en tots dos braços tenen que penetra el coit anal sense protecció en els dos mesos anteriors, i dos tercers dels que van rebre sexe anal receptiu sense protecció.

Adhesió

L'adhesió es va descriure anteriorment: si bé és difícil mesurar o fins i tot definir "adhesió" a un esquema intermitent, 86% dels participants Truvada Ells tenien nivells de tenofovir en el cos en consonància amb el que haurien van prendre almenys una dosi per setmana. Curiosament, el vuit homes tractats amb placebo ho van fer; aquests tres havien pres la profilaxi post-exposició (PPE), però probablement els altres cinc havien pres "prep informal."

Només autoinforme 43%, però, van dir que havien pres Prep d'acord amb el pla d'estudi de l'última vegada que va tenir relacions sexuals, mentre que 28% no havia pres en absolut.

De mitjana, la meitat dels participants eren temps de preparació, és a dir, 15 dies al mes; 17% va prendre la preposició en dies 26 per mes, o, bàsicament, tots els dies, mentre que 31% va prendre durant onze dies o menys, o menys de 2,5 dies per setmana, un nivell que, segons les dades de l'estudi iPrEx no seria suficient per protegir-los contra el VIH si es tractava d'un nivell estable de prep.

Hi va haver, però, una gran variabilitat per a cada participant, "la línia d'unió durant l'estudi, mentre que algun avantatge en forma contínua i l'altra en pràcticament tot, molts dels participants han detingut o reiniciat prep irregular, molts d'ells amb llacunes diversos mesos sense Prep. Una vegada que l'adherència irregular (i el fet que 29% de sexe no va ser cobert per la preposició en total) no es va associar amb la infecció per VIH, probablement significa que els participants van poder avaluar correctament els seus nivells de risc i només si utilitzen Prep quan es jutja la relació com d'alt risc.

El 14% dels participants tenia PEP durant Ipergay (16% en Truvada i 12% en el grup placebo), en comparació amb una mitjana de 18% dels orgullosos.

Seguretat

No hi va haver esdeveniments adversos greus relacionats amb la medicació de l'estudi, encara que un participant va haver d'aturar Truvada a causa de la sospita d'una reacció amb el dabigatran anticoagulant. No obstant això, no eren significativament superiors als esdeveniments del tracte gastrointestinal, com nàusees, vòmits, dolor abdominal o diarrea, el grup va fer més ús de Truvada que el grup placebo (14% versus 5%).

Els nivells de creatinina, una indicació del rendiment renal, es van elevar en 18% dels participants Truvada contra 10% en el grup placebo. Dos participants de Truvada tenien descensos en la depuració de creatinina inferiors a 60 ml / min, la definició de disfunció renal lleu, però aquests eren transitoris en lloc de definitius.

Les observacions i conclusions

En les seves observacions, els investigadors Ipergay són especialment cautelosos sobre les seves troballes. Assenyalen que tot i l'eficàcia de la preposició Ipergay era gairebé la majoria fins a la data ", curt temps de seguiment per al nostre estudi pot haver augmentat la probabilitat d'una sobre-estimació de l'eficàcia causa de l'alta adhesió inicial."

Afegeixen que "atès que els participants tenien una mitjana de rajoles 15 al mes, els resultats ... no es poden extrapolar a [els homosexuals] que tenen relacions sexuals menys freqüents i, per tant, estarien prenent tenofovir / emtricitabina en un esquema encara més intermitent ".

Per definició, els homes que tenien menys temps de sexe que presenten una menor incidència del VIH i, per tant, un estudi molt més gran haurien de determinar si el PrEP intermitent era eficaç per a ells.

Referència

Molina JM et al. Profilaxi preexposició sota demanda a l'home d'alt risc per a la infecció pel VIH-1. NEJM que comença la publicació en línia, DOI: 10.1056 / NEJMoa1506273. Fins a 2015. Veure text complet aquí

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant