El que es fa no és suficient per a l'accés universal a l’ART

Et trobes Iniciació => CD4: el punt clau en la salut de les persones amb VIH => El que es fa no és suficient per a l'accés universal a l’ART
?>

Una coalició internacional de defensa de tractament de la SIDA, proveïdors i clíniques de les persones que viuen amb el VIH ha publicat una anàlisi que demostra que menys del 1 de cada deu persones amb VIH viuen en països que proporcionen teràpia antiretroviral (TAR) per a tothom, independentment del recompte CD4 , contràriament a les pautes de tractament internacional. Activistes han posat èmfasi en la necessitat de més fons per fer recomanacions a la idea utòpica de tractament universal mundial una realitat.

Davant el Dia Mundial de la SIDA a 1 al desembre, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) va emetre la versió finalitzada de la seva Directrius consolidades sobre l'ús de fàrmacs antiretrovirals per al tractament i la prevenció de la infecció pel VIH. Que s'havia publicat anteriorment en un versió preliminar al setembre de 2015.

Les directrius recomanen el tractament antiretroviral de tots els diagnosticats amb VIH independentment de CD4 recompte de cèl·lules T o símptomes clínics i recomana la profilaxi pre-exposició (Prep) per a persones en risc d'adquirir una infecció. Les recomanacions van ser influïdes per un creixent conjunt d'evidències, incloent-hi els descobriments de grans estudis com ara INICI e HPTN 052, que demostra que l'inici del tractament poc després del diagnòstic redueix significativament el risc de progressió i mort de la malaltia, així com la reducció de la transmissió del VIH.

Les directrius del Departament de Salut i Serveis Humans van començar a recomanar el tractament de tots els diagnosticats amb VIH a 2012. El panorama clínic de la Societat Europea de la SIDA (EACS) va donar a conèixer el tractament universal de les anomenades directrius en la seva recent conferència a Barcelona, ​​per aportar pautes nacionals àmplies als països d'alt ingrés i les directrius mundials de l'OMS amb acord per primera vegada des de 2006..

Però aquest acord encara no està en vigor, segons un informe,Cap a un tractament a la demanda per a tots - elaborat i aprovat pel fòrum de salut i soci de la coalició global, incloent l'Associació Internacional dels proveïdors d'atenció de la SIDA, la comunitat internacional de dones que viuen amb el VIH Campanya, Pangea, Acció per al tractament i les organitzacions regionals africanes, Àsia i Amèrica Llatina i el Carib.

L'informe, publicat a 30 al novembre, mostra que només el 9% de les persones amb VIH viuen en països que ofereixen tractament a tots immediatament després del diagnòstic. Aquells que no són sovint enviats a casa des de les clíniques després d'un diagnòstic del VIH perquè el seu recompte de CD4 encara és massa alt, només per tornar una vegada que estan prou malaltes per ser elegibles per al tractament.

"La realitat innegable és que la majoria de persones diagnosticades de VIH es rebutgen dels tractaments i se'ls dedica a tornar quan estan malalts. Said Health Differences Director Executiu Asia Russell. "Però en molts països rics, les persones que viuen amb el VIH poden accedir a tractaments, independentment de la seva etapa de la malaltia. Aquest patró de dos i dos passos té un efecte mortal "

Segons ONUSIDA, 15,8 36,9 milions dels aproximadament un milió de persones que viuen amb el VIH a tot el món tenien accés al tractament antiretroviral al juny 2015, deixant al voltant de 21,1 milions de persones elegibles, però no tractada.

Els tretze països que ofereixen tractament immediat a demanda "per a tots els que estan diagnosticats amb VIH són tots els països amb ingressos elevats o més alts que els de renda mitjana, que representen només 4,4% de la càrrega mundial de mortalitat per SIDA, segons l'informe. La renda mitjana anual per càpita en aquests països és de $ 29,388 13, en comparació amb només $ 9,003 als països 20 que representen aproximadament 80% de la càrrega general de la malaltia del VIH.

Dels països 114 amb directrius per al tractament del VIH publicats, 55 són "greument fora del complimentSegons l'informe, l'inici del tractament amb un límit inferior que seguir les directrius anteriors on el tractament es va iniciar amb un nivell de nivell de cel·les 500 / mm3. Alguns no demanen TARV fins que una persona del recompte CD4 cau per sota de 350 o fins i tot cel·les 200 / mm3, indicant que el sistema immunitari ja ha patit greus danys amb alt risc de malalties oportunistes i conseqüències imprevisibles ...

"El retard en l'execució de les proves es tradueix en milions de morts prevenibles i noves infeccions pel VIH", va dir José Zuniga, president de l'Associació Internacional de Socorristes. "I mentre els números són sorprenents, cada mort representa una tragèdia innecessària que té efectes devastadors a nivell individual, familiar i comunitari. Tenim l'obligació moral d'assegurar-nos que tothom pugui tenir accés al més alt nivell d'atenció del VIH, independentment del lloc on hagin nascut o viure ".

L'informe busca projectes que porten a tots els països a adoptar polítiques que permetin a tots els que viuen amb el VIH tinguin accés al tractament a demanda i diuen, i els països donants, a comprometre a proporcionar els fons necessaris abans de la Reunió d'Alt Nivell del nivell de les Nacions Unides sobre la sida al juny de 2016. Van fer èmfasi que els països haurien d'utilitzar les flexibilitats en les normes de propietat intel·lectual per garantir que els medicaments contra el VIH estan disponibles en presentacions genèriques i accessibles i afegint que els països han d'abordar els drets humans de les barreres d'accés ampliat per atendre les persones VIH-positives, incloent el final de la criminalització del VIH, l'estigma, la discriminació i la selectivitat en el camp dels recursos humans corporatius, on un resultat reactiu sol descartar el candidat, independentment del seu nivell de qualificació.

Els defensors van afegir que estan compromesos amb l'exploració dels països donants i amb la seva implementació responsable amb la XXI Conferència Internacional sobre la SIDA celebrada a Durban al juliol.

"Tenim moltes esperances de verificar la realitat en la resposta global a la sida", va dir Anele Yawa, secretari general de Sud-àfrica a la campanya d'acció per al tractament. "No importa quanta gent parli d'una" solució final a la sida ", sempre que no hi hagi voluntat política per corregir els sistemes de salut i augmentar les inversions, llavors un" final de la sida "continuarà sent una quimera i la gent continuarà patir ".

Una altra organització de promoció, una campanya, també va publicar un informe per al Dia Mundial de la SIDA, i va advertir d'un dèficit anual estimat de $ 12 mil milions en la quantitat necessària per frenar l'epidèmia. la despesa global actual sobre el VIH / SIDA s'estima en US $ 20 2014 mil milions, però s'espera que arribi a EUA $ 32 2020 MIL MILIONS a "doblar la corba de la malaltia per la fi de l'epidèmia."

També va cridar l'atenció sobre un consunto problemes, nivell socioeconòmic i obstacles legals en molts països que els homes que tenen relacions sexuals amb homes, els transsexuals i els adolescents, les dones i nenes vulnerables s'infecten amb el VIH i menys probabilitats de buscar tractament i proves.

"El progrés que hem aconseguit contra el VIH / SIDA és tan poderós que és fàcil enganyar-se per una falsa sensació de seguretat sobre la mida de la lluita davant nostre", va dir un director de política global de salut Erin Hohlfelder. "El món viu amb un pressupost encara que gairebé 12 mil milions de dòlars més curtes anualment, el que es necessitarà per acabar amb aquesta malaltia i els dòlars, euros, lliures, Naira i el ien no creixen als arbres. En aquest Dia Mundial de la SIDA - amb la trajectòria de l'epidèmia i milions de vides humanes en joc - necessitem que el govern, els negocis i activitats filantròpiques al pas i proporcionar els recursos necessaris per aturar la SIDA ".

illustració de dibuixos animats de HarlequinSoropositivo.Org Nota de l'editor de noms dels bous, dubtosa moralitat de la gent petita i ambíguou comportament com Feliciano i Bolsonaro, va ajudar a promoure un retrocés fora mida (tinc un nom, però els nens llegeixen aquest lloc) que impedeix l'educació de gènere, el que interfereix en el treball de Catholics for Choice (en aquest cas l'organització (...) amb el nom de la CNBB i diversos parlamentaris que ara, per defensar el seu gra mestre, l'arlequí de la Cambra, volen establir el caos al país per aconseguir les seves intencions, utilitzant una massa de maniobra que deploro en la seva ignorància i ceguesa per donar per descomptat, la força, la votació i l'energia a aquests pàries, provocant un retrocés en tant del VIH / SIDA a Brasil, on, durant anys, les persones moren de SIDA 11.000 la el que dóna, diguem-ne, aproximadament cada vuit hores i quinze minuts.

Precisen per posar fi al bullici.

I nosaltres ... Aquí

Llegir un text de Richard Parker

categoria: Tractament del VIH

Publicat el dimarts, 01 2015 desembre 00: 00

Escrit per Liz Highleyman

Traducció d'originals de Claudio Souza No es fa prou per proporcionar accés universal al tractament del VIH, els advocats diuen. Comentat per Mara Macedo

12/1/15

Fonts

Diferències en salut i socis. Per a un tractament a la carta per a tothom. Desembre de 2015.

Diferències en salut i socis. Menys de 1 en deu persones que viuen amb el VIH viuen en un país després del tractament del VIH Comunicat de premsa. Novembre 30 2015.

Una campanya. Un nou informe sona l'alarma sobre la complaença del govern en la lluita global contra el VIH / SIDA. Comunicat de premsa. Desembre 1 2015.

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.