Anuncis

Resistència als medicaments adquirits durant PREP VIH desapareix ràpidament després de ser detingut el medicament

Et trobes Iniciació => Soci d'Estudi => Resistència als medicaments adquirits durant PREP VIH desapareix ràpidament després de ser detingut el medicament
Soci d'Estudi
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Professionals de la salut en el laboratori.La resistència als fàrmacs adquirits en casos rars d'infecció pel VIH durant el tractament amb profilaxi preexposició (PrEP) desapareix ràpidament després de la suspensió del medicament, segons informen els investigadors en un informe sobre la SIDA. L'ús de proves d'ultrasons realitzades sis mesos després de la seroconversió i l'abandonament de prEP en la falla, no va trobar res de les còpies resistents.

Diversos estudis han demostrat que el risc de desenvolupar resistència a PrEP és molt baix, però és una preocupació important per a aquells que inicien el PrEP durant una infecció aguda no reconeguda, els autors escriuen. "Les nostres dades demostren que la resistència seleccionada en aquests casos disminueix ràpidament a nivells inferiors a la detecció molt sensible dels mateixos assaigs".

Prep amb tenofovir i emtricitabina (Truvada) o tenofovir (Viread) l'aïllament és altament eficaç en la prevenció de la infecció pel VIH. Tanmateix, s'ha detectat resistència a aquests fàrmacs antiretrovirals en persones que van iniciar un PrEP no reconegut durant la infecció aguda per VIH, i molt poques vegades, en pacients infectats pel VIH que rebien PrEP.

Tal resistència pot limitar futures opcions de tractament per al VIH. Per tant, és important determinar si és important o necessari persistir després de la suspensió del tractament. Per respondre a aquesta pregunta, els investigadors en l'estudi dissenyats Partnes prep un estudi longitudinal de nou pacients que van mostrar resistència als medicaments anti-VIH (amb mutacions K65R K70E i / o M18IV) detectada durant la seroconversió. Es van provar les mostres de sang arxivades per veure si la resistència es transmetia o es va adquirir a causa de PrEP. Es van utilitzar assaigs ultrasensibles per controlar les soques resistents a virus sis, dotze i 24 mesos després de la cessació de PrEP.

Les mostres de sang que van ser arxivades amb ARN d'individus VIH-positius, anticonceptius negatius van estar disponibles abans de la seroconversió a quatre de nou pacients. Cap d'aquests pacients va tenir mutacions de resistència abans de la seroconversió, la qual cosa suggereix que la resistència es va adquirir a causa de la teràpia de PrEP en lloc de ser transmesa.

PrEP es va aturar immediatament després de la detecció de la seroconversió. Es van utilitzar assaigs ultrasensibles per veure si la resistència va persistir després de la retirada de PrEP.

Els nivells de virus resistents havien disminuït (o disminuïts) per sota del límit de detecció en tots els pacients sis mesos després de la suspensió del tractament i es van mantenir indetectables entre dotze i 24 mesos després del seguiment.

"La resistència relacionada amb PrEP disminueix ràpidament després del cessament de PrEP", van comentar els investigadors. "Durant sis mesos després de la seroconversió (Prep després d'haver estat dissolta), les mutacions de resistència K65R, K70E i / o que va assistir M184IV seroconversió ja no es van detectar fins i tot amb les proves de resistència d'alta sensibilitat."

Només un pacient va iniciar el tractament amb antiretrovirals (ART) durant els mesos 40 després de la seroconversió. Aquest pacient va iniciar el tractament al mes 33, prenent una combinació de nevirapina / emtricitabina i tenofovir. La càrrega viral era aproximadament 19.000 còpies / ml. Tres mesos després de començar l'ART, aquest pacient tenia una càrrega viral indetectable.

Es va demanar als investigadors més estudis per examinar si la PrEP associada a la resistència afecta la resposta posterior al tractament.

Traducció d'originals de Claudio Souza Durant resistència als medicaments adquirits VIH prep desapareix ràpidament després de suspendre la medicació.

Comentat per Mara macedo

Po Escrit Michael Carter

Publicat a: 14 Desembre 2015

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa